Uussuomalaiset käyvät joukolla yhden pojan päälle Itäkeskuksessa

Kuvakaappaus - 2019-07-08 17-17-26.png

Filmi on kuvattu Helsingin Itäkeskuksen metroasemalla. Useampi uussuomalainen, lähinnä afrikkalaistaustainen, mutta joukossa myös nuorukaisia Lähi-Idästä hyökkäsi ilman sen kummempaa syytä suomalaisen nuoren kimppuun.

Itähelsingistä tulevien tietojen mukaan samainen jengi pyörii Itäkeskus-Rastila-Vuosaari-akselilla käy huvikseen yksinäisten nuorten kimppuun. Kannattaa huomata filmiltä muutama asia: uussuomalaiset oikein innostuvat kun saavat kohteeksi yksinäisen suomalaisen. Joka tosin aluksi yrittää puolustautua. Portailla menossa ollut nuorukainen palaa takaisin ja tekee hyppypotkun. Nuorukainen siis ei luultavasti edes kuulu afrikaanojengiin vaan tilaisuuden tullen käy potkaisemassa.
Jos joku tuntee kuvassa esiintyviä afrikaanoja tai muita henkilöitä niin tietoa tulemaan: pt-media@mail.com. Luultavasti tyypit asuvat Rastilassa.
[wpvideo oVcdDErd]

Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Vittu mitä paskasakkia. Jos tuo tilanne olisi päinvastainen, olisi hirveä haloo ja marssille. Saatana että vituttaa.

Suvaitse kansanvaihto

Niinpä ja ketkä sitä marssia olisivat järkkäämässä kaikista äänekkäimmin?
– Suomalaiset naiset.

Uskomatonta menoa

Rasistisia viharikostuomioita satelisi urakalla ja kavereita etsittäisiin suurennuslaseilla.

Musta makkara

Konttiin mokoma paskasakki ja laivalla takaisin sinne mistä ovat tulleet.
Selvästi jotain hinttareita koki porukka. Etelä-Suomi: Antakaa niille isän kädestä.

ike

Tähän täytyy reagoida samalla mitalla. Kuinka kauan menee että muut suomalaiset eivät astu sivuun vaan puolustavat maanmiestään. Todellisia pelkureitahan nuo ovat. Käyvät aina päälle suurella ylivoimalla. Ei tarvitsisi montaa kertaa opettaa kun ääni kellossa muuttuisi.

make

Nämä ”vääräuskoiset” on ennenkin karkoitettu välimeren eteläpuolelle, historia tulee toistamaan itseään….

bannattu

Epäilen, että suurempaa mielenosoitusta vastaan tulee mellakkapoliisitkin ulkomailta. Entäpä jos useammassa maassa järjestettäisiin samaan aikaan mielenosoitus? Miten se vaikuttaisi?

Mika Aaltonen

Mua ihmetyttää ettei kukaan menny völiin,jos oisin osunu kohille niin varmasti oisin auttanu……vittu kusipää porukkaa,porukalla yhen kimppuun…Ei muuta ku saunan taakse ja niska laukaus

Moonman

Elukat käyvät aina isolla joukolla yhden päälle. Tyyppi puolustautui alkuun ihan hyvin, mutta kaava menee aina samalla tavalla: Jokapuolelta ja varsinkin takaa hyökkää yksi kehitysmaalainen kun joutuu keskittymään edessä olevaan. Mikäli video on tuore, niin nyt jännittämään mitä iltalehti uutisoi tapahtuneesta vai uutisoiko mitään. ”Nuorten joukkotappelu itäkeskuksessa” Älkää muuten ikinä menkö lähi-itä keskukseen mistään syystä.

Asko Liukkonen

Ei, vaan ehdottomasti sinne ja isolla joukolla. Paskasakki halki, poikki ja pinoon… Vastavuoroisuus nääs.

Poliisi on kansanpetturi

Itäkeskuksen poliisit ovat jo valmiustilassa odottelemassa josko nyt joku suomalaisten porukka kävisi antamassa takaisin.
Poliisit odottelevat innokkaina lähinnä siitä syystä jotta ne pääsisivät viimeinkin hyvällä syyllä hakkaamaan suomalaisia.

