Miten "nuuskakeissistä" saatiin valeuutinen

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva uusi kansanedustaja Juha Mäenpää joutui suomalaisen lehdistön riepoteltavaksi ns. huulitapauksen johdosta.

Iltalehtiin levitetyissä kuvassa Mäenpää “kaivaa” huulta.
Juha Mäenpää kertoi Pt-medialle tapahtumasta:
– Istuin salissa kuten muutkin edustajat. Kesken jonkun puheen päätin ottaa nuuskan huulesta. Laitoin käytetyn pussinuuskan “kansirasiaan” kuten on tapana. Nuuskaa en siis vipannut käytävän lattialle vaan laitoin sen “säilöön” sotkematta paikkoja.
Mäenpää kertoo käyttävänsä nuuskaa, jonka käyttö on Suomessa sallittua. Hän hakee nuuskaa silloin tällöin Ruotsista kuten laki sallii. Mäenpää toivoo, että jatkossa nuuskaa saadaan myydä myös Suomessa. Tapahtumaan ei liity mitään sen kummallisempaa. Mäenpää kertoo, että ihmettelee miksi iltalehdet ovat nostaneet asian etusivuille.
Juha Mäenpää valittiin eduskuntaan Pohjanmaalta mittavalla äänisaaliilla. Mäenpää kertoo Pt-medialle, että ajaa maakunnan eläin- ja viljatilojen asiaa.
– Suomen etu on ajaa sellaista politiikkaa, jossa  paikalliset vilja- ja eläintilat voivat jatkaa elinvoimaisina, Mäenpää sano Pt-medialle.
 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Saku

Harmi kun en tunne häntä. Onko mitään tietoa, nistäpäin hänet on valittu?

Anonymous

Ei jumalauta! Siis käyttääkö tämä yksi tolvana nuuskaa eduskunnan suuressa salissakin? Ei vittu alkaa pikkuhiljaa loppua usko tuohon puolueeseen. Alkeellisimmatkin käytöstavat tuntuvat uupuvan osalta edustajista. Ollaan kuin yläasteen välitunnilla edelleenkin. Minkäänlaista kykyä, saati haluakaan, pyrkiä tarkastelemaan omaa käyttäytymistään ns lintuperspektiivistä ei ole. Seuraavaksi vedetään röökiä istuntosalissa ja heitellään sinitarran palasilla salin toisen laidan edustajia.

Anonymous

Toi nyt on pientä ajattele, että siellä voi joku vihreä femakko lapsi alkaa kiljumaan, että suomalaiset on maailman pahuus ja huonompia ihmisiä ja haukkua koko kansakuntaa jokaisella puheenvuorollaan. Ja puhua niin tuperiä, että sitä voisi kutsua älyfobiaksi.

Anonymous

Haista hapankaali. Jos mahorkkaa tekee mieles niin painu ulos. Pussi huulessa ei ketään haittaa. Ja lattioille ei oltu syljeskelty.Tietty jos oikean röökin veroja kierretään niin se on linnan paikka!

Aikki

Minua ei nuuskaaminen häiritse, mutta viherpiipertäjän kommentti häiritsee. Ota se sormi pois sieltä minne aurinko ei paista.

KantasuomalainenKOSSULTA

Sä vihervassarina et tietenkään tuomitse yhtään sitä kun vihervassari arhinmäki tunki nuuskaa huuleen suorassa lähetyksessä eduskunnan kyselytunnilla.
Ai niin, tuo samainen vatipäävassari jäi myös kiinni nuuskan salakuljetuksesta kun yritti diilata “kavereilleen” sitä työmatkallaan Islantiin pohjoismaiden neuvoston kokoukseen.
Mutta kas kas, kun kyseessä on perussuomalinen kansanedustaja niin jopahan sä oot tuomitsemassa ja maalailemassa vaikka ja mitä!!

GLGL

Tämä pöytistyminen kannattaa pitää tuoreessa muistissa, sillä pian päästään todistamaan episodia, jossa joku punavihreä jää kiinni ruohon polttamisesta eduskunnan saniteettitiloissa. Katsotaan sitten, miten media siihen suhtautuu.

ike

Punavihreä suvaitsemattomuus se vain etenee. Nämä punavihret ovat todella suvaitsemattomimpia ihmisiä suomessa, vaikka muuta väittävät.

toni lajos

Lastaan imettävä henkilö istuu pian ministeriaitiossa…

Ilmari

Kuinka joku on niin tyhmä, että laittaa nuuskaa huuleensa? Siitä leviää vereen nikotiinia, joka on myrkkyä. Nuuska aiheuttaa myös ienvaurioita. Toki jos suutaan voi kaivella kokouksessa niin silloin siellä voi tietysti myös pieriskellä.

bönde

Kysypä vihreiltä, kuinka joku on niin tyhmä, että polttaa pilveä. Tai anarkovassareilta, miten joku on jopa niin tyhmä, että haistelee liimaa. Tähän on ihan yksi ajatushautomopalstakin olemassa, jossa nämä vapaa-ajattelijat latelevat tyhjiä uhkauksiaan milloin mihinkin suuntaan tai suunnittelevat rahankeräyksiä ISIS-palaajille ja aamulla sitten hihittelevät, että maailmaa on näemmä parannettu kuka missäkin aineissa.

NähtyOn

Minun meitlä on erittäin hyvä että tupakat kielletään ja tilalle tulee nuuska, eipähän tarvitti sivullisten kuolla tupakansavusta tuleviin myrkkyihin.
Suutkin pysyy oikein kunnossa nuuskan käyttäjillä.comment image

tapperlund

Koskenkorvan mies on huipputyyppi. Hyvä mies eduskuntaan kertakaikkiaan.

Tero

– Suomen etu on ajaa sellaista politiikkaa, jossa paikalliset vilja- ja eläintilat voivat jatkaa elinvoimaisina, Mäenpää sano Pt-medialle.
Täyttä huttua. Suomen maatalous on jo ajettu alas. -90 luvun puolivälissä tuli eu ja sen jälkeen alasjo €u:n toimesta on ollut aika vahvaa. Keskustakin on jo luovuttanut. Suomen huoltovarmuus on JO nollattu. Yksittäinen (Sankarikaan?) ei asialle voi mitään.

fatwantarkistaja

Kuka niitä tikkuja sitten tökkii pellot täyteen, kerran maanviljelyä ei enää ole. Elukatkin vissiin mettistä pyydetään ja tungetaan pakettiin.