Syyrialaiskaksikko raiskasi ja ryösti tanskalaisia ilotyttöjä

lingerie-428842_960_720

Tanskassa on ollut kesän mittaan outoja ryöstöjä ja rikoksia, jotka ovat kohdistuneet maan suurimpien kaupunkien bordelleihin. Kaikissa tapauksissa toimintatapa on ollut sama ja poliisilla oli alusta pitäen ollut epäily, että liikkeellä olisi sarjasellainen.

Henkilö on menossa asiakkaana sisälle “liiketilaan”. Oven auettua sisään liiketilaan tunkeutuukin kaksi miestä, jotka ryöstävät, raiskaavat ja pahoinpitelevät näitä maailman vanhinta ammattia harjoittavia naisia.
Esimerkkitapauksessa henkilö pääsi Aarhusissa sijaitsevan bordellin “ovisulun” läpi.  Samalla ovenavauksella sisään astui ryöstäjä-raiskaaja-kaksikko. He ruiskuttivat pippurisumutetta ilotyttöjen silmille ja puukolla uhaten raiskasivat ja ryöstivät naiset.
Lopulta kävi kuitenkin huono tuuri ja poliisi yhytti kaksikon miltei rysän päältä. Televalvontatiedot myös liittivät kaksikon muihinkin tekopaikkoihin. Aiemmin ryöstetyistä bordelleista viedyt korut olivat edelleen kaksikon hallussa. Myös varastettuja puhelimia löytyi kaksikon hallusta. Århusin ja Kööpenhaminan poliisit lähtevät nyt teoriasta, että kaksikko on syyllistynyt myös useaan muuhunkin vastaavaan tähän asti selvittämättä jääneeseen ilotaloryöstöön.
Poliisi pääsi siis ketjun jäljille ja vangitsi teosta kaksi 22-vuotiasta Syyriasta sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta nuorukaista. He tulivat Tanskaan pakoon vainoa 2015. Nuorukaiset tunnustivat teot osittain. Asia jatkuu Kööpenhaminan ja Aarhusin poliisin tutkintaosastolla.
Asiasta kirjoitti mm. Extrabaldet.
Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
A. Stupido

Täytyy ottaa huomioon että vaikka tällainen käytös prostituoituja kohtaan on harvinaista Tanskassa, niin se voi olla ihan normaalia käytöstä Syyriassa ja siitä voimme vetää lopputuloksen että monikulttuurisuus on rikkautta.

Sirpa-Mohammed

Mitäs rikollista tässä nyt muka on, pojat halus panee. Ja huoratkin halus panee. Sitäpaitsi, oliko huorilla huivit päässä ja miespuolisia sukulaisia seuranaan? EI! Eli ihan laillista toimintaa! ALLAH AKBAR!

Ei mennyt niin kuin koraanissa

Panon jälkeen huorat ovat syyllistyneet seksuaalirikokseen, jos ei neljä ulkopuolista todista toisin.
Rangaistus on silloin kivitys kuoliaaksi. Tässä tapauksessa olisi riittänyt kaulan katkaisu, koska kiviä ei ollut lähettyvillä ja kuoppakin olisi pitänyt kaivaa.

Josef Sthangelemef

Hienosti on meilläkin näköjään mennyt Koraanin opit perille. Voimme kiittää siitä masokistisia viherkommunisteja, jotka ovat toimillaan sen mahdollistaneet.
Ällähy retard! Lii on suurin. Eläköön Stalin. Eläköön Rinne. Eläköön anarkia.
Kyllä tästä vielä kommunistinen kalifaatti saadaan.

fatwantarkistaja

Ei mennyt… Kaksi tekijää tunnusti, eli khuolema olisi oikea rangaistus. Väärä maa, tulee jotain lievempää.

Lähi-Idän Laihialaisia

On ne nuukaa väkeä nuo. Mistään eivät halua maksaa vaan kaikki pitää saada ilmaiseksi jonkun muun puss(e)ista (tai pimpsasta).

Puosuvaari

Niinpä, naisen arvohan on islamistissa maissa noin neljännes (jos sitäkään ihan käytännössä) miehen vastaavasta. Siksi on tosiaan täysin epäloogista ja käsittämätöntä ja siksi mahdotonta edes ymmärtää sitä hinkua millä vihervasemmisto ja etenkin feministiliikkeet ajavat tällaisten tyyppien vapaata maahantuontia – vieläpä verronmaksajien kustantamana.

Aappa

Hätää kärsivien monipuutteellisten ykköskastia ilmeisesti – ehkä jopa siinä määrin, että ne on karkotettu Syyriasta.

