Rasmus Paludanin kivittäjälle linnaa ja karkoitus

Kuvakaappaus - 2019-06-25 15-48-43.png

Tanskassa Viborgin käräjäoikeus tuomitsi tänään 24-vuotiaan syriaanon 60 päivän vankeuteen ja karkoitukseen Rasmus Paludanin kivittämisestä. Lisäksi Syriaanolle määrättiin 6 vuoden maahantulokielto.

Viborg Folkebladetin mukaan Damaskoksesta Syyriasta kotoisin oleva nuorukainen oli 13. huhtikuuta Viborgissa Ellekonebakkenilla, jossa Stram Kurs ja Rasmus Paludan järjestivät mielenosoituksen. Kyseessä oli Paludanin ns. torikopittelu, jonka jälkeen lähtivät käyntiin ne suuret mellakat.
24-vuotias kertoi oikeudessa, että ei varsinaisesti suunnitellut osallistuvansa vastamielenosoitukseen, mutta oli reippaanpuoleisessa humalassa ja hetken mielijohteesta lähti paikalle. Nuorukainen kertoo heittäneensä Paludania kohti kivellä, joka osui Paludaniin. Hän puolustautui vetoamalla, että Paludanin näkemykset nostivat tunteet pintaan, koska hän itse oli sotaa, vainoa ja kidutusta paennut.
Syyttäjän mukaan laillisen mielenosoituksen häirintä oli raskauttava rikos eikä karkoitukselle ole mitään estettä, sillä syytetyllä ei ole siteitä Tanskaan. Hänen sukulaisensa asuvat Saksassa. Nuorukainen vetosi siihen, että kuolee jos hänet karkoitetaan Syyriaan.
Oikeus katsoi, että 60 päivää vankilaa ja sen jälkeen kotiinpaluu on kohtuullinen tuomio kivittäjälle. 24-vuotias aikoo valittaa asiasta hovioikeuteen.
Tapahtumaan johtanut video katsottavissa Extrabladetista. Kannattaa tsekata video.
https://ekstrabladet.dk/112/mand-doemt-drak-benzin-og-kastede-sten-paa-paludan/7686321

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta makkara

Syyriaano Damaskokseen Assidin kiiteltäväksi sotilaskarkuruuden johdosta. Sopii minulle.

rocky

Noita naamioituneita voisi ampua edes värikuula-aseilla ja sen jälkeen noukkia talteen ypäristöstä.

Missä mun kivi?

Olen lapsena jo ihmetellyt uutiskuvia katsoessani tämän tietyltä suunnalta tulevan porukan kiintymystä kivien heittelyyn.
Muistan lapsena nähneeni uutispätkän missä heittelivät kivillä panssaroitua miehistönkuljetusvaunua ja kysyin isältäni, että eivätkö ne tajua ettei kivillä ole mitään vaikutusta?!
Vastausta en enää muista, vain ihmettelyni.
Näyttää kuitenkin siltä ettei hinku kivien heittelyyn ole näköjään muuttunut miksikään niistä ajoista.
Kannattaisiko kivienheittelijöitä alkaa treenaamaan keihäänheittäjiksi?
Suomen keihäsmaajoukkesta ei väkeä puuttuisi 😁

sama

tommonen 30000 saatiin tukemaan suomen tulevaisuutta.nyt sdp ja muu vihervasemmisto ottaa kopin ja kohta paremman pigmentin omaavat tienaa saman kuin formulakuskit. viiden metrin kaari on 15000€ kuussa ja silleen.

Tommi Rautio

Olet käsittänyt ihan väärin koko jutun. Eliitti eli mm. viranomaiset tässä tienaa hyvät rahat ja ne saa aina lisää rahaa ihan pikku ruinaamisella, koska eliitti sitä rahaa heille jakaa. JA se raha on toisen rahaa.

Noniin

Urheilu vaatii keskittymiskykyä jota näillä kivien heittelijöillä ole minkään vertaa.

Musta makkara

Kyllä se keskittyminen siitä lähtee, jos on ’kivitettävä’ jota kivittää. Silloin on suurta urheilujuhlan tuntua ilmoilla.

Anonymous

Nuotioista tulee paljon pienhiukkasia

Liian lievä tuomio

60 päivää ja kuuden vuoden karkoitus? Ja sitten taas tervetuloa takaisin?! Paludan olisi saattanut kuolla tai saada elinikäisen vamman. Nuo kivenheittäjäthän ovat koko elämänsä harjoitelleet nimenomaan kivenheittoa joten ei sitä voi millään verrata johonkin kantiksen viskelyyn.

sama

kivellä päähän on kait paremman kulttuurin tapa kertoa melipide myös maahan kaivetuille raiskauksen uhreille.

Liian lievä tuomio

Suvakkituomio, nuohan ovat nimenomaan kivenheiton ammattilaisia eli kivet ovat aseita. Ei voi verrata kantispikkupoikien viskelyyn.
Ja kuuden vuoden kuluttua viimeistään takaisin jos ei jo heti vankilaloman jälkeen uudella nimellä… idiotiaa.

toni lajos

Mikäli patalappu on varma, että hänet surmataan jos paluu Syyriaan tapahtuu, voisiko tuomio panna täytäntöön täällä, ihan vaan armeliaisuudesta ja osoituksena Tanskalaisten hyväntahtoisuudesta ?

Sensuroimaton Totuus

Tällä herra Paludanilla on melkoisen mielenkiintoinen historia ja kytkökset. Suosittelen selvittämään ne ennen vesselin marttyyriksi julistamista.

fatwantarkistaja

Kiitos kun et kerro meille muille, pitää opetella tanskaa, hetki menee.
Nytkö se jo kuoli? Marttyyrihan on kuollut tyyppi.

Raili Leino

Kukaan ei ole julistanut Paludania marttyyriksi ainakaan tässä ketjussa. Olkoon mikä k-pää hyvänsä, ei häntä ole kenenkään lupa kivittää. Lähi-idän kivittäjilla on tunnetusti ihmisoikeudet, mutta niin pitäisi olla myös kivityksen kohteilla.

Historix

On puppua että kivikausi on historiaa.

Tommy the Who

Lähi-Idän meininkiä sillä erotuksella, että israelilaiset poliisit laittaisi porukkaa sileäksi ja nippuun ihan eri tatsilla.

fatwantarkistaja

Hitto kun juuri tuli ajatus inhimillisestä kohtelusta. Syyriassa tuota tapetaan ihan koko ajan, siksi lähtikin Saksasta pakoon, joten lähetetään se Palestiinaan. Kivittää siitä raja-aidan yli kivasti ja jutkut ampuvat rynnäkköpyssyllä omat terveisensä. Sama se missä niitä stemuja nakkelee, kunhan vastapuoli saa puolustautua.

pöh

sotaa paenneet ja nyt tanskan kadut näyttää sotatantereelta.

Kukkiva Tölli

Minä olisin vienyt rajalle ja antanut 100m etumatkaa