HAPSU ei hyväksy erottamistaan HYY:n piiristä

books-1281581_960_720.jpg

Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU otti maaliskuussa kantaa, että suomalaisen yliopiston kuuluukin tuntua suomalaiselta.

Vastustimme ehdotuksia saada lisättyä ulkomaalaisia yliopistojen päättäviin elimiin ja harmitteluun siitä, ”miten hallitsevaa valkoisuus on akateemisessa yhteisössä”, totesimme, että koska eurooppalaiset kansat ovat valkoisia, on vain luonnollista ja tervettä, että valkoisuus on eurooppalaisissa tiedeyhteisöissä hallitsevaa. Näimme kannanotossamme suomalaiset yliopistot kielemme, kulttuurimme ja kansamme turvaajina.
Tämän kannanoton myötä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan talousjohtokunta katsoi, että HAPSU:n näkemykset ovat ylioppilaskunnan yhdenvertaisuussuunnitelman vastaisia, ja päätti erottaa yhdistyksen HYY:n piiristä. HAPSU ei ole saanut HYY:n tarjoamia tiloja tai rahallista tukea, joten toimenpiteestä ei koidu säästöjä ylioppilaskunnalle. Sen sijaan se asettaa HAPSU:n eri viivalle kuin missä sadat ylioppilaskunnan piirissä olevat järjestöt ovat. HAPSU ei mm. saa enää esittelytekstiään ja yhteystietojaan ylioppilaskunnan materiaaleihin eikä kojupaikkaa ylioppilaskunnan järjestämästä HYY:n piiriin kuuluvien järjestöjen esittelytapahtumasta.
Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset on tehnyt asiasta oikaisupyynnön HYY:n hallitukselle. HAPSU katsoo, että ylioppilaskunnan tulee kohdella poliittisia järjestöjä yhdenvertaisesti eikä se voi ottaa piiriinsä tiettyjen poliittisten puolueiden opiskelijayhdistyksiä ja sulkea ”väärää mieltä” olevaa pois. HAPSU katsoo, että HYY:n yhdenvertaisuussuunnitelma on ongelmallinen ja erityisen ongelmallinen on tulkinta, jonka mukaan se määrittäisi ylioppilaskunnan piirissä olevalle järjestölle sallitut näkemykset. HAPSU on myös huolissaan siitä, pyritäänkö päätöksellä vaikuttamaan ylioppilaskunnan edustajistovaalien tuloksiin. Päätös poistaa HAPSU HYY:n piiristä on kansallismielisten näkemysten vainoa, jota ei tule suvaita akateemisessa yhteisössä.
Nico Anton Saramo puheenjohtaja, Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset
Roger Kulmala varapuheenjohtaja, Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset

Fakta:
Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva poliittinen opiskelijayhdistys. Yhdistys on toiminut vuodesta 2009 lähtien. Se on Perussuomalaisten Nuorten jäsenjärjestö. HAPSU jatkaa Akateemisen Karjala-Seuran kansallismielistä perintöä ylioppilasliikkeessä.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Kalergi-suunnitelmalla ei ole mitään osuutta asiaan.
Terveisin: GS

Valtsu

Itteeni huolestuttaa ihan vitusti, ettei Nairobin yliopistossa ole oikein valkoisia.
Tosin ehkä Nairobissakin jokainen kynnelle kykenevä voi hakea yliopistoon… tai ei tietenkään voi, varakkaimmat voivat. Mutta Suomessa yliopistoon voi mennä kuka tahansa. Jos ei somaleita koulunkäynti kiinnosta, niin se ei liene systeemin vika.
Mutta sortoahan löytää, jos tahtotila on oikea. Mikähän lienee miesten osuus naistutkimuksen piirissä? Ovatko Terttu-Liisat jyränneet Tajukankaat ulos koko alalta?!

Valtsu

Somalit esimerkkinä tietysti siksi, että se on suurin ns.
oikeanvärinen ns. maahanmuuttajaryhmä, jota yliopisto hallintoonsa kaipaa. Samalla se on heikoiten kouluttautunut ns. maahanmuuttajaryhmä. Saa siinä taas positiivisesti syrjiä ja pätevyysvaatimuksia laskea, että saadaan oikeanlaista väriä. Mitenhän tämä homma saattoi taas mennä, että yhtäläiset valintamahdollisuudet hävisivät ihon pigmentille?

Tommy the Who

Onko tämä niitä kuuluisia valeuutisia? Nairobissa yliopisto?

Valtsu

https://www.uonbi.ac.ke
Sinne vaan moninaistamaan pigmenttivariaatiota.

Puolueeton

Evoluutio perustuu eriytymiseen. Kun eriytyminen on edennyt riittävän pitkälle, on syntynyt uusi laji. Jos ihmiset eivät voi eriytyä omiksi ryhmikseen, ihmisen evoluutio on loppu ja lajin kehityksen päätepiste ja katoaminen edessä. Näin luonto toimii. Sukupuuttoon kuolleilla lajeilla on jokaisella syntynyt jokin ongelma ja jokin muu laji tullut tilalle. Taitaa monelle olla vaikeaa ymmärtää, että eriytyminen on eduksi ihmiskunnalle, vaikka se ilmenee lyhyestä historiastakin.

