Turvapaikka-aktivistien kanssa väittely on kuin tuuleen huutaisi

Turvapaikka-aktivistin kanssa keskusteleminen on kuin tuuleen huutaisi. Mitkään vastaväitteet eivät muuta aatteellisen henkilön mielipiteitä. Eikä kannata edes yrittää muuttaa.

– Nyt on tullut todellakin selväksi, että vastustat maahanmuuttoa…
– En minä vastusta mitään maahanmuuttoa, olen itsekin maahanmuuttaja.
– Mutta haluaisitko todellakin elää sellaisessa maailmassa, jollaista sverigedemokraatit tai perussuomalaiset ajavat?
– Miten se muka poikkeaisi kovin paljon nykyisestä? Enkä kylläkään ole äänestänyt vuoden 1994 jälkeen.
– No et voisi asioida kaupassa, jota pyörittää maahanmuuttaja. Et voisi syödä kebabia, pizzaa, thairuokaa, kiinalaista tai muutakaan ruokaa, jota ei tekisi etninen ruotsalainen. Pystytkö kertomaan mitä söit aamiaiseksi ja lounaaksi…
– Aamiaiseksi suomalaista kaurapuuroa ja lounaaksi virolaista kilohailia ja uutta perunaa, en tiedä mistä, luultavasti Espanjasta.
– Et voi jatkossa ruokailla McDonaldsissa jos tarjoilija on maahanmuuttaja, etkä missään muussakaan paikassa jos tarjoilija ei ole etninen ruotsalainen.
– Niin?
– Et voi matkustaa taksilla, bussilla tai metrolla jos kuljettaja on maahanmuuttaja. Sinun olisi todella vaikea elää sellaisessa yhteiskunnassa. Enpä usko, että kovinkaan moni haluaisi elää sellaisessa yhteiskunnassa.
– Sinä-taas-taidat-olla-juonut-jo-juhannusviinasi.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
toni lajos

Mitä enemmän pakolaisia palautetaan kotimaihinsa, sitä vähemmän heitä on maailmalla pyörimässä, ja maailma pelastuu..

Aappa

Ihanko totta matuja tarvitaan tekemään kaikki tuo?? Minä kun luulin, että niitä tarvitaan vain rakettien valmistelemiseen…tai ainakin räjäyttelemiseen 😀 . Mutta eikö muuten Irakkikin ole ihan kuolemanvakava paikka? Sinnehän moni turvis on palannut ihan omin päinkin, kun Suomi on niin rasistinen. Haagan puukottajakin kuulemma luimi takaisin, ilmeisesti koska häntä vainottiin Suomessa.

ULOS

Haagan puukottaja perheineen siis reteesti valehteli itselleen turvapaikan, joten ihan laillisesti ja byrokraattisesti tänne jääneet vaimo ja lapset pitää karkoittaa takaisin Irakiin. Se että puukottaja mies siellä heidät kaikki tappaa ei vaikuta asiaan pätkääkään, kotiväkivalta ei kuulu turvapaikan piiriin. Joten vittuun täältä vaan loisimasta ja Suomalaisten rahoilla elämästä. Ja samaan syssyyn tasan KAIKKI positiiviset turvapaikkapäätökset täytyy tarkastaa uudelleen, hylättyjä tulee varmaankin noin 95%. Ja näin Suomi säästää muutamat kymmenen miljardia jotka laitetaan Suomalaisten hyvinvointiin. Ei mulla muuta.

Mauri Hyhkö

Niin, no nyt ainakin vaimolla on vankka peruste turvapaikkaan koska exä on edelleenkin uhannut murhata tämän lapsineen.

ULOS

Ei ole. Jos kotiväkivalta olisi kelpuutettu turvapaikan syyksi niin sitten 99.99999999999999999999% maailman musliminaisista olisivat oikeutettuja turvapaikkaan Suomessa, kuten myöskin sadat miljoonat muut miestensä hakkaamat naiset. Mauri Hyhkö ei nyt käytä päätään tässä asiassa.

fatwantarkistaja

Naisten perässä tulisivat perheenyhdistämisenä tapansa korjanneet miehet, isi, äiti, mummo, vaari, veli, sisko, kummi, kaima, klaani… Maistraatissa riitä paperia noita kirjaamaan.

