Malmössä kaksi suurta räjähdystä yön aikana

Kuvakaappaus 2019-06-11 09-17-07.png

Malmössä hurja meno jatkui yön aikana. Kaupunkia vavisutti kaksi suurta räjähdystä, joissa molemmissa kiinteistöt saivat suuria vaurioita.

Ensimmäinen pommi viriteltiin Rosengårdiin kerrostalon eteisaulaan. Klo 02.07 aikaan räjähtänyt pommi rikkoi koko aulan ja vaurioitti talon rakenteita. Kymmenet pelokkaat asukkaat soittelivat poliisiin ja kertoivat, että koko talo oli vavahtanut räjähdyksestä.
Poliisin pommiryhmä varmisteli lopun yötä tapahtumia etsien mahdollisia muita räjähteitä ja poliisikoiran kanssa etsittiin jälkiä. Aamuun mennessä ketään ei kuitenkaan oltu otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Tunnin päästä klo 03.17 aikaan räjähi taas. Adelgatanilla Malmön keskustassa räjäytettiin nyt ravintola. Ravintolan ovet ja ikkunat pullahtivat kadulle ja rakenteisiin tuli pieniä vaurioita.
Sama ravintolaa on pommitettu kuluvan vuoden aikana ainakin kaksi kertaa aiemmin. Poliisilla ei kuitenkaan ole tietoa aiemmista eikä öisestäkään teon tekijöistä. POLISEN
Kummassakaan räjähdyksessä ei loukkaantuneita, eikä kiinniottoja. Räjähdyksen jälkiä kuvina voi katsoa Sydsvenskanin sivulta.