Valeuutinen Greta Thunbergin koulutodistuksesta

62054680_845566879144467_3764079544026267648_n.jpg

Sosiaalisessa mediassa leviää valeuutinen Greta Thunbergin koulutodistuksesta. Todistuksen mukaan Greta olisi saanut lähes kaikista aineista A:n, muutama B. Ruotsin yläastetodistuksen arvosanat menevat A:sta E:hen, jotka ovat hyväksyttyjä A:n ollessa paras. F hylätty.

Gretan todistuksen kerrotaan näyttävän tältä:
Kuvaamataito: A
Biologia: A
Englanti: A
Fysiikka: A
Maantieto: A
Koti- ja kuluttajaoppi: B
Historia: A
Urheilu ja terveys: B
Kemia: A
Matematiikka: A
Toinen kieli, ranska: A
Musiikki: A
Uskonto-oppi: A
Yhteiskuntaoppi: A
Käsityö: A
Äidinkieli: B
Tekniikka: A
 
Greta Thunberg ensinnäkin on lintsannut koulusta liki koko yhdeksännen lukuvuoden.  Elokuun lopusta syyskuun puoleen väliin hän lintsasi Ruotsin eduskuntatalon portailla koulusta arkipäivät 8-15.00. Ensimmäinen etappi oli lakkoilla eli lintsata koulusta Ruotsin eduskuntavaaleihin asti.
Vaalien jälkeen Greta kävi hetken koulussa, kunnes alkoi lakon uusi vaihe. Koulusta lintsattiin nyt vain perjantaisin. Tätä keski syyslukukauden loppupuoliskolle.
Jossain vaiheessa alkoi kokopäiväinen maailmanmatkaaminen. Nyt Greta matkusti pitkin poikin Eurooppaa suurkaupungista toiseen ilmastolakkoilemaan. Facebookin ja Twitterin päivityksiä seuraamalla saa selville, että Greta on käynyt silloin tällöin kotonaan Ruotsissa, lähinnä vaihtamassa vaatteita kunnes taas on lähdetty matkaan Berliiniin, Hampuriin, Pariisiin jne jne. Lumien sulettua Greta on ollut kokopäiväisesti pitkin Eurooppaa mielenosoituksissa eikä luultavasti ole käynyt kotikoulussaan montaa päivää koko kevätlukukauden aikana.
Greta on itsekin kertonut, että koulu ei ole kovin tärkeää eikä hän ole keskittynyt siihen, sillä mahdollisesti hänellä ei ole tulevaisuutta, jossa koulun oppeja tarvitaan. Tällä Greta tarkoittaa, että maailmanloppu tulee ennenkuin hän on aikuinen ja näin ollen on ihan turhaa opiskella. Tärkeämpää on johtaa ilmastomielenosoituksia, jotta mahdollinen tulevaisuus saataisiin takaisin. Greta on kertonut, että hän voi opiskella myöhemmin, syssymmällä. Riippuu siitä pelastuuko ilmasto.
Näin ollen koko peruskoulun päästötodistus on pelkkää ilmastoaktivistien keksimää huuhaata. Pitäähän idolin olla älykäs. Tai sitten se on vain trollien liikkeelle laittama vitsi, johon monet ovat tarttuneet. Aito todistus ei kuitenkaan ole.

32 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
20.6.2019 02:03

Kim Jong Greetta

Kivapuhesäkki
Kivapuhesäkki
19.6.2019 10:45

Tulevaisuudessa ilmastoa pelastava (ja säkitetty) moraalipåliisiin liittynyt cis-ihmelapsi hakkaa kepillä hengiltä ilmastoa uloshengityksen hiilidioksidipäästöillä (jotka hän näkee) saastuttavia vääräuskoisia. Koska rauhanuskonto pelastaa maailman – ainakin punavihreän ”älymystön” mielestä.
Kun koko maapallo taannutetaan yhdeksi suureksi kehitysmaaksi, hiilidioksipäästöt vähenevät. Ja näin koko maapallo, sekä universumi pelastuvat. Mutta asiassa on yksi, jos toinenkin pulma: miten saadaan Kiina, USA, Venäjä, Japani etc. suostumaan tähän sekoiluun?

