Aftonbladet: Kilin murhan takia yksintulleet pelkäävät

Kuvakaappaus 2019-07-02 22-27-22

Ruotsin valtamedia on ottanut oman asenteensa Kilin tapahtumien johdosta. Esimerkiksi Aftonbladet varoittaa rasismista murhan jälkeen: ”Turvattomuus juuri-maahan-tulleiden keskuudessa”.

Aftonbladet otsikoi artikkelinsa ”Pelko yksintulleiden keskuudessa eläkkeellä olleen opettajan murhan jälkeen”. Jutussa kerrotaan miten yksintulleet sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet lapset eivät ikäänkuin uskalla poistua huoneistosta, koska murhan jälkeen rasismi ja uhkailu on lisääntynyt kunnassa.
Kyse on viime viikolla torstaiyönä Kilin pikkukunnassa murhatusta 69-vuotiaasta eläkkeellä olleesta opettajattaresta, joka löydettiin asunnostaa kuolleena. Murhan kulkua poliisi ei ole selvittänyt julkisuuteen sen tarkemmin. Teon jäljille päästiin kun asiasta vangittu 19-vuotias yksintullut afgaani oli soittanut hälytyskeskukseen kertoen murhanneensa opettajattaren. Sen jälkeen nainen löydettiin asunnosta kuolleena ja afgaani otettiin kiinni lähistöltä.
Afgaani on myöntänyt murhan, mutta mitään järjellistä motiivia teolle ei ole toistaiseksi saatu.
Opettajatar oli kovan luokan turvapaikka-aktivisti ja elämäntehtävänään oli auttaa yksintulleita lapsia yhteiskuntaan. Nainen oli mukana kaikissa mahdollisissa turvapaikkakerhoissa ja hyvin aktiivinen esim ”Vi står inte ut”-järjestössä, jota voisi verrata jollain tapaa Refugees Hospitality Clubiin.
Nyt valtamedia siis kiepsauttaa asiasta säälipisteet Kilissä majaileville yksintulleille lapsille, joiden kerrotaan olevan peloissaan mm. sosiaalisessa mediassa olleiden kirjoitusten takia. Aftonbladetin mukaan murhatun naisen ystävätär kertoo:
– Yksintulleet eivät uskalla nyt mennä ulos kun ihmiset kirjoittelevat niin kauheita asioita. On todella harmillista, että tällä tavalla syyllistetään kaikkia yksintulleita.
Myös kylän kirkkoherra kertoo, että yksintulleiden lasten parissa on vallalla suuri turvattomuus sosiaalisen median kirjoitusten takia ja lapset eivät uskalla mennä ulos.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta makkara
Musta makkara
2.7.2019 22:42

Lapsiraukat = 30 – 40 vuotiaat äijänrähjäkkeet esittävät pelokasta

Pahantekijät pelkää tekojensa seurauksia
Pahantekijät pelkää tekojensa seurauksia
3.7.2019 21:21
Vastaa...  Musta makkara

Miltähän se turvattomuus tuntuu jo maassaolevien keskuudessa, VIT.U!

Jakob Post
Jakob Post
2.7.2019 22:52

Tuskin rikos olisi selvinnyt jos ei tekijä olisi itse ilmoittautunut poliisille. Sen verran epäpätevää touhua on jo pidempään ollut ruotsalainen poliisitoiminta.
Miten kummassa sanomalehtien töhrystäjät voivatkin olla noin sekaisin että tuokin käännetään päälaelleen.
Tosin onneksi tässä ns. ”omat koirat purivat” eli uhriksi joutui mokutuksen äärimmäinen fani ja edistäjä , eikä esimerkiksi viaton alaikäinen.

J(f)K
J(f)K
2.7.2019 23:04

Pieni valonpilkahdus on sen suhteen, että uhriksi joutui henkilö, joka on uhrannut aikansa ja kaiken tarmonsa tappajansa kaltaisten hyvinvoinnin edistämiseen, paremmin ei olisi voinut mennä sen suhteen. Uhrin ystävätär elää yhä täydessä aivotoiminnan pimeydessä ja unelmakuplassaan, vaikka läheltä vietiin yksi tapaamaan Allahia. Mikään ei riitä kääntämään ajatuksia realismiin ja uskomaan, että osa maailman ihmisistä ja eri kulttuurien edustajista on niin sairaita, että purevat syövään käteen.
Yksintulleet ovat peloissaan somekirjoittelun vuoksi, siis mitä vitun paskaa? Uskoisin, en tiedä, että kirjoitukset ovat ruotsiksi ja yksikään yksintullut ei osaa sanaakaan ruotsia, joten se siitä.

