Tavio: PS-Nuorten syrjintä on kuin kommunistiajan sortoa

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoitus Perussuomalaisille Nuorille lakkautettiin. Muiden poliittisten nuorisojärjestöjen tuet jatkuvat normaalisti.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio on järkyttynyt siitä, että valtaan päässyt vihervasemmistohallitus ja sen kulttuuriministeri Annika Saarikko (kesk.) ovat aloittaneet ennennäkemättömän poliittiseen mielipiteeseen perustuvan syrjinnän.
Tavio pitää tuen perumisen syytä näennäisenä. Kyseessä on selvästi poliittinen syrjintä.
– Tällainen mielivalta ja Suomen suurimman oppositiopuolueen nuorisojärjestöön kohdistuva syrjintä on täysin tuomittavaa demokratian ja oikeusvaltion vastaisena, Tavio toteaa.
– Vastaavaa on nähty tapahtuvan esimerkiksi Venäjällä oppositiossa oleviin nuorisojärjestöihin, jolloin myös valtamedian lehdistö on asettunut valtaapitävien puolelle, Tavio sanoo.
Ville Tavio
Kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
El Comandante Cero

Minusta ensimmäinen tehtävä on kun PS tulee seuraavassa hallituksessa pääministeripuolueeksi tarkistaa OKM:ssä virkamiesten toimenkuvaa. Eräitä viranhaltijoita voitaisiin esimerkiksi siirtää arkistointi tehtäviin Rankkiin ja Eckeröön.

todella outoa

niinhän se joku viisas sano jo kauan kauan sitten, että seuraavat natsit ovat vihervasemmisto..tähän asti ennustus pitänyt paikkansa 100%

Sam Colt

Ei ollut yllätys sen jälkeen kun Rinteen al-gaida aloitti.
Hallituskauden lopulla vihervassarit ovat niin voimansa tunnossa, että tulevat vaatimaan kurkunleikkausta nuiville.

ike

Ja alle puolen prosentin enemmistöllä.

Eri arvot

Menettikö Kokoomusnuoret silloin rahansa kun tapahtui murha? Nuorisolaissa lukee selvästi kohta elämän kunnioittamisesta.
“Laajasalossa tapahtuneen henkirikoksen tunnustanut nuori kokoomuspomo Jukka Romppainen asuu samassa kerrostalossa kuin uhri, mutta eri portaassa. 58-vuotias nainen asui yksin.”
Perussuomalaisten nuorten kohdallahan viitattiin tähän pykälään:
”Opetus- ja kulttuuriministeriö katsoo, että edellä kuvattu kehotus on ristiriidassa nuorisolain 2 §:ssä säädettyjen tavoitteiden ja lähtökohtien kanssa.”
2 § Lain tavoite
1. edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kykyä
ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa;
2. tukea nuorten kasvua, itsenäistymistä, yhteisöllisyyttä sekä niihin
liittyvää tietojen ja taitojen oppimista;
3. tukea nuorten harrastamista ja toimintaa kansalaisyhteiskunnassa;
4. edistää nuorten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä oikeuksien
toteutumista; sekä
5. parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja.
Tavoitteen toteuttamisessa lähtökohtina ovat:
1. yhteisvastuu, kulttuurien moninaisuus ja kansainvälisyys;
2. kestävä kehitys, terveet elämäntavat sekä ympäristön ja elämän
kunnioittaminen;
3. monialainen yhteistyö

kanander

Suvakki-Suomessa symboliset kuvat ovat tärkeämpiä kuin oikeat veriteot.

Puolueeton

Pitäisi Suomessakin olla riippumaton perustuslakituomioistuin. Tässä asiassa voisi kokeilla hallinto-oikeutta aivan esimerkin vuoksi, olisi päätös mikä tahansa. Ehkä tapaus jäisi paremmin äänestäjien muistiin.

fatwantarkistaja

Yksi murha, hui. Sanat ovat tekoja. Teot ovat yksittäissattumuksia, jotka eivät liity politiikkaan ja epäilty tekijä on erotettu yksimielisesti. Aina ennenkin on rappukäytävässä horjahdeltu paniikkihäiriössä.

Anonymous

Aika vastata punaviherterroriin samalla mitalla.Voihan ne rahat vuolla vaikkapa mattoveitsillä vihreiden stalinistien ja vasemmistoliiton kommarihuorien naamoista.Läskin kilohinnalla.

Retaliation

Odottakaapas vaan vasuripellet, ensi vaaleissa kansan kosto on VERET SEISAUTTAVAN KARMAISEVA. Haalikaas nyt rötösherrat ja rouvat niin paljon mammonaa taskuihinne kaksin käsin minkä ehditte sillä kohta alkaa teillä laihat ajat.

toni lajos

Vuosia sitten, onnellinen, vauras, työteliäs sekä rehti kansa on uponnut suohon, sananvapauden riiston olemme kohdanneet, totuuden sanomisesta lakitupaan. Tällä hetkellä galluppien ylivoimainen ykkönen on kaikkien pilkan kohteena, pienin hallituspuolue sanelee järjestyksen, kielikysymykset, ja paljon muuta, muut vikisee suut ammollaan. Kiireesti on järkättävä tuttaville ja sukulaisille hyvät virat ja vakanssit, hallituksen elinkaari vaikuttaa sangen huteralta, voipi keikahtaa pian.

ike

Minulla on jo tuota ikää mutta sääliksi käy lapsiani ja muita nuoria jotka tämän hallituksen edesottamusten kanssa joutuvat elämään kauemmin kuin minä. Taidan kuitenkin sinnitellä elossa siihen saakka että näen tämän vihervasemmiston kaatuvan. Se tapahtuu ryminällä ja siihen ei toivottavasti mene kauan.

Jarppi

Samaa mieltä, nykyistä pelleilyä ei voi kestää.

Harry Potkuri

Tästä pitää ilman muuta tehdä rikosilmoitus ja kantelut kaikkiin mahdollisiin kansainvälisiin elimiin.
Vihernatsit ovat nyt voimansa tunnossa vallankaappauksestaan kiihottuneina startanneet totalitarismin.
Jos tämä meno jatkuu, en ylläty jos vuoden päästä lyhtytolpissa roikkuu marxilaisuuden torjuneita ihmisiä.
Kommunistien ihmisviha yhdistettynä viherstallarien verenhimoon tulee kaikessa karmeudessaan Rinteen kauhugalleriarintaman teoissa esille.

Pessimisti

Kysymys: Mihin paeta Suomesta eurokommunismia?
Vastaus: Tietenkin entisiin kommunistimaihin, koska siellä tiedetään mistä on kysymys ja osataan myös varoa.

Erimunaiset kaksoset

Arvopohja-Antti kävi Ruotsissa Hitsari-Steffon vieraana ja kun kuvia katsoo ei voi muuta kuin ihmetellä miten samannäköisiä ovat, ihan kuin veljeksiä.

Särmääjä

Ihan samalla tavalla Neuvostoliitossakin jonkun nuorisojärjestön on voinut kuristaa hengiltä, jos se ei ole toiminut vaikka kommunististen arvojen mukaan. PS-nuoret ei ole tehnyt tai sanonu yhtään kummallista, vaikka Halla-ahoa myöten jaksavatkin valittaa asiasta. Vasemmistonuoret sentään harjottaa katumellakointia ja tukee väkivaltasta toimintaa.