Yöllä kaksi isompaa räjähdystä

Kuvakaappaus 2019-06-24 10-27-32.png

Juhannus saatiin päätökseen parilla pikku pommilla. Göteborgissa ja Ängelholmissa viriteltiin panoksia, kukaan ei loukkaantunut.

Ensin räjähti Helsingborin naapurissa Ängelholmissa. Joku heitti jotain katutasossa sijaitsevalle parvekkeelle, kello oli vartin yli puolen yön. Tämä joku räjähti ja rikkoi parvekkeen irtaimiston ja ikkunat. Kukaan ei loukkaantunut.
Pelastuslaitos kävi tarkastamassa tilanteen ja poliisi aloitti tutkinnan vaaran aiheuttamisesta. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Göteborgin kupeessa Olofstorpissa taas saatiin aikaan hieman isompaa viritystä. Parkkipaikalla sijaitsevaan autoon oli viritelty pommi ja auto vääntyikin peltisolmuun.
Puolen yön aikaan sattuneessa räjähdyksessä ei loukkaantunut ihmisiä. Asiaa tuktitaan vahingontekona, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Pommin jäljet vaikkapa SVT:stä.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Pitäisi saada isompaa latinkia. Muutaman korttelin jos pyyhkäisisi vaikka Tukholman ydinkeskustasta, niin saataisiin uutta henkeä ‘Kaikki on hyvin’-selityksiin.
Vaikka Riksdagetin pyyhkäisisi hevon helvettiin, ja sitten joku poliisiylipäällikkö selittämään, että “Ei tässä ole koskaan mitään taloa ollutkaan!” Se olisi hienoa. Muutenhan tästä alkaa viihdearvo hieman kuolemaan pois.

Asko Liukkonen

Kun lukee Pt-median otsikot, luulisi että maassa on jonkin sortin sotatila. Jotenkin tulee mieleen IRA:n touhut aikoinaan.

Pertti Grandell

sitähän tämä onkin vaikka irkuilla ei ole mitään tekemistä näitten blattejen ja karvaranteiden kahinoista, ei Svenne tai Olle siellä paukuttele, mutta niinkuin poliittisesti korrektius väittää, ei mitään tekemistä “maahanmuuttajilla” ihan uskomatonta feminismi sceidaa….

Matula

Jälleen kiinniotettuna tämä salaperäinen Ketään Eiole.

Anonymous

Arvo Pohja tutkijana.

Suomi FInland

unv.is/https://yle.fi/uutiset/3-10832477
“Isisillä tiedetään olleen oma ohjelmansa lasten kasvattamiseen. Leijonanpentu-ohjelmassa nuorista pojista pyrittiin kouluttamaan jihadistitaistelijoita. Tytöille oli varattu rooli islamistisen valtion äitihahmoina, kertoo Paronen. Siitä kuinka moni lapsi ohjelmaan osallistui, ei ole tietoa.
– Erityisesti näillä leirillä olevat syyrialaiset ja irakilaiset naiset ylläpitävät edelleen vahvasti radikaalia ideologiaa. He katsovat jättäneensä sotatilassa olevan kalifaatin, jotta voivat kasvattaa uuden jihadistisukupolven jossain muualla.”
Nämä kun kasvavat aikuisiksi niin sitten vasta alkaakin paukkua.
Mutta missä? Siitä väännetään nyt peistä ja pelkään pahaa, että viherhihhulit ja punaimmisto hilaavat nämä ommamme ja mielellään muittenkin omat tänne meille.

