Affen tilasto: Vuoteen 2027 mennessä kymmenissä kaupungeissa ulkomaalaisenemmistö

kabinet-wil-niet-meer-syrische-vluchtelingen

Afffen tilastoblogi on tehnyt mielenkiintoisia tilastolaskelmia. Vuonna 2017 useissa kunnissa päästiin siihen, että 15-44-vuotiaista miehistä yli puolet oli ulkomailla syntyneitä, tai Ruotsissa syntyneitä joiden molemmat vanhemmat olivat ulkomailla syntyneitä.

Tällaisia kuntia, jossa aikuisia ulkomaalaisia miehiä väestöstä on ollut jo pikään yli puolet ovat perinteisesti Tuhkolman eteläpuoliset kunnat Botkyrka ja Södertälje. Lisäksi Malmö ja sen ympäristökunnat ovat olleet maahanmuuttajavoittoisia.
Kaupungeissa on joitakin poikkeuksia, kuten Haaparanta, jonka suuri ulkomaalaisten osuus selittyy rajalla Tornion kanssa. Suomalaiset ovat siellä enemmistö ”maahanmuuttajista”. Myös Övertorneo ja Pajala ovat vanhoja ”suomalaiskaupunkeja” kuten myös Surahammar, jonne muutti 60-70-luvulla paljon suomalaisia töihin. Lisäksi joitakin Norjan rajalla olevia kaupunkeja leimaa muutto Norjasta.
Affe painottaa, että ne kaupungit, joissa pohjoismainen muutto on suurta, on merkitty taulukkoon vaaleansinisellä. Merkintä siksi, että nämä kunnat poikkeavat merkittävästi vaikkapa Botkrykasta, jossa rikollisuus on suurta kun taas pohjoismaisissa maahanmuuttajakaupungeissa hyvin pientä. Itseasiassa niissä kunnissa, joissa on paljon muista Pohjoismaista tulleita maahanmuuttajia, rikollisuus on keskivertoa matalampi.

Taulukko kertoo ulkomaalaisten miesten 15-44 vuotiaiden prosenttiosuuden kunnissa alkaen vasemmalta vuodesta 2002 vuoteen 2017. Sen jälkeen on arvioitu kehitys, joka perustuu aiempaan faktaan.

(Kuva näkyy selviten kun klikkaa sen hiiren oikealla näppäimellä uudelle välilehdelle ja siellä plussasta isommaksi)

Vuoteen 2027 mennessä sellainen Ruotsi lakkaa olemasta kuin se on tunnettu jonnekin 00-luvun loppupuolelle asti. Kymmenissä kaupungeissa ulkomaalaisten varsinkin  miesten osuus ajaa reippaasti yli kantaväestön.
Tilasto perustuu nykykehitykseen.
Lisää tilastoja ja linkki ylläoleviin lukuihin:
https://affes.wordpress.com/
Juttu julkaistu ensimmäisen kerran viime kesänä.

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jarno Lehmussalo
Jarno Lehmussalo
27.8.2018 00:13

Voi helvetti ! Täytyy muistaa ”haukkua oikeaa puuta” . Eli nämä mielenvikaiset, tämän ongelman mahdollistajat.
Tähän hätään en keksi muuta kuin…
Saarna:
https://www.youtube.com/watch?v=T0vM4TfVn2M