Patriootti

Juuri näin. Joukolla suomalaiset niistämään paskasakki pois tuolta ja koko Suomesta. Emme saa unohtaa toisiamme,veljiämme, emmekä sitä keitä olemme. Kovimpia luupäitä saa maanpäältä hakea ja tarkoitan nyt kun SISUA kysytään. Sama veri meissä virtaa kuin ukeissamme, jotka pistivät ryssää turpiin 1vs10.

Kirvesmies

7 vastaan yksi, ja niistä seitsemästä jokainen on selkään potkija. ROHKEITA, KOVIA MIEHIÄ noi sossumuslimit !

Sam Colt

Toiminnan tarkoitus on ottaa tila haltuun ja karkottaa sieltä ainakin miespuoliset kantikset. Muutamassa vuodessa tavoite taitaa toteutua. Poliisi ei uskalla tilanteeseen mennä, koska voi joutua käyttämään koulutetumpaa väkivaltaa ja joku tekee puolestaan siitä videon ja voi sitä säälin määrää…

Puolueeton

Koska Suomessa otetaan coltit (ei tupakat) mukaan Ruotsin malliin?

arvopohjalliset

Suoli24 poisti heti kaikki viittaukset tuhon väkivallantekoon. Aller Medialle kyläkaupat, nannat ja huutokauppakeisarit tähdellisempiä asioita.

Frank

Joko rasmus ryhmässä ollaan kerrottu, että tuo suomalainen käyttäytyi törkeästi ja epäkunniottavan rasistisesti? Ei ollut tervehtinyt kysyttäessä ja oli käskenyt painumaan vittuun?

Tarjaana

Ei oikeuttaisi silti joukkovoimalla käymään kimppuun!!!!

Pessimisti

Potuttaa tää rauhan aika, kun tavallinen immeinen ei oiken pääse näihin käsiksi. Tuilsi vaan valtavia vaikeuksia viranomaisten taholta.

Kaitsu

Totta,ikävä kyllä..Ja jollain isommalla joukolla liikkeelle,niin vaan pahentaa asiaa.
Itse en ole käynyt vuosiin itiksessä,muuten kuin autolla ajanut ohi.
Mutta jos jostain syystä tuonne joutuisi jalkautumaan,niin suosittelen käsiasetta jossa riittävä patruunakapasiteetti.
Ja jos tulee se ”pahin” tilanne,niin ei pidä epäröidä käyttää sitä myös.

vajaa-analyysi

Alku ja loppu puuttuu.

Anonymous

koskahan tulee aika antaa takaisin näille apinoille,täytyy muistaa myös raiskaukset mitä tekevät naisillemme,ja se että me kantikset elätetään näitä apinoita,ja toi porukkako huolehtii meidän vanhuksista,voi per….

Orpoo

Selvästi 1 vastaan 1 tilanne.

Anonymous

Nyt on viimeinen tilanne vetäytyä pois Itäkeskuksesta. Päinvastoin sinne pitää laittaa suomalainen jalka ja tukevasti. Jos lähdetään vetäytymään, sitä huonommaksi tilanne menee. Kun katselee olan yli lahden toiselle puolelle, mitä siellä tapahtuu. Se on jo ulkona sanavarastosta. Suomalaisia miehiä Itäkeskukseen taluttelemaan ikäviä isoja koiria, siihen ei voi poliisi puuttua. Ja niitä minisikoja. Ei rähinää, vaan tymäkkä läsnäolo. Alkaa vääntö, kuka väistyy. Sellaista elämä on.

ike

Nuo koirat voivat vielä olla arvossaan. Muistakaa että jostakinsyystä pelkäävät koiria.

NähtyOn

Ei siat tarvitte edes syytä hakata Suomalaisia, nähty tuo jo monta kertaa.

Orpoo

Tumput suorina siinä katsotaan,kun valloittajat hyökkää???

pöh

suomalaisia itiksessä ehkä 20% riippuen ajankohdasta, ja niistä suurin osa naisia mummoja ja juoppoja.

kanander

Minä lopetin yli 30 vuoden käynnit Isiskeskuksessa kun rupesivat viettämään ramadan-päiviä.

pöh

se on niillä ”harrastus” yksi saa jonkun ärsytettyä niin että alkaa tappelemaan, niin sitten tulee 20-30 mutiaista päälle.
vain suomalaset on uhreina, eli reilussa maailmassa puhuttaisiin rasismista.
mutta jos asiasta joskus tiedotetaan, niin kyse on ”joukkotappelusta”

Legioner

Oikein odotan kun kävisivät porukalla päälle. Vois juhaa sattua leukaan.

