Ruotsalainen nuorisoviranomainen: Masturointia voi harjoittaa vaikka lampunjallalla

condoms-3112007_960_720.jpg

Ruotsalainen “nuorisoviranomainen” Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor MUCF lanseerari muutama vuosi sitten nettisivun maahanmuuttajanuorille, jossa kerrotaan miten Ruotsissa harrastetaan seksiä.

Umo.se:stä löytyy tietoa ruotsin ja englannin lisäksi somalian, tigrin, darin ja arabian kielillä. Esimerkiksi poikaseksistä kerrotaan:
– Tietääksesi mikä sopii sinulle parhaiten hänen tai heidän kanssaan, pitää sinun ensin kokeilla mikä tuntuu hyvältä. Pojat tapaavat harjoittaa suuseksiä, hyväilyseksiä, anaaliseksiä ja käyttävät seksileluja, sivusto opastaa kolmanista maista tulleita nuorukaisia eurooppalaisille tavoille.
Sivustolla on laaja kattaus ja selostus teknisiin asioihin. Kuvaillaan poika-, tyttö- ja seka(hetero)seksiä, kerrotaan miten onanoidaan (“Matut, masturoikaa!”), miten toista hyväillään, harjoitetaan suuseksiä, yhdyntää, anaaliseksiä, nettiseksiä ja otetaan kattava katsaus erilaisiin  fetisseihin kuten nyt vaikka sado-masokismiin.
Niin ikään kerrotaan erilaisista seksileluista kuten porkkanoista ja sähköhammasharjoista.
– Esimerkkejä asioista, joita voit käyttää: Kurkku, porkkana, kynttilä tai lampunjalka, joita voit työntää pimperoon, aunukseen tai suuhun, sivusto opastaa pedagoogisesti kolmansista maista tulleita nuorukaisia masturoinnin saloihin.

sexleksaker_puffbild_1666x1110.jpeg
Kuva Umon sivulta.
 
Osallistu gallupiin.

Pitäisiko yhteiskunnan motoksi ottaa: "Kaikille kaikkea, joka on pois kenenkään pussista?"

Loading ... Loading ...