Takavuosien murhaajasta SL:n turvahenkilö – nyt tuomio pahoinpitelystä

E88421D0-C5D7-4026-B717-531DF0EBF1EF-585x561.jpeg
Poliisin valvontakameroista selviää, että murhaaja iskee jälleen. 

Ruotsista nousee taas hyvin merkillinen tapahtumajatkumo, jossa Tukholman paikallisliikenne Stockholms Lokal SL on palkannut paikallisliikenteen eräänlaiseksi ei vartijaksi, mutta jonkinlaiseksi turvamieheksi entisen hyvin kuuluisan uusruotsalaisen murhaajan.

Joulukuun 9. päivä 2000 murhattiin Tukholman eteläpuolella Salemin kunnassa vuonna 1983 syntynyt, tuolloin 16-vuotias Daniel Wretström. Wretström odotti bussipysäkillä bussia kun paikalle saapui 5-6 uusruotsalaista, jotka alkoivat pahoinpidellä nuorukaista. Tapahtumat päättyivät siihen kun Khaled Odeh-niminen uusruotsalainen pisti puukolla Wrestströmiä ensin useita kertoja selkään ja lopuksi kaulaan. Wrestström menehtyi saamiinsa vammoihin.
Daniel Wrestströmillä oli jonkinlaisia yhteyksiä Ruotsin Vastarintaliikkeeseen, mutta monien mielestä hän ei nuoren ikänsä vuoksi ollut sellainen ”natsi” kuin millaista kuvaa valtamedia on yrittänyt luoda hänestä oikeuttaakseen nuorukaisen murhaamisen. Kyllä, Ruotsin valtamedia on vuosien saatossa keksinyt monenlaisia selityksiä miksi murha oli hyväksyttävä. Tai ei ainakaan niin paheksuttava kuin murha nyt ylipäätään on. Suurin syy lienee se, että Ruotsin Vastarintaliike pitää joka joulukuun 9. päivä Salemissa muistotilaisuuden. Paikalla on luonnollisesti satoja uusruotsalaisia ja antifoita huutamassa naamat punaisena.
Joka tapauksessa, teosta tuomittiin siis Khaled Odeh, joka nykyään käyttää nimeä Joseph Propitious. Odeh oli tekohetkellä 18-vuotias ja tuomittiin hullun papereilla oikeuspsykiatriseen hoitoon.
Hoidon jälkeen Odeh on ollut mukana monenmoisissa islamilaisissa järjestöissä ja puuhapiireissä. Kunnes nyt on tullut ilmi, että hänet on palkattu Lugna Gatan-nimisen järjestön piireissä Tukholman paikallisliikenteen ”turvallisuustyöntekijäksi”.
Lugna Gatan on järjestö, joka esimerkiksi iltaisin partioi metroissa, rauhattomilla pysäkeillä jne ikäänkuin rauhoitelemassa tilanteita ja juttelemassa nuorille ennenkuin mitään sattuu. Vähänkuin joku vanhempain katupartio, mutta Lugna Gatanilla on iso organisaatio taustalla. Useimmat partioijat ovat maahantulijataustaisia. Ruotsalaisia on mukana ehkä 30 %.
Murhaaja Odeh oli jotain kautta palkattu tähän organisaation ”turvahenkilöksi”.
Vuonna 2017 tapahtui taas. Asiasta kirjoittaa mm. Nya Tider. Odeh oli mukana turvapartioimassa kun hän pahoinpiteli useiden ”turvapartioijien” edessä valkovenäläisen miehen. Tämä asia oli nyt esillä Södertörnin käräjäoikeudessa ja Odeh tuomittiin 100 tunnin yhdyskuntapalveluun pahoinpitelystä.
Koko 4-5 henkinen turvapartio yritti väittää, että valkovenäläinen hyökkäsi Odehin päälle, mutta valvontakamerakuvista voitiin nähdä, että Odeh hyökkäsi jostain syystä itselleen entuudestaan tuntemattoman miehen päälle.
Se ei selviä onko Odeh edelleen Tukholman maanalaisen liikenteen turvahenkilö.
Näillä mennään taas.
 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Janis Petke
Janis Petke
23.6.2019 00:34

Noo mutta, voiko mädätys tästä enää pahentua? ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ Taatusti joku vielä sen keksii.

sama
sama
23.6.2019 11:22
Vastaa...  Janis Petke

huono uutinen mutta toisaalta totuus. out of topic. on muuten käsittämättömän vapauttavaa kirjoittaa täällä. valtamedia iltalehti löi lukon kiinni jopa sanasta: joo. muuta en kirjoittanut, kuitenkin rikoin yhteisönormeja. onkohan se sama asia kuin arvo pohja?

sama
sama
23.6.2019 11:29
Vastaa...  Janis Petke

eikö tännekkään saa kirjoittaa vapaasti? ja allekirjoitan melko virolaiselta kuullostavan janiksen petkeen näkemyksen.

sama
sama
23.6.2019 14:21

hienoa! mahdolisimman yleiseen jakeluun ja tietoisuuteen tää sivusto.

