Ruotsi karkoittaa kolme julkkisimaamia turvallisuusuhkana

e257a099-607c-47d4-b1b9-e510c98d6e34.jpeg
Abu Raad, Al Duhan Raad ja Hussein Al-Jibury: Karkoitus.

Ruotsin Maahanmuuttovirasto on päättänyt karkoittaa Gävleimaamina tunnetut Abu Raadin, tämän pojan Al Duhan Raadin sekä Umeån imaamin Hussein Al-Jibury. Syy: Suojelupoliisi SÄPO:n mukaan he ovat suunnitelleet terrori-iskuja Ruotsiin tai ovat muulla tavoin uhka Ruotsille.

Mainittu kolmikko sekä kaksi muuta imaamia otettiin keväällä Maahanmuuttoviraston turvasäilöön. Suojelupoliisi oli seurannut pitkään miesten toimia ja lopulta keväällä katsottiin, että tilanne oli siinä määrin akuutti, että imaameja haettiin säilöön. Nyt Maahanmuuttovirasto on Suojelupoliisin suosituksesta tehnyt päätöksen, että kolme kiinniotetuista karkoitetaan maasta.
Suojelupoliisi kertoo tiedotteessaan, että karkoituksilla ennaltaehkäistään selvää ääri-islmain leviämistä ja samalla Ruotsiin kohdistuvaa turvallisuusuhkaa.
Sekä Abo Raad ja Hussein Al-Jibury ovat tulleet tunnetuiksi suorina isiksen kannattajina. Gävlen moskeijassa on värvätty nuoria muslimimiehiä Syyriaan kalifaattiin ja Gävlen moskeijaa onkin hyvällä syyllä sanottu isiksen Euroopan etäpesäkkeeksi.
Tämän lisäksi moskeijoissa on saarnattu vääräuskoisten tappamista ja pohdittu miten Pohjoismaat tullaan liittämään kalifaattiin. Joten kyse ei ole mistään kilteistä kotimuslimeista.
Kolmikolla on kuitenkin Ruotsin muslimipiirien tuki takanaan. Keväällä ympäri maata pidettiin suuria mielenosoituksia, joissa muslimit vaativat imaameja vapaaksi ja sananvapauden rajoittamisen lopettamista. Toisin sanoen muslimien mielestä vääräuskoisten tappamisesta saarnaamisen lopettaminen on loukkaus sananvapautta vastaan.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mekan Portto

Karkotetaanko ne Suomeen?

Suomi Finland

Toinen merkittävä havainnoitava asia on, aiheuttaako karkoitus jonkinlaisia kostotoimenpiteitä Ruotsia vastaan.

Hra Arvo Pohja

Miksiköhän Apuraati on saanut olla Swedestanissa 20+ vuotta vaikka hänet on todettu useamman kerran ei-kelvolliseksi saamaan Ruotsin kansalaisuutta? Kaikki anomukset on evätty mutta ukko pidetty maassa saarnaamassa kumminkin?

Suomi FInland

Jaa, mikäs sille uskonnonvapaudelle tuli? Muistaakseni Mona Walter käväisi jo vuosia sitten kertomassa Ruotsin poliisille, millaista meininkiä moskeijoissa on: vihaa ruotsalaisia vastaan. Hänelle sanottiin, että Ruotsissa on uskonnonvapaus.
Ruotsissa ollaan ilmeisesti mietitty asiaa ja todettu, että pitäisköhän kuitenkin tehdä jotain…

Aappa

Oma villi veikkaukseni on, että imaameista ei löydy ainuttakaan ‘maltillista’, missään. Tämä on toki vain arvaus, koska en ole käynyt moskeijoissa.

Suomi Finland

Ei tarvitse käydä moskeijassa ainakaan tietääkseen, mitä homoille pitää imaamien mielestä tehdä.
Ja imaamien mielestä on kovin hauskaa, että pitää olla neljä todistajaa, jotta kuolemanrangaistus voidaan langettaa.
Varmasti vääräuskoisten mestaus on ihan yhtä hauska puheenaihe. Voisi siinä joku studioyleisöstäkin hieman naureskella.

fatwantarkistaja

Veikkaus myös, mutta Järvenpään moskeijassa ei vältsiin huudeta parta vaahdossa vääräuskoisten murhaamista. Kuvahakuun laitoin tuon ja sisäkuvissa ihan normaalin näköistä vakeä naiset ja miehet sekaisin, eikä yksikään näytä pommimuslimilta, ei edes huivia kellään. Ainakin tuhat kertaa ajanut tuosta ohi, nyt vasta tajusin sen olevan moskeijan, Suomen ainoan oikean moskeijan.

Moonman

Toivottavasti näiltä kerätään myssyt, kaavut ja pöytäliinat päältä pois ja parta leikataan väkisin ennen karkoitusta. Sen jälkeen monoa perseelle. Kerrassaan raivostuttavan näköisiä nämä imaamit

Tepi

Ylimielisiä paskakasoja kuten eräät meidän pahvihousuista.