Huru-ukko

Tarkoitatko, että kun Hapsu erotetaan evoluutio edistyy ja äärisuvakit vievät kehityksessä voiton? Jotenkin minusta tuntuu kuin tässä tapauksessa evoluutiota ohjataan väärään suuntaan ja estetän normaali kehitys. Saatan olla väärässä mitä en ole. Puolueeton on väärässä.

Tapiola

Älä nytr Huru-ukko hermostu 😀 hyvin sanottu, mutta ei evoluutio taida tähän liittyä kuin retorisesti. Vähän sama kuin työporukkaan tulee uuden tekijän mukana uutta verta. Ei siellä kahvihuoneessa kai mitään verikonetta panna kierrättämään verta, jotta jokainen saa uutta satsia suoniinsa… en tiedä.
Juu, äärisuvakit voi näennäisesti voittaa, mutta kunhan pitemmän päälle ehkä valloitushaluisin porukka saa verensä sinne valtaan, niin saattaakin tiedeyhteisön tärkein tietoteos olla vaikka kuraani.
Puolueeton varmaan oikaisee, jos en minäkään ymmärrä evoluutiota tähän oikein osumaan.

Heppu Korhonen

Instituutioillakin on oma evoluutionsa aivan kuin luonnolla.
Aikansa kasvettuaan ne kuolevat omaan suuruuteensa ja mahdottomuuteensa toimia. Näin kävi kommunismille ja näin käy myös globalismille.
Jonkinlainen löyhä sidos niillä on myös luonnon evoluutioon.

Tapiola

Juu, varmaan. Tekniikallakin on oma lintunsa. Sitä vaan kutsutaan lentokoneeksi. Jos siellä linnussa aletaan harjoittaa kommunismia ja porukka repii suolia seinistä ravinnokseen niin lintu kuolee omaan mahdottomuuteensa pysyä ilmassa.
Setä voi olla täti kun vetää mekon päälle. ”Kun eriytyminen on edennyt riittävän pitkälle, on syntynyt uusi laji” kirjoittaa Puolueeton. Uittu mitä paskaa.
Evoluutio ei liity mitenkään siihen, että jonkinlainen mulqvistisuus on ottanut yliopistoissakin vallan. Ne ketkä luulevat olevansa kaikkein fiksuimpia, pystyvät kaikkein pöyristyttävimpään rasismiin.

Anonymous

Kulttuurievoluutio kylläkin on ihan oikea, tunnettu käsite ja se kuvaa juuri tuota Heppu Korhosen esittämää asiaa.

Tapiola

Voi voi.. olla noinkin, mutta kaiken järjellisen monimutkaistaminen vie hulluuteen. No sitähän se monikulttuurievolutionistinen kulttuurimarxismi on.. Kellokoskelta karannutta hulluutta.
Jospas nyt arvon kirjoittajat oppineet (siis opetetut kuten Erno Paasilinna jo aikoinaan asian ilmaisi. Vain itseoppineet ovat oppineita) sovitaan näin meidän kesken, että on vain yksi evoluutio. Älä pidä muita evoluutioita, joiden liika pohtiminen vie järjen päästä ja johtaa itsemurhasuvaitsevuuteen.
Kaikki muu evoluutio on sukupolvien perintöä.. oppia erehdyksenkin kautta, ja saattaa tieto uudelle sukupolvelle. Seuraavan kerran kun menette vessaan, kirjoittakaa vessapaperille kulttuurievoluutio ja monikulttuuri… muutakin vielä jos tulee mieleen. Vetäkää ne hulluudet viemäriin.
Kyllä oikea biologinen evoluutio ja kulttuuriset käytännöt tms osavaikuttajina ovat niin pitkäaikaisia prosesseja, että jos niiden varaan jätetään tämä hulluus, niin kyllä huonosti meille käy.

Tapiola

Kulttuurievoluutio on sontaa. Tuollaisen hyväksyminen vain kiihdyttää kulttuuriovulaatiota, eikä johda mihinkään kehittyneempään eriytymiseen.
Heppu Korhonen kirjoittaa ”näin kävi kommunismille”. No ei ole käynyt. Kommunismia on maailmassa ihan riittävästi elossa tälläkin hetkellä. EU alkaa saada aivan uudenlaisia piirteitä… ettei peräti kulttuurikommunismia joku sanoisi.
Kaikki on tasavertaisia ja ihmisoikeudet… joillakin vaan paremmat hillot!