###
###
23.6.2019 16:24

Ei missään nimessä väkivaltaa. Vaan kaikki, KAIKKI, muslimit on hävitettävä planeetalta. Sitä parempata väjenvaltoo.

tira
tira
23.6.2019 01:10

Joseph Propitious, sukunimi tarkoittaa suopeaa tai suotuisaa, eikä nyt tarvitse ihmetellä että kenelle se suosio, allahillepa toki. Vähän on murhattu, hieman on oltu hulluja, mutta Ruotsi ei veljeä jätä: käännetään toinen poski ja kukapa ruotsalainen nyt noista bjalorusseista tykkäisi joten ihan tekee Odeh ruotsalaisten puolesta raivaustyötä. Ja Lugna Gatan: kun Odeh kulkee siellä rinta rottingilla ja ase kädessä, aika rauhallinen on se katu. Ei ruotsalaisen ruotsalaista näy, mutta koska Odeh on tottunut siihen että kaikki nöyrtyvät hänen edessään, hän ei ole tarkkana. Ja kepeät mullat Odehille. Valkovenäläiset kostavat siinä kuin nuo Odehin klaanitkin. En näe tässä mitään erityisen väärää kunhan sivullisille ei aiheuta haittaa. Jos pitävät ainoana ratkaisukeinona väkivaltaa, niin tappakoot toisia samanmielisiä ja jättäkööt meidät muut rauhaan.
Humanistit parkuvat ettei väkivalta ole mikään ratkaisu mihinkään. Miksi ihmeessä he sitten puolustavat maahanmuuttoa nimenomaan sellaisista maista, joissa väkivalta on se ainoa ratkaisu?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.6.2019 02:29
Vastaa...  tira

Vielä rauhallisempia katuja olisi tiedossa, jos aktivisteille annettaisiin ”Street sweeperit”, tai muuntyyppiset rynnäkköhaulikot. Takuulla pyörisi enää ne elokuvista tutut aavikkopallot noilla seuduilla öiseen aikaan.
P.S. En tietenkään noille moisia halua, koska partion 4-5 jäsentä olivat kaikki epärehellisiä, joista yksi vieläpä murhamies. Saattaa olla yleistettävissä jopa ko ryhmittymään väkivaltaisuus.

Anonymous
Anonymous
23.6.2019 14:32
Vastaa...  tira

tohon sanosin että kyllä valkovenäjä on venäläisten kera kohtuu varma palautteeen antajana. ja onhan meillä suomi kokoaan suurempana, sitä ei saa väheksyä. sit hymiö

Pessimisti
Pessimisti
23.6.2019 01:41

Ruotsin mädännäisyys on levinnyt jo niin syvälle yhteiskunnan rakenteisiin, että joutaisi hävitä maailmankartalta koko Ruotsi.
God natt, Sverige.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.6.2019 02:47
Vastaa...  Pessimisti

Jos se paise puhkeaa, on Tanska jo aloittanut toimet? Norjakin saattaa jotain valmisteluja tehdä siinä vaiheessa. Ainakaan tällä hallituksella ei ole tosiasioista mitään käsitystä, jolloin suunta on vain yksi. Miljoona pari pakolaista ja se ”lamput sammuu, kantaväki nukkuu”. Toivottavasti kestämme tämänkin koettelemuksen ja saamme 2023 isänmaallisen johdon, nyt on paraatiovi levällään, eikä kenellekään tule mieleen sulkea sitä.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
23.6.2019 03:34
Vastaa...  Pessimisti

Pohjolan väärentämätöntä historiaa tuntevat takuulla allekirjoittavat vienon toiveesi lähes yksimielisesti -saagat kuitenkin kertovat sen ettei kansallista itsemurhaa voida kokonaan viimeisimpien ikäluokkien syyksi laittaa. Ruåtsin tie kohti nykyistä, itsepetokseen ja masokistisesta nöyryytyksestä nauttivaa sekarotukommuunia alkoi satoja vuosia sitten. Vielä kuluvan vuoden aikana tulee suuren yleisön tietoon totuuksia joiden ansiosta (tai yrityksenä peitellä niitä) pommit paukkuu ja sarjatulituksen äänet kaupungeissa kuitataan olankohautuksilla.
Vahva kytkös Rooman kaatumiseen löytyy -sama kaiku on askelten…

peräpää
peräpää
23.6.2019 02:36

(Varsinais)Suomessa pahenpaa. Oikeudessa pahoinpitelytuomion saanut toimii ohjaajana nuorten lasten keskuudessa Apila Oyssä.

Uraputki
Uraputki
23.6.2019 09:28
Vastaa...  peräpää

Ruotsi johtaa kuitenkin: päänkatkoja koulun rehtorina on toistaiseksi paras saavutus rehabiliteeringin alalla, joskin jäi se ura lyhyeksi ja päätyi Migrin säilöön.

