Ihmissalakuljettajat hinaavat "pakolaisia" yhä lähemmäs Euroopan rajoja

Euroopan raja- ja merivartiosto Frontex onnistui saamaan filmille ihmissalakuljettajien käyttämän kikkakakkosen.


Salakuljettajat ajavat isommalla veneellä ja hinaavat perässään pienempää venettä. Suunta on kohti Lampedusaa, sijainti noin 100 km Lampedustasta. Kohta iso vene pysähtyy ja sieltä aletaan lastaamaan pienempään veneeseen ”sotapakolaisia”. Pienempään veneeseen lastataan 80-90 Bangladeshista, Libyasta ja Marokosta tulevaa sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevaa.
Kun puuvene saadaan täyteen isompi vene poistuu paikalta. Sen jälkeen jää eurooppalaisten veronmaksajien kontolle ensin ”pelastaa mnerihädästä” heidät ja sitten turvata loppuelämän kestävä ilmainen ylläpito.
Salakuljettajat otettiin myös kiinni myöhemmin lähellä Libyan aluevesirajaa.
 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Bangladesh on kyllä oma lukunsa. Ylikansoitettu islamilainen persereikä, missä ei osata mitään muuta tehdä kuin lapsia. Pinta-alaa on puolet Suomesta ja asukasluku 170 miljoonaa. Ei lopu tulijat.

Minä

Maailma on täynnä ongelmia, eikä niitä ongelmia ratkaise ongelmien tuominen Eurooppaan. Syy siihen, miksi niissä maissa on ongelmia, on niiden korvienvälissä, eikä se muuttamalla eurooppalaisen sossun jonoon miksikään muutu.

Kukkiva Tölli

Millä lailla Bangladesh muka eroaa muista muslimimaista?

Valtsu

Joillain muslimivaltioilla on öljyä, jotkut pystyvät vetämään turisteja. Ja sitten on Bangladesh, 170 miljoonan ihmisen slummi. Kurjuudessakin on sävyeroja.

sama

joo, kaikista ollaan vastuussa koska terva. vai tarkoititko että joku on parempi tekosyy kuin joku toinen?

Frank

Joskus vois nuo ruotsalaiset ja arabit alkaa maksaa sitä velkaa tännepäin. Kuitenkin ruotsi on alistanut suomea vielä parisukupolvea sitten muutenkin aina, sotalapsia kidutti, raiskasi ja muutenkin kaltoinkohteli (btw. viimeinen pakkosterilointi tehtii suomalaiselle 1970-luvulla ruotsalaisen lääkärin toimesta, lähinnä hurrit sitä teki suomalaisille.) Orjakauppa jää ihan toiseksi suhteutettuna suomen väestömäärään ja ruotsalaisten tekoihin.
Isonvihan aikana täältä roudattiin nättejä sinisilmäisiä tyttöjä rättipäiden raiskattavaksi, ei ole kuullunut, että öljymaat katuisi mitenkään tuota, en tiedä sitten miksi niillä jesideillä on sinisiä silmiä.. Joten joka arabimaa etenkin on suomalaisille velkaa.
Ruotsin kuninkaalla oli kerran mahdollisuus pyytää anteeksi tota suomalais lasten kohtelua, mutta liekö senkin svenssonin isät käyneet vetelemässä pyllyyn kun ei voinut mulkku sitä tehdä.

Eloveena Mies

Niin noh..onhan meilläkin tuhansia ”pakolaisia” jotka laskeuduttuaan Helsinki-Vantaan lentokentälle heittivät passinsa roskiin ja ottivat taksin Migriin jossa kertoivat tulleensa välimeren yli ainakin 2.000 kilometriä vuotavalla kumipatjalla ja sen jälkeen istuivat pimeässä pakettiautossa matkalla läpi Euroopan yli kolme viikkoa ilman vettä tai ruokaa niin että oma nimi ja lähtömaakin unohtuivat. Se nyt vaan on niin että kaikista noista sadoista miljoonista ”muslimipakolaisista” jotka ovat viimeiset 40 vuotta länsimaihin tunkeutuneet, niin heistä ehkä, EHKÄ kymmenen tuhatta ovat aitoja hädänalaisia pakolaisia. Loput valehtelijoita. Miettikääpäs sitä vähäsen: miljoonia ja miljoonia VALEHTELIJOITA. HÄPEILEMÄTTÖMIÄ LOISIA. Se kertoo muslimin luonteesta kaiken.

Pertti Grandell

170 mijoonaa…siihen menee pirusti hinauksia, mutta niinhän sananlaskukin sanoo pikkupuroista tulee iso joki…tämä painajainen ei vaan lopu. kiitos vielä kerran aivottomille päättäjille kun sallivat että oma maa tuhotaan, omaa kansaa syyttämällä ja nylkemällä. ei saa##na……

T

Mitenhän ison laskun sipilä ja kumppanit aiheuttivat veronmaksajille 2015? Kyllähän heidän on hyvä hymyillä kun eivät itse joudu laskua maksamaan. pääministeri saa palkkansa riippumatta tuhosta jonka hän on aiheuttanut maalle.

sama

toivottavasti saa myös palkkansa ansioistaan. sekä nykyinen että edelliset.

fatwantarkistaja

T Jokainen tulija maksaa miljoonan. Yli 30000 muslimia, moniko heistä vielä on täällä? Vaikka 25000. Ne saavat joka tapauksessa jäädä ja perheyhdistää, 4-5 lisämuslimia tulee jokaiselle. 125000 muslimia maksaa jo 125 miljardia, eikä se siihen jää, miksi kolmas polvi töihin menisi, kun isoisi kieltää.
Tuon takia sanonkin aina, etteivät tulevat hävittäjähankinnat maksa yhtään mitään, nehän ovat ihan karkkirahoja muslimien hankintaan nähden. Valtion velkakin jää toiseksi ja tuossa vasta yhden vuoden saldo, ovi on edelleen selällään.

Minä

Tuollaisia ei pitäisi missään tapauksessa laskea maihin. Kaikki takaisin sinne mistä tulivat. Ei kuulu eurooppalaisille toisten ongelmat. Troolari, joka toi upotetaan ja sen miehistö pidätetään syytettynä ihmissalakuljetuksesta.
Joskus loppuu troolarit. Ja myös tulijoiden into, jos aina joutuu takaisin lähtöruutuun. Ihmisoikeus ei ole tulla laittomasti Eurooppaan, eikä suvaitsevaisuus ole väkisintulijoiden hyväksymistä. Kylmästi vaan ilman yksilöllisiä tutkimuksia koko sakki takaisin. Kaikki ne olivat laittomasti salakuljetettuja tunkeilijoita. Ihan sama mitä nyyhky tarinoita yrittävät keksiä.

Numento

Juttu menee näin. Koska Italia on kieltänyt NGO aluksia tulemasta aluevesilleen, ihmissalakuljettajat vetävät kehareilla varatun paatin Lampedusan saaren lähelle. Sitten lastaus ja paatti pörrää saaren rantaan, keharit asyyliä vonkumaan. Italia ei voi mitään kuin ottaa käsiteltäväkseen ja vaivoikseen. Aikaamyöten palautetaan mutta hintoihinsa tuloo. Maltalla sama juttu. Sisilian rantaan voipi olla senverran pidempi matka ettei hinauskikka kannata.

pöh

siellä sitä on naisia ja lapsia taas niin merihädässä niin merihädässä..