Anonymous

Aappa mitä matuja? Maahantunkeutuja ei aja taksia tai paista burgeria tai tee muutakaan duunia. Mamut ovat kunnollisia työtä tekevää porukaa, joita moni ei halua maahansa (vaikka muuta väittäisikin). Matuja en halua mäkään. Ne ovat näitä turvisturisteja ja raiskareita. Mutta tulijoissa on eroja.
Monelle tuntuu olevan vaikea niellä, että joku esim somali pärjää läntisessä yhteiskunnassa ja elää omalla työllään tms. Näitäkin on paljon. Ilkeään sävyyn puhutaan omien joukossa. Mutta ei kaikki kulu samaan lokeroon. Kyllä tietynlaiset ennakkoluulot tai muiden kunnioitus (ja sen puute) paistaa joistain kirjoituksista. Rasismi myös.

Anonymous

https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/
Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.
Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa.
NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä.
Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää.
– Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi.
Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.
_______________________________________________________
JAKAKAA LINKKIÄ JA TULOSTAKAA PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

Heppu Korhonen

Aivovuotoa Somaliasta? Herra säästä meidät tältä.

Lähtevät vain pakolla

Onhan Somalia tuota ennenkin pyytänyt Ruotsissa olevilta sompuilta ja afgaaneiltakin aikoinaan mutta joka sossukraanaan kerran on tarttunut (Ruotsi+Suomi jne.) ei siitä hevillä otettaan irroita kuin pakosta. Se on se pakko mikä puuttuu ja se pitää ensin kehittää.

Pessimisti

Turvapaikka-aktivismi on eräänlainen joukkopsykoosi, jota voisi vaikka verrata Hitlerin Saksaan. Ihmiset tavallaan tiesivät mitä ympärillä tapahtuu mutta joukkopsykoosissa ihminen kieltää ilmiselvät tosiasiat ja he ovat täydellisen immuuneja kaikille vasta-argumetoinnille ja järjen puhumiselle. Palaneen ihmislihan katku keskitysleirien ympärillä vain selitettiin jotenkin. Sama pätee nykypäivän turvapaikka-aktivismiin. Joukkopsykoosissa oleva ihminen on täysin kyvytön käsittelemään asiaa rationaalisesti ja tuhojen lopulta tultua ilmi sanovat, etteivät tienneet mitä tapahtui, eivät ymmärtäneet ja kuitenkin tavallaan tiesivät ja joutuvat elämään tämän kanssa lopun elämäänsä toistellen samoja kysymyksiä itselleen: ”Tiesinkö? Miksen tehnyt mitään estääkseni? Miksi en vastustanut?” Murheellista.. Näin olen asian ymmärtänyt. Varokaa ihmiset kaikkea manipulointia ja valhetta, varokaa YLEä ja kaikenlaista propagandaa asian tiimoilta, ajatelkaa ITSE, sillä elämme sangen vaarallisia aikoja.

Leso

Koko jutun villakoiran ydin on termi syyntakeettomuus.
Juttelen usein erään herra X:n kanssa asioista, koska olemme erittäinkin samanmielisiä, kansallismielisiä, valkoihoisia ja äärikonservatiivinen mies ja minähän-en-saavutetuista-eduista-luovu-koska-vain-minä-olen-sen-arvoinen-ja-muilta-naisilta-edut-on-syytä-ottaa-pois-nainen.
Ajauduimme erään kerran pahaan puhetason kriisiin. Syynä oli, että herra X haluaa suojella piiperöitä. Hänen mielestään piiperöt ovat SYYNTAKEETTOMIA ideologiseen kiihkoonsa ja pullantuoksuiseen maailmanhalailuunsa.
Minun rähisevä vasta-argumentti oli ja ON, että AD 2019 jokainen eurooppalainen osaa lukea ja kirjoittaa (=koulutus) ja jokainen eurooppalainen käyttää internettiä enemmän tai vähemmän.
Näin ollen on aivan turha sanoa, että ”emmä tiiä / tienny”. Se on KVG ja siellä on tietoa ihan kaikesta.
Jos osaa lukea ja kirjoittaa ja seuraa naamaansa ÄLYpuhelimestaan pikatosiajalliseti, ei ole tarvetta Haagille.
Ei kerta kaikkiaan vaan ole.
Mikään selitys typeryydelle ei ole kyllin hyvä ja väkevä.
Ainoa kysymys joka herähtää mieleen on, että miksi on tärkeää kouluttaa kaikki ihmiset, kun selkeästi sille ei ole tarvetta.
Suurin osa ihmisistä on ”viattomia taviksii, jotka ei tiiä”. Turhaa resurssia, joten kykyjensä mukaan Auvisen kaalimaalle.
Töästä syntyi riita. Minä olen sitä mieltä, että syyntakeettomuutta ei ole tänään.
Jos et tiedä, olet joko tyhmä ja/tai välinpitämätön. On vain oikein, että kärsit pahimman mahdollisen kautta.
Kaikki eväät on olla olematta tyhmä ja/tai välinpitämätön.
Näin ollen kiellän syyntakeettoman ”joukkopsykoosin”. Vallalla olevan individualismin harha on se.
Armoa ei, Siperiaan.