Suomi Finland

unv.is/https://yle.fi/uutiset/3-10825443
“Tutkijat ovat laskeneet (siirryt toiseen palveluun), että väestö ja päästöt nousevat yhä samassa tahdissa: yhden prosentin lisäys väestössä tarkoittaa yhden prosentin lisäystä päästöissä.
– Väestönkasvu on ihmiskunnan kohtalonkysymys. Se on eräs päästökasvun keskeisin syy, Lehmijoki sanoo.”
“Ruotsalaistutkimus on kuitenkin poikkeus: väestönkasvusta ei ilmastokeskustelussa juuri puhuta.
Se ei ole lainkaan asialistalla esimerkiksi kansainvälisissä ilmastoneuvotteluissa.”
“– En koskaan kirjoita väestönkasvusta, enkä tee niin todennäköisesti tulevaisuudessakaan. On suuri riski astua moraaliseen maamiinaan ilman, että voittaa mitään, hän kirjoittaa uutissivusto Voxissa (siirryt toiseen palveluun) julkaistussa artikkelissaan.
Robertsilla on syy: keskustelu väestönkasvun rajoittamisesta tarjoaa suoraa polttoainetta rasistisille ja muukalaisvihamielisille kannoille.”
No niin. Johan tämäkin selvisi. Mieluummin haalitaan kaikki väestönkasvun seurauksena syntyvät ongelmat kuin ajatellaan että asialle pitäisi tehdä jotain, koska RASISTIT voivat saada jotain tukea keskustelusta näkemyksilleen.
Nämä pellet eivät ole ilmeisesti yhtään ajatelleet, että mitä enemmän asiasta vaietaan, sitä vihaisemmiksi kriitikot tulevat. Oma maahanmuuttovastaisuuteni lähti liikkeelle juuri siitä: totesin, että asioita yritetään salailla, kaunistella ja sen lisäksi vielä propagandaa viljelemällä romantisoida. Tunnuslause: monikulttuurisuus on rikkautta pitää sisällään juuri sen, että puhutaan afrikkalaisista ja lähi-itäläisistä kulttuureista ja esitetään kuin niissä olisi jotain niin hienoa, että oma kulttuurimme siitä jotenkin paranisi. Totuushan on se, että tulisimme jopa paremmin toimeen ilman noiden kulttuurien parhaimpiakin piirteitä.
Suvakeille vielä loppuyhteenvetona tiedoksi, että salailu, kaunistelu ja muut yritykset toimia rasismin nousua vastaan VALHEELLISIN keinoin tuottavat varmasti enemmän rasisteja, kuin totuus, olisipa se kuinka likainen hyvänsä. On aivan varmaa, etten itse kirjoittelisi täällä, jos alusta asti oltaisiin pelattu avoimin kortein. Tätä nykyä olisin valmis äänestämään vaaleissa vaikka uutta Adolf Hitleriä, jos sillä päästäisiin suvakismin syövästä eroon.

Pinlaareni

Todella hyvin kirjoitettu. Itse heräsin vähän samalla tavoin näkemään tämän nykyisen hullunmyllyn takana olevan kaksinaismoralismin, kaksoistandardit, moraalisen egoismin, totalitäärisen kulttuurimarxistisen punavihreän hölynpölyn sun muun…
Suvakkien yhteenlaskuopilla jokainen syntymättä jäänyt pottunokkaisten vanhempien lapsi on hyvä asia, mutta jokaisen tänne roudatun kunniakansalaisen porsima (vähintään 1 per vuosi) lapsukainen on hyvä asia. Esimerkiksi noin niinku vaikka ilmastonmuutoksen kannalta.
Puhumattakaan siitä, kuinka täällä juhlarahoilla tottumaan eläneillä kunniakansalaisilla ja heidän jälkikasvullaan olisi kykyjä pitää yllä täkäläistä infrastruktuuria. Mut hei, kehitysmaapallo on rikkautta.

Totuus ei pala tulessakaan

Tasan samaa mieltä. Viherpunasuvakeilla ei ole minkäänlaista asioiden loogista hahmottelukykyä ja kun asioita aletaan piiloittelemaan rasismin kasvun pelossa, niin yhteiskunta on kohta kuin eutanasiaa kaipaava kuolemansairas henkilö.

Kehitysmaa kohta länsinaapurimaana

Såtatila on parempi kuin sikatila. Sikojen (kuten muunkin lihakarjan) kasvattaminen on paha, ja sitä paitsi tuhoaa ilmakehää(!) – kysykää vaikka CO2-ihmelapselta. Månikuulttuuri pommitteluineen, ampumisineen, autopalåineen jne. on rikkautta. Ja joidenkin mielestä tänne Suomeen pitää saada samaa…
¯\_(ツ)_/¯

Minä

Taidetaan olla niillä rajoilla, että pommi tai ampuminen ei ole uutinen, mutta on uutinen, että ei ole ollut pommeja, eikä ampumisia.
Tämä on kai sitten sitä suvakkien ihastelemaa uutta normaalia, joka on aiempaa parempaa ja siihen pitää vaan tottua.

Sensuroimaton Totuus

Operaatio Gladio 2.0 täydessä käynnissä.