Malmössä kaksi suurta räjähdystä yön aikana

Kuvakaappaus 2019-06-11 09-17-07.png

Malmössä hurja meno jatkui yön aikana. Kaupunkia vavisutti kaksi suurta räjähdystä, joissa molemmissa kiinteistöt saivat suuria vaurioita.

Ensimmäinen pommi viriteltiin Rosengårdiin kerrostalon eteisaulaan. Klo 02.07 aikaan räjähtänyt pommi rikkoi koko aulan ja vaurioitti talon rakenteita. Kymmenet pelokkaat asukkaat soittelivat poliisiin ja kertoivat, että koko talo oli vavahtanut räjähdyksestä.
Poliisin pommiryhmä varmisteli lopun yötä tapahtumia etsien mahdollisia muita räjähteitä ja poliisikoiran kanssa etsittiin jälkiä. Aamuun mennessä ketään ei kuitenkaan oltu otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Tunnin päästä klo 03.17 aikaan räjähi taas. Adelgatanilla Malmön keskustassa räjäytettiin nyt ravintola. Ravintolan ovet ja ikkunat pullahtivat kadulle ja rakenteisiin tuli pieniä vaurioita.
Sama ravintolaa on pommitettu kuluvan vuoden aikana ainakin kaksi kertaa aiemmin. Poliisilla ei kuitenkaan ole tietoa aiemmista eikä öisestäkään teon tekijöistä. POLISEN
Kummassakaan räjähdyksessä ei loukkaantuneita, eikä kiinniottoja. Räjähdyksen jälkiä kuvina voi katsoa Sydsvenskanin sivulta.
 

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ihme touhua

Sokeitako ne palkkaa nykyään Ruotsin poliisiin, kun eivät näe, kuule tai löydä tekijöitä?
Nykyään ei kaupungilla voi edes kulkea tallentumatta kymmeniin videokuviin.
Eikö keppostelijoita haluta löytää?

PedariLestaPetturiKempele

Tekijöiden etsinnässä voi hyvin nopeasti leimaantua rasistiksi. Tekijää etsitään tuntomerkeillä ja tapahtumaa kuvataan seuraavasti: ”On tapahtunut normaalitilanteesta erittäin vähän poikennut tapahtuma. Asiasta ja tapahtumaan mahdollisesti liittyneistä asiainseikoista pyydetään ilmoittamaan Malmön poliisille.”
Tapahtumasta eikä tekijöistä ei saa kertoa mitään. Ympäripyöreillä kuvauksilla ei tulla mitään ikinä löytämään. Kai svedulandiassa on jo valvontakamerat, joissa ihonväri ja liiat erottelevat piirteet suodatetaan pois? Jos asiasta kerrottaisiin liikaa totuus voisi paljastua. Varmaan perussvedu tietää mistä on kyse, mutta siitä ei saa puhua enää edes kavereille tai perhepiirissä, kun ei tiedä kuka on vihapuhe-ilmiantaja (vrt. DDR:n aika). Lapsiahan on jo ohjeistettu ilmiantamaan vanhempiaan, jos heillä on vääriä ajatuksia MoKu:sta tai ilmastonmuutoksesta. 80 päiväsakkoa useampaan kertaan + oikeudenkäyntikulut opettaa puhumaan ja ajattelemaan ”oikein” (vrt. Suomi).

Vilkas mielikuvitus

Sama ravintolaa on pommitettu kuluvan vuoden aikana ainakin kaksi kertaa aiemmin. Poliisilla ei kuitenkaan ole tietoa aiemmista eikä öisestäkään teon tekijöistä. POLISEN
Ei tietoa, mutta olisiko aavistus syyllisistä rasistista tai rikkoisiko se peräti arvopohjan?
Onko pakko ratsata kaikki ruotsalaiskodit, koska me olemme samanlaisia?

Heja Sverige

Lars Vilksin puinen taideteos ”Waaaall” kärähti viime yönä Kumlassa. Kärähdystä epäillään tahalliseksi teoksi. Laskiko joku kulttuurihenkilö että taideteos on palamista vaille valmis!

Heja Sverige

Täytyy myös nähdä ne positiiviset puolet räjähdyksissä. Ruotsin pommiryhmällä on täystyöllisyys räjähdyksien johdosta.

Pottunokka

Toistetaan nyt vaikka sama asia moneen kertaan todettu. Kyllä on jänskää nyt.

Paukkupäivitystä kaivataan

Eihän tämä enää mitään jännää ole kun yhtenään tussahtaa. Tuskin ovat käryt haihtuneet kun jo uusi latinki tikittää, sihisee ja suhisee.
Odotelkaammekin siis paukkua 2.0 eli oiskohan se jonkinlainen isompi apulantapaukku a la Breivik? Tai peräti keskikokoinen vetypommi?

fatwantarkistaja

Harmi ettei Ruattin maaperässä ole 500kg:n lentopommeja, kuten meillä on. Sellaisen kun saisi taloyhtiön kellariin raahatuksi ja poksautetuksi, heräisi väki yläkerrassakin.. tai sitten ei heräisi, mutta aikamoinen latinki olisi siitä huolimatta.