Malmössä taas räjähdys, puoli rappukäytävää remonttiin

Malmössä tapahtui taas uusi räjähdys. Yöllä viriteltiin pommi Rosenggårdissa sijaitsevaan rappukäytävään, jossa koko kerrostalon eteinen räjäytettiin ilmaan.

Räjähdys sattui klo 01.00 aikaan. Soittajien mukaan koko talo jytkähti ilmaan. Poliisin saapuessa paikalle kaikki oli jo ohi. Jälkihoito jätettiin ruotsalaisten veronmaksajien kontolle. Kukaan ei loukkaantunut. Mitä sitten vaikka olisi loukkaantunut? Kyseisessä korttelissa ei asu kuin uusruotsalaisia, ei yhtään ruotsalaista.
Malmön alamaailman mukaan tällä kertaa kyse oli säikytellä rapussa asuvaa kolmannesta maailmasta tulevaa gangsteria. Onnistuttiinko siinä? Luultavasti ei.
Poliisilla ei ole tähänkään asiaan muuta sanomista kuin se, että ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Eikä myöskään tulla ottamaan kiinni. Kukaan paikallinen ei ole nähnyt eikä kuullut mitään.
Terveisiä Mallmön poliisille, että tällä kertaa kyse oli palestiinoista, jotka virittelivät pommin. Jos tällainen detaljee kiinnostaa.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
weppi
weppi
12.6.2019 07:26

Poliisia ei kiinnosta tavallisten kansalaisten ongelmat. Ainoastaan kansalaisten mielipiteet. Poliisi ei tee mitään ulkomaalaiselle rikollisuudelle.

Minä
Minä
12.6.2019 07:34
Vastaa...  weppi

Ei voi tehdä, koska jos näitä partalapsia tuomitaan, luodaan huonoa kuvaa islaminuskoisista ja sehän olisi rasismia.

Anonymous
Anonymous
13.6.2019 22:01
Vastaa...  Minä

Ei uskalla tehdä kuten ei Suomen poliisikaan uskalla puuttua vaarallisiin ohituksiin tieliikenteessä.

Minä
Minä
12.6.2019 07:38

Ruotsin hallitus varmaan sanoo, että kysehän ei ole muusta kuin syrjäytymisestä ja liian pienistä panostuksista syrjäytyneiden islaminuskoisten kotouttamiseen. Sosiaalitukia pitää myös tarkistaa, ettei vaan jää liian vähälle. Vähän lisää miljoonia vaan, niin taas ollaan tekevinään jotain hyödyllistä.
Ruotsi tarvitsee hallituksen mukaan lisää näitä islaminuskoisia ja afrikkalaisia, jotta voitaisiin saavuttaa monikulttuurisuuden ihanne.

Housut roskiin ja uudet tilalle
Housut roskiin ja uudet tilalle
12.6.2019 08:02
Vastaa...  Minä

Ruotsin SÄPOkin on nyt havahtunut huomaamaan että ”Hitto, eihän niitä ääriextreemi-islamisteja olekkaan Ruotsissa useita satoja vaan USEITA TUHANSIA!!!”
Mitäs nyt tehdään kun läjä on housuissa eikä sitä saada pois?

Patriootti
Patriootti
12.6.2019 13:30

Paskannetaan tuoreet sekaan, niin lämmittää vähän aikaa->heidän täytyy palkata PALJON rättipäitä ja pyromaaneja poliisiksi.

Von Rosens väg, Rosengården, Malmö
Von Rosens väg, Rosengården, Malmö
12.6.2019 07:48

Ennen oli Päivän Mietelause, nykyään ”Päivän Pommi”. Sitten on vielä erikseen ”Yön Pommi”. Tämä oli sellainen.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
12.6.2019 08:49

Tekopyhässä omahyväisyydessään ruotsalaiset ovat onnistuneet luomaan sairaan yhteiskunnan jonka parantaminen ei enää liene mahdollista.
Toivon mukaan suomalaiset eivät seuraa perässä.

Minä
Minä
12.6.2019 09:51
Vastaa...  Nestori Lundahl

Voi parantaa, mutta pitää muuttaa politiikkaa niin paljon ja niin kovaksi, että ei ainakaan sossuhallituksella ole siihen rahkeita. Toisaalta sossut olivat sotien aikaan ja ennen sotia kovia natsien ystäviä ja kielsivät juutalaisiltakin maahantulon. Nyt ovat toisessa ääripäässä, mutta eivät sossut tule ratkaisemaan ongelmaa.
Ruotsidemokraatit ja ehkä vieläkin kovemman linjan puolueet voisivat palauttaa Ruotsin Ruotsiksi.
Ei ole kovin lyhyellä tähtäimellä mahdollista, enkä tiedä rohkenevatko koskaan korjaamaan vuosikymmenten aikana rakennettua pahaa virhettä. Jos äänestäjistä tulee tarpeeksi vihaisia, sitten kyllä.

