Rasismi on oikeastaan hyvä asia, se suojelee kantalaisia

Moni suomalainen on sitä mieltä, että Suomessa asioista ei saa puhua. Laitan tähän vertauskuvana sen mitä tapahtui hetki sitten. Voi verrata saako Ruotsissa puhua.

Kuva alla: Kolmannesta maailmasta tuleva tulija postasi kuvaparin, jossa Jimmie Åkessonia ja Hitleriä verrattiin toisiinsa. Åkessonin suuhun oli laitettu teksti:
– Onko yleisössä ketään joka tietää mikä Sverigedemokraatit on?
Kuvakaappaus 2019-07-05 22-23-55.png
 
Vastasin tähän postaukseen kysymällä, että tietääkö aloittaja mitä Sverigedemokraatit ylipäätään on? Tietääkö aloittaja SD:stä mitään ja mikä on aloittajan motiivi tehdä tällaisia päivityksiä? Onko aloittaja mahdollisesti “partalapsi”?
Tästä seurasi yksiselitteinen ulossulkeminen ryhmästä, jossa on tuhansia jäseniä, ja jossa tähän asti on voinut keskustella… jos ei nyt niin vapaasti niin ainakin sinnepäin.
Näin siis toimii “vapaa keskustelu”.  Toisaalta ihan hyvä. Tämä lisäsi rasismini astetta taas sanotaanko pari kuutiota. Oikein ryöpsähti laariin sellainen rasismivyöry. Vähän kuin perunalaariin perunoita niin tässä tapauksessa rasismilaariin satoi rasismia. Tosiasiassa rasismissa ei ole mitään “pahaa”.
Tähän juttuun liittyy juttutuokio muuan miehen kanssa, joka toimii eräällä leirintäalueella vartijana. Sattui nimittäin taanoin, että leirintäalueelle majoittautui kymmenkunta arabiaanoa. Meteli oli sen mukainen. Paikallinen karavaaniväki valitti vartijalle mötäkästä pitkin yötä. Möteli jatkui aamuun asti. Arabiaanot valtasivat koko camping-keittiön eikä sinnekään ollut paikallisilla asiaa.
Vartija ei puuttunut tapahtumaan mitenkään. Hän antoi arabiaanojen mölytä pitkin yötä. Ei käynyt sanallakaan sanomassa mölyävälle arabiporukalle hiljaisuudesta. Piti sen huolen, ettei puukkoja ollut esillä.
Miksi näin? Muuan mies, vartija, oli kauaskatsoinen ja lisäsi tässä rasismia maailmaan. Hän tiesi, että kun ne paikalliset saavat yön kuunnella sitä mötäkkää niin aamulla ne ovat umpirasisteja. Ne kantalaiset, jotka olivat asuneet karavaanialueella ja seuraavana aamuna hinasivat asuntovaunujaan ja -autojaa eteenpäin jatkaen matkaa, he olivat saaneet kohtaamisen ja rasismipiston. Seuraavassa paikassa yöpyessään he katsovat tarkkaan keitä alueella majailee.
Seuraavassa paikassa he levittivät sanomaa kohtaamisesta.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukkiva Tölli

Rasismia on aina ollut. Se on kansan TERVETTÄ itsesuojeluvaistoa.

Nestori Lundahl

Pitää paikkansa mitä sanot rasismista ja itsesuojeluvaistosta.
Kun vastaan tulee arabin näköinen tai musta mies, katson aina mitä niillä on käsissään.

ike

Sanalla rasismi on aivan turhan huono leima. Ihmiset alkavat ajatella rasistisesti koska todellisuus pitkälle vastaa sitä.

Alba Superbia

Rasismi on Antifan paras ystävä ja pitänyt sen toiminnassa jo monta kymmentä vuotta!
(Terveisiä leijonankesyttäjä LaVeylle)

Kuka se idiootti on?

Babben onni on että asuu Ruotsissa niin ei joudu nosturinnokkaan kunnianloukkauksesta kuten Babbestanissa.

Sensuroimaton Totuus

Termi “rasismi” on alle 100 vuotta vanha, väestönsiirtojen aiheuttamaa vastarintaa varten suunniteltu ase.”Rasismi” sana, sen (edelleen laajeneva) määrittely ja puhekieleen pakko”lanseeraus” -kohderyhmänä valkoinen rotu ja mahdollisuus kollektiiviseen syyllistämiseen, sakottamiseen ja vangitsemiseen.
Eli valkoisten itsesuojeluvaisto kriminalisoitiin. Luontaisesta käyttäytymisestä tuli rikos josta saattaa joutua vankilaan.
Antisemitismisyytösten välttämiseksi jätän mainitsematta minkä (((kansanryhmän))) ajatushautomosta tämäKIN idea on peräisin.