El Comandante Cero
El Comandante Cero
19.6.2019 10:39

Edesmennyt naapurini, rouva joka toimi koko uransa kyläkouluilla kansankynttilänä kiteytti nykyisten ongelmien ja lasten pahoinvoinnin seuraavaan toteamukseen ensimmäiset kunnallisen päivähoidon ja peruskoulun pilaamat vanhemmat.

motoriset maneerit
motoriset maneerit
19.6.2019 09:29

Autisti keskittyy vain yhteen asiaan eli ilmastonmuutokseen ja saa siitä A+.
Mikään muu ei kiinnosta, joten muista asioista tulee F.

Panzram
Panzram
19.6.2019 09:21

Laittakaapas ihme-Greta yksin ilmastolakkoilemaan Rinkebyn torille, katsotaan miten menee!

Anonymous
Anonymous
19.6.2019 03:02

Eihän tuolla taida montaakaan ilmastouutista olla muutenkaan, jotka totta olisivat.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
19.6.2019 01:53

Innovaatio! Islamistit ilmastonmuutoksen pioneereina! Hankit miljoonarahoituksen, hankit musimeja bussillisen ja lakkoilet kieltäytyen kaikesta. Saat myös mainetta ja urakkatoosaa oikein huolella. Kellähän idiootilla olisi liikaa rahaa…

El Comandante Cero
El Comandante Cero
18.6.2019 23:52

Miettikääpä mitä oikein tarkoittaa Gretan väite että hän näkee hiilidioksidia. Tämä tarkoittaa sitä että meidän havaitseman näkyvä valo on 400 nm:stä 700 nm:iin ja Gretalla mennään12000nm:stä 16000 nm:n alueelle eli Greta elää maailmassa joka on infrapunasäteilyä. Tuo mukula puhuu puuta heinää ja häntä käyttävät härskisti hyväksi omat vanhemmat ja heidän hengenheimolaiset.

ikneH
ikneH
19.6.2019 07:56

Tärkeintä ei ole totuus, vaan hyvä tarina. Tässä sadussa on kyse taikasilmillä siunatusta CO2-lapsesta, joka tulee pelastamaan maailman, ja kenties koko universumin(!)

El Comandante Cero
El Comandante Cero
19.6.2019 10:36
Vastaa...  ikneH

Ja jos kehitys jatkuu niin lopulta naapurissamme on muksuja jotka eivät tarvitse radion kuunteluun tai telkkarin katseluun vastaanottimia kun näkevät lähetysten säteilyjen aallot. Sinne on syntymässä aivan uusi ihmislaji.

ikneH
ikneH
19.6.2019 10:52

Kiitos. Nauroin ihan oikeasti. Vaikka Suomi on menossa perseelleen (imho), on joskus hyvä nauraa. Kaikesta paskasta, jota tapahtuu, huolimatta Parin tunnin kuluttua olen kesäpaikassa tuhoamassa ilmastoa. Aion nimittäin polttaa muutaman klapin ja grillatata lihaa.

Gabriel
Gabriel
21.6.2019 08:21
Vastaa...  ikneH

Kukapa olisi arvannut että Herramme, Vapahtajamme, Pelastajamme JEESUS KRISTUS tulisi takaisin Ruotsalaisena vammaisena tyttönä!!? Näin on käynyt! Olemme pelastuneet!!!!! Voi tätä onnen määrää.