Pirkko Ojala

Tuttua touhua. Meno oli aivan samanlaista [teiniliiton aikana](https://duckduckgo.com/lite/?q=teiniliitto ” Suomen Teiniliitto”). Yhdistys oli kokonaan jyrkän linjan kommunistien hallussa ennen lopullista luhistumistaan.
Kaikenlainen keskusteluyhteys näiden fanaatikkojen kansaa oli täysin mahdotonta. Valistuneimmat heistä kutsuttiin Neuvostoliiton yliopistoihin saamaan ”lisäkoulutusta”. — Heistä tuli desantteja.
Nykymenossa on muuttunut vain ilmansuunta. Kompassia on käännetty 180 astetta ja nyt marssitaan Jessikka Aron johdolla länteen saamaan ”valistusta”. — Heistä tulee imperiumin itälaajenemisen tiedustelu-upseereita eli maalin näyttäjiä.
Jokainenhan tietää, että ensin on Suomi valloitettava ennen kuin pääsee Venäjälle. Paitsi Saksalainen. Sille suorin panssariura menee Ukrainan kautta niin kuin aina ennenkin.

Vartti Hubara

Turvapaikka-aktivistin kanssa väittely on yhtä hedelmällistä kuin väittely litteään maahan uskovan kanssa.

Terhomatti Hämeenkorpi

Sulla menee puurot ja vellit sekaisin eli puntteihin! Nykymenossa suunta on muuttunut – ikävä kyllä – vain 90 astetta eli murjaaniperkelemaihin. Sieltä niitä kamelinkarvoja tulee ja täällä ”hyödylliset idiootit” ottavat heitä hali-hali-ihanaa tyyliin. Aivan kuten aikoinaan teiniliiton tyypit silloisia…

Mauri Hyhkö

Puheenjohtajina olivat teiniliitossa viimeisinä vuosikymmeninä demarit lukuunottamatta stalinisti Viialaisen ja parin muun kautta. Eräästä heistä yritetään leipoa parhaillaan Euroopan keskuspankin pääjohtajaa, etsi listasta ketä heistä. Toki stallarit olivat aktiivisia ja päsmäröivät kentällä kokouksissa nykyisten ”aktiivien” tapaan muun muassa epäämällä Ben Zyskowicziltä pääsyn kokoukseen, josta on filminpätkä olemassa Ylen arkistossa.
Kari Puro 1965 (SDP)
Risto Volanen 1966 (puheenjohtajana sitoutumaton, sitten Keskusta)
Otso Appelqvist 1967–1968 (SDP?)
Olli J. Ojanen 1969 (”radikaaliliberaali”)
Rauna-Riitta Lahtela 1969–1970 (ensin puolueeton, sitten SKDL:n vähemmistö)
Erkki Liikanen 1970–1971 (SDP), varapuheenjohtaja 1969–1970
Erno Lehtinen 1971–1973 (SDP)
Jukka Oas 1973–1974 (SDP)
Matti Viialainen 1974–1975 (SKDL:n vähemmistö)
Jussi Kasanen 1975–? (SDP)
Johannes Remy –1982 (SDP)

Terhomatti Hämeenkorpi

Kommenttini piti tietenkin mennä Pirkko Ojalalle eikä Vartille. Sori siitä-

Anonymous

on keskusteltu,tai yritetty keskustella,ei tullut mitään,muslimin saisi käännytettyä kristityksi helpommin.