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
12.6.2019 14:51
Vastaa...  Minä

Politiikalla ei paranneta mitään. Sitten, kun oikea aika koittaa, ongelmat ratkaistaan ihan jollain muulla. Siihen ei tarvita myöskään suvakkeja. Jätän ratkaisun lukijan mielikuvituksen varaan…

seant
seant
12.6.2019 10:29

Tunti sitten MTV: mukaan ”Linköpingin poliisiasema eristetty epäilyttävän esineen vuoksi – pommiryhmä matkalla paikalle”
Eli ei päivää ilman pommia.

Heja Sverige
Heja Sverige
12.6.2019 11:01
Vastaa...  seant

Ruotsin ikävät uutiset ovat yleensä no go zone Suomen valtamedialle ja on hieman shokeeraavaa huomata että MTV on uskaltautunut uutisoimaan Ruotsin päivittäisistä pommitapahtumista.

Heja Sverige
Heja Sverige
12.6.2019 10:41

Lineppossa, anteeksi Linköpingissä on kaupunginosa nimeltä Garnisonen ja tällä alueella on poliisilaitos ja nyt alue on eristetty ja pommiryhmä on matkalla paikalle, koska poliisilaitoksen läheltä löydettiin paketti aikaisin aamulla ja paketissa epäillään olevan muutakin kuin pelkkää ilmaa. Lapsosilta on evätty alueella olevaan kouluun (taitaa olla parikin koulua) meno ja myöskään alueella oleva käräjäoikeus ei pääse tänään (jos ei sitten myöhemmin) ratkomaan olettamuksia syyllisyydestä tai syyttömyydestä.

Aslakki
Aslakki
12.6.2019 10:56
Vastaa...  Heja Sverige

Ei enää pysy perässä montako pommia Ruotsissa räjähtää. Varmaan enempi kuin Irakissa, kun en nopealla googletuksella löytänyt Irakista yhtään pommin räjäytystä.

Eetu
Eetu
12.6.2019 11:09

Ruotsin feministihallitus on aivan polvillaan.

Kehitysmaan kehitys
Kehitysmaan kehitys
12.6.2019 11:34

Linköpingin poliisitalolla pommiepäily. Ihmisiä evakuoidaan, vanhuksia siirretään, ”pomminpurkajat” tulossa hommiin.

Lannoitteet lentävät
Lannoitteet lentävät
12.6.2019 11:49

Siellä Linköpingin Garnisonissa pamahtaa ennemmin tai myöhemmin koska niissä kortteleissa on monta laitosta ja instanssia joita ammattirikolliset vihaavat, mm. tuomioistuimia ja Forensisk Centrum joka nimenomaan tutkii sormenjälkiä, DNA- näytteitä jne.
Aika tyhmää sijoittaa kaikki samaan sumppuun. Kun paukku tulee lamaantuu iso osa rikoksentutkintaa kerralla, esim. Forensisk Centrum joka palvelee koko maata analyysien tekemisessä.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
12.6.2019 12:55

Ruotsissa luodaan uutta mallia hallinnon- ja byrokratianpurkuun, samalla annetaan räjäytysterapiaa.
Kansanvaihto ei riitä vaan seuraavana tulee hallinnonvaihto, suuri osa porukasta ymmärtää jo että hallinnointi hoidetaan jatkossa paikallisten moskeijoiden kautta ilman valitusoikeutta.

toni lajos
toni lajos
12.6.2019 15:22

Poliisi rauhoittelee kansalaisia, jengiläiset nahistelevat yleensä keskenään, sivullisille ei vaaraa aiheudu sanoo munkkia mutusteleva poliisitar. Pari päivää sitten erään kerrostalon puolikas oli melkolailla säpäleinä, myös naapuri talo oli kärsinyt kohtuulliset vauriot. Mikäli yhden konna eliminoimiseen tarttee koko kerrostalo räjäyttää, melkoista haja-ammuntaa, kyllä siinä kanta svensonikin voipi sirpaleen siipeensä saada, oppivat perkele..

Numento
Numento
12.6.2019 17:23

Ei sitä kehareiden kesäsotaa näin käydä. Viedäänpäs se pommi sinne kohteeseen niin että heilahtaa.

Anonymous
Anonymous
12.6.2019 23:25

Kuinka hienoa nämä Ruotsin uudet ja toiminnan täyteiset kesätapahtumat. Nähdäänkö tällaista vielä Suomessakin.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
13.6.2019 00:59

Mikseivät räjäytä koko taloa, saisivat automaattina uuden tilalle. Kilpaileva klaani tekisi sitten vastapalveluksen. Kaikki voittavat.

ike
ike
13.6.2019 09:17

Jos Ruotsi aikoo olla itsenäinen enemmän kuin kymmenen vuotta täytyy tehdä seuraavat toimenpiteet: Armeija esiin. Rikoksiin 0-toleranssi. Kaikki muslimit tulee tutkia erittäin tiheällä kammalla ja vähänkin epäilyttävät heti ulos maasta. Tämän totalitäärisen aatteen kannattajat eivät yksinkertaisesti sovi eurooppaan, vai ovatko päättäjät vielä yksinkertaisempia.