Mielipide: Muuan mies- Malmössä on täysi sotatila

Muuan mies kirjoittaa:

“Malmö – tilasimme pizzan illalla.
Vaimo otti vegepizzan ja minä Caprin. Noudin pizzat parin korttelin päässä sijaitsevasta pizzeriasta, joka on kantapizzeriamme.
Matkalla pizzeriaan ohitin viisi murhapaikkaa, yhden kranaatti-iskun paikan, useita palaneita autotalleja ja lukumäärättömiä autopaloja. Viimeisin autopalo tapahtui Pizzeria Le Maren vieressä.
Ja taas kerran mietin: rakkaat ruotsalaiset, ettekö todellakaan ymmärrä mitä tapahtuu. Täällä missä asun on sotatila.
Saan pizzani ja palaan kotiin toista kautta. Ohitan suositun ryöstöpaikan, yhden murhapaikan ja kaksi räjähdyspaikkaa. Sitä se Malmön on tänään. Minne tahansa menee siellä on murhauhrien muistopaikkoja. Kadun kulmaan laitettuja kukkasia, hautakynttilöitä kera sydänkorttien. Kaikkialla on väkivallan muistomerkkejä.
Syömme pizzat ja säästän loput illaksi. Kaivan läppärin esille ja luen päivän uutiset Malmöstä. Pari pahoinpitelyä ehtii vilahtaa uutisvirrasssa kunnes lopetan lukemisen.”

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
peräpää

Valeuutinen. Kysykää vaikka Journalistipomo Maria Pettersonilta.

Mummeli

Marian mielestä kyseessä on vain paikallisten ihmisten loputon rakkaus ja sydänpompsauttelu. Ovat nykyiset Malmöläiset katsos sen verta estetiikkaa rakastavia ihmisiä että ovat kukittaneet erinäisiä paikkoja kaupungissa aivan omatoimisesti. Myös muutama auton raato siellä täällä luo kivaa patinaa ja muistuttaa ruotsalaisia heidän esi-isiensä aikaansaannoksissa orja-aikakaudella romuttaessaan Afrikan teknologisen huippuedistyksen syösten Wakandan kehityksen pohjamutiin.
Valkoista ruotsalaista on hyvä muistuttaa heidän taakastaan.

ike

Olen valkoinen suomalainen ja ylpeä siitä. Viimeistään jos näette minut syytteessä niin luulisi ihmisten ymmärtävän missä mennään. Kun “suomalaisia” on nykyään syytettynä milloin missäkin maassa seksuaalirikoksista ym. niin mistähän mahtaa johtua.

Anonymous

No. Vastaan niin, että kun uskallat sanoa näin kärjistäen (toistaiseksi) ääneen tai näin somen välityksellä, niin et ole yksin. Kun nyt olemme ns ” natseja”, mikä nyt ei pidä paikkaansa koska kansallissosialistista puoluetta ei ole ollut olemassa yli 75 vuoteen. Mutta kommunismi eri muodoissaan toimii hyvin. Länsimaiden arvojen puolustaminen on nykyään ns verhottu syyllistämiseen valkoinen mies kaikesta.

Aikki.

Jos Maria Malmössä on rauhallista Pettersson sanoo, että Malmössä on rauhallista, niin silloin Malmössä on rauhallista.

Positiivista ajattelua kehiin

Kysykää vaikka Antilta oliko Ruotsissa rauhallista! Ihan rauhallista oli ja niin ihanaa ja multikulturellia, valkonaamojen määräkin oli positiivisesti vähentynyt katukuvassa.

Anonymous

Niin. Haavisto kävi jo ennen sitä nuolemassa. Tiedätte kaikki mitä tuleman pitää. 4 vuodessa ehtii tapahtua paljon.

El Comandante Cero

Ruotsin lähiöiden varmaankin suosituimpia juhannuskappaleita jonka tahdissa tanssitaan kuten Vanessa Redgrave aikoinaan fatahhuivi päässä ja Ak käsissä tämä Bum Bum Kalasnikov (löytyy youtubelta) ja siihen perään se kun bonobo sai käsiinsä jonkun vesakkosissiryhmän AK:n. Paavolle leppeätä juhannusta Conga Se Mennee “Sauna Song” kuunnellen.

El Comandante Cero

Eikös inspehtoori Huhtela kertonut kuinka Rinkebyssä, Tenstassa tai Jarvassa vain leiwoset leikkiä lyö. Alex Stubidon mielestä naapurimme lähiöt ovar moniarvoisia, monikulttuurisia ja sukupuolineutraaleja Shanghariloita.