Albert
Albert
27.8.2018 00:37

Tuo 9 vuotta kuluu nopeasti, todella nopeasti.
Muistatteko missä itse olitte 2009 ja mitä silloin teitte? Itse ainakin muistan tasan tarkkaan ja se jos mikä pistää pelottamaan koska tuntuu kuin se olisi ollut vasta eilen.
Ruotsin suhteen mitään ei enää ole tehtävissä, maa tulee muuttumaan tuon myötä väkivaltaiseksi, vaaralliseksi kaaokseksi jota tulee leimaamaan uskonnollinen radikalisaatio, eriytyminen sekä massiiviset talousongelmat. Niin kutsuttu ”hyvinvointivaltio” – Malli joudutaan hävittämään jo seuraavan laman aikana.
Luultavasti 2027 vuoteen mennessä ruotsalaiset ovat myös tappiolla politiikassa ja osa Ruotsista jää kantaväestön sekä heidän jälkeläistensä käsiin eräänlaisiksi ”saarekkeiksi” jotka ovat mahdollisimman autonomisia ja eristäytyneitä. Itse ainakin uskon että mm. Saaristosta tulee hyvinkin suosittua aluetta kantaruotsalaisille kuten myös pohjosiesta.
Ruotsin tarinan loppu on jo etukäteen kirjoitettu.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
27.8.2018 03:13
Vastaa...  Albert

Kiva kun muistutit. 2009 hankin vuoden ehtoollisen. Olinkin jo unohtanut moisen pikkujutun, nyt se taas vaivaa.

