Oulun moskeijamurto ei ollutkaan viharikos

Kuvakaappaus - 2019-06-13 17-56-17.png

Oulun poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi Oulussa joulukuussa 2018 tapahtuneessa moskeijaan murtautumisessa. Esitutkinta on takaisku rasisminvastustelijoille, sillä teossa ei poliisi mukaan ollut rasistista tai vihamotiivia.

Oulussa sijaitsevaan moskeijaan murtauduttiin 6. – 7.12.2018 välisenä yönä. Tapahtumien jälkeen erilaiset rasisminvastustelu- ja islamilaiset piirit ovat väkevästi todistaneet, että moskeija koki rasistisen iskun.

Poliisi on kuullut asiassa yhtä henkilöä rikoksesta epäiltynä. Päihteillä on ollut osuutta asiaan ja ne ovat myös vaikuttaneet epäilyn muistikuviin tapahtuneesta. Esitutkinnassa ei ole tullut esille mitään sellaista seikkaa, jonka perusteella asiaan liittyisi rasistinen motiivi tai että kyseessä olisi viharikos. Asia siirtyy lähiaikoina syyttäjälle syyteharkintaan eikä poliisi tiedota asiasta enempää.

Näin ollen teon takana ei ollut minkäänlaista vihamotiivia vaikka sellaista haluttiin nähdä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Oulun moskeijamurto ei ollutkaan viharikos

  1. Siitäkös ne Ruotsinkin paukkuvat kesätapahtumat johtuvatkin. Samoin nämä autopalot Suomessa.

   20
 1. Nyt täytyy olla uskossa vahva! Vielä tulee se pizzerianpoltto tai rikottu moskeijan ikkuna tai ilkeä muljaisu, joka voidaan osoittaa vihapäissään tehdyksi! Ja, Toverit, sitten marssitaan, irtisanoudutaan ja palvotaan allahia!

  42
 2. Joku kommarinpenikka yrittänyt piripäissään lavastaa viharikokseksi -> Poliisilla eikä medialla ole asiasta enää yhtään mitään raportoitavaa.

  54
 3. Joku vasemmistolainen heilunut taatelikiljupäissään, eihän tuossa ole rasismia.

  34
 4. Pahuksen natsit ei voi edes yhtä murtoa tehdä, yhä vain vaikeampi valtavasemmistolla keksiä uhriutumisiinsa ja äärioikeistotilastoihin muuta sisältöä kuin erilaiset sanarikokset. Onneksi de Wit on sentään välillä potkivinaan (poliisin mielikuvituksessa) poliiseja, onneksi aivan todistettavasti melkein meinannut roskata ympäristöään repimällä hyvää kirjallisuutta.

  28
 5. päivi lipposen rasisminvastustelu marssisaappaat on silti kokoajan lähtövalmiudessa sen pitseria murhapolton jälkeen.plankattu on ja kaikkee.pitäs vaan se ensimmäinen viharikos ensiks tapahtua

  36
  1. Sitä samaa mietin. Pöljempi saattaa murtautua kirkkoon ehtoollisviinien toivossa, mutta moskeijassa ei ole edes viiniä.

   23
   1. ” Rikos tapahtui 6.–7. joulukuuta välisenä yönä. Joulukuussa poliisi kertoi, että tiloista oli hävinnyt ainakin pakasteita. ” Halalkinkkuu ja kossuu ehtiny pakkasesta. Sai saaliksi vain puoleksi syödyn kebab annoksen ja kippurakärkiset tohvelit 😉

 6. Oulu on helppo saada pois moskeijasta muttei moskeijaa pois Oulusta.

  22
 7. Oliskohan jollakin ollut vähän vilu, eikä pääsyä mihinkään lämmittelemään. Aatellut ehkä, että kun tuon pikkuikkunan napsauttaa, niin ei tule niin paljoa vahinkoa.

 8. Oliko tämä eri isku?
  Luulin että tämä oli se jossa imaamin koraanikoulussa raiskaaman tytön sukulaiset olivat suutuspäissään vähän gurmuuttaneet moskeijan julkisivua.

  1. Abdul ei raiskannut pedofiilimoskeijassa lasta, sen teki joku muu. Imaami on viaton, niin viaton, että raiskausta ei edes tapahtunut. Joku oli velkaa ja käski tytön sepittää tarinan, 3v 8 kk paukahti uhrille. Vapauttakaa Muso!

   Sangen outoa, ettei muslimien selitykset päde oikeudessa, muualla ne ovat totuus, tie ja elämä.

   1. Imaamin tytär muuten on epäilty yksittäistapaus, tyttären mies kuoli väitetysti epäiltynä yksitäistapauksena kalifaattihommissa. Lähde: Yle Varmaan pitää laittaa pikamiekkari isistyttären paluun puolesta, että pääsee isi-imaamin eheyttävään huomaan…

    1. Tää fatwantarkistajan kommentti liittyy just nakutettuna mun mielipiteenkäännöksen.

     Aiemmin olin sitä mieltä, että isiksien morsiot vittu ihan sama mihin saharaan muumioituu.
     Nyt, kiitos homeenvihreän vasemmistohallituksen, olen silleen, että totta kai muijat takaisin!

     Kun kerran taas velkaa otetaan, niin valtionbordelli tuottamaan rahnaa.

     isismuijat töihin ja peräkammarin metsätyökoneyrittäjät kiittää. Kaikille win-win.
     Kyllä nyt isismuija osaa haaraa levittää, eikö muka?
     Sehän on ollut niitten homma ja sitten pätö patsastelu pätömmän lähi-itäasumuksen emäntänä.

     Joten isisämmät tänne. Naamalle tuttu keinokuitulakana ja haaremit auki. Valtion monopoli vrt. Alko.

     Sitä paitsi mä oon niin nero että mulle pitää tästä maksaa tekijänoikeuspalkkiota ja keksintörahaa.

     1
     1
 9. Se saattaa olla myös vitutusrikos. Jotakuta vituttaa että miten on mahdollista että Oulussa ylipäänsä on moskeija. Mitään järkevää syytä sille on vaikea keksiä

  1. Kaksi (tähän mennessä) yläpeukkua tälle jonninjoutavalle itsestäänselvyydelle, niinkö?

   Herätkää saatanan pahvit. ”Vitutus”. Juu… Näkyy pännivän kamalasti niinku nyrkkinänä taskussa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.