Raiskausyritys Kööpenhaminan lentokentällä

Lauantaiaamuna Kööpenhaminan lentokentällä tehtiin kummallinen seksuaalirikos. Nimittäin ulkomaalaistaustainen tekijä yritti raiskata naisen lentokentän vessassa.

Teko tapahtui lauantaiaamuan noin klo 07.20 aikaan lentokentän vessassa. Mies seurasi naista vessaan ja yritti raiskata tämän siellä. Teko keskeytyi ja mies poistui paikalta.

Poliisin mukaan 25-30-vuotias tekijä poistui lentokentältä valvontakameroiden kuvien mukaan 07.35 lähtevällä junalla. Poliisi sai otettua epäillyn miehen kiinni sunnuntaiaamuna.

Aivan tavallinen  tapaus, mutta se mikä tästä jutusta tekee merkittävän on paikka ja aika. Mikään paikka tai aika ei estä raiskaajaa suorittamasta tekoa kun puntissa alkaa pullottaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Raiskausyritys Kööpenhaminan lentokentällä

 1. Poliisi julkaisi muuten kuvankin miehestä vinkkien toivossa, sellaista somalilais-eritrealaista rikkautta tällä kertaa. Pidätyksen yhteydessä poliisi kiitti sekä yleisöä että lehdistöä pidätykseen johtaneista vinkeistä – eli kuvan julkaisun perusteella ei voitu puhua suomalaisen lehdistön tavoin ”turkulais- tai porvoolaismiehestä…”, vaan oikeat epäillyn tuntomerkit taisivat olla olennaisia tässä nopeassa pidätyksessä.

  78
 2. Suomessakin tulee lisääntymään kaikenlaiset kotiinkuljetus palvelut ja asioiden etänä toimittaminen mutta,
  loputtomiin emme kuitenkaan voi paeta ja piiloutua, kuten ruotsin tapahtumista on nähty ei ole auttanut työmatka reittien vaihtaminen, ei vuorojen vaihtaminen eikä liikkennevälineen vaihtaminen, turvallinen tila vähenee kokoajan eikä ketään tunnu kiinostavan.

  47
 3. WHOn mukaan yli MILJOONA ihmistä vuorokaudessa saa sukupuolitautitartunnan (SVT.se eilen).

  Olisi mielenkiintoista tietää kuinka moni raiskaajamukelo on tartuttanut uhrinsa jollakin hyppykupalla tai vastaavalla tai muulla sairaudella (tubi, hepatiitti jne). Niitä tapauksia on pakko olla aika monta mutta asiasta on tahallisesti täysin vaiettu.

  54
 4. Pitäisi painattaa tarroja 10 000 kpl. Näitä vois tytöt liimailla julkisten paikkojen vessoin ym. vastaaviin paikkoihin. Teksti voisi olla vaikka ”Varo raiskaavia neekereitä ja muita matuja!” Lakritsipatukasta voisi liittää kuvan, jos ei muuten ymmärrä.

  32
 5. Jos olisin Aleksi Stupido toteaisin varmaan tässä kohden että ihanaa monikultturismin juhlaa ja unelmia sekä rikkautta.

  14
 6. Tätä månikyldyyriä pitää vissiin nyt vaan ymmärtää ja juhlia. Jos vessahätä (seksuaalinen selainen) iskee, sille ei vaan voi mitään.
  Toissapäivänä jouduin käymään keskustassa, ja ihanaa (lue: inhaa) värinää oli heti havaittavissa. Esimerkiksi eräs viimeisen päälle laittautunut afrikaanojen rakettimoniosaajajoukkio oli päättänyt tukkia, tahi ottaa haltuunsa koko jalkakäytävän. Väistivät kumminkin, koska muuten olisi ollut tiedossa jännittävä pelihetki.
  Saapa nähdä millaiseen jamaan tämän maan meidän ihana hallituksemme saa seuraavan neljän vuoden aikana.

  13
 7. Sitten vasta nämä suvakit herää kun omat vaimot ja lapset raiskattu, pitäisikö niille vaan sanoa mitäs otitte ne tähän maahan!

  1. Tuskinpa heräävät. Aito suvakko syyttää omia lapsiaan varhaisparroittuneiden, sotaa, vainoa jne. paenneiden ”lasten” joukkoraiskauksista. Omat lapsensa suvakko lyttää muiden lajitoveriensa avustuksella maan rakoon somessa. Suvakoilla kun vaan on subjektiivinen nautintaoikeus karvanamuihinsa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.