Albert
Albert
27.8.2018 15:46
Vastaa...  Albert

Tuli tässä vielä mieleen tilastojen sokeus yhtenä tekijänä joka oikeastaan osoittaa että monella noista kunnista on paljon vähemmänkin aikaa kuin tuo 9 vuotta ennen kuin ne muuttuvat täysin, hmm… Mikä olisi hyvä nimitys kunnille/ kaupungeille missä väestönvaihto on onnistunut?
Vanhoja leimallisia sanoja kuten ghetto, Kalifikaatti jne. Ei mielellään haluaisi käyttää vaikka aikalailla asia on sama varsinkin kun taloudellinen ja turvallinen pohja alkaa pettämään väkisinkin tietyn ajan jälkeen.
Olisiko uusia vaihtoehtoja? Saa laittaa vastauksena alle mutta itselleni mieleen tuli:
– Kuukeriville.
– Unelmakylä/ kaupunki, eli ”Dreamville”, ”Dreamcity”.
– Läpsylä.
– Mamulandia?
Listaa voi jatkaa ja ehdotuksia otettaan vastaan mutta terminologiakin menee täysin uusiksi, jälleen kerran asiaa käsitellessä. Oikeastaan PT-Media voisi ylläpitää vaikka sanakirjaa aihepiiriä koskien.
Sitten itse asiaan, kyseinen tilasto ei pysty mitenkään ottamaan huomioon poismuuttavien kantaruotsalaisten aaltoja eikä pysty luonnollisestikaan ennakoimaan mitenkään uusia läpsyttelijöiden ”pulsseja” joita tulee Ruotsiin yhä kovenevaa vauhtia ja yhä suurempiä määriä heti kun ruotsalaiset ovat äänestäneet ”Oikein” nyt Syyskuun vaaleissa. Pian kasassa on jonkin sortin sateenkaari hallituksen irvikuva joka pitää ovia auki loppuun asti mikä omalta osaltaan räjäyttää tulijoiden määrän.
Loppu onkin siksi tälle pelille jo Ruotsin suhteen aikalailla käsillä ja tuo 9 vuoden aikamääre on itsessään enemmän kuin yltiö-optimistinen.
Olkoonkin tahti ja vauhti mikä hyvänsä niin lopputulos itsessään on jo täysin selvä kaikille showta seuraaville, itse olen jo niin kyynistynyt asian suhteen että seuraan Suomen ja Ruotsin erittäin negatiivista kehitystä jonkin sortin reality-TV showna ja käsittelen asioita aivan samalla ajattelu mentaliteetilla kuin katsoisin jotain täysin pimeää kauhuelokuvaa jonka jälkeen voin turvallisesti todeta: ”Huh, onneksi tuo ei tapahdu täällä” ja kömpiä mimmin viereen nukkumaan.
Suomi onkin ottamassa nyt erittäin järeät keinot keinoon koska tulee jälkijunassa ja pahasti väestön vaihdoksen ja etnisen suomalaisuuden tuhoamisen suhteen. Olen aivan pöyristynyt itsekin yhä siitä miten Suomessa on liikaa suomalaisia vielä tässä vaiheessa?
Työvoimakorvausten ja Kelan asumistukien maksaminen kenelle tahansa kenellä on pulssi ja joka onnistuu edes jollain tapaa tulemaan Suomen maaperälle toki korjaa tämän asian erittäin tehokkaasti ja nopeasti. Kansa tulee vaihtumaan ja erittäin nopeasti jo yhdenkin hallituskauden aikana kunhan vain viesti saadaan levitettyä tehokkaasti ja riittävällä voimalla koko maailmalle eikä viestin leviämiseen mene kovinkaan kauaa kiitos nykyteknologian.
PS on Suomessa rampautettu täysin, kiitos siellä sisällä olleiden pettureiden jotka onnistuivat repimään puolueen julkisuusimagon rippeet lopullisesti romuksi ja valtamedian joka on onnistuneesti kyseisen poliittisen turvallisuusuhan kannatuksen minimoimaan.
Valtaosa kansasta, myös siitä osasta kansaa joka ironisesti itse elää sosiaaliturvajärjestelmän varassa on suurin osa yhä edelleen passiivisina valittajina joko äänestämässä vihervasemmistoa joka ironisesti romuttaa ilomielin yhdessä Kokoomuksen ja Keskustan kanssa ylirasittamalla heidän elinehtonsa eli sosiaaliiturvan lopullisesti, tai jättää kokonaan äänestämättä typeryyttään/ laiskuuttaan.
Mikä sitten on vaihtoehto?
Itse olen onnistunut irrottautumaan passia lukuunottamatta Suomen valtiosta täysin, siis aivan täydellisesti ja elän sekä työskentelen maassa joka on eurooppalainen, valkoinen sekä tulee pysymäänkin sellaisena johtuen maan politiikasta asian suhteen, kuuluen maan 10% parhaiten tienaavista. Se riittää minulle, olen tyytyväinen.
Kuulostaa ehkä tässä vaiheessa monen korvaan aika ”radikaalilta” vaihtoehdolta mutta kun tulevaisuus on TUO mikä tuossa listassa jo näkyy olevan niin ei kannata odottaa mitään hienoa ja upeaa lopputulosta missään mielessä. Voin sanoa että vaihtoehto itse asiassa on enemmänkin kaukonäköinen kuin radikaali.
Toisaalta taas mikäli tapahtuukin jokin IHME ja kaikki punavihreiden kotkotukset massasiirtolaisuuden suhteen ovatkin yhtäkkiä oikeassa ja mystinen ”UnelmaTM” muuttuukin paratiisiksi missä palkat räjähtävät katosta läpi, kaikilla on töitä ja uusioruotsalaiset sekä uusiosuomalaiset pistävät pystyyn massiivisia kansainvälisiä superfirmoja ja suurpankkeja muutamassa vuodessa ja väkivaltaisuudet loppuvat kuin seinään…
…Noh, Itse en vain usko tähän. Jostain kumman syystä?
Meno tulee menemään kummassakin noista maista hurjaksi ja tässä vaiheessa on jo täysin selvää että valtaosa väestöstä herää ”Unelmasta” vasta kun kumpikin maa on jo niin romuna sisäisesti että elämä itsessään on vain ja ainoastaan enää selviytymistä ja haaveilua poispääsemisestä.
Vaikka tuo lista ei millään tapaa näytä taloudellisia lukuja niin voisin melkein lyödä vetoa että mitä enemmän on, hmm… ”Eksotiikkaa” aina yhdellä paikkakunnalla ja mitä enemmän se lisääntyy, niin sen huonommin kyseisellä kunnalla/ kaupungilla menee taloudellisesti tai sitä enemmän näiden kuntien/ kaupunkien on saatava valtiolta tukea pysyäkseen pystyssä.
Toki muutamia poikkeuksia voivat olla kaupungit/ kunnat joissa on yksi tai muutama suurempi suuryritys maksamassa veroja mutta kuten mainittua, pääsääntöisesti tilanne luultavasti noudattaa mainitsemaani kaavaa.