Jussi
Jussi
2.7.2019 23:19

Pysyisivät suomessakin vaan sisällä, vähemmän harmia.

I prefer
I prefer
3.7.2019 01:18
Vastaa...  Jussi

Pysyisivät mielummin poissa maasta.

Täältä pesee eli härifrån tvättas!
Täältä pesee eli härifrån tvättas!
3.7.2019 10:30
Vastaa...  I prefer

Mikäs olisi takaisin kotiin palatessa? Ruotsi lähettää sinne rahaa, kyllä Sveamamma maksaa. Ruotsin SIDA, kehitysapuviranomainen, on nyt päättänyt lähettää extrarahaa yhteensä 380 miljoonaa kr mm Afganistanille, Somalialle, Syyrialle, Nigerielle jne. (SVT eilen). Ylimääräistä rahaa jota eivät kantisköyhät ja -kodittomat tarvitse.
Tyhmä Swedestanin hallitus ei tajua että sitä käytetään hyväksi eikä sillä koskaan ole tajua tai hajua siitä minne rahat todellisuudessa menevät. Rahankylväminen saattaa itseasiassa lisätä maahanmuuttoa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
4.7.2019 00:47

Täältä pesee eli sama ruattiks
Niillä oli Taju, mutta menettivät sen. Olisi kannattanut tehdä siitä pääministeri tai keisari, myöhäistä se enää on.

Artisti maksaa!
Artisti maksaa!
3.7.2019 21:36
Vastaa...  I prefer

Pikemmin poissa Kelasta.

Numento
Numento
2.7.2019 23:34

Täyttä paskaa. Yksintulleet eivät ymmärrä ruotsia ja vaikka joku vähän osaisikin, ne kattoo netistä pelkkää pornoo.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
2.7.2019 23:41

Äärimmilleen vietyä vittuilua.

sama
sama
3.7.2019 13:21

se vaan ei uppoa ruåtsalaisiin ja siksi turhaa(jos olisi sitä vittuilua). ei niiden äly riitä, veikkaan enempi suvakkitoimittelijoiden pyrkimykseen uhriuttaa matut.

Anonymous
Anonymous
2.7.2019 23:50

Näkisin että oikeus toteutui, darwinismi jne. Who give a shit?

Ei koira perään hauku
Ei koira perään hauku
3.7.2019 01:17

Menkää vaan takaisin sinne mistä tulitte niin ei tarvitse pelätä razziztia. Takaisin Paskanistaniin jallajalla, siell on lapsen lysti olla jne.

Minä
Minä
3.7.2019 03:23

Suvakkien tuotettahan tuo on, kuten moni muukin hengiltäottaminen nykyisessä Ruotsissa.
Suvakit ovat huolissaan siitä, että monikulttuurisen yhteiskunnan luomiseen rahdatut elätit pelkäisivät, koska kantaruotsalainen on uhka.
Suvakkeja ei ole missään vaiheessa huolestuttanut se, että moni kantaruotsalainen elää pelossa näiden suvakkien elättien vuoksi.
Tässäkin oli lähtökohtana se, että kantaruotsalaisen murhaaminen ei ole huolestuttavaa, mutta ruotsalaisten mahdollinen reaktio siihen on.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
4.7.2019 04:40
Vastaa...  Minä

Innovaatio! Kantaswedu on uhka. Mitä uhalle tulee tehdä? Aivan, se tulee poistaa. Natsitkin kiellettiin, miksei vaarallisia asuntosäästäjiä sitten?

Minä
Minä
3.7.2019 03:25

Miksi suvakit eivät muuta noihin arabi- ja afrikkalaisiin maihin luomaan monikulttuurisuutta? Niissähän on aivan liian vähän valkoisia.

Valtsu
Valtsu
3.7.2019 07:37
Vastaa...  Minä

Se on sortoa.

Debis
Debis
3.7.2019 04:10

Mutapäähän ei ”järjellistä motiivia” tartte mihinkään touhuihinsa…no loisimiseen ehkä jooh..on..