Särmääjä

Jos oikein tehokkaasti katuvat niin voisivat päästä Suomessa Radinetin kautta kotoutustoimintaan kuntoutumaan.ja siitä demareiden kuntavaaliehdokkaaksi.

Kyllä lähtee!!!

Sekä osallistumaan Porin kirkollisvaaleihin 😉

Kummia tapahtuu

Ja Jöötteporin Alikaanikin on otettu kiinni ja pantu häkkiin monen vuoden jälkeen. Perästä kuuluu.

Anonymous

Eikös SDP ottaisi nämäkin herrat ilomielin edustajikseen tänne. Heillä on myös todella laaja arvopohja, josta pohja puuttuu.

Aikki.

Tosiaan arvopohja ja ihmisoikeuden on ensisijaisen tärkeitä sosiaalidemokraateilla, se ollaan nähty ruotsissa ja suomessa, jossa perussuomalaisten eikä ruotsidemokraattien kanssa haluttu tehdä yhteistyötä. Nämä kaksi vaalit voittanutta puoluetta työnnettiin demokraattisesti syrjää diktaattorien käskystä. Arvopohjallaan hehkuttavat sosiaalidemokraatit voisivat vaihtaa puoleensa nimeksi sosiaalidiktaattorit .

Van Rope

Tarvittaisiin suomalaisia nosturiautoja ja juhlat torilla.

A.Ahne

Hesarikin on herännyt uutisoimaan asiasta, liekö lukevat PT-mediaa?Tosin HS väittää imaameja olevan kaksi, kumpi media lie oikeassa?
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006140713.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=48be6b60a8d975d58310500735c417cd

Vihoittelua

Apuraatin poika on ollut sellainen ”nuoriso-ohjaaja” joka on ”järjestänyt nuorisolle toimintaa jotteivät nämä istuisi kotona telkkaria tuijottaen”, kertoi eräs muslimi TV- uutisissa. Niinno, voihan sen niinkin ilmaista.

fatwantarkistaja

Miksi uskonvapautta loukataan kovin? Voisiko vähemmistövaltuutettu puuttua asiaan? Ensin haalitaan muslimeja maahan, sitten syytetään niitä muslimiudesta ja heitetään mäelle, vähänkö menee yli.
Sen kun estätte karkotukset ja vapautatte rakkaat imaaminne, kuka hemmetti muka estäisi? Pikamiekkarit on niin nähty. Onko todella niin, ettei sadattuhannet muslimit pysty järjestämään veljiään pois vääräuskoisten kynsistä? Ei niitä ole kuin muutama vastassa. Pitää vissiin Elin Erssonin taas nousta koneessa urheasti seisomaan, ei taida muu auttaa. Joku ateisti(?) pikkulikka pystyy mihin vaan, “tosiuskovat miehet” eivät mihinkään, noloa.

fatwantarkistaja

Hävetkää matut.

Ari Grandi

Eiköhän sossu-imaamit tule äkkiä takaisin ilman partoja ja uusilla nimillä. Sossurahat ovat Allahiakin tärkeämpiä. Ilman sossua ei länsimaissa olisi yhtäkään muslimia. Ei yhtäkään. Nolla.

rasistinen, kelvoton nazi

Parikymmentä vuotta saa asua, sitten karkotus. Great?
Lapset lainsuojattomia:
Uusin tapaus
Lapsia myös hakataan koraanikoulussa, ei voida puuttua, koska (m-)vanhemmat eivät halua tehdä poliisin kanssa yhteistyötä.

Anonymous

“Tämän lisäksi moskeijoissa on saarnattu vääräuskoisten tappamista ja pohdittu miten Pohjoismaat tullaan liittämään kalifaattiin.”
Sopii tulla yrittämään.

Voi Paskanmarjat ja Ruotsi maistoi

Asianajaja Alppiperse sanoo ettei imaamia voi karkoittaa Irakiin koska hänen käy siellä huonosti.
Toisaalta, jos ei imaamia karkoiteta käy kantisten huonosti.
Ja jos imaami karkoitetaan käy kantisten silloinkin huonosti.
Mitä opimme tästä?

Junnu

Mielenkiintoinen uutisointi. Mitään päivämäärää ei kuitenkaan ole esillä imaamien karkotuksesta. Mietityttää, että miten Ruotsin oikeusjärjestelmä menettelee nyt, kun on kyseessä Ruotsin suojelupoliisin ratkaisu asiasta. Nyt kun ottaa huomioon Pt-median päivityksen asiasta, niin tämä tapaus on mielenkiintoinen.

Viisikolla ”hanat kaakkoon” kuten Viking Linen risteilyohjelmassa muinoin luki

Nyt karkoituksen saaneita vihaimureja on viisi.
Saas nährä kestääkö Ruotsin kantti vai mennäänkö takapakkia, pyydetään anteeksi ja aukaistaan housut ja lompsa?