T
T
4.7.2019 14:28
Vastaa...  Albert

Saako udella mikä maa on kyseessä?

Aappa
Aappa
4.7.2019 14:35
Vastaa...  Albert

”Mikä olisi hyvä nimitys kunnille/ kaupungeille missä väestönvaihto on onnistunut?”
Varvastossula, Mähmettilä, Kaapukangas, Sandaalilahti, Musuniemi, Halalvaara ja Moskeijamäki mm.

Ilkka Mänttäri
Ilkka Mänttäri
28.8.2018 05:46
Vastaa...  Albert

Olisi tietysti voitu ottaa rajatarkastukset käyttöön Ruotsin vastaisella rajalla. Alkaa olla yhdestoista hetki. Tämä tosin sotii tämänhetken poliitikkojen arvoja vastaan. Arvot siis ovat: mennään muutaman vuoden viiveellä samaan viemäriin kuin missä Ruotsi jo on. Muistakaa että tämä on vasta alkua.

Odottavan aika
Odottavan aika
29.8.2018 12:28
Vastaa...  Albert

Niin, ei kai tuo 2027 ole kuin kahdeksan vuoden päässä.

miekku
miekku
27.8.2018 00:47

Mikä on näiden ulkomaisten ja saako tilastoa muslimien äänestysosallisuudesta? Aika karmaiseva taulukko, onko suomalaisista vastaavaa jossain? Rikollisuustilasto vs. ulkomaalaisten, kansallisuudet, osuus? Espoon Matinkylä esim. nousi top 10 jossain Hesarin rikostilastossa, siellähän niitä ulkomaalaisia on paljon, vanha ostari on aika mustaa ja ison omenan kauppakeskuskin on täyttynyt noista. Onko iso omena seuraava itis?

vastauksia
vastauksia
27.8.2018 03:06
Vastaa...  miekku

Maahanmuuttajat äänestää yleensä vähän laiskemmin kuin natiivit. Halla-aho tutki jo vuoden 2002 paikallisvaaleista, että Tukholman lähiöissä lähes kaikki kehitysmaalaisten äänet meni vasemmistopuolueille: http://www.halla-aho.com/scripta/keskustelua_meilla_ja_naapurissa_osa2.html (loppuosa)
Suomen rikos- ja vankitilastoja löydät kyllä googlettamallakin. Mutta väestörakenteesta suosittelen tutustumaan tähän pääkaupunkiseudun palvelukarttaan: https://palvelukartta.hel.fi/?heatmap_layer=language_other&statistics_layer=current.language_other
Mitä tummempi alue, sitä suurempi osuus vieraskielisiä. Vaikka mukana on jonkin verran venäjän- ja vironkielisiä, kartasta saa kuitenkin hyvän kuvan kaupunginosien kehitysmaa-asteesta.

eki
eki
6.7.2019 17:44
Vastaa...  vastauksia

pitäisi saada tarkempi kartta jos haluaa muuttaa afro&arabialueille 😉

huugo
huugo
27.8.2018 05:07

Muslimit valtaavat koko Euroopan ja siitä syntyy sisällissodan tapainen konflikti.Tuolla maailman vitasuksella ei ole halujakaan ”sopeutu” yhtään mihinkään. Veri tule virtaamaan ja tämä ehkä yhdistää kantaväestön. Tosin voi käydä huonomminkin. No itse ehkä lykkään jo koiranputkea kun pahin tapahtuu.