Lugna IS- gatan
Lugna IS- gatan
23.6.2019 09:24

Jätkälle annettiin tietentahtoen homma jossa hänen väkivaltaisesta taustastaan saattaisi olla hyötyä. Ei aikaakaan niin Lugna Gatanissa spatseeraavat entiset IS- päänleikkaajat. Heidäthän aiotaan palluttaa takaisin vihaamaansa yhteiskuntaan. Kukas se taas olikaan joka sanoi voivansa tulevaisuudessa ajatella terroristi-Akilovin kaupan kassaneitinä?
Juuri luin että matujen vapaaehtoiset takaisinpalaamiset ovat vähentyneet katastrofaalisesti, pakkopalautukset ovat lisääntyneet hieman mutta aivan olemattoman vähän. Voi sanoa että koko pakkopalautussysteemi on munaton ja tehoton ja vain silmänlumetta. Niin pieniä ovat määrät (SVT.se).

Heja Sverige
Heja Sverige
23.6.2019 10:18
Vastaa...  Lugna IS- gatan

Eikös se ollut joku kommunisti joka oli Akilovia tyrkylle kassaneidiksi! Itse olen sitä mieltä että miksi vain kassaneidiksi, pääministerin paikka täytyy myös olla avoimena hänelle, koska tasa-arvo. Oikeusministerin salkku olisi myös sopiva Akiloville, koska silloin hän voisi ajaa väärinymmärrettyjen terroristien oikeuksia rasistisessa Ruotsissa ja myös lasten oikeuksia mennä naimisiin 6-vuotiaina. Myös naisten heikentyneitä oikeuksia olla miehisen vallan alla voisi Akilov ajaa ollessaan oikeusministerinä.

sama
sama
23.6.2019 14:46
Vastaa...  Heja Sverige

tossa yhteydessä lasten oikeus on lähes legendaarinen mohammedin lakiin ja allahin siunaamaan tomintaan perustuva oikeutettu vaatimus.

14
14
23.6.2019 10:22

Muistan kun toi murha tapahtu. Siinä oli vissiin muutama Suomalais syntyperänen friidu mukana lyömässä löylyä vieressä

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
23.6.2019 11:13
Vastaa...  14

Olisiko ollut 13-vuotias Li Andersson opettelemassa parempaa väkivaltaa?

sama
sama
23.6.2019 12:24

pt medialle: avatkaa kohde/kiinteä osio, jossa tunnistetaan valtamedian kommentointilukitut jutut. tärkeintä taustalla olisi saada tietoa. ymmärrän kyllä että lähteet ja niiden luotettavuuden arviointi on vaikeaa. vaatii siis ainakin moderointia ja kärkkäiden kommenttien ja trollien karsimista.

sama
sama
23.6.2019 14:58
Vastaa...  sama

ajatus oli siis avata ajankohtainen/reaaliaikainen sivusto jossa il/is /hs sivustojen tarinoita eli juttuja voi kommentoida jotenkin ilman että riski kaatuu sivustolle.

sama
sama
23.6.2019 20:34
Vastaa...  sama

haluan vielä painottaa sitä että en ole trolli. vain hieman mainittujen valtamedioiden sivulle tai siis eri välilehdille kirjoittaneena taitaa se itsesensuuri ja mikälie satiirisuodatin olla tappiin säädetty. muuten ei saa mitään läpi. jos suoraan sanon ja se menee täällä läpi niin: vittuilu parhaimmillaan on sitä että kohde ei sitä heti huomaa. muu kuin aito suomalainen ei huomaa ollenkaan.
nytkään mikään viestissä ei liity sivustoon (hienoon) vaan kertoo kirjoittajasta hyvät ja huonot puolensa. mulla on vaan yksi nimimerkki ja se on iltalehden sivuille. plus nyt täällä.

sama
sama
23.6.2019 14:41

ihan kysyn? teillä on mode ja siksi kaikki ei tule heti läpi? tai ainakaan en löydä sitä tältä osiolta. ymmärrän heti sanan ongelmallisuuden ja tarpeen pitää hölmöt kommentit poissa.

sama
sama
23.6.2019 20:41

ja solvaaminen, nimittely + kaikki hölmöily/törkeily joutaakin jollekkin muulle alustalle.
kunnioittaen jm

sama
sama
23.6.2019 20:52
Vastaa...  sama

anteeksi pyytäen, kirjoitin kerran nimetön nimimerkillä:”tohon sanosin että kyllä valkovenäjä on venäläisten kera kohtuu varma palautteeen antajana. ja onhan meillä suomi kokoaan suurempana, sitä ei saa väheksyä. sit hymiö” myös tähän on huomioitava se että nähdään nähden kaikki tausta ja rivien välit. rakkaudella suomi.

Carl
27.6.2019 03:27

Valkovenäläisen pahoinpitelyä voi verrata vaikka suomalaisen vastaavaan! Ei meitä finlandeja pidetä sen parempana, eikä muitakaan idänkansoja. Pitäkää tämä mielessä siellä matkailevat. Ei voi luottaa turvapalveluihin, eikä poliisiin!!!