fatwantarkistaja

Itse luulin tämän tarkoittavan, että pohjoisessa on kehitys mennyt pidemmälle kenties ankarien olosuhteiden ansiosta. Siihen kun keinotekoisesti sotketaan muun värisiä, kehitys pysähtyy ja menee nopeasti taaksepäin palaamatta koskaan ennalleen. Päätepiste siis oli jo, jos valkoisuus on jatkossa haitallista. Eriytyminen on ohi ja alkaa taantuminen. Ei ehditty kehittyä omaksi lajiksi, jota ei enää saisi lisääntymään niiden paremman väristen kanssa. Sitten odotellaan yhdessä parempia aikoja, joita ei tule, lisäännytään hillittömästi ja joskus kaikki loppuu. Sukupuuttoa ei ehkä tule, kyllä jossain päin voi aina syödä kuin apina, puusta suoraan. On meillä tosin ydinaseet ja uusi älykääpiörotu nappia painamassa.
Meinaan jos yliopistoihin otetaan vaikka kiintiögabonilaisia, he osaavat pelata jalkapalloa ja heitellä tikkaa ja valkoisten on sopeuduttava menoon, eli kuvan kirjasto on sama polttaa.

Tapiola

Kuulostaa oikein ihanalta tuo kiintiögabonilainen. Onhan tätä mielenvikaisuutta ollut jo jonkin aikaa esim. koripallossa on mustia pelaajia ostettu…. voijee Suami voitti voijjee hyväme suamalaiset kun joku kuntakinte pudottelee palloja koriin samalla kun kantapersjalkaiset seuraa puoli metriä alempaa, että onpa toi kuntakinte hyvä .
Jääkiekossa sentään on vielä lähes puhtaat kantasuomalaiset tai ainakin valkoiset maajoukkueet. Hyvä me voi huutaa ihan aidosti.
Jospa tuonne kirjaston keskelle voisi rakentaa fatvantarkistajan toimipisteen.

Suomi Finland

Migraatio ja erityminen omalla asuinalueella on tietysti yksi evoluutiota edistävä mekanismi. Vaikka eriytymistä ei pääsisi tapahtumaan, ei laji silti ole vaarassa kuolla sukupuuttoon, jos laji on levittäytynyt kaikkialle. Kaikkialle levittäytyminen ei tietenkään ole juuri mahdollista muille kuin ihmisille, jotka pystyvät hankkimaan ruokaa melkein missä vain ja pukeutumaan olosuhteisiin soveltuvalla tavalla.
Ihmiskunnan osalta pahin uhka on siinä, että ihmisiä on pirun paljon. Ja toinen uhka on, että jos ilmasto lähivuosikymmeninä lämpenee päiväntasaajan seuduilta siten, että sieltä on pakko muuttaa pois, niin tämä muuttava väestö pyrkii pohjoiseen ja Etele-Amerikassa vielä eteläänkin. Jos nuo väestömassat otetaan vastaan, on seurauksena väistämätön yhteenotto heidän ja meidän välillä. Ja se johtaa yhteiskuntien romahtamiseen.
Siitä voi aivan oikeasti alkaa ihmiskunnan häviäminen sukupuuttoon. Australia on varmaan parhaiten turvassa muuttoliikkeeltä, mutta sielläkin voi olla lämpötilojen kanssa tukalaa.
Tämä siis vain siinä tapauksessa, että ilmasto todellakin lämpenee, kuten ilmastouskovaiset sanovat. Muuten suuri haitta väestömassasta on, että luonnon saastuminen ei todellakaan ole hyväksi sekään. Kaikki hyönteiset ynnä muut ovat tärkeitä luonnon ekosysteemien ylläpidossa. Jos ruokaa pitää tuottaa massoittain ja halutaan varmistaa tuhohyönteisten pysyminen loitolla, käytetään kuitenkin torjunta-aineita, jotka tappavat hyödyllisetkin hyönteiset. Kun hyönteiskato aiheuttaa ekosysteemien romahtamisen, loppuu ruuantuotto aika lyhyeen. Ja esim uudet taudit jne voivat aiheuttaa ihmiskunnalle pandemioita koska tahansa. Ja todennäköisimmin pandemia saa alkunsa jostain kehitysmaasta.
Suvaitsevaisuus johtaa turmioon. Niille kansoille, jotka ovat vaarassa joutua ilman juomavettä tms täytyy vain sanoa, että pärjätkää miten parhaaksi näette. Jos niitä aletaan laumoittain kuljettamaan Eurooppaan, tulee vain enemmän ja enemmän ongelmia, kun kaikkien asumukset pitää pohjoisessa pitää lämpimänä.
Massamuuttoliike ei ole mahdollista ilman ruoka- ja juomahuoltoa. Sellaisen järjestäminen on sama kuin itsemurha. Kukaan ei ole käskenyt lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia lisääntymään kuin bakteerit.

Van, Mie

Miten muuten kävi?
Lopettiko ne Japanin kielen opetuksen ja korvasivat Somalin kielen opetuksella tuolla Helsingin Yliopistossa niin kuin joku aika takaperin suunnittelivat?