Poliisi kutsui mellakoivaa arabiaanoa arabiaanoksi, sai sakot

2f69169b-7501-4b21-8fe1-d42f6941e2ec.jpeg
Ahad sai pampusta ja haukut päälle.

Emmabodassa oli keväällä 2016 isoja mellakoita kun kolmansista maista tulleet miehet aloittivat joukkotappelun paikallisen vastaanottokeskuksen eli hotelli Amigon pihalla.

Parikymmentä sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta miestä koki kunniaansa siinä määrin loukatuksi, että he aloittivat riitelyn ja kävivät paikan vartijoiden kimppuun. Kyse ei ollut ensimmäisestä kerrasta vaan miehet olivat useaan otteeseen kevään mittaan riidelleet vartijoiden kanssa. Vartijat hälyttivät poliisit paikalle, sillä he eivät selviytyneet enää tilanteesta omin avuin.
Poliisi jostain syystä ei sitten enää tarjoillutkaan kahvia, pullaa ja lämpimiä halipusuja vaan sotapakolaisia mätkittiin pampuilla. Muuan sotapakolainen, Nobakht Ahad oli kiivaimpia rähisijöitä ja sai pamppua. Sen jälkeen alkoi sanasota, josta nyt tuomittiin yksi poliisi laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta 15 600 kruunun (1 560 euron) sakkoihin.
Keskustelu eteni suurinpiirtein näin:
Poliisi: Saat kunnolla selkääsi, odotahan vain. En tykkää yhtään sellaisista kuin sinä olet. Ulos vaan sinutkin.
Nobakht Ahad: Miksi huudat?
– Lähde vittuun siitä.
– Sinä et ole poliisi, poliisit ovat kilttejä.
– Hä, mikä sua vaivaa? Lähde vittuun nyt siitä, vai etkö? Vitun pököpää. Lähde takaisin vitun arabimaahasi, mene takaisin vitun kotimaahasi.
– En ole arabi.
– En jaksa yhtään tuollaisia kuin sinä, vitun roskaväki.
– Miksi teet näin, Ahad kyselee vielä.
 
Tätä keskustelunpätkää puitiin 2016 paljon. Jokainen lehti kirkui rasismia, tosin se jätettiin huomiotta kokonaan, että sotapakolaiset olivat häiriköineet jo pitkään. Ahad nostettiin rasismia kokeneeksi ikoniksi. Poliisi puolustautui, että kyse oli mellakkatilanteesta ja Ahad oli mellakan kantavia henkilöitä. He olivat huutaneet poliisille “natsisika” yms haukkumasanoja.
Poliisi otettiin hetkeksi virasta, mutta on päässyt takaisin virkaansa. Nyt käräjäoikeus tuomitsi poliisimiehen siis sakkoihin.
Keskustelunpätkän voi kuunnella vaikka SVT:n uutisista.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Vieraat saavat tehdä ja huutaa mitä vaan. Kanta-asukkaiden osa on alistua, ei korottaa ääntään tai nostaa sormeaankaan vastustamaan. Se kuuluu suvaitsevaisuuteen, joka meidän tulisi oppia vihervassujen ja muiden suvakkien mukaan. Jostain syystä on vaikeaa olla niiden kanssa samaa mieltä. Varmaan jokin geenivika minussakin.

fatwantarkistaja

**ttojako niitä lapsia hakkaatte, tulevat vielä Suomeen pakoon ja mellakoimaan.

Ilmaista rahaa tuli taas kuukausipalkallinen

Ahad itse äänitti jutun, ihan tarkoituksella tietenkin.

toni lajos

Ahmedin puolustamiseen on taatusti yhteiskunta satsannut, jotta vääryys saadaan korjattua, rahalla se hoituu. Tässä tilanteessa olisi pitänyt toimia niin, että Ahmed suorittaa julkisen anteeksipyynnön ko. poliisilta ja koko yhteiskunnalta kun on näin röyhkeästi esiintynyt, vaihtoehtona paluu lippu ykkösluokassa kotimaahan,

kope

Ihan vitun oikein poliisille. Poliisi on kääntynyt kansalaisia vastaan. Saa paskalakit syödä omaa lääkettään.

