Perstorpissa vedettin juhannuksena kurkut auki kymmeniltä lampailta

Skoonessa Perstorpin kunnassa tehtiin hyvin merkillinen rikos juhannuksen aikana. Kymmeniltä lampailta viillettiin kurkut ja vatsat auki. Raadot jätettiin pensaikkoon.

Lampaat löydettiin kunnan omistamalta vapaa-ajan alueelta juhannusaattona. Paikallisten tietojen mukaan ne lampaat, jotka olivat olleet tiinenä niin niiltä oli vedetty mahat auki ja syntymättömät karitsat oli revitty vatsasta ulos. Muuten kaikilta oli vedetty kaulat auki. Mitään järjellistä motiivia teolle ei toistaiseksi ole tiedossa.
Alla paikalta kuvattua filminpätkää. HUOM! Ei kannata katsoa jos on heikko happi! Keskusteluketjussa on yli 1500 viestiä. Ketjussa esiintyy kovia väitteitä tiettyyn suuntaan teon taustoista. Joidenkin väitteiden mukaan maahanmuuttajataustaiset henkilöt olivat jollain tavalla uhkailleet paikalla olleita kauhistuneita ruotsalaisia.

 
Poliisin mukaan kyseessä on ”teurasjätteiden” dumppaus ja asiaa tutkitaan eläinsuojelurikoksena. Poliisilla on epäiltynä 1969 syntynyt henkilö, enempää poliisi ei avaa asiaa.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
24.6.2019 17:31

Eid al-Adhaa on alettu sitten viettämään etuajassa, senhän pitäisi alkaa vasta elokuussa.
Linkissä kuvia Eid al-Adha pippaloista.
https://www.google.fi/search?q=Eid+al-Adha+blood&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiflbjfqYLjAhVpyqYKHTZPALQQ_AUIECgB&biw=1093&bih=484

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
24.6.2019 18:13
Vastaa...  Nestori Lundahl

Onhan meilläkin joulu, jota on vaikea odottaa. Siihen on kehitelty pikkujoulu pahimpaan odotuksen jännitykseen.
Jonkinlainen kenraaliharjoitus siis.

Österbotten
Österbotten
24.6.2019 18:11

Mistähän tämä keskusteluketju löytyisi? Ei heti löytynyt.

Puosuvaari
Puosuvaari
24.6.2019 18:21

Koko keskustelu – jos ei ole poistettu – löytyy:
PERSTORP MED OMNEJD i ord och bild
ja/tai
Polisen nordvästra Skåne
molemmat facesta

Tane
Tane
24.6.2019 18:25

Pitää olla pahasti päästä pipi ,kun tuollaista tekee, tai sitten joku usko vaatii ..mikähän lie..

Mahmoud Panomies
Mahmoud Panomies
24.6.2019 18:48

Normitoimintaa. Ensin himonussitaan lampaat, sitten tapetaan ne. Ei jää todistajia! Muslimi on viekas otus.

ike
ike
24.6.2019 21:15

Jos noita tapauksia ei ennen ole ollut niin mikähän on muuttunut vai ovatko vain yksittäistapauksia.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
24.6.2019 21:23

Jokainen lammas on yksittäistapaus, haisee keskeytyneeltä pienyrittäjän lampaanlihahankinnalta kepabin tekoon.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
24.6.2019 22:26

No, eihän tässä ole yhtään arvattavaa: Kamelinperseennussijat, joilta on unohtunut naaman peseminen syntymänsä jälkeen, ovat asialla. Saken är klar , sanois´ (suomen)ruotsalainen. Vitun paskat murjaanit, joiden kuravelli valuu ympäri Du gamla, Du friaa…

kanander
kanander
24.6.2019 23:34

Ei hätää. Ruotsin hallituksessa on vielä elossa olevia lampaita.

Anonymous
Anonymous
25.6.2019 03:07

Meno Ruotisissa sen kuin paranee.

MENSA
MENSA
25.6.2019 10:13

On kaksi vaihtoehtoa: teon on tehnyt joko pipipää-kantis tai matu. Jos tekijänä on matu on kyseesä kosto mielensäpahoittamisesta, hyökkäys civiliseerattua yhteiskuntaa vastaan ja varoitus tulevasta sekä harjoittelua sitä varten.
Maailmanlaajuinen älykköyhdistys Mensa on saanut ruotsalaisen puheenjohtajan. Ruotsin Mensassa on myös enemmän jäseniä per capita kuin missään muussa maassa koko maailmassa (SVT). Eipä olisi uskonut!
Kuka ottaisi tutkiakseen kuinka moni maailman Mensajäsenistä on moniosaajia?

ike
ike
25.6.2019 17:25
Vastaa...  MENSA

Tutkimuksia on ÄÖ:n osalta ja ne eivät kyllä ole mairittelevia näille moniosaajille. Katso esim. Jare Taylerin videoita YouTubessa. Kokoaa aika hyvin tätä nykyajan ongelmaa ja kertoo tieteellisistä tutkimuksista joissa ongelmaa käsitellään. Vastahan Tatu Vanhanen joutui lähes lynkatyksi kertoessaan näitä tosiasioita.

Olemme lampaita, vielä
Olemme lampaita, vielä
25.6.2019 13:13

(SVT:) ”Stå upp för Sverige”- sivun pitäjä joutui maksamaan melkein 60.000kr sakkoa ja oikeudenkäyntikuluja vihapuheen sallimisesta sivullaan. Näin toimii ”demokratia” joka valitettavasti se on hyvin yksisilmäinen ja näkee vain toisen osapuolen pikkunapinat kun taas toinen osapuoli sai saarnata vihaa yli 20 vuotta ennenkuin kukaan reagoi.
Tästäkään eläinrääkkäyksestä ja barbaarisesta teosta joka osoittaa ettei tekijällä ole kaikki ruuvit kohdallaan en ole nähnyt mainintaa valtamediassa.

Sari Lehtonen
Sari Lehtonen
26.6.2019 11:05

Kolmas yritys. Nyt ilman linkkejä.
> syntymättömät karitsat oli revitty vatsasta ulos
Tämähän on selvää pässinlihaa:
Kyseessä on paikallisen marttakerhon tempaus hyvälaatuisen villalangan valmistamiseksi. Ohjeistus on saatu afganistanilaisilta lammaspaimenilta.
Maailman ehkä kalleinta lampaan villaa saadaan afganistanilaisesta karakul-lampaasta. Sikiö otetaan emon kohdusta jo ennen syntymää. Silloin villa on parhaimmillaan ja myös arvokkainta.
Marttakerho sai vihjeen villasta afganistanilaisilta lammaspaimenilta, jotka näin tietotaidollaan ovat tulleet rikastuttamaan ruotsalaista lampaanjalostusta.