PS:n Tavio: Hallituksen linja on täysin vastuuton

Suurimman oppositiopuolueen Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio pitää pääministeri Rinteen hallituksen uutta linjausta hakea Välimereltä laivalla pelastettuja siirtolaisia Suomeen vastuuttomana. Kyseessä on suunnanmuutos Suomen maahanmuuttopolitiikassa.

Tavio pitää hallituksen linjausta ihmissalakuljetusta tukevana.

– Ihmiset hukkuvat Välimereen, koska heitä houkutellaan lähtemään Afrikasta kohti Eurooppaa. Rinteen hallituksen päätöksellä tätä kuviota lähdetään tukemaan sen sijaan, että siirtolaisten Välimeren ylitykset pyrittäisiin lopettamaan, Tavio toteaa.

– Käynnissä on ollut pitkään niin sanottu “EU:n meritaksipalvelu”, jossa Eurooppaan pyrkivät laittomat siirtolaiset noudetaan Libyan rannikolta valtioiden toimesta tai valtioiden rahoittamien järjestöjen toimesta. Tämä tukee tuntemattomien laittomien siirtolaisten tulvaa Eurooppaan. Taustalla on auttamisen halu ja sinisilmäisyys siirtolaistulvia kohtaan, Tavio sanoo.

– Italia on pyrkinyt toimillaan estämään meritaksipalvelua ja laittomien siirtolaisten lähtemistä merimatkalle. Nyt Suomen hallituksen linja pyrkii osaltaan vesittämään Italian toimet, Tavio analysoi.

Ville Tavio

Kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anttiiiii

Onko otettu huomioon että nämä uudet tulijat voisivat olla kovemman luokan terroristeja!

Valtsu

Suomi huolehtii siirtolaisten matkakuluista ja loppuiän elatuksesta. Suihkukoneiden kustantaminen leopardilakeille kehitysapuna alkoi tuntumaan fiksulta.

peräpää

Kaikki tulijat tunnetaan, sanoo Migrin Negr.

Anonymous

Kiitos kuuluu Paavolle ja muille hölmöläisille jotka jättivät tämän kehityksen torppaamatta äänestämällä.

Leso

“Jättivät tämän kehityksen torppaaMATTA äänestäMÄLLÄ”…
Tais jäädä osa jussin makkaroista kurkkuun… Hehheh…

tira

Rinnehän on jo nyt 22 päivässä profiloitunut pääministeriksi, joka on ulkoistanut kaikki numerohommat, no, jonnekin. 42 kannettavaa taakkaa ja Suomen tästä osuus 8. Mikäs se EUn väkiluku taas olikaan? Suomi, humanitaarinen suurvalta ja ihmisoikeuksien Jeanne d’Arc.
Amnesty ja SPR käyvät valitsemassa parhaat päältä eli jos yksikin somali löytyy, se on aina plussaa. Jos 8, se on jo fist pumpin paikka. Jos ei, niin joudutaan sitten ottamaan noita eritrealaisia jotka ei halua mennä inttiin, ja jos ei niitäkään ole niin mikä tahansa muslimimies kelpaa. Naisia ja lapsia olisi tietenkin mukava ottaa mutta kun ei niitä noihin laivoihinkaan ole otettu niin minkäs teet. Tämä kun on tällainen musta, toksisen maskuliinisuuden maailma.
Kahdeksan tulijaa, elinikäiset kustannukset 5,6 milj. euroa. Norjahan on epähienosti onnistunut laskemaan nämä kustannukset, n. 700.000 per nuppi. Suomessa ei tulisi kuuloonkaan, sehän osoittaisi mitä pahinta disrespectiä tulijoita kohtaan.
Ja ilman muuta, hyvänen aika, tottakai tulijoiden todellinen tarve turvapaikkaan tullaan Suomessa tutkimaan, pitkään ja hartaasti. Niin pitkään, että se kansalaisuus saadaan ennen turvapaikkaa. Järkevintähän se tietenkin olisi tutkia jo tuolla laivalla…

fatwantarkistaja

8 on tosi vähän. Ketunposket on. Tarkoittaa käytännössä varmaan sellaiset 40 pakolaista, kun perheet yhdistetään. Joka päivä hallituskauden ajan kun harrastaa vastaavaa hyväntekeväisyyttä, ei ameriikkalaiset ihmehävittäjät maksakaan enää mitään.
Ois kyllä siistii olla venepakolainen. Painat nappia ja joku tulee hakemaan. Ostat vaimoja Kelan piikkiin, tai seksihuoria, ei mitään väliä. Mikään ei maksa mitään, Lidlin kassa laittaa sivuun sen, mihin maksusitoumus ei veny. Ei huolen häivää koskaan.