Äly hoi!

”Älä kampaa kaikkia poliiseja samalla kammalla”.

Aikki.

No ei tuo kyseinen poliisi, päinvastoin taisi olla kurkkua myöten täys Ahadin kaltaisia maahan tulleita.

Suomi Finland

“– Kun sanoit, että Schengen pitäisi laittaa kuntoon, niin mitä sillä tarkoitat? Jos 100-200 miljoonaa ihmistä lähtee Afrikasta liikkeelle, niin pistetäänkö rautaa rajalle ja estetään ketään tulemasta vai mitä tarkoitat, mitä meidän pitää tehdä? Rinne tivasi Halla-aholta.”
Juuri niin. Niin täytyy tehdä. Mitä vittua Rinne oikein ajattelee???! Pitäisikö ne sitten päästää tulemaan?? Yhteiskunnat Euroopassa romahtaisivat ja Afrikassa silti vain lisäännyttäisiin.
Pieni aseistettu hyvin johdettu joukko pitää isonkin siviilijoukon aloillaan.
unv.is/https://www.is.fi/politiikka/art-2000006145668.html

Ilmari

Kun Neuvosto!liitto 1939 hyökkäsi Suomeen, ei kukaan kysynyt, montako on tulossa. Päätettiin yrittää estää jokaisen tulo.

Musta makkara

Jos laitetaan rajavalvonta kuntoon ajoissa, niin massat eivät edes lähde tänne päin, kun tietävät, ettei ilman edellytyksiä ole tulemista.
Missään tapauksessa 200 miljoonaa ihmistä ei tule tänne siten, että yhteiskunnat sen kestävät.

Aikki.

Rinne on kaiken suvaitsevainen sosiaalidemokraatti, joka haluaa maamme täyteen afrikkalaisia elämään veronmaksajien rahoilla. Suomessa ei ole enää sosiaalidemokratiaa sen on sosiaalidemokraatit tuhonneet. Mitähän sosiaalidemokraateille äänensä antaneet mahtaa parhaillaan ajatella.

Suomi Finland

Jos valtavat massat tulevat Eurooppaan ja Rinteen kaltaiset päättäjät sanovat ‘tervetuloa’ ja Merkelin kaltaiset sanovat ‘me selviämme tästä’, käy tosiasiassa seuraavasti:
– miljoonia ihmisiä ei asuteta mihinkään muualle kuin ihmisten koteihin ihmisten kanssa
Tämä on katastrofi. Kukaan ei tiedä, millaisia ihmisiä on tulossa, eikä sitä ole aikaa ottaa selville. Tuossa porukassa on täysin varmasti sellaisia ihmisiä, jotka ovat täysin vailla kontrollia, eli jos jokin perhe sattuu saamaan kanssa-asujikseen käveleviä pommeja, tulee ruumiita. Eli turvallisuustilanne romahtaa. Viranomaiset eivät pysty suojelemaan kanta-asukkaita, jos nämä joutuvat väkivaltaisten tulijoiden tulilinjalle. Viranomaiset eivät pysty enää sitten edes selvittämään rikoksia niiden valtavan määrän vuoksi, eli jos joku joutuu uhriksi, niin tekijät jäävät ilman rangaistusta ja selvinnevät lähes varmasti ilman minkäänlaista poliisitutkintaa.
Ja tuo edellä mainitsemani on vain pieni osa ongelmaa. Muut ongelmat kun summautuvat, niin yhteiskunnat romahtavat ja eurooppalaiset teollisuus- ja hyvinvointivaltiot ovat enää historiaa.
Rinne voisi esittää oman näkemyksensä siitä, mitä käytännössä tehdään, kun 100 – 200 miljoonaa afrikkalaista kolkuttelee ovelle. On helppo arvata, että kolkuttavalle avataan, mutta mikä onkaan Rinteen näkemys siitä, mitä sen jälkeen tapahtuu? Jos hän ei esitä minkäänlaisia keinoja, kuin tilanteesta selvitään, hänellä ei ole yhtään varaa heitellä ‘laitetaanko rautaa rajalle’ läppää, jolla hän vain yrittää saada Halla-ahon näyttämään hirviöltä.
Todellinen hirviö on se, joka päästää 200 miljoonaa ihmistä sisään.
Seurataanpa, kertooko kukaan näistä ääliösuvakeista omaa näkemystään siitä, mitä oikeasti tapahtuu, kun massat saapuvat.

