Turussa taas iso autogrilli – useita autoja poroksi

Turun Lausteella poltettiin viime yönä useita autoja. Ainakin 4-6 autoa paloi lunastuskuntoon.

Palorypäs alkoi Lausteella sijaitsevalla parkkipaikalla joskus aamuyön klo 04.00 aikaan. Turusta kerrotaan, että siellä on palanut viime aikoina useamminkin autoja.
[wpvideo DqBVzftX]  

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

ruotsin metsäpalot levinneet autoihin suomessa

Soldier of fortune

Täyttä kaupunkisotaa tämä autojen polttaminen.

Debis

V-Suon vieres..taitaa olla viel V-Suotakin rikastetumpi

Tommy the Who

Aivan huippuunsa jännittävä paikka.

Mitä Ruotsi edellä sitä Suomi perässä.

Ensin palot, sitten pommit. Kaiken saman saatte kokea ja kukaties parempaakin.

Tarja Paju

Varmasti, ehkä hitaammin se rantautui meille…no Turussa kyllä jo 2017…!!!

Jugend

Voi se olla salama.

Valtsu

Joo, tai kuskilla on ollut pöksyissä staattista sähköä.

Jugend

Turussa oli kova ukonilma. Kuten kuvasta näkyy niin taustalla on suurjännitteiset sähkölinjat. Salama on syttymissyynä ihan varteenotettava vaihtoehto, vaikka se halla-aholaisia vituttaiski.

Anonymous

Miksei sitten salama ole aikaisemmin sytyttänyt autoja tuleen ja vielä noin monta. Suvaitsevaistolla on kaikkeen meriselitys valmiina. Salamako se järvenpäässäkin autoja poltti.

Anonymous

Nuo voimalinjatkin ovat niin kaukana että valokaari ei mitenkään hyppää noihin autoihin, jos sellainen tulisi vaikka salamasta. Toisekseen autoissa on kumirenkaat huonontamassa salaman maadoittumista. Maastosta syttyminen myös epätodennäköistä kun noin vihertää.

Tomi Vainio

Päivää aiemmin paloi pienen matkan päässä kaksi autoa. Lauste on käytännössä Varissuon jatke.

Anonymous

Miksi käyttää niin huonoja autoja, että saattaa syttyä minä yönä tahansa.

Moonman

Lauste on ollut jo pitkään kaikinpuolin täysiverinen ghetto ja paljon pahempi kuin varissuo. Suomessa palokunta ei saa vielä kivisadetta niskaansa kuten länsinaapurissa, mutta se on varmasti seuraava vaihe tässä kehityksessä, jahka autojenpolttajat pääsevät kunnolla vauhtiin. Nuorukaisilta syitä kysyttäessä moiseen käytökseen, viesti on varmaan perinteinen “Poliisi ei saa tulla tänne, tämä meidä alue!!”

fatwantarkistaja

Kunpa alkais jo! Ei muuten, mutta alkaa se kuitenkin. Intissä oli sanonta: mitä nopeammin, sitä nopeammin. Jos ne odottavat, ne lisääntyvät ilman vastarintaa minkäänlaista.
Täytyy ryhtyä jakamaan tulitikkuja niille “kai tiiätte, mitä veljet polttelevat”.

Evplasse

Siellähän on suomenarmeijalle hyvä harjoittelukohde

Kossu

Kotouttaminen alkaa onnistumaan …….siittä se lähtee….

Köh köh

Rikkaudeksi!

Tapiola

Mutta nehän oli käytettyjä autoja. Nyt voidaan ostaa uudet ja nehän saastuttaa vähemmän. Näkeehän sen sokea Greettakin, että maailma pelastuu.

Tapiola

Jos tässä ei ollut kyseessä Kelan autonvaihtoviikot, niin osanotto niiden puolesta joilla vakuutus ei ehkä korvaa.. surusta murheesta pelosta väsymyksestä ahdingosta ties mistä kaikesta. Olen pahoillani. Mitä muuta.. jaaaaa niiin ilmasto. No jospa olen hiljaa!

Terhomatti Hämeenkorpi

Joopah; eräs ystäväni asuu V(ittu)suolla omassa asunnossaan. Olen monesti sanonut hänelle, että myy pois niin kauan kuin siitä vielä jotain saa ja muuttaa tyhjillään olevaan kesähuvilaansa Laitilaan. Mutta opetus ei mene perille, schade!

Kaarlo

No yllätys, että Lausteella paloi autot

Jesse

Polttelevatko ne tomppelit siellä maanmiestensä autoja?

Anonymous

Kiitos taas tästäkin teille kaikille, jotka äänestitte SDP tai vihreitä. Nyt saitte mitä tilasitte ja kovat veronkorotukset päälle.

K.L.

No se nuori tyttö Iriskin oli nyt ottanut nokkiinsa kun oli setämies pyytänyt saada pestä selän!Sellaista Suomen Eduskunnasta ja hallituksesta kuuluu hahaaa!On tämä touhua!Ja Sale ei sano mitään!

Anonymous

Vihreät on ihan pihalla kaikesta muutenkin. Kulkeehan heidän bussikin dieselmoottorilla. Itse luulevat sitä varmaan sähköbussiksi, koska on vihreä väriltään.

Särmääjä

Lausteella on polkastu taas ruotsikas kesäkausi käyntiin.

Tapiola

Heja heja frisk humor.. det är det som susen gör!

AdAstra

Oliko vain sattumaa, vai miten, kun heti vasemmiston/vihreiden/SDP:n halltuksen muodostamisen jälkeen alkoi autogrilli Suomessakin?

Anonymous

Saamme kuule lukea vielä useasti näistä tämän kesän aikana.

Anonymous

Saa nähdä milloin vakuutusmaksut alkavat nousta. Ainakaan kaskoa ei enää kannata ottaa, eikä siis uutta autoa ostaa. Eikä osamaksulla. EI watuta niin paljon sitten kun oma palaa.