Valtsu
Valtsu
3.7.2019 07:34

Nyt puuttuu enää tieto, että pelkääkö murhamies ja onko kirkkoherra pahoillaan asiasta.

Paskakärpänen
Paskakärpänen
4.7.2019 10:07
Vastaa...  Valtsu

”Hän on vain yksi meistä”.

Puosuvaari
Puosuvaari
3.7.2019 07:39

En tiedä itkeäkö vaiko nauraa… Toisaalta ei tuo lehdistön tila Suomessakaan paljon kummoisemmalta vaikuta: Iltalehti raportoi tänään, että Suomessa kasvanut rikollisuus (raiskaukset, väkivalta- ja ympäristörikokset) johtuu ilmastomuutoksesta:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2eb798ec-a5f4-4fd3-bd0c-e14ac56c1468
Lievää ”asenteellisuutta” tuossakin?!

Anonymous
Anonymous
3.7.2019 08:17
Vastaa...  Puosuvaari

Mutta tottakai johtuu ilmastonmuutoksesta. Täällä on viileämpi ilmasto kuin lähtömaissa ja se saa pään pyörälle ja tekemään kaikenlaista. Saattaa myös olla, että vankila olis mieluisampi vaihtoehto kuin kotimaa tai mahdollisesti siellä jo ansaittu vankilarangaistus sikäläisessä vankilassa. Eikä täälläkään aina vankilan leiville niin vain pääse, pitää täyttää edellytykset, Ja jos nyt hulluksi katsotaan, niin lottovoitto, kun eihän sairasta lähetetä hoidon ulottuvilta. Ja opettajahan sai uhrautua hyvän asian puolesta.

Anonymous
Anonymous
3.7.2019 10:48
Vastaa...  Puosuvaari

Tottakai se johtuu ilmastonmuutolsesta. Merkelkin tärisee koska ilmastonmuutos. VMP.

sama
sama
3.7.2019 13:30
Vastaa...  Puosuvaari

ei vittu, oli pakko katsoo. ja kuten arvata saattaa: kommentointia ei sallita. propagandaa idiooteille jotka vielä kuvittelevat lukevansa puolueetonta mediaa. jos tulis vaikka kuukauden sähkökatko tonne niin maailma pelastuisi (sen kuukauden ajan).

Criminal import Inc
Criminal import Inc
4.7.2019 10:11
Vastaa...  Puosuvaari

Siinä täytyy olla läpyskän kaikki anaalirauhaset viritettynä, että tuollaista paskaa saa kirjoitettua.
Kommenttini johtuu ilmastonmuutoksesta.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
3.7.2019 08:24

Voi voi, kun on nyt lapsiraukoilla niin pipi ja paha olla, kun pitää pelälä ja pelätä, voi noita saatanan karvaperselapsia. Samalla koko saatanan vitun ruotsia, joka tätä lapsitautia niin pirusti levittää ja tehostaa. Kiitos vain, nyt Aftoni ja sitten muut kuorossa!

KKi
KKi
3.7.2019 08:49

No olipa yllätys, että afgaani murhaa. Ymmärtääkseni kuuluu afgaanien lajityypiliseen käytökseen. Joten tottakai muut pikku pallerot ovat ihmeissään, että mistä noi kantikset keuhkoaa.
Noitten tuomitseminen tällaisesta lajille kuuluvasta käytöksestä on turhaa hommaa. Vähän kuin rankaisisi koiraa haukkumisesta.
Kun noita lapsosia kerta maahan otetaan pitää hyväksyä kyseisen lajin omiaisuudet. Raiskaukset ja tappamiset kuuluvat eräiden ryhmien luonnollseen käytökseen.
Iloitaan ja ihaillaan nyt vain värinää ja uusia tapoja.

Proper Gandhi
Proper Gandhi
3.7.2019 09:24

Kovimman luokan skeidaa. Juuri Kil:issä on ollut karmaisevia ongelmia mukapakolaisten kanssa kun pahoinpitelevät ja ryöstävät Ruotsalaisnuoria jatkuvalla syötöllä. Että ne nyt muka peloissaan piilottelisivat sisätiloissa..justjoo, vittu mitä vassemistopropagandapaskaa!!!! Aftonbladet ja Expressen, siinä malliesimerkkejä tappiin vedetystä suvakismista, jos sivustonsa eivät olisi kauttaaltaan mainosten kyllästyttämiä, kumpaakaan ”lehteä” ei enää olisi olemassakaan. Ruotsi on paska maa koska Ruotsalaiset ovat paskoja ihmisiä.

sama
sama
3.7.2019 13:35
Vastaa...  Proper Gandhi

ainakin niillä näyttää olevan kova hinku tehdä hidastettu itsemurha. paska ihminen on kyllä oiva määre ihmiselle/ihmisille joka rakentaa paskaa toisten harteille. tai jälkipolvien harteille.

