Järvenpäässä useita autoja poroksi viikonloppuna

Järvenpäässä paloi viikonlopun aikana muutama auto. Kuvan lähettäjä kertoo, että perhettä heräteltiin yön aikana mahdollista evakkoa varten, sillä katoksessa palaneet autot olivat lähellä sytyttää asuinrakennuksenkin tuleen.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Patriootti
Patriootti
11.6.2019 10:02

Voisivat nyt kerralla asukkaat laittaa paskapäät ruotuun, koska poliisi ei sitä tee. Tämä saastainen syöpä leviää kuin kulovalkea. Ottaisin kyllä kerralla jo puolustusvoimat käyttöön, mutta munaton ministeriö lutkuttaa vaan toisiaan ja hintti ulkoministeri painuu vaan Ruotsiin kysymään kuinka saatais lisää pyromaaneja tänne.

Anonymous
Anonymous
12.6.2019 03:07
Vastaa...  Patriootti

Levisi jo Ruotsista autogrillit tännekin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.6.2019 10:08

Suvaitsevaisuus nosti suosiotaan tässäkin asuinympäristössä#kivapuhe#tainalaakso# vihapuhevero

toni lajos
toni lajos
11.6.2019 10:36

Oman maan kansalaisten turvattomuuden torjuntaan ei riitä virtaa, seksismin, vihapuheen, eriarvoisuuden ja syrjäytymisen korjaaminen vie hallituksen ajan täysin. Omaa tervyttään ja omaisuuttaan puolustava kansalainen joutuu eri viranomaisten tarkkaan syyniin, onko onneton kansalainen tehnyt pahoja virheitä, kenties syyllistynyt rikokseen suojellessaan itseään ja perhettään sekä vähäistä omaisuutaan. Tämä on viranomaisten tehtävä, sanotaan.
Suut ammolaan mesotaan maamme onnellisuuden puolesta, muistan ajan -50, -60 luvuilta, mielestäni Suomalaiset olivat silloin onnellisia, tekivät töitä, elättivät perheensä, vieroksuttiin sosiaaliapua, oman kulttuurin häpeäminen ei tullut mieleen, toisin on nyt, valtavaa häpeää koetaan nyt suomalaisuudesta, suorastaan moukkamaisuutena, oma kulttuuri on kadotettu, apinoimalla ulkomailta tulevaa kulttuuria, jota autuaana ja ihmeellisenä pidetään.

ike
ike
11.6.2019 11:15

Tästä se alkaa. Arvatkaa mitä sanotaan, no tietysti yksittäistapaus. Valitettavasti meidän poliitikoissa tyhmyyttä ei voi lukea yksittäistapaukseksi. Puolustetaan selliasta aatetta johon ei voi sovittaa länsimaisia mittareita vaan täytyy reagoida kuin sodassa.

Anonymous
Anonymous
12.6.2019 00:14
Vastaa...  ike

Äänestämällä SDP pääministeripuolueeksi kansa tilasi tätä itse. Ei voi kuin ihmetellä tämän tyhmyyden määrää.

Anonymous
Anonymous
11.6.2019 20:05

palot loppuu sitten kun tämän roskasakin tänne päästäneiden omat autot palaa

Anonymous
Anonymous
12.6.2019 00:11

Täytyy kiittää taas kovasti teitä, ketkä äänestitte SDP ja vihreitä. Onko nyt hyvä fiilis kun saitte mitä tilasitte. Olemme nyt Ruotsin tiellä.