Ruotsalainen nuorisoviranomainen: Masturointia voi harjoittaa vaikka lampunjallalla

condoms-3112007_960_720.jpg

Ruotsalainen ”nuorisoviranomainen” Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor MUCF lanseerari muutama vuosi sitten nettisivun maahanmuuttajanuorille, jossa kerrotaan miten Ruotsissa harrastetaan seksiä.

Umo.se:stä löytyy tietoa ruotsin ja englannin lisäksi somalian, tigrin, darin ja arabian kielillä. Esimerkiksi poikaseksistä kerrotaan:
– Tietääksesi mikä sopii sinulle parhaiten hänen tai heidän kanssaan, pitää sinun ensin kokeilla mikä tuntuu hyvältä. Pojat tapaavat harjoittaa suuseksiä, hyväilyseksiä, anaaliseksiä ja käyttävät seksileluja, sivusto opastaa kolmanista maista tulleita nuorukaisia eurooppalaisille tavoille.
Sivustolla on laaja kattaus ja selostus teknisiin asioihin. Kuvaillaan poika-, tyttö- ja seka(hetero)seksiä, kerrotaan miten onanoidaan (”Matut, masturoikaa!”), miten toista hyväillään, harjoitetaan suuseksiä, yhdyntää, anaaliseksiä, nettiseksiä ja otetaan kattava katsaus erilaisiin  fetisseihin kuten nyt vaikka sado-masokismiin.
Niin ikään kerrotaan erilaisista seksileluista kuten porkkanoista ja sähköhammasharjoista.
– Esimerkkejä asioista, joita voit käyttää: Kurkku, porkkana, kynttilä tai lampunjalka, joita voit työntää pimperoon, aunukseen tai suuhun, sivusto opastaa pedagoogisesti kolmansista maista tulleita nuorukaisia masturoinnin saloihin.

sexleksaker_puffbild_1666x1110.jpeg
Kuva Umon sivulta.
 
Osallistu gallupiin.
Sorry, there are no polls available at the moment.
Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
24.6.2019 11:34

Vieläkö joku ihmettelee miksi en osta matu-kauppiailta mitään, kaikkein vähiten porkkanoita ja kurkkuja.

Acc358
Acc358
24.6.2019 12:15
Vastaa...  Nestori Lundahl

Nykyään saapuessani kauppaan varmistan ensin onko kassoilla valkoisia naisia. Jos ei ole, niin siitä tulee no-go kauppa. Käännyn heti takaisin.
Jos sitten kaupan sisällä havaitsen henkilökuntaan kuuluvan vientimyyjän siivoamassa tai tekemässä jotain muuta, kauppa muuttuu jatkossa no-go-alueeksi. Seuraavaa vierailukertaa ei tule. Jos asiakkaissa on rikastajia, vältän kauppaa jatkossa.

Janis Petke
Janis Petke
24.6.2019 17:00
Vastaa...  Acc358

Mistään et kohta voi ostaa mitään, kaikki on nogo-aluetta.

Acc3258
Acc3258
24.6.2019 18:04
Vastaa...  Janis Petke

Hyvä huomio! Noinhan se on. Mutta niin kauan kuin on valinnanvaraa, kannattaa valita. Mutta selvähän se, ruskiaiset tulevat perässä.

anne sanila
anne sanila
27.6.2019 15:00
Vastaa...  Acc3258

acc32 ”Mutta selvähän se, ruskiaiset tulevat perässä.”
Syytä käyttää oikein kohdennettuja termejä – siis hiekkaneekeri, neekeri, terroristi-sikakoira muslimiterroristi, isishiekkaneeker

El Comandante Cero
El Comandante Cero
24.6.2019 21:14
Vastaa...  Nestori Lundahl

Aikoinaan 1970 luvun alussa eräs lihakarjan kasvattaja kertoi että maidon ostossa on tärkeintä ettei osta poikamieheltä joka on saanut lypsykoneen. Muuten tuo on aivan uskottavaa kun Ruotsin ero meihin on se että eläimiin sekaantuminen on rikos toisin kuin meillä.