pohjolantytar

Näinhän se on; (((erään tietyn heimon jäsen))), eli Leon Trotsky, keksi käyttää tätä sanaa tavalla, jonka monet maanpetturit ja kansamme viholliset tulisivat käyttämään aina uudestaan ja uudestaan meitä kansallismielisiä vastaan, meitä vastaan, jotka haluamme suojella kansallisomaisuutta, kansan omia intressejä, omien kansalaisten ihmisoikeuksia, oikeutta elää rauhassa omassa kotimaassaan ilman moniosaajien tuomaa “etnistä värinää” -ja niin edelleen.
Suomessa on muuten aivan samalla tavalla arabit (tai mitkä lie, en osaa sanoa mitä heimoa ovat) vallaneet Luukin leirintäalueen. Sinne ei enää moni Suomalainen halua mennä, ellei sitten ole hc- suvakki. Sielläkin kiertelee vartija, mutta arabit saa silti tehdä siellä ihan mitä lystää ja käyttäytyä miten huvittaa, eli ihan vitun ylimielisesti mm varaamalla itselleen kaikki istumapaikat ja makkaranpaistopaikat jollekin sikäläisen ruoan parituntiselle hauduttamiselle.

ONKO PAKKOAVIOLIITON VASTUSTUSKIN RASISMIA

Rassismivouhotus on samaa kuin järjestetyt pakkoavioliitot. Pakkoavioliitossa käy huonosti jos ei suostu ulkopuoliseen tykkäämispainotukseen. Samaa paskaa tulee niskaan, jos ei väkipakolla suostu mieltymään arabikulttuuriin.
Mielenkiintoista, että juuri näistä pakkoavioliittojen luvatuista maista tulleet pistävät hitonmoisen painostuksen päälle jos länsimaiset ei suostu tykkäämään heistä, vähän samaa painostusta kuin pakkoavioliitoissa.
ja vaikka arabijäbät käyttäytyisi täysin salonkikelpoisesti, niin mikään ulkopuolinen taho ei voi pakottaa pitämään heistä.

Puolueeton

“rasismi
(taivutus: rasismi/a, -lla ja niin edelleen) rotusyrjintä, rotusorto, rotukiihko(ilu).” Sanoo sanakirja, jossa kai sana on pyritty määrittelemään hyvin. Punavihreällä porukalla lienee oma määritelmä.Täältä voi tutkia asiaa https://www.vihrealanka.fi/search/node/rasismi
” ”Rasismi on pahinta mitä tiedän”, toteaa myös Jukka Korhonen. Hän espoolainen puolueen jäsen ja aikoo asettua ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa.
Perussuomalaisten vaalivalvojaisissa on rauhallinen ja hilpeä tunnelma. Lähinnä paikalla on noin kolmekymppisiä tavisnuoria ja keski-ikäisiä pulleita miehiä, joiden tukka on poninhännällä. Pöydillä on puoliksi syötyjä lautasia, joilla on hapankaalin ja makkaran jäänteitä.”
Rasismin lajeja (ikärasismia, ulkonäkörasismia, elintaparasismia,..) löytyy Vihreästä langasta, kun vain viitsii hakea. Vai onko tämä rasismia, ovatko vihreät eri rotua kuin perussuomalaiset, vaikka ihonväri on sama.

Puolueeton

Tuossa määriteltiin rotuviha biologisen väärinkäsityksen kera. Meissä valkoisissa on “värivika” tai paremminkin värimuutos. Muutos johtuu geenivalinnasta, joka on syntynyt siitä, että valkoihoinen pohjoisilla leveysasteilla pysyy terveempänä kuin mustaihonen ja on myös lisääntynyt paremmin.
Ilman lääkitystä mustaihoinen väki katoaa ajan mittaan kääntöpiirien ulkopuolelta, kuten se on ennenkin tapahtunut historiassa. Luonto on todella rasistinen.

SETÄ

Rasismi ja rasismi.. vittumitäpaskaa sanon minä. Kukaan normaali ihminen ei vihaa toista ihmistä ihonvärin perusteella. Se mitä nykyään katsotaan rasismiksi, ei ole puhdasta rasismia. Se on sitä että ei hyväksy elinympäristöönsä tulleiden MUUKALAISTEN käyttäytymistä, olkoon se tukihuijauksia, loisimista, valehtelua, varastelua, raiskaamista, tappamista tai yleensäkin kantaväestön arvostamattomutta tai halveksuntaa, joka on täysin normaalia ja todellakin YMMÄRRETTÄVÄÄ. Se että Ruotsi nyt yrittää verhota islamkriittisyyttä “rasismin” alle on taas yksi papukaijamerkki Ruotsin naurettavuusliiviin kiinnitettäväksi. Että VIHAA/MURHAA ihmisiä heidän uskonnonsa puolesta tässä sivistyneessä maailmassa, tällä aikakaudella, on yksinomaan islamin erityspiirre ja ominaisuus. Minä vihaan KUSIPÄITÄ. Valkoisia, mustia, keltaisia sekä punaisia KUSIPÄITÄ. Kaikki kusipää-sateenkaaren värit käy. Mieskusipäitä, naiskusipäitä, lapsikusipäitä, minä vihaan jopa mummo ja vaarikusipäitä. Kutsu minua rasistiksi tai miksi vaan, mutta sinä olet KUSIPÄÄ. Lopeta kusipäänä oleminen niin me tulemme toimeen, se ei ole sen vaikeampaa. Ollaan muslimeita, ollaan uusnatseja, ollaan hippejä, ollaan vegaaneja ja ollaan vaikka saatana demareita, mutta kaikki se on TYPERÄÄ PASKAA!! Tässä maailmassa, sinun elinikänäsi, ei ole mitään muuta kuin sinä sekä miten sinä kohtelet muita. Jos käytät tämän rajoitetun aikasi olemalla täysmulkku kusipää, niin sinä ANSAITSET “rasismia” sekä kaiken paskan mikä sinua kohtaa. Nämä ovat itsestäänselvyyksiä, mutta ihminen on kovin typerä olento jota pitää muistuttaa pienuudestaan ja ojentaa aina kun ihminen luulee olevansa muita jotenkin parempi tai tärkeämpi. Kiitos.

