Tukholmassa jättimäinen autopalorypäs, yli 20 autoa lunastukseen

6443203-650x.jpg

Sunnuntaipäivä otettiin Tukholmassa Östbergan ongelma-alueella vastaan jättimäisellä autopalolla. Yli 20 autoa saatiin tuhottua lunastuskuntoon.

Ensimmäisiä hälytyksiä tipahteli heti klo 01.00 jälkeen. Fagerstagrändillä sijaitsevalla parkkipaikalla oltiin sytytetty systemaattisesti toistakymmentä autoa tuleen. Kun yksi auto saatiin tuleen niin palo levisi yleensä aina viereisiin autoihin.
Palokunta sai kahteen mennessä palot sammutettua ja romun määrä oli suuri. Poliisi tutkii asiaan vahingontekona, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Lisää kuvia SVT:stä.
Östbergassa on palanut autoja kesäkuun aikana useaan otteeseen. Viime viikonloppuna poltettiin toistakymmentä autoa ja kesäkuun alussa kymmenkunta. Kesäkuun saldo on siis viitisenkymmentä tuhottua autoa. Yhteenkään paloon ei ole tehty yhtään kiinniottoja.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ike

Ei ole ruotsalaisille tullut mieleen perustaa vapaaehtoinen vartiointi parkkipaikoille. Kotkassa vartioidaan huvivenesatamiakin. Ei se päivystys niin moneen kertaan kesässä iske jos on vähänkin porukkaa mukana. Ongelmat alkoivat kun rajat alkoivat vuotaa kuin seula, eli niitä ei käytännössä ollut, enkä tarkoita skandinaavista vapaata liikkumista.Sisäministerille voin sanoa että venevarkaat tuskin ovat natseja, en minäkään natseja pelkää mutta puheittenne perusteella tätä hallitusta pelkään ja niin pitäisi pelätä jokaisen joka edes jonkinlaisen kuvan pystyy muodostamaan euroopan nykymenosta.

Pessimisti

Minä ainakin vähän pelkään tätä tätä punaviherglobalistinatsihallitusta ja mietin evakkoon lähtöä. Pian voi olla, että täältä onnelasta ei lähdetä minnekkään vrt. Neuvostoliitto.

Nestori Lundahl

Eli rajat menevät kiinni kuten monet meistä ovat vaatineetkin, mutta väärään suuntaan.
Maahan pääsee kuka vaan, mutta maahantulijoiden elättäjiä ei päästetä maasta pois.
Jostain syystä olen alkanut pelätä samaa, varsinkin kun selvisi kuka on uusi sisäministeri.

Aappa

Niin, meillähän on myös sanonta ”maassa maan tavalla”, joka tarkoittaa, että tulijoiden ei tarvitse välittää suomalaisista tavoista, vaan suomalaisten pitää opetella heidän tavoilleen.

Hauki

Ketään ei otettu kiinni ja tuskin ollaan kiinni ottamassakaan.
Ruotsissa riittää vielä aluetta paremmalle väelle vältellä kohtaamisteorian toteutumista, toisin kuin Tanskassa mutta kyllä ne omakotitaloalueetkin vielä rikastuvat.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kansansa pettämisestä ja myymisestä saa niin paljon valuuttaa, että 30 hopearahaa on pieni summa..

Paluumuuttajia odotellessa

Se on lämpimät kesäyöt ja juhannus tulossa Ruotsiinkin. Saas nähdä joko tänä kesänä nähdään suuri suomen-ruotsalaisten kotiinpaluun muuttopikki? Jossain vaiheessa on oletettavaa että sieltä tulee hirvittävät määrät eläkeläisiä Suomeen takaisin. Maahan jossa sentään on turvallista. Vaikka onkin pitkä ja kylmä talvi.
Niitä paluumuuttajiakohan varten noihin kaupunkeihin rakennetaan niin paljon asuntoja?

Aulis Laaksonen

tää on nähty niin monta kertaa,eikö ala jo riittää vai pitääkö osua omalle kohdalle ennenkuin aletaan reagoimaan ? ja nyt en todellakaan tarkoita ”kivapuhetta”

Aappa

Harvemmin näitä poliitikoiden kohdalle osuu, koska he tuskin asustelevat ns. ongelma-alueilla. Ja jos sellainen epätodennäköisyys sattuisi, niin heillä on aina varaa ajella taksilla, kun ovat niin kiireisiä ja tärkeitä.