B-Mies
B-Mies
24.6.2019 12:15

Masturboinnin tiedän, mutta mikä ihme on masturointi? =)

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.6.2019 03:53
Vastaa...  B-Mies

Masturoikaa ittenne!

Pessimisti
Pessimisti
24.6.2019 12:22

Suosittelen ruotsalaiselle nuorisoviranomaiselle jotakin järjellisempää tekemistä, voisi vaikka panna toisen peukalon peräreikään ja toisen suuhun ja käsien puutuessa nopea vaihto. Näin 8 tuntia päivässä. Tämä olisi yhteiskunnan kannalta paljon hyödyllisenpää toimintaa.

Puuron henki
Puuron henki
24.6.2019 12:44
Vastaa...  Pessimisti

Toisaalta… Jos tulee hätä käteen, on parempi, ettei sormi mene suuhun. Noin niinkuin arkijärjellä ajateltuna. Tosin ruattalaiset kaiken uutisoidun perusteella nauttivat paskasta, ja kenties jopa sen mausta. Tuossa bisnes-vinkki perinteisten hapansilakoiden ja sillien rinnalle…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.6.2019 03:56
Vastaa...  Puuron henki

Jos tulee hätä käteen, siitä selviää käden käänteessä (käännät kämmenpuolen alaspäin, jolloin läjä putoaa maahan).

Puuron henki
Puuron henki
25.6.2019 09:23
Vastaa...  fatwantarkistaja

Noinhan sen tietty pitäisi mennä. Ja vielä parempi arkijärkinen ajatus on lähettää hätää aiheuttaneet muka sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet sinne mistä ovat tulleetkin – tavalla tahi toisella…
Yllä esittämästäsi kämmenen kääntämisestäsi sanoisin, että se on haaskausta. Ellei alla ole etikkaliemellä+mausteilla sopivasti täytetty purkki, johon hädän voi ruattalainen säilöä. Myöhempiä psykoottis-masokistisiä herkutteluhetkiä varten.
Minä en kerta kaikkiaan (tavallisen pottunokan järjellä varustettuna) voi ymmärtää, miksi ruattalaisilla ei näytä olevan kaikki muumit laaksossa. Kun ei haluta mennä kehitysmaahan, tuodaan kehitysmaa luokse? Tai jotain muuta sekopäistä?

Ilmari
Ilmari
25.6.2019 09:34
Vastaa...  Pessimisti

Haastavampaa hommasta saa jos työntää kumpaakin sormea niin pitkälle että ne kohtaavat kehon sisällä. Riittävän harjoittelun jälkeen voi samalla vetää sormikoukkua itsensä kanssa.

Numento
Numento
24.6.2019 12:37

( matut, masturoikaa ittene ) Eskon klassikoksi noussut valistusvideo. Hävetkää matut, hävetkää ! https://www.youtube.com/watch?v=zgh9z5RMdfM

Acc358
Acc358
24.6.2019 22:18
Vastaa...  Numento

Olisikohan verbi ”maturoida” sopiva?

Toinen toista
Toinen toista
24.6.2019 13:00

Onhan se ihan hyvä asia jos värilliselle väelle opetetaan masturbointia. Ja varsinkin nuoret miehet homoiksi. Silloinhan ne kiiman tullen naiskeltelisi toisiaan eikä karkaislisi pitkin kyliä etsimässä kantaväestön edustajia. Uskon kuitenkin että koulutus on haastavaa ja siksi Ruotsin yhteiskunnan pitäisi pontevammin kertoa miten lasten tekeminen on haitaksi maailmalle ja ilmastolle. Jonka jälkeen pitää kertoa että Koraanin luvut poikalasten kanssa on ihan OK suosittaa myös miehen kanssa.
Niin että ei kun Muhametit vaan peräkkäin.

pöh
pöh
24.6.2019 14:12

aika turhaa valistusta, he kun käyttävät ketä tahansa ruotsalaista seksilelunaan, ja yleensä ilman mitään tuomioita.

hallitus247
hallitus247
24.6.2019 14:14

Eipä taida rauhoittaa kohdeyleisöä. Masturbointi on islamissa haram, anaaliseksi on haram ja jopa siementen roiskiminen muualle kuin oikeaan paikkaan on haram.