Anonymous

Mitähän Suomen hallitus pitäisi siitä jos itärajalta alkaisi samanlainen tulva kuin välimereltä ja Suomi yrittäisi saada kaikin keinoin tilannetta hallintaa ja Italian hallitus tulisi selän taakse vilkuttamaan vihreää valoa? Todella törkeää toimintaa Suomen hölmöläishallitukselta. Rinne kyllä näyttääkin ja kuulostaa hölmöläiseltä sössöttäessään ja änkyttäessään.

Huru-ukko

Ei tainnut antti siitä sairauskohtausestaan kokonaan selvitä. Liekö ollut liian kauan nukutettuna ja aivoissa pahaa happivajetta sen jäljiltä? Menis hyvä mies lääkäriin, tai sanotaan että oikeaan lääkäriin. Sellaiseen joka ei miestä tunne ennestään, tulisi tutkituksi oikeasti eikä nimi ja asema painaisi tuloksia arviotaessa. Kauanhan sitä urkinkin taudin vakavuutta piiloteltiin ennenku “hovilääkärit” totesivat ettei tää äijä ole enää tässä maailmassa.

Eivät kuulu tänne

Kai se nyt tiedettiinkin kun Eduskunassa ja hallituksessa on vihervasuri naisia/miehiäkin, joiden mielestä Afrikka ja Lähi-itä kuuluu Suomeen, ollaan liian valkoinen kansa….Ei sillä väliä minkä sekasorron täällä saavat aikaan…

Puolueeton

Rinne toisti Sipilät. Siirtolaistulva on odotettavissa.
Rinne on lisäksi hieman vajaa älyinen, luulee tekosen auttavan etenemistä EU-politiikassa. Venesiirtolaiset eivät pakene hätää ja köyhyyttä vaan etsivät mahdollisuuksia länsimaista. Kun niitä ei löydy helposti, ryhtyvät rikollisiin toimiin.

John

Rinne on vajaaälyisyytensä lisäksi tuhoamassa Suomea, Rinteen hallitus on syvääkin syvemmältä.

näinseon

Nyt kannattaa kysyä hallitukselta paljon ne meinaa olla avustamassa näitten elantoa Suomessa minä en halua maksaa sentiäkään näistä

Anonymous

4 Rinteille ja 4 Ohisaloille. Sitten tarkkaillaan miten ihmisoikeudet kehittyvät.

Pessimisti

Ei taida Suomi selvitä tästä mielipuolisesta roistohallituksesta ilman valtavia vaurioita. Taitais mennä paljon paremmin jos oltais vaikka Venäjän federaation autonominen alue. Tosin tarvittaisiin isoja vankileirejä nykyisiä vallanpitäjiä, median edustajia, vihervasemmistolaisia ja muuta epäisänmaallista roskaväkeä varten. On tää niin järjenvastaista touhua…

Aaaaarrrrrrvvvooooopoooohhjaaaaa

Ei tässä voi muuta toivoa kuin että Merkeleen tutinatauti on tarttuvaa.

Hähhähhääääää

Kun tutut (turvapaikkaturistit) tulevat kylään, niin tietysti pöytä laitetaan koreaksi.

Where is MY money

Yes, I’m sixteen.

Anonymous

Kiitos vaan tästäkin ilosta kuuluu kaikille SDP äänestäneille. Nyt saatte mitä tilasitte.