Flexible Morals

Huono esimerkki, sillä muslimi kääntyy kristityksi tai homoksi alta aikayksikön kun saa kielteisen turvapaikkapäätöksen. Toimii myöskin vieläkin nopeammin toiseen suuntaan kun muslimin kielteinen turvapaikkapäätös muutetaan positiiviseksi. Supernopeesti ei enää kiinnostakaan Jeesus eikä homoilu.

Ääni mustan kangaspussin sisältä

”Aamiaiseksi suomalaista kaurapuuroa ja lounaaksi virolaista kilohailia ja uutta perunaa, en tiedä mistä, luultavasti Espanjasta.”
Mutta kun puuro on pahaa™, kalastaminen tuhoaa luonnonvaroja ja kalastusalusten päästöt ilmakehää – puhumattakaan siitä, miten paljon Espanjalaisten perunoiden rahtaamisesta syntyy ilmastopäästöjä…
Suvakit, turhapaikka-aktivistit, hiilidioksidinnäkijät, sun muut ovat kyllä päteviä näkemään kauhut kaikkialla, mutta ”niillä” ei mitään järkeviä ratkaisuja asioihin.

Kristiina Anttila

> Puheenjohtajina olivat teiniliitossa viimeisinä
> vuosikymmeninä demarit
Siihen aikaan piti olla ”puolueen” jäsen, jos halusi mihin tahansa valtion virkaan. Virkamahdollisuudet menivät ikuisiksi ajoiksi, jos lausui vihaisia sanoja Neuvostoliitosta. SDP:n jäsenkirja oli paras. Tunnen monta kaveria, jotka puoluekannaltaan olivat kokoomuslaisia, mutta valitsivat SDP:n jäsenkirjan ja ikuisen helpon elämän toisten rahoilla.
Myös kunnalliset virat jaettiin jäsenkirjan mukaan. Edes siivoojaksi ei päässyt, ilman oikeaa jäsenkirjaa.

Julle

No tuo esimerkki oli vähän kankea, mutta voisi päteä kumminkin päin: Molemmat ”puolet” sanovat toisesta täysin samaa – usein jopa samoin metodein. Suvakki sanoo, ettei rajakki vain ymmärrä näitä asioita, eikä ole valmis muuttamaan mieltään. Rajakki sanoo suvakista aivan samaa.
Totuus on, että äärimmäisen harva ihminen on kykeneväinen muuttaa ennakkoasennettaan tai kertaalleen vahvaksi muotoutunutta mielipidettään, vaikka naaman eteen lyötäisi suorat faktat, jotka osoittavat omat ajatusmallit vääriksi. Jokainen voi katsoa peiliin. Myönnän, että en mäkään halua/kykene hevillä muuttamaan näkemystäni monestakaan esim politiikkaan liittyvästä aiheesta.
Kukapa myöntäisi edes itselleen olleensa väärässä vuosikausia? Moni vastannee: ”Mutta kun MINÄ tiedän olevani oikeassa”. No, samaa sanoo se toinenkin puoli. Viisas on se, joka kykenee myöntämään olleensa väärässä tai edes joustamaan asiassaan.
Esim jos poliitikko saa jostain aiheesta lisää infoa (enemmän, kuin mitä tiesi aiheesta ennen valintaansa poliitikoksi) ja tämän pohjalta vaihtaa mieltään uusien seikkojen/faktojen valossa, niin nostan hattua! Sama pätee tavalliseen tallaajaankin. Aika heikko dialogi muutenkin, jos kaksi vastakkaista mielipidettä omaavaa ihmistä ei yhtään pyri ymmärtämään toisiaan tai jos haukkuu toista idiootiksi.
Loppujen lopuksi harva pystyy kovin suurta kontribuutiota tuomaan keskusteluun – puhumattakaan, että saisi toisen päätä käännettyä. Eikä pään kääntäminen tai toisen ”voittaminen” ole muutenkaan olennaisinta, vaan yhteinen sävel ja toisenkin näkökulman ymmärtäminen. AITO ymmärtäminen.