Aappa
Aappa
24.6.2019 14:23

Mihin voi toimittaa vanhoja lampunjalkoja?

Kukkiva Tölli
Kukkiva Tölli
24.6.2019 17:02
Vastaa...  Aappa

ja vielä sähkön kanssa

Niksikulmaus
Niksikulmaus
24.6.2019 15:48

Gallupista.
Oikea vastaus on lampunjalka, jossa on vielä varjostin kiinni;)

sama
sama
24.6.2019 16:12
Vastaa...  Niksikulmaus

aito mehmetti istuu siihen illan pimetessä ja kaikkien todistajien poistuttua. ja hartaudella.

Taikapussy
Taikapussy
24.6.2019 17:51

Ajatelkaapas mitä siitä seuraa, kun ruotsalaiset pottunokkien pojat opetetaan jo päiväkodissa tunkemaan nykyisen, tasa-arvon nimissä esiintyvän mukafeminismin emaskulaatio-sekoilun nimissä tunkemaan kurkkuja, kesäkurpitsoita, porkkanoita sun muita pitkulaisia vihanneksia tai muita objekteja peräpäähänsä… Saavutetaanko silloin feminazinen unelma? Mene ja tiedä.Toivottavasti ihmiset heräilisivät pikku hiljaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.6.2019 04:19

Lienee pieni varoituksen sananen paikallaan. Nyt kun te menette ja työnnätte sähköhammasharjan riihikuivaan kakkoseenne, se myös jää sinne. Patentoidun Dual Action -harjaspään ainutlaatuinen muotoilu takaa kiinnijumittumisen peräsuolen herkille limakalvoille. Lääkärille kannattaa sanoa se perus ”en mä tiiä, se oli siellä jo ku mä tulin”, tulit tai et. Ottakaa se varsinainen mukaanne, niin hammashygienistinne voi opettaa, mihin sitä olisi kuulunut käyttää.
Pakolaislapsille suosittelen sellaista raksalla käytettävää vibraa, betoninvatkainta. Se berberin tuhkaluukkuun ja töpseli seinään. Johan sekoaa etelän poika!
Kumpi ompi parempi, porkkana vai patonki…

t
t
25.6.2019 14:09

Nuo viranomaisen ohjeet ovat jopa vastuuttomia. Varsinkin anaaliin ei pitäisi tunea kuin vain sellaissia seksileluja, jotka on suuniteltu juuri annelille. Välillä päivystyksiin tulee sekä miehiä että naisia, jotka eivät saa esineitä pois peräsuolesta ja siksi heidät joudutaan operoimaan nukutuksessa pyllytähystyksellä. Anaaliin suunitelluissa tapeissa on ns. blokkaaja, joka estää lelun luistahtamista kokonaan sisälle. Itse en anaalihommia harjoita.

anonymous racist
anonymous racist
25.6.2019 20:11

Tuohon seksilelu galluppiin ehdottomasti matunkiihotusdildoksi suosittelisin oheisen lainatun tekstin mukaisesti…
” Kauhavalla löytyi larosta kualla pakolaanen.
Ruumis roikkui nilikoosta pää alahapäin,
37 puukoniskua rinnas ja perseestä törrötti
metrinen koivunhalako.
Paikallinen nimismiäs kertoo
Ilkka-leheren haastattelus:
” Notta erikoosin ittemurha minkä
moon urallani nähäny.” ”
… koivuhalkoa, liukkariksi vaikka teräketjuöljyä (kasviöljypohjaista ettei vihreät hermostu).

Kaamio
Kaamio
27.6.2019 11:05
Vastaa...  anonymous racist

Kiitos tuosta. Sain hyvät naurut ja piristystä päivään. Aion täyttää sahan teräketjuöljysäiliön erään Suomalaisen yrityksen tuotteella, joka on siis oikeasti hyvä tuote. Mutta siitä huolimatta aion kuitenkin tuhota ilmakehää käynnistämällä sahan ja kaataa pari puuta (!).