Suomi Finland

unv.is/https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006147428.html
“Markku Jokisipilän mielestä yhteiskunta ei olisi voinut tehdä mitään suomalaisten naisten radikalisoitumisen estämiseksi.”
Jokisipilän kirjoitus on hyvä. Kannattaa lukaista.
Olen eri mieltä vain seuraavasta lauseesta:
“– Jokainen Isisin riveihin lähtenyt suomalaisen peruskoulun läpikäynyt henkilö on elävä todiste siitä, että yhteiskuntamme on vakavasti epäonnistunut koulutustehtävässään.”
Se miksi tässä olen eri mieltä, kiteytyy seuraavasti:
Jos yhteiskunnassamme syntyy kehitysvammainen lapsi (jonka vamma johtuu biologisesta häiriöstä), ei varmaankaan yhteiskunta ole epäonnistunut, vaan on tapahtunut ei- suotuisa biologinen tapahtuma. Jos taasen kaikesta koulutuksesta huolimatta henkilö radikalisoituu, ei kai syyttäminen ole yhteiskuntaa, vaan radilaisoineet aatteet tulevat henkilön lähipiiristä ja lisäksi ulkopuolelta esim netin välityksellä. Ja mistä tuo lähipiiri on tullut? Montako radikaalia kantasuomalaismuslimia oli 1980- luvulla. Vastaus tuohon kysymykseen kertoo sen, missä olemme epäonnistuneet.

El Comandante Cero

Tuli vaan mieleeni että miten tuo Mats Sandberg on SÄPÖn pomona ehtinyt seurata extremisteja kun muuten on päivät pitkät parittanut suternöörinä avovaimoaan.

Aikki.

Jos olisin ollut kyseinen poliisi olisin ottanut lopputilin ja sanonut hoitakaa homma itse. Myös muut poliisit olisivat voineet myötätunnosta lyödä hanskat tiskiin ja antaa niin sanottujen KILTTIEN poliisien hoitaa poliisin työt jatkossa. Ei tuo ruotsinpoliisien aliarvostaminen paljon työmotivaatiota kasvata.

Kaikkien aikojen katastrofi tulossa

Paavo! Lue Expressenistä tänään mitä Jimmie ja Paula kirjoittavat omaismaahanmuutosta.

Valittu kansa

Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkarahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät myrkytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty Timo ”Israelin ystävä” Soinin toimesta? Liian myöhäistä.
Epilogi: MV voisi ottaa hieman mallia esim. Totuusblokista, Kansalliselta Vastarinnalta ja Magneettimedialta siitä, miten asioista puhutaan ja kirjoitetaan suoraan. Vai meinaatteko vain hamaan loppuun asti vaikertaa: ”miksi, miksi, miksi?” ja ”kuka, kuka, kuka?” Ei kai MV pelkää ”rasistin” leimaa? ”Rasismi”-termin, muuten, keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein eli tuttavallisemmin ”Leon Trotsky”.
Alussa esittämääni kysymykseen palaten: Suomi ei koskaan ollut sodassa (II maailmasota) venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan, vaan N-liitto oli alusta asti suunniteltu juutalainen xenokratia eli muukalaisten vallassa oleva entiteetti – aivan kuten EU:kin.

Evplasse

Kun ei saa olla isänmaallinen niin ollaan sitten epäisänmaallisia eli teen käänteiset PITÄKÄÄ TUNKKINE