Turussa taas iso autogrilli – useita autoja poroksi

Turun Lausteella poltettiin viime yönä useita autoja. Ainakin 4-6 autoa paloi lunastuskuntoon.

Palorypäs alkoi Lausteella sijaitsevalla parkkipaikalla joskus aamuyön klo 04.00 aikaan. Turusta kerrotaan, että siellä on palanut viime aikoina useamminkin autoja.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Turussa taas iso autogrilli – useita autoja poroksi

 1. Ensin palot, sitten pommit. Kaiken saman saatte kokea ja kukaties parempaakin.

  80
   1. Turussa oli kova ukonilma. Kuten kuvasta näkyy niin taustalla on suurjännitteiset sähkölinjat. Salama on syttymissyynä ihan varteenotettava vaihtoehto, vaikka se halla-aholaisia vituttaiski.

    1. Miksei sitten salama ole aikaisemmin sytyttänyt autoja tuleen ja vielä noin monta. Suvaitsevaistolla on kaikkeen meriselitys valmiina. Salamako se järvenpäässäkin autoja poltti.

     1. Nuo voimalinjatkin ovat niin kaukana että valokaari ei mitenkään hyppää noihin autoihin, jos sellainen tulisi vaikka salamasta. Toisekseen autoissa on kumirenkaat huonontamassa salaman maadoittumista. Maastosta syttyminen myös epätodennäköistä kun noin vihertää.

 2. Päivää aiemmin paloi pienen matkan päässä kaksi autoa. Lauste on käytännössä Varissuon jatke.

  61
 3. Lauste on ollut jo pitkään kaikinpuolin täysiverinen ghetto ja paljon pahempi kuin varissuo. Suomessa palokunta ei saa vielä kivisadetta niskaansa kuten länsinaapurissa, mutta se on varmasti seuraava vaihe tässä kehityksessä, jahka autojenpolttajat pääsevät kunnolla vauhtiin. Nuorukaisilta syitä kysyttäessä moiseen käytökseen, viesti on varmaan perinteinen ”Poliisi ei saa tulla tänne, tämä meidä alue!!”

  74
  1. Kunpa alkais jo! Ei muuten, mutta alkaa se kuitenkin. Intissä oli sanonta: mitä nopeammin, sitä nopeammin. Jos ne odottavat, ne lisääntyvät ilman vastarintaa minkäänlaista.

   Täytyy ryhtyä jakamaan tulitikkuja niille ”kai tiiätte, mitä veljet polttelevat”.

   29
 4. Mutta nehän oli käytettyjä autoja. Nyt voidaan ostaa uudet ja nehän saastuttaa vähemmän. Näkeehän sen sokea Greettakin, että maailma pelastuu.

  45
  1
  1. Jos tässä ei ollut kyseessä Kelan autonvaihtoviikot, niin osanotto niiden puolesta joilla vakuutus ei ehkä korvaa.. surusta murheesta pelosta väsymyksestä ahdingosta ties mistä kaikesta. Olen pahoillani. Mitä muuta.. jaaaaa niiin ilmasto. No jospa olen hiljaa!

   19
 5. Joopah; eräs ystäväni asuu V(ittu)suolla omassa asunnossaan. Olen monesti sanonut hänelle, että myy pois niin kauan kuin siitä vielä jotain saa ja muuttaa tyhjillään olevaan kesähuvilaansa Laitilaan. Mutta opetus ei mene perille, schade!

  48
 6. Kiitos taas tästäkin teille kaikille, jotka äänestitte SDP tai vihreitä. Nyt saitte mitä tilasitte ja kovat veronkorotukset päälle.

  28
  1. No se nuori tyttö Iriskin oli nyt ottanut nokkiinsa kun oli setämies pyytänyt saada pestä selän!Sellaista Suomen Eduskunnasta ja hallituksesta kuuluu hahaaa!On tämä touhua!Ja Sale ei sano mitään!

   12
   1. Vihreät on ihan pihalla kaikesta muutenkin. Kulkeehan heidän bussikin dieselmoottorilla. Itse luulevat sitä varmaan sähköbussiksi, koska on vihreä väriltään.

    20
 7. Oliko vain sattumaa, vai miten, kun heti vasemmiston/vihreiden/SDP:n halltuksen muodostamisen jälkeen alkoi autogrilli Suomessakin?

 8. Saa nähdä milloin vakuutusmaksut alkavat nousta. Ainakaan kaskoa ei enää kannata ottaa, eikä siis uutta autoa ostaa. Eikä osamaksulla. EI watuta niin paljon sitten kun oma palaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.