Ja seuraava pommi Södertäljessä – kirkko yritettiin räjäyttää ilmaan

Kuvakaappaus 2019-06-14 09-02-13.png

Södertäljen Genetassa viriteltiin yöllä pommi tai käsikranaatti paikallisen kirkon ovenpieliin. Kello kolmen aikaan sattuneessa tujauksessa karmit lentelivät taivaallisiin korkeuksiin.

Klo 02.45 aikaan sattuneessa paukussa ikkunat helisivät sadan metrin säteellä. Pommi viriteltiin paikallisen kirkon ikkunoiden alle. Katso täältä kuvat SVT:stä.

Poliisi yrittää tällä hetkellä ottaa selvää mitä, kuka, missä ja milloin, mutta vastausta ei ole saatu kaikkiin kysymyksiin. Emme tiedä kuka ja mitä. Missä ja milloin tiedetään.

Pommi viriteltiin St Afremin kirkon pihamaalle, joka koki pommiräjähdyksen viimeksi viime syksynä. Sitä ei tiedetä onko teoilla yhteyttä.

Pommiryhmä tutkii asiaa. Geneta on hyvin maahanmuuttovoittoinen alue Södertäljessä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

36 thoughts on “Ja seuraava pommi Södertäljessä – kirkko yritettiin räjäyttää ilmaan

 1. Ruotsin kuusi tärkeintä P-tä: predikantit, pyssyt, puukot, pommit, palot ja pikapanot.

  49
  1. Boråsissa sytytti katujengi tulipalon pizzeriassa, kahvilassa, putiikissa, kirjastossa, kampaamossa ja nuorisotalossa.

   Unohtivat vissiin pommin kotiin?

   57
  1. Ei Ruotsia ihan kokonaan ole unohdettu. Jos medelsvensson käy kusella moskeijan ovella, siitä tehdään isot jutut ja pannaan pystyyn A-studio

   40
 2. Missä ja milloin ovat no-shit Sherlock tyyppistä tietoa. Ruotsin poliisi ei taida kuitenkaan muuhun kyetä, kun koko maa paukkuu vähän sieltä sun täältä.

  41
  1. Takapajulasta ei voi ottaa porukkaa Sivistysvaltioon ilman että se maksaa ”verta, luita, hampaita” sanoo:

   Quilletten artikkeli ei edes mainitse matuja mutta artikkelin kommentoija mainitsee ja tekee sen todella nappiin:

   Nick Podmore
   June 12, 2019
   In Sweden there is a unique situation where a brand new immigrant population has been allowed to grow rapidly without any significant integration from many war torn countries with radically different cultures literally dropped into a tiny homogeneous population. Women will always be more inclusive and accommodating than men it is biological in nature. You can deny it all you want but the rise of inclusive identity politics and the dominance of feminist politics is classical “tyrannical mother”. Men are naturally far more suspicious and less inclusive far more prone to aggression. Countries such as Hungary and Poland which have strict patriarchal societies have resisted the tide of immigration whereas much of Europe is highly influenced by feminist politics and ideology. Denmark, the most feminist country in the world have now turned back their pro-immigration position and as such is starting to see a reduction in associated problems. The simple truth is that not all cultures and beliefs are compatible…certainly not without being managed very carefully with a strong focus on integration. The fact is that giving someone a passport does not make them a cultural citizen that shares in historic cultural values beliefs and norms. We now have large parts of many major European cities that are not classically “European” at all. The let anyone in at any cost is a foolish policy and this is the result. Many immigrants come from countries that are highly intolerant of Western European values and beliefs with radically different societal norms and legal systems. To expect these people to overnight just go “Oh, OK, We are doing it wrong, let me just change centuries of belief and values so we can fit in”…that is just stupid and ridiculous.

   41
   1
   1. On myös hyvä huomioida, että reilusti suurin osa radikaalifemakoista on lesboja. Eli naisia, jotka haluaisivat olla hetero miehiä, mutta kun se ei ole mahdollista, kohdistavat vihansa näihin.

