Kööpenhaminassa hurja katutaistelu, kaksi hengiltä

Kuvakaappaus 2019-06-25 22-53-48.png

Kööpenhaminassa käytiin hetki sitten hurjanpuoleinen katutaistelu, jossa kaksi luultavasti uusruotsalaista ammuttiin hengiltä.

Ampuminen alkoi vähän ennen iltakuutta paikallista aikaa Kööpenaminan luoteispuolella sijaitsevassa Herlevin kaupunginosassa. Aluepoliisi vahvistaa, että ainakin kaksi on kuollut ampumavammoihin.

Tapahtumien kulusta poliisi ei vielä ole tiedottanut paljoakaan. Se tiedetään, että ampumapaikalle jäi reikiä täyteen ammuttu Ruotsin kilvissä oleva Renault-merkkinen henkilöauto. Auto on rekisteröity Malmön Rosengårdissa asuvalle vuonna 1995 syntyneelle uusruotsalaiselle, mutta vielä ei tiedetä oliko hän toinen kohteista. Auto saattaa olla hyvinkin rekisteröity ns. automaalivahdille.

Extrabladetin kuvien perusteella voi päätellä ainakin sen, että auto on täynnä luodinreikiä. Berlinskestä filminpätkää tekopaikalta.

Kööpenhaminan poliisi vahvistaa, että iltaan mennessä tiedossa oli kaksi kuollutta. Kohteiden henkilöllisyys tiedetään, mutta sitä ei ole kerrottu minkä maan kansalaisia kohteet olivat.

 

 

Alueella on tällä hetkellä edelleen meneillään iso poliisioperaatio. Autoja pysäytellään ja tutkinta on käynnissä. Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni tapahtumien tiimoilta.

Alamaailman huhujen mukaan ampuja olisi ollut muuan tanskalainen ns. torpedo. Pituuttakin yli 2 metriä.

EDIT: Poliisi kertoo mm. Berlinskelle tapahtumien kulusta, että autoa alettiin tulittamaan pistooleilla ja kiväärillä. Toinen uhri löytyi autosta tai aivan sen välittömästä läheisyydestä ja toinen hieman kauempaa. Kohtapuoliin ampumisen jälkeen poliisi takavarikoi varastetun Audi-merkkisen auton, jonka epäillään liittyvän tapahtumiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Kööpenhaminassa hurja katutaistelu, kaksi hengiltä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.