Musta makkara

Juuri näin. Sellaiset tyypit, jotka eivät osaa käyttäytyä, ovat kusipäitä rodusta riippumatta. On noita valkoisiakin kusipäitä nähty leirintäalueella. Varmasti on olemassa myös muslimeita, jotka osaavat käyttäytyä. Mutta minkään maan ei pidä alkaa millään verukkeella asettaa ulkomaalaisille oleskella maassa, jos nämä eivät osaa käyttäytyä.
Raiskaajat ja huumekauppiaat sekä gansterit armotta ulos. Ja muuten huonosti käyttäytyvät pitää asuttaa Westendiin Stubidon & co naapureiksi. Sitten kun Stubido tulee kahden aivosolunsa kanssa järkiinsä, lähtevät huonosti käyttäytyvätkin automaattisesti ulos.

Rättipää

Pakko sanoa että olen SEDÄN kanssa täysin samaa mieltä, minuakin vituttaa kusipäät väriin katsomatta.
Ihminen voi olla vaikka puna-kelta-sini raidallinen kunhan on normaalijärjellä ja käytöksellä varustettu.

Anonymous

Rasismi on luonnollinen asia. Jokainen ihminen on enemmän tai vähemmän rasisti. Myöntää sen tai tai ei.
Tämän takia monikulttuuriset yhteiskunnat ovat aina väkivaltaisempia ja levottomampia ja vaarallisempia kuin homogeeniset lintukodot. Rasismi on pitänyt sinut ja sukusi turvassa jo tuhansia vuosia.

Patu

Eiköhän rasismin oikeampi määritelmä ole se, että ihminen joka on jonkin rotuinen on rasisti. Koska ihminen on syntynyt jonkin rotuiseksi, hän käyttäytyy rasistisesti. Eli edustaa rotuaan. Tuo on järkiperäinen määritelmä rasismille. Monet sanathan on määritelty pelkän haihattelun perusteella.

Varoitus!
kanander

Länsi-Euroopassa ei ole muukalaisiin kohdistuvaa valtiollista rasismia, joka on syrjinnän alalaji. Syrjintää on ollut aina ja se tulee jatkumaan, koska pohjimmiltaan siinä on kyse niukan hyvän jakamisesta.

Anonymous

Islam = puuhdas rasismia .

T

“Muuan mies, vartija, oli kauaskatsoinen ja lisäsi tässä rasismia maailmaan. Hän tiesi, että kun ne paikalliset saavat yön kuunnella sitä mötäkkää niin aamulla ne ovat umpirasisteja.”
– Nerokasta. Vartija ei saa rasismisyytettä ja muuttaa ison joukon ihmisiä nuivien äänestäjiksi.
Oliko tämä Suomessa vai Ruotsissa?

Hullut saareen

Normaali-ihmisen silmät aukeavat kun joutuu rasismin kohteeksi omassa synnyinmaassaan, mutta ainakin Saksassa oli tapaus jossa turvapaikkaa hakeva oikeauskoinen raiskasi ja murhasi pariskunnan tyttären ja pariskunta silti jatkaa näiden tulijoiden tukemista.
Toisille ei vaan uppoa vaikka lekalla päähän takoisi.

Aappa

”Arabiaanot valtasivat koko camping-keittiön eikä sinnekään ollut paikallisilla asiaa.”
Ei päässyt sitten kantis kokemaan edes järjettömän hienoa yhteistä kokkailuhetkeä ja törkeen siistii safkaa.

Evplasse

Mitä enemän seuraa ajankuvaa niin Suomen sateenkaarihallitus ajaa maan konkursiin pitäis laittaa Pentti Linkolan kurseille.
Mailmaan syntyy joka vuosi 80milj. alle 2$ päivässä ansaitseviin perheisiin, ongelma ei ratkea KELAN KULTAKORTTEJA JAKAMALLA vaan lisää rasismia. Saa olla erimieltä kuhan on samaamieltä jos on erimieltä on rasisti ja natsi henkilökohtaisesti hyväkyn nimitykset kohdallani ja pidän niitä kunniamerkkeinä.
Arvostan enemmän kuin saamaani nobel mitallia yk palveluksesta.