Monivajakit kulttuurivammaiset

Meille uskoteltiin että he ovat moniosaajia mutta he ovatkin monivajakkeja. Sanokaapa, jos keksitte, yksikin aspekti mikä on parantunut/kehittynyt viimeisten viiden vuoden aikana maahanmuuton ansiosta?
Prikulleen kaikki on mennyt huonompaan suuntaan ja eniten Ruotsissa.

Päivän Paras

Italia karkoittaa maasta Sea Watchin kapteenin ja Tunisia kieltää niqabin käytön julkisilla paikoilla. Tsipras (jolle EU pulitti rutkasti rahaa) hävisi ja oikeistohallitus voitti Kreikassa.

Ulla-Knulla Viheriöinen

Meillä punavihreissä paremmissa piireissä ei kyllä osata nähdä mikä tässä muka on se ongelma? Monikultturismi ei ole koskaan ongelma. Se on rikkautta ja sen eri ilmiöitä pitää suvaita.

Rakettiekonomit

Puhelimet auki ja mukana, ryöstösaaliit kämpillä.
Nää jätkät pitää saada Suomeen, ne perustaa uuden nokian ja Suomi rikastuu 😀

Stupido Ohoj!

Vihdoinkin tänään sanoi Kristillisten puoluejohtaja Ebba Busch Thor puheessaan Almedalissa Gotlannissa ettei monikulttuuri ole sopiva malli Ruotsille vaan matujen pitää sopeutua Ruotsin kulttuuriin. Tästä se äläkkä lähtee, mahtanee Stupido & co. kauhistua.
Sääli vain että tämä lausuma tuli noin 4-40 vuotta liian myöhään mutta parempi sekin kuin ei milloinkaan.
PS Boråsissa vedettiin pahaa aavistamatonta 70- vuotiasta miestä takaapäin puukolla selkään alikulkutunnelissa. Noin 30- v. mies on pidätetty silminnäkijöiden vihjeitten perusteella. Ensikuvaelma kuullosti matulta.

Peukku

Tässä Ebba Busch Thorin koko puhe, noin 30 min. Huomenna on Jimmie Åkessonin vuoro.
https://www.aftonbladet.se/tv/a/291050/hela-ebba-busch-thors-kd-tal-i-almedalen

Anonymous

Tanskaan on nyt tullut uusia nuoria miehiä ja myös heillä on oikeus tutustua prinsessoihimme. Opetelkaa uimaan. T: tanskalainen

pöh

suomessahan oli joskus samanlaisia tapauksia ja tekijöinä somaleita.

kullerwo6666

ah sitä ihanaa “multikulttuuria” eli lähi-idän paskaa joka saatanan tuutista. voisko ne vähä-älysimmätkin jo ymmärtää, että näistä paskamaista ei tule mitään muuta kuin paskaa

Monikulttuurisuus, eipä mulla muuta.

Stubbille tekisi hyvää roikkua yksi päivä ikenistään valopylväässä?

diidooo

stubb should be stabbed

Vasemmisto

Juuri tämmöisen VIHAPUHEEN takia Suomeen pitää saada takaisin KUOLEMANRANGAISTUS!!!

Tästä alkaa MISMIN ulosajo

Mattias Karlsson, SDn pääideologi, aikoo nyt perustaa ”konservatiivisen ajatusriihen” jonka tarkoituksena on lähentää ja yhdistää SD, M ja KD jotta vihervassarit voitaisiin kukistaa.
Mattias sanoo että vihervassareiden tarkoitus on hävittää kansallisvaltio joten kansallisvaltion suojelijoiden on voitettava poliittinen taistelu. Muussa tapauksessa kansallisvaltio lakkaa olemasta ja kuolee.
(– Motståndarnas slutmål är att avveckla nationalstaten. Då måste nationens försvarare vinna den politiska striden. Annars kommer nationen att upphöra existera och därmed dö, säger Mattias Karlsson till Sydsvenskan.)
https://www.sydsvenskan.se/2019-07-07/tankesmedja-ska-bygga-ett-konservativt-block-for-att-ta-over

JÅ
Jimmien aloitus

Huomasiko kukaan miten Jimmie aloitti puheensa? Sanomalla että Ruotsi on ruotsalaisten maa ja kuuluu 6,25 miljoonalle ruotsalaiselle. Eli siis ne loput noin 3,75 miljoonaa voivat suksia kuuhun, maa ei kuulu heille.
Kas kun media ei sano tästä mitään.

Allu

Hei eivät ole väkivallan tekijöitä vaan sen uhreja.