Koraanikoulun johto pitkiin vankeuksiin talousrikoksista

Kuvakaappaus 2019-06-27 15-31-03.png

Tukholman käräjäoikeus tuomitsi tänään Tukholman Vällingbyssä sijaitsevan koraanikoulun johtoa vankeusrangaistuksiin törkeistä talousrikoksista, joista saatu hyöty nousee yli 10 miljoonaan kruunuun (1 milj. euroon).

Koraanikoulu Al-Azars on ollut valokeilassa pitkään ei yksin talousrikosten takia. Nyt käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että koraanikoulua pyörittäneen säätiön perustaja syyllistyi törkeään kirjanpitorikokseen ja rahanpesurikokseen sekä luottamusaseman väärinkäyttöön.
Bashir Aman Alille lätkäistiin kovaa 4 vuotta 6 kuukautta. Kolme muuta tuomittiin avunannosta parin vuoden vankeuksiin.
Idea hommassa oli lyhykäisyydessään seuraava: Koraanikoulu sai tietenkin kymmeniä miljoonia valtionavustuksia. Nämä rahat, sekä muita tuloja siirrettiin koraanikoulun tytäryhtiöiden tilille tarkoituksena perustaa Ruotsiin maan ensimmäinen islamilainen korkovapaa pankki. Rahansiirtoja veivattiin sitten erilaisilla kuittiviritelmillä, joihin otti osaa kaverit, kaverin kaverit, sedät ja kummin kaimat.
Koraanikoulu sai siis miljoonia veronmaksajien rahaa opetustoimeen, mutta nämä rahat veivattiin eteenpäin tarkoituksena perustaa islamilainen pankki.
 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti Grandell

YLLÄRI?

Martti Korhonen

Hei, me rikastutaan tällä ! Vai miten se menikään.

Eastern Union

Minkäs ihmeen takia tästä nyt pitää yhtäkkiä urputtaa? Näön vuoksiko?
Ruotsihan on rahoittanut islamia ja terrorismia miljoonilla ja biljoonilla jos lasketaan kaikki Swedestanistanista tavalla tai toisella niihin maihin lähetetyt rahat.

TB

Eikä loppua näy. Tietysti jos otetaan TsarBomb esiin ja poksautetaan, niin jonkin sortin loppu saapuu johnekin, eiks niin?

Valtsu

Raha on se asia, jonka suhteen voi olla tyytyväinen, että nämä eivät osaa mitään: taloudellinen kädettömyys kaatoi Helsingin suurmoskeijan.

Tommy the Who

Pitäähän sitä suurvisiireillä ja muilla vastaavilla mullaheilla olla oma pankki, että voi sitten kusettaa vääräoppisia oikein kunnolla.

Anonymous

Eikö ollut tänään ammuskeluakaan Ruotsissa. Loppuiko panokset.

fatwantarkistaja

Tarkoitushan oli hyvä, halpaa lainaa veljille. Eiköhän tuo olisi toiminut muuten, kuten muutkin pankit. Kun pankilla on miljoona, se voi lainata kymmenen, kun kymmenen maksetaan takaisin, saa lainata sata, kun sata maksetaan takaisin, pankilla on **tullinen kasa rahaa vaikkapa kalifaattia varten. Alkupääomaa vaille valmis.
Tytäryhtiö tuossa varmaan tökki, naisiin ei kannata luottaa millään muotoa.