Tukholmassa räjäytettiin pizzeria

Kuvakaappaus - 2019-06-17 10-56-46.png

Tällä kertaa pommi räjäytettiin Huddingessa. Flemingsbergin ongelmaisessa lähiössä viriteltiin pizzerian ovenpieleen pommi tai kranaatti, joka töräytti julkisivun remonttikuntoon ja pizzalapiot taivaan tuuliin.

Soittoja hälytyskeskukseen alkoi tulla joskus 01.25 aikaan. Alueelta oli kuulunut iso pamaus. Poliisi haravoi aluetta ja löysikin Flemingsbergsledeniltä pizzerian, jonka ikkunat ja julkisivu oli pamautettu kentälle.

Alue eristettiin tutkintaa varten ja pommiryhmä haravoi aluetta mahdollisia lisäpommeja ja jälkiä varten. Asiaa tutkitaan yleisenä vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole otettu kiinni pamputettavaksi ja putkaan hakattavaksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Tukholmassa räjäytettiin pizzeria

 1. Pitäisi uskoa. Jos aluehallinto on jo myöntänyt kyseisen myyntipiirin toiselle pizzerialle ei sinne toiset tule. Ja mitä siitäkin seuraisi, jos kuka tahansa voisi perustaa pizzerian minne tahansa.

  Kuri ja järjestys on sivistyneen yhteiskunnan ensimmäinen tunnusmerkki.

  Ilolla seuraan kuinka vihdoinkin sivistys on alkanut levitä ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Sopisi Suomenkin ottaa mallia!

  56
  1. Oulun kurdit ovat huolehtineet pizzerioiden sijoittaumisesta ympäri maatamme. Neuvotteluja käydään tarvittaessa tyyliin astaloin, kirvein, keittiöveitsin ja rowninkien avulla.

   10
   1. Onhan se selvää jokaiselle pizzeriaa suunnittelevalle että pitää omistaa tuliaseita ja jos mahdollista pommeja. Sehän on juuri sitä vapaata kilpailua. Onneksi ruotsin poliisi on omaksunut tämän terveen asenteen kilpailuun, Ovat vielä edellä meitä, mutta eivät kovin kauan.

 2. Kuvan oikeassa alalaidassa oleva jätskimainos-oletettu pelle-oletettu kuvastaa hyvin ruattalaisten poliisi-olettetujen puuhasteluja. Ei mitään, ei ketään, ei syytäkään jne…

  51
  1. Aika sama tuli mieleen. – Antaa poijjaaat mennä vaan. Kiva se vaan on, kun hieman jytkyy! Falleraa, fallerii!

   32
   1. Ja vielä kun ovenpielessä on ’varmt välkommen’-kyltti, alkaa symboliikka olla kohdillaan! Meillä on tilaa, tänne vaan vaikka pommiryhmän seurassa.

    39
 3. Jättäisivät poliisit menemättä ja ”tutkimatta” . Sulkisivat vain pakoreitit armeijan avulla ja antaisivat pommilähettien tappaa toisensa. Kyllä se silleen pian loppuisi.

  30
 4. Niin. Kilpailu on kovaa. Jos siis sallii kilpailijoiden toimivan siten, että se haittaa omaa monopolia.

  Ruotsin on syytä ottaa tämä huomioon toimilupia myönnettäessä. Yhteiskuntatieteilijät voivat tutkia asiaa. Kun iskut harvenevat, on yhteiskunta onnistunut jakamaan ruokapaikkojen luvat sopivan etäälle toisistaan.

  Maassa maahantulijan tavalla. Uusi viidakon sanonta.

  18

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.