    Toisesta aallosta lähtien feminismi on puhdasta aggressiivisten ja maailmaa vihaavien lesbojen ideologiaa. Miten tämä vetoaa hetero-naisiin, se on minulle suuri kummastus – tosin eipä feministiset puolueet ole juurikaan keränneet kannatusta ja se vähäkin on hiipumassa. Luultavasti ilmiötä kannattelee vain puolueellinen media, jossa lesbotoimittajat ja näiden hyödylliset idiootit yrittävät epätoivoisesti julistaa ideologiaansa, joka ei todellisuudessa ketään – varsinkaan naisia – kiinnosta.

    11
 3. Sitä saa mitä tilaa ja Ruotsi on tilannut näitä terroristeja valtionsa. Ruotsi on 30v kuluttua muslimivaltio.

  63
  1. Niin. Ja kuten todettua, kun “vaalit” nyt menivät “yllättäen” siihen suuntaan että se naiivi sekä lapsellinen maailmanhalaus agenda meni korruption kautta läpi, on ihan selvää mikä on ns eu:n tahto. Kuten varmaan huomasittte, että esim yk antoi jo ns käskyn noudattaa reformeja.

   15
 4. Islam ei ole uskonto. Islam on totalitäärinen poliittinen järjestelmä. Pahempi kuin kommunismi.
  Tänne meille tulleet eivät ole turvapaikan tarpeessa. He ovat tulleet tänne valloittajina, pakottamaan meitä islamiin.
  Ja typerät poliitikkomme vielä järjestävät heidän lapsilleen “islamin opetusta” = aivopesua, jonka mukaan meistä kantaväestöstä tulee heidän orjia.

  Toivon voivani paeta Suomesta, ennen kuin on liian myöhäistä….

  67
  1. Ruotsalaiset eivät näköjään vieläkään tajua, että turvaa hakemaan tulleet ovat julistaneet sodan vääräuskoisille.

   50
   1. Aikki Justiinsa tuo. Niitä varmaan keljuttaa huutaa naama sinisenä vihaansa, kun toinen vaan nyökyttelee tyytyväisenä vieressä, eikä tajua tekevänsä kuolemaa. Pelkoa niiden tulisi tuntea ja alistua, nyt ne perkeleet vaan hokevat samoja fraaseja “det var så mycket spennande och härlig”. Helppoahan se jihad on, mutta turhauttaa vihollisen passiivisuus.

    10
  2. Poliitikot eivät todellakaan ymmärrä islamista mitään. Kohtelevat sitä uskontona ja jonkinlaisena tasa-arvokysymyksenä. Se ei ole kumpaakaan. Se on diktatuurinen ajatusluomus jonka profeetta oli sairas pedofiili ja murhaaja. Miten se on levinnyt noin laajalle. No ihmiset eivät yleensä pidä konflikteista ja yleensä väistyvät jos heitä uhataan.

   14
 5. Poliisien tutkinta rikospaikalla viittaa, ettei rikoksentekijällä ole huolen häivää narahtamisesta, huoletta voi jatkaa toimiaan, jopa laajentaa..

  33
  1. Hyvin tomerasti tuo yksi poliisi näytti katsovan josko olisi poimies auton alla piilossa.

 6. Ei tuosta hyvä seuraa jos ei ruotsalaiset ala laittaa kunnolla kampoihin.

  23
 7. Suomessakin homma tulee sitten ilmeisesti menemään niin, että alkuun lisääntyy autopalot ym. tuhopoltot, räjähteiden hiipiessä mukaan kuvaan. Sekä tietysti väkivalta ym. muu rikollisuus, joissa kaikissa yhteisenä nimittäjänä: Halipullakaffe.

  #torttuakehareille, #rauhanuskonto, #nollatoleranssinatseille, #jyrkkäeisyrjinnälle, #ynnämuutahevonpaskaa

  37
 8. Juu, eikä tarvitse kertoa että kukaan ei epäile ketään, koska kyseessä ei ollut moskeija.
  Se että kohteena oli kirkko ilman muuta ja muun kanssa viittaa korkeampaan kulttuuriin. 😆

  17
 9. Netistä luin että se Malmön juna-aseman ammuttu pommiuhkaaja-riehuja on italialaisen etc. passin kanssa Ruotsiin tullut kroaatti joka sai Ruotsista oleskeluluvan. Pysyvän tai väliaikaisen, sitä en tiedä.