EI TOIVOA
EI TOIVOA
3.7.2019 10:50

Asiantuntijoiden mukaan maailman vaarallisin paikka naiselle on nimenomaan Afganistan. Siellä naisia kohdellaan kaikista huonoista paskareikämaista kaikkein huonoimmin.
Silti klimakteriehäxat ja vanhat kurtut ovat jonossa saadakseet palluttaa nimenomaan näitä? Koko lukioamnesti on vihervassarihallituksen mädäntynyt aivopieru.
Gallupilla kyseltiin äskettäin millä puolueella on paras politiikka 10 tärkeimmän asian suhteen eli koulu, sairaanhoito, migraatio, vanhustenhoito, laki ja järjestys, maanpuolustus jne.
Kuudessa kohdassa kymmenestä katsoivat vastaajat että sossujen politiikka on parasta (SVT).
Eli siis lyhyesti sanottuna: EI TOIVOA!
Sveridemokraattien kannatus sensijaan on laskenut viidessä viimeisessä mittauksessa (NOVUS), ei paljon mutta kuitenkin. Puolue on aivan liian näkymätön. Löveenin leveää lärviä sen sijaan näytetään joka ikinen päivä.

Anonymous
Anonymous
3.7.2019 14:48
Vastaa...  EI TOIVOA

Siinä yhdessä tutkimuksessa kerrottiin, että Ruotsi on Euroopan rikollisin kantri. Jokohan se alkaa pärjätä miten hyvin ihan maailmanmestaruustasolla? Kumpi ompi ekana, Ruotsi vaiko Affenistan?

Sam Colt
Sam Colt
3.7.2019 11:04

Tampereella noin runsas elinkautinen sitten somalipoika puukotti kuoliaaksi 15-vuotiaan Tuuli Ikosen. Hänet saatiin kiinni melko nopeasti. Mutta mitä tekivät suomalaiset? Jumalauta! Järjestivät mielenosoituksia rasismia vastaan.
Ihmisen älyllinen evoluutio näkyy pysähtyneen ja ymmärrys siirtyy pakaroihin.

sama
sama
3.7.2019 13:40
Vastaa...  Sam Colt

eli maailmaahalaavat voisi nostaa tangon nokkaan pakaroiden välistä.

Moonman
Moonman
3.7.2019 12:34

Yksintulleet eivät uskalla mennä ulos, ja pelkäävät siis käytännössä mitä? -Että jostain tulee raivokas joukko ruotsalaisia jotka hakkaavat, ampuvat ja puukottavat vai? Ei tapahdu vaikka olis 3. maailmansota. Tämä ruotsalaisen roskamedian tyyli uutisoida aiheesta vaikuttaa kovin tutulta. Vai kuinka moni muistaa miten suomessakin Oulun groomingien jälkeen joka jumalan lehti kiirehti kertomaan miten nyt kehitysmaalaisilla on vaikeaa ja pelottavaa, kun joku katsoi ikävästi kaupungilla.

Unelmavävy
Unelmavävy
3.7.2019 13:40

Tässä Afghaani, ”turvapaikanhakija”, näyttää integroitumistaan sekä turvapaikantarvettaan Englannissa. Mukavia jätkiä nuo Afghaanit. https://metro.co.uk/2019/07/03/afghan-asylum-seeker-walked-round-shop-asking-people-english-stabbing-10106111/

Catilina
4.7.2019 09:37

Socialdemokraterna meddelar därför att regeringen tänker tillsätta en kommitté vars uppdrag blir att överväga om det ska införas ett förbud och ”särskilda straff” för personer som medverkar i så kallade rasistiska organisationer i Sverige. (Fria Tider)
Mielenkiintoista. ”Skärskilda straff”.

Roope
Roope
4.7.2019 15:20

hanttiin pitäisi laitttaa, kuka tekee?