Karri
Karri
27.8.2018 06:43

Mikä on se voima, mikä käskee eduskunnat rähmälleen ja sanelee mitä tehdään.
Kuka pakottaa matu tulvaan?
Ei suomessa eduskunta sentään niin tyhmä ole, (läheltä liippaa) mutta joku käskee ottamaan ”pakolaisia” ja maksamaan kaiken ylläpidon seuraavaksi sadaksi vuodeksi.

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
27.8.2018 11:38
Vastaa...  Karri

Luepa Henry Fordin kirja: Kansainvälinen juutalainen. Ehkäpä tyhmempikin alkaa tajuamaan ketkä vehtaavat ja lobbaavat esiripun takana. Mutta holokausti, natsit ja muuta roskaa…se on heti se teidän vasta-argumentti

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
27.8.2018 06:45

Ruotsista tulee ensimmäinen muslimivaltio nuo idiootit ruotsalaiset eivät tajua että kun näitä on tarpeeksi niin je äänestävät valtaan omat ehdokkaansa ja sen jälkeen tulee sharialait sun muut kristityt raiskataan ja tapetaan sen jälkeen ja heidän pmaisuutensa otetaan pois. Ruotsalaiset suvakki poliitikot eivät ymmärrä että nämä muslimit eivät ole eivätkä tule olemaan suvakkega kuten he ovat heillä on aivan toiselaiset tavoitteet en tiedä mitä sanoisi ruotsin kohdalla ei taida olla mitään tehtävissä lopun aikana ihmiset eivät näe sitä tämä kai on.

Rasse
Rasse
27.8.2018 13:59

Pelkästään tappelemalla ei kai Ruotsissakaan pysty elämään – edes muslimit. Voi tulla ankeat ajat niille miljoonille somaleille yms. , kun taikaseinä menee kiinni.

metalman
metalman
27.8.2018 19:10
Vastaa...  Rasse

Mikä saa sinut luulemaan että ne jäävät voivottelemaan Ruotsiin? Ei ne Somaliasta sen takia lähde että haluavat Ruotsiin, vaan he haluavat ilmaisen elämän. Kyllä seuraavaksi paras vaihtoehtokin käy, kun ensimmäinen on kupattu tyhjiin.
Kuvittele itsesi mailmankartalla Ruotsin kohdalle ja yritä vielä kuvitella olevasi somali. Jälkimmäinen temppu on hankala, tiedän.
Nyt seuraavaksi katsele ympärillesi ja yritä löytää joku hölmölä jostain lähitienoolta, jonka on valmis kuppaamaan kansalaistensa selkänahasta elatusrahat luksuselämään, jota vietät.
Mihin suuntaan katselet?
Niin että kenelleköhän ne ankeat ajat on tulossa, mitä luulet?

T
T
4.7.2019 14:46
Vastaa...  metalman

2015 Tornio oli esimakua tulevasta. Kun Ruotsi romahtaa, pitää toivoa että kepu ei ole pääministeripuolue.
Norjalaisilla on selkärankaa toisin kuin vanhasella, sipilällä joita voisi selkärangan puuttumisen lisko-ihmisiksi.
https://frankfurter-erklaerung.de/2016/12/norwegian-government-we-will-abandon-international-law-if-sweden-collapses/

T
T
4.7.2019 14:49
Vastaa...  T

Luulla sana unohtui alkup. viestistä.

14
14
27.8.2018 07:06

Tutkikaa hieman etelä afrikan valkoisten tilannetta se antaa kuvan mikä ruotsalaisia odottaa. Joka viides päivä murhataan valkoinen farmeri yms yms…