Hannu Kallionalusta

ruotsidemarit,olen ehkä väärässä soitti muslimien rukouskutsua aamu varhain parempi osaisten asuinaluella.poliisit paikalle.uskonnon -sananvapaus.suomessa pitäis tehdä samoin.

Sam Colt

Voi olla kysymys myös vakuutuspetoksesta. Jospa ahmadi on ostanut huonon auton ja päättää myydä sen vakuutusyhtiölle.
Että siinä menee sivullistenkin autoja, niin se on ylimääräistä hauskaa.
Takavuosina Tampereella ahmadi sytytti ravintolansa palamaan vakuutuskorvausten toivossa, mutta siinä kuolikin kolme kantista ja karvakoura istui muutaman vuoden linnassa.

Anonymous

Pitäisi saada selville keitä vastaan tällainen polttamisvimma kohdistuu. Vihaavatko sytyttäjät autoja, vai niiden omistajia, vai vakuutusyhtiöitä? Vai vihaavatko he vain pohjoismaista yhteiskuntaa, järjestelmää?
Ihmettelen aina vaan, kannattaako vakuutusyhtiöiden lunastella tällaisia palaneita romukasoja sadoittain.
Jos olisin vakuutusyhtiöiden johdossa, en myöntäisi ainoallekaan autolle palo-ilkivaltavakuutusta pohjoismaissa.

Totuus

Kaupunkisotaa koko Eurooppaa vastaan.

Anonymous

Polttaako ne omilla alueillaan uskonveljien autoja vai menevätkö ne vääräuskoisten alueelle polttamaan?

Anonymous

Ruotsalaisten action kesä senkuin paranee vaan. Nauttikaa nyt oikeasti villin lännen nostalgiasta vielä vuonna 2019.

Flempan Capricciosa

Flemingsbergin ghetossa posahti pizzeria.

Maan taso laskee huimaa vauhtia

Miksei afgaaneille opeteta käytöstapoja? Bussipysäkillä eilen kaksi ananastukka-afgajätkää okkupeerasvat kokonaisen 4-5 hengen istumapenkin istumalla nokikkain käsinojien päällä ja likaiset kengät penkillä. Pari vanhempaa ihmistä kävi katselemassa istumapaikkaa mutta kuka haluaa/uskaltaa mennä kahden afgaanin väliin istumaan?
Eikä siinä kaikki: bussissa samaiset jätkät okkupeerasivat lastenvaunupaikan kauppakasseillaan (Skärholmenin Prismasta) ja menivät itse takapenkille kälkättämään. Tietenkin seuraavalta pysäkiltä tuli kantisnuoripari lastenvaunuineen eivätkä saaneet vaunua sisään kun kassit olivat esteenä. Alkoi kassinomistajien kuuluttaminen. Afgat kälkättivät keskenään eivätkä mitenkään noteeranneet tilannetta. Pitkällisen veivaamisen jälkeen saatiin jätkät siirtämään kassinsa, vaunut kyytiin ja matkaa voitiin viimeinkin jatkaa.
Eipä ihme että sossujen lukioamnestin ansiosta maassa luuhaavista lukioafgaaneista vain 6% on päässyt lukion läpi viimeisinä kolmena vuotena (Expressen). 94% on istunut siellä siis aivan turhaan, maksaneet rahaa, ahdistelleet tyttöjä ja laskeneet koko koululaitoksen tasoa. Samainen lehti kertoo myös että pelkkästään syyrialaisia on Ruotsiin tullut melkein 200.000 eli ison kaupungin verran. Ovat nykyään Ruotsin suurin siirtolaisryhmä. Löfven & kumppanit järjestivät heille pysyvän oleskeluluvan ja hommasivat/hommaa puolet sukua tänne elätiksi. Do I have to say more?

fatwantarkistaja

6% on aika huima määrä. 10% on ehkä yrittänyt opiskella, kun noinkin moni läpäissyt.

Anonymous

onkohan ne ikinä polttanut omia autojaan kun niin kiirettä pitää.