Tällä kertaa räjähti Uppsalassa

Kuvakaappaus 2019-06-13 22-47-31.png

Uppsalassa Gränbyn lähiöalueella on tapahtunut iso räjähdys. Jonkinlainen pommi räjäytettiin ruohikkoalueella ja räjähdyksen seurauksena syttyi maastopalo.

Klo 20.00 jälkeen sattuneen räjähdyksen seurauksena hätäkeskus sai useita soittoja. Poliisin saapuessa paikalle pystyttiin räjähdyspaikka paikallistamaan nopeasti. Räjähdyksestä seurasi maastopalo.
Poliisi ei tässä vaiheessa osaa sanoa mikä räjähdyksen aiheutti. Tapahtumasta ei ole tietoja henkilövahingoista eikä kiinteistöön kohdistuvista vaurioista. Poliisi tutkii asiaa mm. puhuttamalla alueella olleita ihmisiä.
Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Polisen
 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jugend

Voi se olla salaman iskukin.

Suomi Finland

“Poliisi tutkii asiaa mm. puhuttamalla alueella olleita ihmisiä.”
Osaakohan ne puhua ollenkaan? Taitaa puhetaito unohtua hetkeksi, kun poliisi tiedustelee havaintoja.

Kaukis

Ekonomit, rakettitieteilijät ja eläkkeiden nettomaksajat siellä vain luovat tulevaisuuden Ruotsia samalla kuin tekevät maasta jännittävämpää.

Gay Mohammed

Harjoituspaukku. Pitäähän insinöörien ensin testata toimiiko hankittu räjähde vai onko huuhaata. Nyt, kun testi onnistui, seuraavaksi viedään sopiva annos jo melkein kohteeseen. Uppsalan soturit ovat vielä vasta-alkajia. Nyt kun parhaat vihaimaamit on putkassa ja karkotusuhan alla, on vaikea vakuuttaa pomminasettajia edes 72 neitsyen voimalla tekemään työ aidon jihadin hengessä.

Stefa Vallimulkku

Tässä on tullut varmasti jo kymmenen vuotta seurattua ja hämmästeltyä hurrien touhuja.
Enää ei oikein edes käy sääliksi.
Itse ovat paskaa maahan imuroineet ja perse pystyssä kontallaan anoneet raakaa halkoa aunukseen.

Anonymous

Ukkonen siellä vain vähän paukkuu taas. Ei paniikkia.

Jocke

Ruotsista on tullut räjähdysherkkää aluetta. Ilmeisesti maaperässä on paljon räjähteitä kun vähän päästä paukkuu.

RSS

Räkäsaumahitsari istuu ja hymyilee korvasta korvaan Obaman kanssa ja luulee myöskin olevansa Harvardin yliopistosta koulutettu huippujuristi eikä räkäsaumahitsari.

Puukotuskin oli

Nelikerroksinen asuintalo palaa Malmön Hästhagenissa…

Pommitus

Södertäljen Genetassa pamahti…

Anonymous

JIIHAA, Villi Länsi on keskuudessamme, ei muuta kuin mukaan bileisiin ja kannat kattoon! Kerran täällä vain eletään. Mistä niitä pommivärkkejä saa?

Anonymous

Alkaako toimintakesä kohta myös täällä Suomessa. Saamme actionia elämään.

Suomi Finland

He halusivat maastaan kehitysmaan ja sen he vähitellen saavatkin. Monta aluetta on jo täyttä päätä kehitysmaata. Kun infra vielä vikaantuu, niin muutos on lopullinen. Kukaan ei sitä korjaa mistään hinnasta, ellei ole YK:n rauhanturvajoukkoja suojelemassa työntekijöitä ja kalustoa. Ja kehitysmaa-alueet kasvavat niinkuin Saharan autiomaa.

Ei hilluisi enää

Irlannissa miehet ottivat väijymällä kiinni nuoren 19v hepun jolla oli tapana varastaa melkein joka yö auto ja ajaa se paskaksi, kun saivat hepun kiinni niin vatsalleen nurmikolle ja ysimillisellä molemmat polvilumpiot nurmen sisään.
Loppui hillumiset siihen.

Anonymous

Kohta on ruotsi, entinen kansankoti, samannäköinen kuin syyrian pahimmat tuhokohteet. Sinänsä, mitä sitten, sitähän ovat toivoneet.