Anonyymi
Anonyymi
27.8.2018 08:15

Ehdottaisin, että Suomi alkaisi valmistautua ruotsalaisten maahanmuuttajien tuloon ja rajoilta käännytettäisiin kaikki kehitysmaalaiset juhlapaikanhakijat. Voitaisiin kertoa ystävällisesti kaikille kymmenilletuhansille maahanmuuttovirkailijoille, -koordinaattoreille, kotouttajile, tulkeille, farsin- ja arabiankielen ym. opettajille, vokkien työntekijöille ynnä muille haittamaahanmuuttoon liittyville henkilöille, että hakekaapa se leipäpuunne joltakin kansakuntaa oikeasti hyödyttävältä alalta, sillä Suomi ei teitä enää tarvitse. Ruotsista saamme samaan kulttuuriin kuuluvaa ja valmiiksi koulutettua työvoimaa ihan niin paljon kuin tarvitsemme. Suvaitsevaisto voi myös lopettaa iänikuiset puheensa sotalapsista ja kaikesta siitä, kuinka Ruotsi auttoi vaikeina vuosina, kun meillä on nyt mahdollisuus maksaa velkamme takaisin!

Hurrien pitäisi velkaa maksaa meille...
Hurrien pitäisi velkaa maksaa meille...
4.7.2019 19:46
Vastaa...  Anonyymi

Idiooteilta unohtuu myös se, että suomalaislapset joutui ruotsalaisten hellässä hoivassa aika moni orjiksi ja svenssoneille seksileluiksi. Olihan kuninkaallikin kerran mahdollisuus pyytää anteeksi mutta ei sitä kokenut tarpeelliseksi.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.7.2019 22:47

Tätä salailtua sikailua on pidettävä esillä kaikin mahdollisin keinoin. Henkilökohtaisesti olen luvannut eräälle (nyt jo edesmenneelle) sotalapsena ruotsin pakkotyöleirille lähetetylle luvannut tehdä voitavani että totuus suomalaisia orjuuttaneista hurrisioista tulee vihdoinkin julki.
Jos Suomi olisi miehitetty (kuten swedupellet laskelmoivat) olisi operaatio sotalapset onnistunut täydellisesti. Pyyteettömästä auttamisesta ei ollut missään vaiheessa kyse.

Musta tulevaisuus
Musta tulevaisuus
27.8.2018 08:33

Järkyttävää luettavaa. Tämä tarkoittaa että kahdeksassa vuodessa Ruotsin yhteiskunta muuttuu täysin. Ruotsista tulee kalifaatti. Onkohan tässä listassa huomioitu myös se että vuoteen 2025 (siis reilut kuusi vuotta) ruotsalaisten määrä vähenee luonnollisen kiertokulun kautta niin että heitä on 5.3 miljoonaa. Se heikentää ruotsalaisten puolustuskyvyn ja elinmahdollisuudet.
Olisi mukava saada esim. tuo videolla esiintyvä blondi (https://www.youtube.com/watch?v=g2uSNhHDVag) haastatteluun uudelleen kolmen ja seitsemän vuoden päästä. Ja kysellä häneltä onko hän yhä edelleen häpeissään siitä että julkisesti keskustellaan ruotsalaisten ja ruotsalaisuuden säilyttämisestä. Ja että häpeääkö hän edelleen sitä että maassa on ihmisiä jotka arvostelevat politikkoja haittamaahanmuutosta.
Ruotsi on menetetty maa. Muutosta ei voi enää estää. Tässä kerta toisensa jälkeen siunailen että oli se vaan aikoinaan luojan lykky etten Malmööseen muuttanut. Työmatkoillani katselin aluetta ja sen leutoa talvea ja mietin että voisi sitä kai tääläkin perheineen asia niin olisi lyhyemmät työmatkat. Mutta onneksi en muuttanut.
Ikävää tässä on vain se että Suomi saa naapurikseen kalifaatin josta jossain vaiheessa alkaa tulla musta muta Suomeenkin. Ja se ei ole leikin asia meille.