Nimetön

Suomalaisen valtamedian ja nyky hallituksen akendat pähkinän kuoressa
1 kuinka käännytää suomalaiset nuoret homoiksi tai trans sexuaaleiksi
homous valtavirtaan
2 kuinka saada ääri islamistiselle terroristi järjestön jäsenille ihmis arvoja
3 miten pelastaa ilmaston muutos *me olemme yksin syyllisiä koko asiaan*
4 kuinka monta pakolaista **esimerkilisesti* suomen valtio voi noukkia george sorosin
rahoitaman laittoman maahan tunkeutumisen ansiosta
italian rannikko vesiltä suomeen
meitä kanta suomalaisia veronmaksajia ilahdutamaan kuten oulussa
tämä ei ole vitsi vaan faktaa
1 Tänään järjestettävään Helsinki Pride -kulkueeseen odotetaan 100 000:a ihmistä – yksi heistä on pääministeri Rinne
Seuraa Pride-kulkueen matkaa suorana lauantaina kello 12
Ilta-Sanomat
2 Isis-leirillä olevien suomalaisten omaiset huolissaan – ulkoministeriöön kohdistuu painetta: “Ymmärrettävää huolta läheisistä”
Ilta-Sanomat
IS: Maria Ohisalon mukaan ISIS-naisilla on oikeus palata Suomeen
Verkkouutiset
3 AMPPARIT Haku – Ilmaston muutos *570 * juttua löytyy aiheesta
https://www.ampparit.com/haku?q=ilmastonmuutos
4 Hallitus päätti: Suomi ottaa 8 turvapaikanhakijaa alukselta, joka uhmasi Italian hallituksen käskyä ja Matteo Salvinin uhkauksia
Uusi Suomi
PS
Ihanaa, kun on menkat – Kuukautisiaan rakastava Fredrika Winsten antaa veren valua vapaasti
Helsingin Uutiset
Kuluttajien luottamus talouteen romahti – Odotus sekä omasta että Suomen yleisestä taloudesta hyvin pessimistinen
Vantaan Sanomat

Hirteen

Menikö muuten se eläkeläisille luvattu satanen bonukseksi refugee-salaryyn? Näin kesän tullen on näkynyt aika paljon uusilla autoilla hurastelevia , uusimmat iPhonet käsissään omia naamojaan kuvaavia partavedeltä löyhkääviä muslimimiehiä. Kukaan ei käy töissä, istutaan vaan rannoilla, kahviloissa ja puistoissa ja hihitellään kun valokuvataan kaikkia naisia jotka ohi kävelevät. Sekä omia naamoja tietysti. Kummaa toi, muslimimiehen omarakkaus on jotain niin perverssiä, instagram pursuaa kuvia omasta pärstästä ja sitä sitten muut muslimimiehet ja Suomalaiset siiderivalaat kehuvat kilpaa. SUHT homoa toimintaa. Taitaa olla saatanan heikko itsetunto noilla karvaisilla käyrämunaisilla sossuloisilla.

Vaaniva siiderihai

Mutkun oma oma parta-mamu on ihku karva-namu. Itse en voi kylläkään ymmärtää tätä punavirheiden, suvakkojen, CO2-kahjojen, sun muiden sekopäiden mielestä hyvää ideaa siitä, että tänne tarvitaan satoja tuhansija avaruusinsinöörejä.

fatwantarkistaja

Prideen vaan muiden hinttapulien kanssa, Rinteen kera voi vaikka muodostaa junan.

Anonyymi

EU tarjosi ”pakolaisia” ja Suomi oli ensinmäisenä hyväksymässä; ensin kahdeksan ja parin vuoden päästä tulee koko suku ottolapsineen, siis loppupeleissa noin 100 henkeä. Huolikohan mikään muu Euroopan maa, vai oliko Suomi ainoa kiillottamassa mainettaan. Härskiä ja rikollista toimintaa joka tapauksessa ja voitto ihmissalakuljettajille jälleen kerran. Tulijat eivät tällä konstilla lopu ikinä.

fatwantarkistaja

Eiköhän muut tehneet, kuten ennenkin. Luvataan ja myöhemmin vihellellään ja vilkuillaan kattoon. Suomi taas ainoana hoiti “velvoitteensa” mainostetaan meillä, muualla ei huomioida moista kusipäistä rehellisyyttä ollenkaan.

Fläsy

Hallituksen linja on edesvastuuton, ja ruokkii rikollista tunkeutumista Afrikasta ja Aasiasta Eurooppaan. Me emme ole maailman yleinen sosiaalitoimisto. Yhdelläkään melonilla ei ole oikeutta auttaa lisää roskasakkia Euroopan linnoitukseen. Moiset salakuljettajat tulisi torpedoida!

pöh