  1. Koti-ikävä se laittaa näkemään pommeja kaikkialla. Onneksi poliisi ampui, sai aidon Jugoslavian tunnelman, edes hetkeksi.

 10. Eilen tuli peräkkäin täällä kotikulmissa vastaan kaksi iloista “siideriä” partalapsineen aivan peräkkäin, iskupaikkana pitseria, nussimaan ne pääsääntoisesti ovat tänne tuleet ja laiskottelemaan.

 11. Nysse tuli! Expressenin päätoimituksen kolumnisti Anna Dahlberg kirjoittaa tänään:

  “Ettekö näe todellisuutta? Maahanmuuton pitää vähentyä”

  10
   1. Anna Dahlberg on järkevä nainen, sanoo mm että Ruotsin on helppo leikkiä humanistista suurvaltaa niin kauan kuin ”antihumanistit” eli Italia, Turkki, Unkari jne valvovat Euroopan rajoja.

    Leikki loppuu jos ”antihumanistit” muuttavat mielensä.

    Suuri moka oli syyrialaisille 2013 jaetut pysyvät oleskeluluvat. Niistä tuli Ruotsin ”Kempeleen talo” eli uskomaton vetonaula. Syyrialaiset ovat nyt Ruotsin suurin siirtolaisryhmä, melkein 200.000 eli ison kaupungin verran pelkkiä syriaanoja.

  1. Dahlberg kirjoitteli vuosikaudet kauheaa paskaa, joten naiseen kannattaa suhtautua varauksella.

 12. Autopalot lähestyvät Tukholman keskustaa. Yöllä poltettiin ainakin 10 autoa Östbergassa, noin 15 min. Tukholman keskustasta.

  Östberga oli kiva asuntoalue aikoinaan, omakotiasutuksen keskellä, aika lähellä Globenia. Sitten sinne päätettiin istuttaa matuja ja romahdus alkoi, tuli huumeita ja varkauksia. Nyt se on pahamaineinen ja epämiellyttävä paikka mistäkäsin matuveljekset myivät itsesekoittamaansa fentanyylia postimyynnissä ympäri maata. Kahdeksan ihmistä kuoli.

 13. unv.is/https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006144635.html

  Seuraava Varustelekan kampanja markkinoi haarniskoja. Saattavat olla jopa pian myyntimenestys, kunhan vihermistö ja vasemmisto pääsevät toteuttamaan rikollisenhyysäämiskampanjaansa.

  Kaikki hullut vaan kukkimaan vapaana kaikkialle! Ja maailma pelastuu!

  Ja sitten vielä insinöörejä maa täyteen. Eikö tuolta eduskunnasta löydy jo riittävää oppositiovoimaa kaatamaan noiden typerysten hankkeita heti alkuunsa. SDP:stä löytynee varmaan muutama järkiedustajakin, jotka eivät halua idiotismin pääsevän valtaan. Sääli, että Pentti Linkola on jo vanha mies.

  1. “Poliisi: Vantaan väki­vallan­teon uhri valikoitui sattumalta, epäilty löi rollaattorilla liikkunutta miestä useita kertoja miekalla”

   Ja tämä uutinen on siis kyseessä.

   1. Kelpo paskahousu siis taas asialla, miekalla liikuntarajoitteisen kimppuun kun muuhun ei pysty.

 14. Arvasin heti, että uusi puoliso on morsianporsian, kun näin rouva Modigin kuvan (en edes muistanut, että hän on lesbo, saati sitten Liekin ex):

  “Facebook-päivityksen mukaan Modigin puoliso on vasemmistoliiton Helsingin piirijärjestön viestintäpäällikkö ja ryhmäsihteeri Meri Valkama, 38.”

  unv.is/https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/928564bf-f687-499d-ab40-783a99373575

  Veikkaan,että suuntautumisesta huolimatta islam ei ole Modigille mikään ongelma.

  #suvaitsetaikärsi #islamofobiaeioleokislamofiliaon #vasemmistopelastaamaailman

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.