Järvenpäässä useita autoja poroksi viikonloppuna

Järvenpäässä paloi viikonlopun aikana muutama auto. Kuvan lähettäjä kertoo, että perhettä heräteltiin yön aikana mahdollista evakkoa varten, sillä katoksessa palaneet autot olivat lähellä sytyttää asuinrakennuksenkin tuleen.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Järvenpäässä useita autoja poroksi viikonloppuna

 1. Voisivat nyt kerralla asukkaat laittaa paskapäät ruotuun, koska poliisi ei sitä tee. Tämä saastainen syöpä leviää kuin kulovalkea. Ottaisin kyllä kerralla jo puolustusvoimat käyttöön, mutta munaton ministeriö lutkuttaa vaan toisiaan ja hintti ulkoministeri painuu vaan Ruotsiin kysymään kuinka saatais lisää pyromaaneja tänne.

  107
 2. Suvaitsevaisuus nosti suosiotaan tässäkin asuinympäristössä#kivapuhe#tainalaakso# vihapuhevero

  68
  1
 3. Oman maan kansalaisten turvattomuuden torjuntaan ei riitä virtaa, seksismin, vihapuheen, eriarvoisuuden ja syrjäytymisen korjaaminen vie hallituksen ajan täysin. Omaa tervyttään ja omaisuuttaan puolustava kansalainen joutuu eri viranomaisten tarkkaan syyniin, onko onneton kansalainen tehnyt pahoja virheitä, kenties syyllistynyt rikokseen suojellessaan itseään ja perhettään sekä vähäistä omaisuutaan. Tämä on viranomaisten tehtävä, sanotaan.
  Suut ammolaan mesotaan maamme onnellisuuden puolesta, muistan ajan -50, -60 luvuilta, mielestäni Suomalaiset olivat silloin onnellisia, tekivät töitä, elättivät perheensä, vieroksuttiin sosiaaliapua, oman kulttuurin häpeäminen ei tullut mieleen, toisin on nyt, valtavaa häpeää koetaan nyt suomalaisuudesta, suorastaan moukkamaisuutena, oma kulttuuri on kadotettu, apinoimalla ulkomailta tulevaa kulttuuria, jota autuaana ja ihmeellisenä pidetään.

  73
 4. Tästä se alkaa. Arvatkaa mitä sanotaan, no tietysti yksittäistapaus. Valitettavasti meidän poliitikoissa tyhmyyttä ei voi lukea yksittäistapaukseksi. Puolustetaan selliasta aatetta johon ei voi sovittaa länsimaisia mittareita vaan täytyy reagoida kuin sodassa.

  47
  1. Äänestämällä SDP pääministeripuolueeksi kansa tilasi tätä itse. Ei voi kuin ihmetellä tämän tyhmyyden määrää.

   17
 5. Täytyy kiittää taas kovasti teitä, ketkä äänestitte SDP ja vihreitä. Onko nyt hyvä fiilis kun saitte mitä tilasitte. Olemme nyt Ruotsin tiellä.

  17

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.