Sano olevasi terroristi ja sinua ei karkoiteta ikinä kotimaahasi

terror-attack-349913_960_720.jpg

Saksassa on syntynyt mielenkiintoinen ilmiö jolla turvapaikanhakijat ovat keksineet keinon saada jäädä Saksaan palautuksen sijasta.

Saksan yleisradioyhtiö Deutschlandfunk.de:n mukaan monet turvapaikanhakijat valehtelevat olleensa kotimaissaan terroristeja tällä tavalla varmistaakseen turvapaikan Saksasta.
Artikkelin mukaan terrorisminvastaisen keskusviraston tiedottaja sanoo, että viime aikoina ilmi on tullut ainakin 70 tällaista tapausta. Jotkut ovat myöntäneet keksineensä tällaisen väitteen.
Homman taka-ajatus on se, että jos henkilö on epäiltynä kotimaassaan terrorismista on olemassa riski, että hän joutuu kidutetuksi tai teloitetuksi. Saksan lakien mukaan ketään ei voida palauttaa jos on olemassa riski tällaiseen.
Kannattaa muuten huomata, että myös Suomen ja Ruotsin lakien mukaan ketään ei palauteta toiseen maahan jos on olemassa riski joutua teloitetuksi tai kidutetuksi. Näin ollen maailman  kaikilla terroristeilla on potentiaalinen vapaakaupunki useimmissa Länsi-Euroopan maissa.
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ihmisoikeudet,ihmisarvo ja kansainväliset sopimukset

Haluatko sinäkin vääräuskoinen,valkoinen,Suomalainen eli siis rasisti jakamattomat ihmisoikeudet??Kannattaa ryhtyä viiltelemään maanpetturihuorien kurkkuja auki kaduilla ja raiskaamaan heidän lapsiaan.Porukalla.

Siinäpä oiva keino keppostella ja saavuttaa siten ihmisoikeudet. Satun olemaan valkoihoinen ja käyttänyt tähän mennessä ihmisoikeuttani vain eroakirkosta.fi. Jatkossa, kuka tietää. Jumala ei rankaise, minä kyllä.

Jotain rajaa kommentointiinkin

Täysin asiaton kommentti.

sama

parodia ja piruilu toimii kun kyse on rankasta aiheesta. parempaa toistaiseksi kuin tositoimiin ryhtyminen. jos hallitus vängällä haluaa ongelmia, se niitä saa.

Mobuto Seko-Seko

Nopeasti ajatellen ehkä, mutta sitten kun mietit mistä se kumpuaa ja mihin se vertautuu, niin onko? Kommentin myötä tulisi pohtia kuinka siinä kuvaillulla tavalla maissaan toimineet ehdoin tahdoin haalitaan Eurooppaan. Sitä samaa se on Rinteen ajama ISISläisten tänne tuominenkin. SE jos mikä ON ASIATONTA.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Parempi vihapuhe etukäteen kuin surupuhe jälkikäteen…

Kela Olkoon Ylistetty

JEEE! Jo kolme eri ässää jotka voi kielteisten turvapaikkapäätösten jälkeen vetää hihasta: Olen kristitty. Olen homo. Olen terroristi. Neljättä odotellessa!

sama

tai haetko puolueeseen sdp/vih/vas/rkp jäsenyyttä. samat ehdot sopii. JA pigmentti on eduksi. ja pyydän myös suorapuheisuutta anteeksi!

Aappa

Mine olla mielevikane rikoline, tykkää lapset ja groomink. Saada asylum.

Pertti Grandell

4 jäs= olen n##k##i eiku värillinen, teidän picku raketti-insinöörinne….

sama

olit nopeampi ja kielikuva oli ikävän lähellä täysosumaa.

Kela Olkoon Ylistetty

Olisiko tämä jotain: Täällä Suomessa ollessani, peloissani monen kielteisen päätöksen jälkeen, yksin pimeässä.. olen jäänyt koukkuun internetpornoon ja olen islamin vastaisesti tyydyttänyt itseäni. Minä olen nyt RUNKKARI. En voi lopettaa runkkaamista, se on ainut iloni. Elämäni valo. Toivoni tulevaisuudesta. Kotimaassani runkkarit tapetaan. Mäki halu turvapaika!

sama

ja matka jatkuu kavereiden kanssa puistoon illan pimetessä..

Anonymous

Tuo kristitty ei ole toiminut ainakaan Suomessa enää pitkään aikaan.

anonymous racist

Älä nyt, hyvinhän se toimii. Migri saattaa antaa pakit, mutta Kallion seurakunta kyllä piilottaa.

fatwantarkistaja

Piikkasin imaamin huoravaimoa hanuriin ja ilmotin siitä koko kylälle.

Minä

Aika outoa, jos hyväksytään syyksi jäädä maahan se, että sanoo olevansa terroristi.
Terrorismi on rikollista.
Jos joku menee ja tunnustaa murhan, ei häntä voida pitää murhaajana tai tuomita, ellei sitä voida todistaa.
Miksi jotakuta voisi pitää terroristina vain henkilön omalla ilmoituksella? Ei pitäisi voida.
Se tulisi voida todistaa, ennen kuin voidaan pitää terroristina. Ja jos on terroristi, sitten tuomitaan ja laitetaan istumaan pitkää kakkua.

sama

jotka luette niin kerron sen ongelmani, en halua suoraan hyökätä tai mennä osoittamaan paskaläjää. eli kommenttini kannattaa lukea sillä silmällä. ja grandell, vaikka tää tulee sun jälkeen niin ei liity yhtään sinun kommentteihin. olet tilkkasen suorempi mutta kiitettävä. on tää ristiriitainen mutta tuli kaksi asiaa samaan näpyttelyyn.

Hähhähhäääääää

Runkku – homo – pedofiili – kristitty – terroristi ja Suomen + Kelan ovet ovat levällään. Niin no, tuo pedofiili taitaa pikemminkin olla ansio kuin rasite turviksen omassa maassa.

Puosuvaari

Niinpä, ne ovat tosi jänniä nämä ihmisoikeudet.