Acc358
Acc358
19.6.2019 12:26

Jos Greta näkee hiliidioksidin, häntä voisi käyttää kytevien palopesäkkeiden etsinnässä. Mitähän muita kaasuja Greta näkee? Tämä kyky on niin harvinaislaatuinen, että hänen silmänsä pitäisi tutkia. – Oikeastaan lienee nähnyt savupiippujen päissä väreilevää ilmaa, josta on syntynyt väärinkäsitys.
Nyt Greta virittelee syyskuuksi maailmanlaajuista lakkoa, johon myös aikuiset osallistuisivat. Mopo on nyt lähtenyt keulimaan Gretan hyväksikäyttäjillä.
https://samnytt.se/klimat-greta-flyttar-fokus-till-vuxna-uppmanar-till-olagliga-vilda-strejker/

Vajakkila
Vajakkila
18.6.2019 21:35

Gretan opettajahan on käynyt Gretan vieressä istumassa useamman kerran ja sanoi haastateltaessa ettei se mitään tee vaikka Greta on pois koulusta ”koska se tapahtuu hyvän asian puolesta”.

Happivaje
Happivaje
18.6.2019 21:35

”Koti- ja kuluttajaoppi: B”
Oliskohan kotitalouden kierrätysopissa ja ilmastomuutos myönteisessä kulutuskäyttäytymisessä prepattavaa 😉

Anonymous
Anonymous
18.6.2019 18:38

Olin itse ensimmäisen kerran lentokoneessa 25-vuotiaana. Matkustin kotimaassa parin sadan kilometrin siivun kotimaassa.Greta on siihen ikään vanhana nobelistina lentänyt varmaan miljoona kilometriä.

Lee Andersson
Lee Andersson
18.6.2019 18:52
Vastaa...  Anonymous

Ei haittaa, se on sitä parempaa ilmaston tuhoamista.

Blorrff
Blorrff
18.6.2019 18:13

Noh Ruotsissahan on jo iät ja ajat laskettu rimaa ihan perkeleen alas tyhmien muslimikakaroitten takia, tyyliin: kaikki saavat kultamitalin! Niin ei ole mikään yllätys jos vähäsen-vajaa Gretakin saa hienoja todistuksia. Ei Ruotsissa tarvitse olla mitenkään älykäs, Ruotsissa KAIKKI ovat spesiaaleja. Ruotsissa kaikki ovat VOITTAJIA!

Jo B Blow
Jo B Blow
18.6.2019 18:50
Vastaa...  Blorrff

Paitsi karmeat julkeat razziztit! Niiltä voidaan arvosanat tiputtaa kuusi pykälää ja kaikki mitalit poistaa taannehtivasti, voidaan myös vapaasti kiusata ja uhkailla myös valtion toimesta. Se on sitä Anderssoninkin ihailemaan parempaa väkivaltaa.

Aikki.
Aikki.
19.6.2019 05:52
Vastaa...  Blorrff

Kaksi lastani kävi ruotsalaista koulua 8 vuotta, kun muutimme takaisin Suomeen he saivat vasta ensi mmäiset todistuksensa, jotka todistivat suomalaisille viranomaisille, että he ylipäätään olivat käyneet koulua. Ruotsalainen koulu oli lastenleikkiä Suomen kouluun verrattaessa.

Nazze-Setä
Nazze-Setä
19.6.2019 09:18
Vastaa...  Aikki.

Tuli varmasti lapsille aikamoisena shokkina kun yhtäkkiä loppui lepsuilu ja jotain pitää oppiakin..? Taisi mennä ysiluokka stressaten.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
20.6.2019 08:01
Vastaa...  Blorrff

paitsi vuoden 2019 jääkiekon maailmanmestari………………..

