Koraanikoulun rehtorin katsotaan olevan turvallisuusuhka

Skandalskola-Vetenskapsskolan-i-Goteborg-har-flera-ganger-figurerat-i-media.jpg

Ruotsissa Suojelupoliisin aiemmin keväällä kiinniottama göteborgilaisen koraanikoulun toimitusjohtaja Abdel-Nasser El Nadin toimet ovat paljastuneet hyvin radikaaleiksi. Asiasta kirjoitti Doku.nu.

Abdel-Nasser El Nadi otettiin kiinni toukokuun puolessa välissä. Hän on Göteborgissa sijaitsevan koraanikoulun “Vetenskapsskolan” (Tiedekoulu) johtaja. Koulussa on toiminut opettajina useita isiksessä olleita jihadisteja, jotka ovat opettaneet lapsille ainakin koraanioppia.
Dokun mukaan esimerkiksi 33-vuotias nainen lähti Syyriaan 2013 lapsiensa kanssa ja asuskeli kalifaatissa monta vuotta. Naisen tuolloinen puoliso Hassan Al-Mandlawi löytyi kalifaatista. Mies oli isiksen upseeristoa. Mies tuomittiin Syyriassa elinkautiseen terroririkoksista, todistusaineistona oli mm. puhelimesta löytyneitä teloitusfilmejä. 33-vuotias palasi muutama vuosi sitten Ruotsiin ja palkattiin koraanikouluun opettajaksi.
60-vuotias lastenhoitaja lähti poikansa ja tyttärensä perään, jotka lähtivät kalifaattiin. Nainen toimi isiksen palveluksessa muutaman vuoden, kunnes palasi Ruotsiin. Paluunsa jälkeen hän on toiminut koraanikoulun opettajana ja lastenhoitajana göteborgilaisessa kunnallisessa päiväkodissa.
32-vuotias mies lähti muutama vuosi sitten Syyriaan. Sitä ennen kalifaattia haaveiltiin Ruotsiin. Mies väittää olleensa kalifaatissa vapaaehtoistyöntekijä ja ottavansa etäisyyttä isikseen. Yhtä kaikki toimi koraanikoulun opettajana.
29-vuotias mies toimi isiksen palveluksessa 2012-1014 ja palasi Ruotsiin. Sen jälkeen toiminut koraanikoulun opettajana, suojelupoliisi kannoillaan.

El-Nadi-300x225
Reksi-Abdel
Koraanikouluun on pumpattu veronmaksajien rahaa vuodesta 2013 alkaen 223,7 miljoonaa kruunua (22,3 milj euroa). Koulun katsotaan olleen hyvin radikaalissa roolissa ääri-islamin levittämisessä ja propagoimisessa lapsille. Koulussa on toimittu millintarkasti koraanien oppien mukaan, tytöille huivipakkoa ja sen sellaista. Voi vain arvailla millaisia rauhankäsityksiä isiksessä olleet opettajat ovat lapsukaisille opettaneet.
Nyt koulun rehtori siis istuu turvasäilössä, SÄPOn mukaan hän on suuri turvallisuusuhka Ruotsille ja tärkeässä roolissa islamismin levittämisessä Ruotsin muslimipiireihin.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
19.6.2019 19:01

Koraanikoulu? Täysin naurettava instituutio täällä länsimaissa. On aivan selvää, että jos tällaisten oppilaitosten toimintaa ei millään tavalla tarkkailla, niin toiminta päätyy radikaalien voimien haltuun ja sattuu lopulta kansan leukaan. Ja tarkkailukin on toisaalta naurettava ajatus: jos jotain sellaista pitää tarkkailla, mitä ei pitäisi olla täällä ensinkään, niin resurssien hukkaan heittämistähän se sellainen on.
Uskonnonvapaus ei nyt taaskaan palvele oikein meitä länsimaalaisia. Pitäisi siihenkin asettaa jotain ehtoja, jottei tulevaisuus aseta pian ehtoja meille itsellemme.

Anonymous
Anonymous
19.6.2019 21:26

Nyt on Nasser-setä hyvin, hyvin vihainen!

Valtsu
Valtsu
19.6.2019 21:38

Mitä vittua nyt taas? Ensin palvotaan etnototeemeja täysin kritiikittä – ja sitten yhtäkkiä SÄPO alkaa pudottelemaan imaameja. Varmaan vallankaappausyritys tai Jokerin ja Pingviinimiehen joku yhteisjuoni. Ei näistä saa enää mitään tolkkua.
Bonuspisteet koraanikoulun nimestä.

Ei oppi ojaan kaada
Ei oppi ojaan kaada
19.6.2019 22:00

Voikohan Ruotsissa pian väitellä Terroritieteen tohtoriksi?

Ennen oli Katedraalikoulut, nyt Koraanikoulut
Ennen oli Katedraalikoulut, nyt Koraanikoulut
20.6.2019 09:55

Sehän on hyvä että rehtori/opettaja on entinen päänkatkoja! Jos lapset hääsäävät sanoo rehtori ”jos ette nyt tottele niin…”
Eilen sanottiin uutisissa että ruotsalaiset opettajat viihtyvät työssään. Yhtäkkiä?!? No eivät viihdy ihan niin hyvin kuin muissa OECD- maissa ja muissa Pohjoismaissa mutta kuitenkin paremmin kuin viimeksi tutkittaessa. Ruotsalaiset opettajat kestävät tosin samassa työpaikassa vain 5 vuotta verrattuna 8-9 vuotta muissa Pohjoismaissa. Mistähän johtuu jos ei älämölöstä, tappouhkauksista, huorittelusta…?
Ja sitten haastateltiin yhtä tyytyväistä opettajaukkoa joka oli itsekin matu ja puhui murtaen ruotsia.

Aappa
Aappa
20.6.2019 12:43

Suomessakin opettajankoulutukseen hakeutuminen on liki puolittunut viimeisen kuuden vuoden aikana. Maahanmuutosta ei tässä yhteydessä ääneen puhuta, mutta onhan se päivänselvää, että työn kuormittavuus heilahtaa potenssilla x ylöspäin, kun normaaliluokkaan ilmestyy apukoulutasoisia matuja.

A. Stupido
A. Stupido
19.6.2019 23:53

Nyt olen ihan äimän käkenä. Eikö monikulttuurisuus olekaan rikkautta!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
21.6.2019 00:13

Ensin palkitaan terrorismista, sitten kerrotaan sinun olevan uhka yhteiskunnalla, koska olet muslimi. Koettakaahan päättää, koskeeko uskonvapaus myös islamia, senkin rasistit!
Lasten on kyllä tärkeintä oppia pommintekoa ja -purkua, raiskaamista, kivitystä, sekä mestausta. Nuo ovat ainoat taidot, joita kalifaatissa tulee tarvitsemaan. Autonpoltto ehkä, rautakaudella ei Volvolla päästelty.