Ruotsi karkoittaa viisi äärimuslimia turvallisuusuhkana

7MDr2eRM9xvF-3XsxAMqtJc87HI.jpeg
Fekri Hamad ja Viktor Gaziev: Karkoitus

Ruotsin Maahanmuuttovirasto on päättänyt karkoittaa viisi ääri-islamistia. Aiemmin tiedettyjen kolmen karkoitettavan joukossa ovat Gävlen imaami Abo Raad ja tämän poika Al Duhan Raad ja Umeån moskeijan imaami Hussein Al-Jibury.

Näiden lisäksi karkoitettavien listalle pääsi Västeråsin imaami Fekri Hamad sekä tsetseenitaustainen rikollinen Viktor Gaziev. Kaikkia mainittuja pidetään SÄPOn mukaan erittäin aktiivisinä ääri-islamisteina. Esimerkiksi Fekri Hamadin on kerrottu ottaneen Västeråsissa suuren aseman imaamina. Saarnat eivät tietenkään ole mitään rauhan saarnoja.
Gaziev on tullut tunnetuksi mm. siitä, että yrittivät muutama vuosi sitten vapauttaa aseellisesti Maahanmuuttoviraston säilöstä karkoitettavaksi määrätyn tsetseenin.
SÄPO on kertonut julkisuuteen, että kaikki karkoitettava edustavat kovan luokan salafismia, jossa ei ole mitään sovun sijaa vääräuskoisille. Salafismi tarkoittaa suurin piirtein sitä, että mitä uskovaisempi sitä tarkemmin seuraa profeetta Muhammadin jälkiä. Jos näkee kaupungilla pyjamaan ja sandaaleihin pukeutuneen partamiekkosen tämä on hyvin todennäköisesti salafisti. Kaikki miehet ovat saaneet vaikuttavan aseman islamilaisissa yhteisöissä ja heidän vaarallisuus perustee siihen, että he ovat hyvin ehdottomia islamin suhteen. Suojelupoliisi ei siis suoraan varsinaisesti epäile heidän suunnitelleen terrori-iskuja vaan vaan saavan suurta jalansijaa muslimien piirissä väkevinä saarnaajina ja sitä kautta tuovan epäsopua yhteiskuntaan.
Kukaan karkoitettavista ei ole Ruotsin kansalainen, joten karkoitukselle ei ole mitään lakiteknisiä esteitä.
Valtamedia on jo jonkin verran kertonut julkisuudessa uhriutumistarinoita. Muslimipiirien kerrotaan olevan ”peloissaa” sillä ”seuraava voit olla sinä”. Toukokuussa pidettiin useita mielenosoituksia, jossa vaadittiin imaameja vapaaksi.
 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
16.6.2019 17:09

VOIMAVAROJEN TUHLAUSTA!!!!! RASISMIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

T
T
17.6.2019 00:44
Vastaa...  Sirpa-Tuula

islam=maantierosvous verhotaan uskonnoksi. Genetiikka määrittää merkittävän osan ihmisen käytöksestä, mutta Lähi-Itä olisi paljon parempi paikka, jos siellä olisi vaikuttanut Siddhartha Gautama eikä muhammed-niminen veitikka

Martti Korhonen
Martti Korhonen
16.6.2019 17:36

Öljy prinsessa Ohisalo varmasti maailmanhalauspäissään on pyytänyt sweduja lähettämään ne pohjanlahden tälle puolelle koska rakenteellinen rasismi#

Katri
Katri
16.6.2019 17:52
Vastaa...  Martti Korhonen

Se tuli mullekin heti mieleen. Uusi hallitus etenkin toivottaa kaikki tällaiset tervetulleiksi.

Aappa
Aappa
16.6.2019 19:47
Vastaa...  Martti Korhonen

Ohariprinsessa ei ilmeisesti pelkää näitä todellisia barbaarityranneja – mielikuvitusolentonatseja se ei ainakaan pelkää!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
17.6.2019 14:11
Vastaa...  Aappa

Eikä tonttuja pelkää. Mä pelkään sitä eukkoa, koska sille on annettu valtaa, joka ei seinähullulle kuulu.

Minä
Minä
16.6.2019 18:04

”Muslimipiirien kerrotaan olevan ”peloissaa” sillä ”seuraava voit olla sinä”. ”
Eipä olisi lainkaan huono juttu. Pääsisivät maahan, joka pitää arvossa heidän uskontoaan.

JuhoL
JuhoL
16.6.2019 18:37

Voi vittu, miten noi ählämit osaa aina uhriutua! Ovat aina niin ”peloissaan”, kun perseilystä huomautetaan. Ja mikseivät toimittajat tee työtään ja kysele muslimeilta, että mitä mieltä ne on profeettansa touhuista, kun Muhammad ryösti karavaaneja, hyökkäili toisten heimojen kimppuun ryöstäen omaisuuden, tappaen vangit, ottaen seksiorjia ja myyden kaapattuja orjamarkkinoilla. Ei tuossa ole kyse mistään uskonnosta vaan fasistisesta joukkoliikkeestä. Suvakit vaan ihastelee, kun koulut opettaa veronmaksajien rahoilla skitsofreenisen sotaherran rituaaleja!

Arto
Arto
16.6.2019 20:11

Pennasen Aino paikalle ja äkkiä.
Tuon otsikon voisi oikolukea.

Pelkkää vahinkoa
Pelkkää vahinkoa
17.6.2019 07:26

Montako veroäyriä kerkisivät tienata valtiolle? Ei taida olla kovin monta… kukaties nolla. Tai oikestaan miinus miljona.

Jakob Post
Jakob Post
18.6.2019 07:21

Outoa että säpo on näin ryhdistäytynyt ja alkanut karkoittaa heppuja jotka olisi oikeasti pitänyt karkoittaa jo 5 vuotta sitten vähintään.
Haiskahtaa siltä että hallituksen jäsenet ovat saaneet uskottavia uhkailuja tai joku kovempi ’läheltä piti’ tilanne käynyt josta vaietaan, mutta jonka seurauksena mielipuolinen feministihallituskin on tajunnut että jotain pitää tehdä.
Muutenhan todellisuudesta irtautuneita ruotsalaispoliitikkoja (paitsi SD) ei hallintoalamaisten kärsimykset tai terroriuhat kiinnosta.