Valtsu

Kun kokonainen kansakunta rakkauspommittaa ryöstäjiään, Tukholman-syndroomalle täytyisi kehitellä jokin ei-niin-paikallinen, koko kansan merkitysalaansa sulkeva nimi. Vaikka Svea- tai Herra Tossavais -syndrooma.

Hippokrates

Sverige syndrom
Oireita:
– Rakastuu omiin pahoinpitelijöihinsä
– Aiheuttaa sairastuneessa 60% aivokapasiteetin laskun (pysyvästi)
– Luovuttaa oman maansa ja varansa ryöstäjien käyttöön
– Luovuttaa lähimmäisensä vaaralle alttiiksi hymyssä suin
– Huutaa kadunkulmassa holtittomaan maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuville: “razizti, nazi, razizti, nazi”
– Äänestää sosiaalidemokraatteja
– Alkaa vaatimaan positiivista kantaruotsalaisten diskrimionointia, kun tulija ja kantaruotsalainen ovat rinnakkain
– Kokee pakottavaksi tarpeeksi aiheuttaa ruotsidemokraateille esteitä aina kun mahdollista. Voidaan luokitella jopa maniaksi.
Milloinhan syndrooma päivitetään lääkärienkin opuksiin?
Siihen ei varmaan enää mene kauaa.

Aikki.

Pelottavaa tuossa syndroomassa on, jos se on tarttuvaa, niin ei aikakaan kun Suomi sairastuu tuohon syndroomaan, kaiken suvaitsevaisen sosiaalidemokraattivihervasurikepuli hallituksen avustuksella.

Patriootti

Tuosta kirjoittelusta puuttui loppukevennys:”kotirappusille tullessani minut hakattiin ja melkein kuolin raiskaukseen. “

Suomi Finland

Oletko varma, että kyseessä olisi kevennys?
Saattaa pian olla jotain aivan muuta, kun jengiytyminen vielä hieman etenee.

Suomi Finland

Mutta, mutta… monikulttuurisuushan on rikkautta??!
Hei Alex?! Monikulttuurisuuden rikkaus on tällaista: parempaa rikkautta, joka kepeästi värisyttää tunnelmaa ja saa ihmiset ylpeinä heiluttamaan Ruotsin lippua! Maamme on humanitaarinen paratiisi!
Paratiisin etuoikeutetuin toteemi on luonnollisesti rikollinen kehitysmaaparasiitti, jonka alueelle ei poliisikaan kohteliasuussyistä tule muuten kuin tarjoilemaan kaffeet ja bullan. Rikollisen rahan lisäksi sossurahat lankeavat kehitysmaarikollisen tilille kohteliaisuuskorotuksin ja luonnollisesti sossuvirkailijan henkilökohtaisen ‘suojelulisän’ kanssa.
Rakkauspommitus sallittua!

Anonymous

Alex, jykä & co viestittävät esim brysselin bunkkerista kymmenien turvamiesten selän takaa että ” olemme turvassa ” .

El Comandante Cero

Unohdit vielä jihad Juhan joka ei anna pelolle valtaa ja on järkyttynyt 24/7. Keskustan puoluekokouksen jälkeen Kempeleen Zeppeliinin katolle tulee kristalliarkki joka vie 666 kpl Oulusta Junkerssin valittuja Brysseliin ennen kuin savijalat pettävät.

Jaska
Kaukis

Harmi, etten löytänyt tähän linkkiä Twitter-ketjuun, jossa joku tyyppi tietävänä kertoo kaverinsa asuneen parikymmentä vuotta Malmössä ja tämän kertoneen “ei siellä mitään tämmöistä ole”. Lukuhetkellä viimeisin vastaus ketjussa oli: “Sano kaverillesi, että lukee lehtiä!”

Rigor.Mortis

Hah hah.. Nimimerkki “Pohjoisen Poika” ja erittäin voimallinen todistus 40 vuotta Malmön lähiöitä remontoineesta kaverista. Legendaarista kamaa. 🙂
https://twitter.com/minor1157/status/1141303553509773312

Kaukis

Tattis, tätä haettiin! Ja olikin sitten tosiaan ihan 40 vuotta… mahtavaa!

fatwantarkistaja

60-luvul faijan kaa rempattiin kans 40 vuotta Malmöä, eikä mikään räjähtänyt.

Anonymous

Täyttä paskaa! Monikulttuuri on ihanaa!!!