Valkoisten naisten unelmaa
Valkoisten naisten unelmaa
27.8.2018 09:17

No, ainakin ruotsalaiset naiset tulevat olemaan hyvin onnellisia tulevaisuudessa kun heidän unelmansa etenee kovaa vauhtia kohti huipennustaan.

tarkennus Paavolle
tarkennus Paavolle
27.8.2018 11:02

Affe on muuten laskenut mukaan myös 50% sellaisia, joilla vain toinen vanhemmista on syntynyt ulkomailla. Aika nerokas tapa, vaikka on hyvin tilannekohtaista kumman vanhemman arvojen mukaan lasta kasvatetaan.

Vähän siinä ja siinä
Vähän siinä ja siinä
27.8.2018 12:06

Nämä ”sekaperheet” ovat usein sellaisia että niiden lapsilla ei ole suurempia tunnesiteitä mihinkään maahan, joten ne joustavat aina voimassa olevan tilanteen mukaan.
Omat serkkupojatkin on syntyneet Ruotsissa suomalaisita vanhemmista mutta eivät oikein tunne ruotsia kodikseen. Suomea vielä vähemmän vaikka kieltä hyvin puhuvatkin. Yksi serkkupoika asustelee Norjassa mutta kokee itsensä täysin ulkopuoliseksi. Ruotsissa ja Norjassa asuvat sielä niin pitkään kun tilanne on siedettävä (paremman elintason vuoksi) mutta jos ahdistaa niin muuttavat heti toisaalle. Eivät ehkä kuitenkaan Suomeen.
On totta että 50/50 vanhempien perheiden mukaanlaskeminen ei ole historioitsien mukaan oikein. Mutta tilstotieteilijöiden mukaan ne voidaan laskea ruotsin ”tappioksi”. Tappioita kun tuntuu olevan jo alkuperäisväestössäkin.

Anonyymi
Anonyymi
27.8.2018 16:41

Musliminainen ei saa ottaa vääräuskoista miestä, mies taas voi ottaa vääräuskoisen vaimon. Muslimikulttuurissa lapset kuuluvat miehelle, eikä ole epäilystäkään siitä, kuka määrää! Voi lapsiparat! Tosin olen nähnyt videolta, että musliminaisetkaan eivät kovin helliä ja rakastavia kasvattajia ole, jopa aivan pieniä lapsia paiskotaan huoneessa pitkin lattiaa ja onhan noita Suomessakin ollut oikeuteen asti menneitä juttuja, joissa muslimit ovat saaneet tuomioita väkivaltaisesta lastenkasvatuksesta. Yleensä myös isät ja veljet hoitavat kunniamurhat, parvekkeelta pudottamiset ym.

kanander
kanander
27.8.2018 13:24

Parhaassa siitos-, raiskaus- ja turpiinlyönti-iässä olevista miehistä alkaa enemmistö olla turvapaikkaväkeä ja muita ulkomaalaisia. Siinä jäävät ruotsalaiset miehet alakynteen elleivät ole jo kaikki NHL:ssä pelaamassa. Ruotsi on ruotsalaisuutensa kadottanut. Surkeaa, kun se on sentään se mukavampi naapurimaa.

Särmääjä
Särmääjä
27.8.2018 14:53

Vähissä on ne kolkat Ruotsissa 2027 jossa on alle 25 prosenttia matuja eli tilanne on samaa luokkaa kaikkialla kun vaikkapa Uppsalassa 10 vuotta sitten. Öckerön saaristo saattaa jo 20 vuoden päästä olla viimesia ruotsalaisuuden kehtoja.

Anonymous
Anonymous
27.8.2018 14:55

..ja siitä huolimatta että kun muslimipaskat ovat sitten enemmistö he luonnollisesti edelleen mädättäjien ideologiassa ovat syrjitty vähemmistö.

Särmääjä
Särmääjä
27.8.2018 15:32
Vastaa...  Anonymous

Sitten ne on varmaan syrjitty enemmistö. Ainakin Botkyrkassa ne on ollu sitä koko vuosituhannen ja samalla ne on yhtä ruotasalaisia kun Sven ja Åkekin.

