Eillisen Kööpenhaminan ampumisen kuva selvä

Kuvakaappaus - 2019-06-26 18-35-29

Eillisen Kööpenhaminan ampumisen kuva alkaa selkiytyä. Autossa istui kolme afrikaanoa, joista kahta ammuttiin. Autossa oli kolmaskin afrikaano, mutta tämä ei saanut osumaa.

Silminnäkijä kertoo tanskalaiselle Extrabladetille, että kun hän sattui paikalle niin siellä oli kaksi ammuttua afrikaanoa ja kolmas märisi hysteerisesti. Toinen kentällä maanut ammuttu oli hengetön kun muutama sivullinen uskaltautui auttohommiin. Toinen korisi jotain.

Murhakohteet olivat Tukholmasta. Toinen 23-vuotias Rinkebystä ja 20-vuotias Tenstasta. Lempinimiltään Franky ja Gucci. Aitoja afrikaanoja nimistä huolimatta.

Alla kuvassa toinen ammuttu, Franky. Kuvat on otettu selvästikin Rinkebyssä.

Kuvakaappaus 2019-06-26 18-23-44.png

Molemmat ammutut kuuluvat Järvan alueen gangsterieliittiin. Ikinä ei ole tehty muuta kuin haettu ruotsalaisilta veronmaksajilta rahaa ja myyty huumeita, ryöstetty panttilainaamoja ja puhelinliikkeitä. Rahaa riitti ja siksi kuljettiin trendivaatteissa.

Nuorukaisten kerrotaan kuuluvan ”shottaz”-nimiseen gangsterikerhoon, mutta tämä on hieman epäselvää. Toisaalta ainakin Franky olisi ollut mukana ”Dödspatrullen”issa (kuolemanpartio). Yhtä kaikki kaikki Rinkeby-Tenstan afrikkalaiset gangsterit kietoutuvat ammuttujen ympärille. Löyhää kaveriporukkaa suuntaan ja toiseen.

Tapahtumaan liittyy vielä islamikin. Nimittäin Expressenin mukaan Rinkebyn islamilaisen keskuksen paikallinen imaami on käynyt viemässä suruviestin ammuttujen omaisille.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Eillisen Kööpenhaminan ampumisen kuva selvä

  1. Lue helsinki, vantaa, espoo, tampere, turku, pori, oulu jne. Kun käräjä oikeuksien listoja tarkastellaan esim tulevaisuuden näkökulmasta, saadaan sitä mitä on tilattu. Piste.

   32
 1. Kun tulevaisuudessa kohtaatte hieman ohiammutun afrigaanon niin muistakaa olla armeliaita ja lopettaa kärsimykset ennen kuin viranomaiset saapuvat paikalle. Veronmaksajat kiittävät ja imaami lohduttaa omaisia. Maailma on jälleen hieman parempi paikka meille jälkeenjääneille.

  49
  1. Ei pidä yleistää, vain muutama poliitikkomme on jälkeenjäänyt.

 2. No nyt jäi moni osaaminen vastedes osaamatta. Kliffat loimet, osoittaa hyvää makua.

  26
 3. No laittaisivat nyt kunnon afrikaano-gangsterisodan päälle, niin tanskalaiset voivat miettiä kannattiko sittenkään äänestää demareita

  43
 4. Anna mun kaikki kestää. Tavallisen eliitin lisäksi on vielä gansterieliitti ja vielä afrikkalaisia, joiden pitäisi olla arvatkaapa missä…

  35
 5. Ihmeellisiä asioita tapahtuu nykyään, mistähän johtuu? Aamupäivällä suistui metrojuna raiteiltaan Tukholman melko-ongelma-alue Fruängenissä eikä kukaan tiedä vieläkään miksi. Ettei vaan johtunut sekin moniosaamisesta?

  26
 6. Siteeraisin afrikansarvelaista ajattelijaa:”Me elätämme teitä eikä päinvastoin. Vähän rispektiä!”

  18
  1. Tää ”husun” älykkyysosamäärä riittää ainoastaan vetämään kulahtaneen rasismikortin esiin, sillä ja sen kumppaneilla ei ole mitään älykästä sanottavaa vaan eihän niiltä muuta voi odottaakkaan…..

 7. Onhan se mielenkiintoista että juuri mikään tämäntyyppinen tapahtuma pohjoismaissa ei enää ylitä valtamediassa uutiskynnystä. Jos ei muuta seuraa kuin valtamediaa niin kaikki pohjoismaissa rauhallista ja hyvin.

  11
 8. Meillä vuosikymmeniä sitten tuskailimme omien ” rekineekereiden ” tekemisiä, pitsikauppiaiden mukana talosta saattoin hävitä yhtä suntoista, tänäpäivänä ” valepoliisiksi ” muuntautuva manne vie vaarien ja mummeleiden vähät rahat. Afrikan alueelta maahamme työntyvä joukkio ei tyydy roposiin mannen tavoin, heille yhteiskunta tarjoaa kaiken kultalautasella, pakottavat Ylen vankalla myötävaikutuksella meidät alistamaan heidän tapoihin, kunnioittamaan ja kumartamaan heitä. Kirkon, Setan sekä valtamedian ihannoima sakki saa mellastaa mielensä mukaan, rikoksista ei saa uutisoida, jos uutisoidaan, on pyrittävä sanoma esittämään siten, että kuulijalle jää käsitys tekijän olevan kantasuomalainen.

  15
 9. Ennen kuin Ruotsin tai Tanskan poliisi pystyvät vahvistamaan menehtyneiden henkilöllisyyttä, kipaisee paikallinen imaami viemään suruvalittelunsa lähiomaisille…? Mitenkähän tämä nyt oikein toimii, tämä rauhanuskonto?
  Ainakin se on kunnioitettavan hyvin perillä pahamaineisimpien rikollisten liikkeistä.

  12
 10. Monikulttuuria sen kaikkein puhtaimmassa ja aidoimmassa muodossaan. Ja lisää halutaan koko ajan.

  Nyt märinä ja korina isis- lasten puolesta on jo uskomattoman voimakasta. Lapset halutaan vaikka väkisin Suomeen.

  Auttaminen on kuulemma äärimmäisen haastavaa ja ennennäkemätön haaste, mutta tietysti Suomen on pakko laittaa taas kerran itsensä likoon monigyldyyrin puolesta.

  Jos nyt ajatellaan vaikkapa ihan supisuomalaisia lastenkotilapsia, niin eihän heitäkään kyetä auttamaan. Nehän oireilevat jatkuvasti ja ovat pistäneet lastenkodin henkilökuntaa jopa kylmäksi.

  Näille tietysti resursseja ja paapomista löytyy sitten senkin edestä, koska jos nämä varttuessaan alkavat toimia kuten vanhempansa, niin poliitikot saavat kansan vihat päällensä.

 11. En voi lopettaa itkemistä. Eiku anteeksi, NAURAMISTA! Niinhän se oli! Sori, mai bääd.

  10
 12. Juuri tämänlaisia uutisia on mukavampi lukea kuin jostain terroriteoista. Ei niin pal väliä, hakeeko Monosen musta auto vai jääkö vihannekseks.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.