Tukholmassa jättimäinen autopalorypäs, yli 20 autoa lunastukseen

6443203-650x.jpg

Sunnuntaipäivä otettiin Tukholmassa Östbergan ongelma-alueella vastaan jättimäisellä autopalolla. Yli 20 autoa saatiin tuhottua lunastuskuntoon.

Ensimmäisiä hälytyksiä tipahteli heti klo 01.00 jälkeen. Fagerstagrändillä sijaitsevalla parkkipaikalla oltiin sytytetty systemaattisesti toistakymmentä autoa tuleen. Kun yksi auto saatiin tuleen niin palo levisi yleensä aina viereisiin autoihin.
Palokunta sai kahteen mennessä palot sammutettua ja romun määrä oli suuri. Poliisi tutkii asiaan vahingontekona, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Lisää kuvia SVT:stä.
Östbergassa on palanut autoja kesäkuun aikana useaan otteeseen. Viime viikonloppuna poltettiin toistakymmentä autoa ja kesäkuun alussa kymmenkunta. Kesäkuun saldo on siis viitisenkymmentä tuhottua autoa. Yhteenkään paloon ei ole tehty yhtään kiinniottoja.