A-DIDAS

Hei. Minkä takia uutisissa ei ole mukana avain sanoja mitä oli aikasemmin ja kun siitä painoi niin pääs sen avain sanaa koskeviin uutisiin. Oli nimittäin huomattavasti mielyttävämpää lukea ku pysty lukee itseään kiinnostavia kategorioita

Anonymous

Itsehän halusivat villin lännen nostalgiaa vuodelle 2019. Nauttikaa nyt siitä sitten.

Esko69

Tämähän tulee myös meille Suomeen, ei sitä ole mikään estämässä. Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta.

Arvo Pohjan Pohjanoteeraus

Suomi-Ruotsin arvopohjat on juuri yhdessä tarkastettu ja sovittu tulevaisuudessa samanlaisiksi ja kompatiibeleiksi keskenään. Nyt alkaa maiden samaistuttaminen joka alueella eli varsinkin monikulttuurimatutuksen implementointi.
Tulevaisuuden muualtatulevia sosdemäänestäjiä tullaan tarvitsemaan kun kantakansalla alkaa viimeinkin raksuttaa…

Hallitus tuhoaa maan

Swedestan on nyt metsäpalojen alkaessa jokseenkn ilman helikoptereja. Kansalle valehdeltiin (MSB) että sammutushelikoptereja on vuokrattu 31 kun niitä todellisuudessa on vain 10 koko maassa (=”antaa paskan palaa”).
Ruotsin armeijan helikopterit korjattiin kalliiseen hintaan ja myytiin sen jälkeen pilkkahinnalla pois ja niitä käyttää nyt amerikkalainen yritys PALONTORJUNTAAN. Voi ruotsalaisen älyn köyhyys!!!
Ehkä ne myytiin pois ettei niitä tarvitsisi käyttää ghettolähiöissä kun mellakat alkavat?
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/helikoptrar-saldes-billigt-efter-dyr-renovering

Johan

Kvällsposten:
Malmön kaupunki varoittaa henkilökuntaa oleskelemasta ulkona
Nyt Malmön kaupunki antaa erityisohjeita henkilökunnalleen väkivallan välttämiseksi liikkuessaan ulkosalla monikulttuurisessa kaupungissaan, kertoo Kvällsposten.
Malmössä tapahtuneiden viimeaikaisten veristen ampumatapausten ja pommi-iskujen jälkeen kaupunki on lähettänyt ohjeita terveydenhoidon työntekijöille.
Sähköpostin otsikko on “Henkilökohtainen turvallisuus – vinkkejä ja ohjeita ei-toivottujen tilanteiden välttämiseksi”, kertoo KvP.
Siinä selvitetään muun muassa, että henkilöstön on suunniteltava matkareittinsä, tunnettava alue ja niiden “vaihtoehtoiset” poistumisreitit.
“Vältä tuijottamasta matkapuhelinta, kun liikut ulkona”, kerrotaan muun muassa kodinhoitohenkilökunnalle lähetetyssä sähköpostissa.
Henkilökuntaa kehotetaan myös pysäköimään mahdollisimman lähelle kohdetta ja valitsemaan valaistun paikan ja minimoimaan aika, joka kuluu polkupyörän lukitsemiseen ja siirtymiseen kohteeseen, pitämällä etäisyyttä myös “mahdollisiin uhkaaviin tai vaarallisiin” henkilöihin kaduilla, samoin kuin henkilökunnan poistuessa porraskäytävästä, heidän on tarkkailtava ulkotilaa ja arvioitava, onko olemassa uhkia, jotka saattavat aiheuttaa heille “ei-toivotun tilanteen”.
Eräs työntekijä kertoo Kvällspostenille, että kaupungin touhu on tekopyhää. Julkisuuteen – yleisölle – kerrotaan, että kaikki on hyvin ja sitten varoitetaan omaa henkilökuntaa tällaisilla sähköpostiviesteillä.
Kesäkuun 11. päivänä Malmön kunnanvaltuuston puheenjohtaja Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) väitti, että kaupunki menee oikeaan suuntaan.
– Kehitys on todella myönteistä. Malmö menee oikeaan suuntaan, hän sanoi Sydsvenskanin mukaan.
https://www.sydsvenskan.se/2019-06-11/trots-mordet-och-sprangningarna-malmo-gar-at-ratt-hall
Somessa huippupolitikkoa verrataan “Bagdad Bobiin”.
https://twitter.com/rogerbengtsson7/status/1139601121088069634
https://www.friatider.se/malm-stad-varnar-sin-personal-att-vistas-utomhus