Malmön keskusta suljettu, poliisi etsii pommia, yhtä ammuttu

Kuvakaappaus 2019-06-10 13-13-06.png

Osa Malmön keskustaa on eristetty poliisin toimesta. Ainakin Malmön keskusrautatieaseman ympäristö on eristetty. Poliisi on tietojen mukaan ampunut uhkaavasti käyttäytynyttä henkilöä ja paikalle on kutsuttu pommiryhmä.

Tapahtumat alkoivat klo 10.00 jälkeen paikallista aikaa kun hätäkeskus sai soittoja uhkaavasti käyttäytyneestä miehestä. Paikalle saapui muutama partio, mutta sen jälkeen tilannetta kiristettiin ja paikalle kutsuttiin erikoisjoukkoja.
Esimerkiksi Sydsvenskanin tietojen mukaan poliisi ampui rautatieaseman sisällä yhtä henkilöä. Kaikki kaupungin autoliikenne on pysäytetty toistaiseksi laajalla alueella Malmön keskustassa. Bussit ovat saaneet käskyn jäädä paikoilleen ja henkilöautoliikenne on pysäytetty.
Sydsvenskanin mukaan aseman Pressbyrå-kioskin edustalla oli henkilö, joka yhtäkkiä alkoi huutaa uhkauksia englanniksi, ja että hänellä on pommi. Mies oli heittänyt lattialle laukun tai jonkun kantamuksen. Poliisi saapui paikalle ja käskytti miestä maahan. Poliisi joutui tässä yhteydessä ampumaan miestä.
Kun mies saatiin ambulanssiin poliisi eristi ison alueen keskustasta, jota parhaillaan haravoidaan pommiryhmän kanssa. Poliisi etsii mahdollisia pommeja. Ihmisiä on kehoitetty pysymään sisätiloissa.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Ramadanin päätyttyä Ruotsi palaa normaaliin päiväjärjestykseen.

Pikemminkin

Normaalia päiväjärjestystä ei ole ollut enää moneen vuoteen.

Acc358

Tämä on uusi normaali.

Tapiola

Mutta kuka antoi Börjelle luvan ampua. Se ei ole normaalia.

Suomi Finland

Monikulttuurisuus tekee maasta jännittävän!

Kaukis

Ullenhagille terveisiä! Nämä valopäät pitäisi pakottaa esim. kuukaudeksi poliisin matkaan ongelma-alueille ja kysyä sitten oliko tarpeeksi jännittävää.

Lehtiotsikoista löytyy vaikka minkälaista kaaosta tänään

Ensin vihapommitus ja sitten rakkauspommitus. Malmön suvakit ovat jo ottaneet sakset ja vaaleanpunaista paperia framille.

Asko Liukkonen

Normaali päivä Ruotsissa.

Aappa

Oisko riisi ollut väärin keitetty?

Anonymous

pommit,ammuskelut,raiskaukset ei saa pilata sitä että monikulttuuri on rikkaus ja voimavara,tätä voi kysyä a.stubbilta.

Debis

Oisko huutanu viel englanniksi et Allah Akpar niin..

Tommy the Who

Jännittää pirusti saako poliisi sittenkään ketään kiinni.

Anonymous

Jos pommeja löytyy kannattaa ne purkaa räjäyttämällä ne lähimmässä moskeijassa tai paikallisten vihreiden kommarihuorien toimitiloissa.Mielellään silloin kun ne ovat tiloissa pyörivän paskasakin käytössä ettei sivullisille aiheudu turhaa vaaraa.

fatwantarkistaja

Täytynee ittekin kokeilla, kuulostaa jännältä.