Ilmari
Ilmari
27.8.2018 18:54

Virossa kesti 50 vuotta ennen kuin Tallinnassa oli yhtä paljon venäläisiä kuin virolaisia. Ruotsissa ollaan nopeampia. Yhteistä silloiselle Virolle ja nykyiselle Ruotsille oli se, että maan asukkailta ei kysytty, saako tulla.
Nykyään on täysin poliittisesti korrektia päivitellä sitä, kuinka virolaiset olivat vaarassa jäädä vähemmistöksi omassa maassaan ja olisivat jääneetkin, elleivät olisi itsenäistyneet. Tästä paljolti johtuu, että Viro suhtautuu nuivasti kehitysmaista tuleviin elätettäviin. Ai niin mutta eikös se Ruotsikin ole itsenäinen?

alkuasukas
alkuasukas
27.8.2018 20:16

Kuitenkin ennenkuin tuo 9vuotta on saavutettu niin tulee yksi tai useampi lama ja Ruotsin nyt hyvin porskuttava talous sakkaa pahasti. Vaikka ei tulisikaan laskusuhdannetta niin koko ajan tulee heillä rahoituspohja supistumaan.Veroja maksavat Ruotsalaiset vähenee ja sosiaaliturvalla elävät uusasukkien määrä jatkaa kasvuaan. Tätä kehitystä on aika vaikea muuttaa ellei mahdoton vaikka tulijoita ei enää otettaisi yhtään kun raha loppuu niin jokainen voi arvata.

Hauki
Hauki
29.8.2018 10:19

Ottakaapa huomioon, että suurista ulkomaalaisvähemmistöistä kolmannen polven aina vain vähenevät ruotsinsuomalaiset lasketaan jo kantaväestöön mutta niin myös kolmannen polven kehitysmaataustaisetkin. Näin ollen kehitysmaalaisten suhteellinen osuus väestöstä on vielä tuota taulukossa esitettyä projektiotakin korkeampi, minkä luulisi soittavan jo hälytyskelloja.

Anonymous
Anonymous
4.7.2019 14:17

Sitten joku Rinne niminen hölmöläinen sun muut kaavailee sotilasyhteistyötä Ruotsin islamilaisen tasavallan kanssa.
Äijä täysin todellisuudesta vieraantunut. Elää jossain 80-luvulla ilmeisesti.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.7.2019 15:06

Coudenhove-kalergi
Kaikki on suunniteltu -päämääränä on valkoisen rodun täydellinen hävittäminen.
Persujen virallinen linja on ”avoin suomalaisuus” (sic!) -jokainen voi vetää omat johtopäätelmät mitä se kyseisestä puolueesta kertoo…

Minä
Minä
4.7.2019 17:38

Hyvin menee Ruotsissa. Islam voimistuu ja ruotsalainen kulttuuri heikkenee. Kohta siitä ruotsalaisesta ei ole kovin paljon jäljellä. Eivät taida ruotsalaiset tajuta, että kun puolet kansasta on muslimeja, tulee Riksdagenista muslimivoittoinen. Sitten on aika vaikea ilman sotaa pelastaa ruotsalaisia muslimikultuurin jalkoihin jäämiseltä.

phwebdevcom17
phwebdevcom17
6.7.2019 16:15
Vastaa...  Minä

Asia ratkeaa jo huomattavasti aiemmin. Maiden islamisaatiota tutkinut Bill Warner on sanonut että kun valtiossa muslimien määrä ylittää tietyn rajan (alle 20%) valtio muuttuu 100% islamilaiseksi. Tuossa videolla joitain esimerkkejä
https://youtu.be/Tw9lpvjfhVk?t=273

Nro 1.
Nro 1.
5.7.2019 01:15

Ei Affe saisi tuota Excel-muodossa ladattavaksi?

eki
eki
6.7.2019 17:42

eli iso-omena tahkoaa kovaa voittoa 😉