Katri
Katri
18.6.2019 17:46

Tiedän aspergerin jolle nopeasti tarjottiin mielialalääkkeitä kun ilmaisi kielteistä suhtautumista maailmaan ja yhteiskuntaan. Taisi siis tehdä sen virheen ettei valittanut nimenomaan ilmastosta vaan aivan muusta, esim. viranomaisista. Gretahan ”saa” näköjään tehdä mitä vain haluaa: jättää koulunkäynnin, matkustella (ilmasto tykkää?), syyllistää kanssaihmisiä. Tiedän että aspergerien kanssa on hyvä tehdä kompromisseja mutta Gretan tapaus kuulostaa siltä ettei kukaan oikeastaan vaadi häneltä vastavuoroisesti mitään.

Kaarlo
Kaarlo
18.6.2019 17:42

Millähän tavalla Greta on matkustellut? Jos lentämällä, niin se ei ole se puhtain matkustustapa.

arvopohjalliset
arvopohjalliset
18.6.2019 17:39

Vaikka meikäläinen lentää pari kertaa vuodessa Pattayalle ryyppäämään ja huoraamaan, niin hiilijalanjälki linee pienempi kuin Gretalla.

John MacMunne
John MacMunne
19.6.2019 23:30
Vastaa...  arvopohjalliset

HÄPEÄ!
(Selvinpäin on mukavampi hässiä.)

Minä
Minä
18.6.2019 17:35

Greta olisi omasta mielestään saanut A:n kaikista aineista, jos ei olisi ollut niin paljon poissa.
https://www.newsner.com/nyheter/greta-thunberg-avslojar-sina-fina-betyg-om-jag-inte-skolstrejkat-hade-jag-kunnat-fa-a-i-alla-amnen/

Minä
Minä
18.6.2019 17:29

https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/928450-greta-thunberg-har-slutat-grundskolan-har-ar-hennes-topp-betyg
Ylläolevassa osoitteessa on Gretan koulutodistus, tai väitetty koulutodistus. Sen mukaan todistus on se, minkä Greta oli näyttänyt Dagens Nyheterille. DN:n artikkeli on tosin maksumuurin takana, joten ei päässyt katsomaan.
Mikäli tuo on tosiaan hänen koulutodistuksensa kaikkien poissaolojen jälkeen, ovat suvakkiopettajat vähän viilanneet todistusta edistämään Gretan touhuja. Tämä ei kyllä yllättäisi. Suvakkihan väärentää ja valehtelee mitä vaan ”hyvän asian vuoksi”.

Minä
Minä
18.6.2019 17:31
Vastaa...  Minä

Gretan todistus on siis peruskoulun päästötodistus. Hän on ylttänyt siis tasolle, jossa kelpaa IPCC:n asiantuntijaksi IPCC:n raportteihin. On siis korkeasti oppinut ilmastoasiantuntija.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
18.6.2019 16:43

Ja turhahan Greta Garbondioxidin on mitään kouluja käydäkään, kun on jo tohtori ja Nobelin palkintokin tulossa.

Pottunokka
Pottunokka
18.6.2019 21:53
Vastaa...  Nestori Lundahl

Kyllä. Tämä käsittämätön propaganda on saanut aivan sairaat mittasuhteet. Junckerin halaukset yms. Jos nyt karkeasti verrataan. Historiaa lukeneena jne jotain tuttua tässä on. Mutta ei sanota sitä ääneen. Ettei tule postia/viestiä, että omistatte natsipuhelimen jonka ääressä on ”natsi”. Menen aukaisemaan natsioluen, jonka olen ansainnut kovan työnteon johdosta. Eli vietän ”natsilomaa”. Mutta on kiva tietää että virheille kelpaa ”natsiveroravat” ja leikatut ” natsilomarahat”.

Pottunokka
Pottunokka
18.6.2019 22:13
Vastaa...  Pottunokka

Kävin juuri ”natsipaskalla”. Eli olin grillannut lihaa. Sen jälkeen vedin ”natsivessanvedon”” eli lihaisat paskat veden lisäksi menivät. Nyt menen ” natsisauhuille” miettimään että voi kyynel. Isis perheet suomeen. Mikä järkyttävä virhe.