T

Onko kenelläkään tietoa lopputuloksesta?

Anonymous

kuinka se paska,itä-keskus,on päästetty siihen tilaan,kantiksien veroilla rakennettu ja siellä pitää terroria meidän varoillamme loisivat apinat,joku sanoi joskus,tarttis tehrä jotain.( älkää nyt sentään polttako sitä)vaikka se poistas monta ongelmaa.

Jorma

Pitäisi tulla semmoinen laki, että jos nää mut***set on mukamas ihan pakko päästää maahan, johonkin fakin kv-sopimuksiin vedoten, niin yksikin pahoinpitely tai raiskaus, niin se on välitön kiikutus lentokentälle raudoissa ja ikuinen maahantulokielto. Pistäisi ehkä miettimään kannattaako perseillä.

Anonymous

Onnea teille sinne Helsinkiin kovasti, tästä nykymenosta. Uusi hallitus ei tätä paranna yhtään.

Valtsu

Ex-helsinkiläisenä täytyy todeta, että ei tähän hallitusta tarvita: vihreät ovat todennäköisesti Helsingin suurin puolue ensi kunnallisvaalien jälkeen. Helsingissä on paljon ihmisiä, jotka ovat nimenomaan tätä halunneet. Sääli että rikkautta saavat osakseen kaikki.

SeppoIsokoo

Teit oikean ratkaisun. Samoin minä ja perheeni sekä kolme sisarusta perheineen.
Muutimme kaikki pois paskaläävästä joka on nyt täytetty villeillä.
Varsinais-Suomesta löysimme kaksi mukavaa pientä ja vireää pikkukaupunkia, joissa ex helsinkiläinen sukumme nyt asuu.
Mukavia ihmisiä, luontoa, tervettä menoa eikä käytännössä lainkaan villejä, vain hyvin vähän vihreitä sekä kommunisteja ja vain asiallisia sekä fiksuja maahanmuuttajia.
Suosittelen. Tosin ei tänne kaikki Helsingin kantikset mahdu, joten kannattaa pitää kiirettä.
Vaikka laskisi kiihkokommunistit ja viherstallarit pois niin viimeiset joutuu etsimään uutta kotia sitten jo aika pohjoisesta.
Meillä on n. 1h matka Turku, Tampere, Pori, Rauma ja jopa Helsinki akselilla, jos niihin jotain asiaa tulee. Tontit puoli-ilmaisia jne.
No jokainen tavallaan.

Anonymous

Järkevää.

Luu5

Sama kaava toistuu, yks paskanaama tulee vittuileen ja kun lyöt tätä kuonoon, ryntää kymmenen paskanaamaa kimppuun. Yksin näiden kimppuun ei kannata lähteä ilman kättä pidempää.

Jaska70

Mites tolle suomalaiselle kävi? Näytti pärjäävän ihan hyvin kunnes tuli ”apujoukot”….

Henry Kettunen

Videoupotteen alapuolelle voisi aina laittaa myös suoran linkin videoon. Itselläni ei oikein koskaan toimi nämä fb ? videot (en käytä facea enkä siis ole sinne ikinä kirjautuneena) , mutta copy-pasteamalla linkin uuteen ikkunaan, yleensä lähtevät.
Tapanani on myös imuroida ja ladata mamujen rikosteluvideot Vimeoon tai muualle talteen, koska tube ja fb sensuroivat ne melko liukkaasti mokuagendan vastaisina.

h44

Tappelijoiden habituksesta ja tappelutaidoista päätellen kyse ei ollut mistään random-iskusta. Aika hitaasti kädet kyllä liikkuivat, olisiko ollut huimausaineilla ja niiden kauppaan liittyvillä transaktioilla osuutta asiaan?

Anonyymi

Maassa makaavan potkiminen ja kivien heittely lienee geeneissä. Onneksi niitä kiviä ei nyt ollut saatavilla. Eihän suomalaiset uskalla mennä väliin, kun siitä seuraa kutsu käräjille aivan kuin kävi sille 81-vuotiaalle teräsvaarille, joka puolustautui kotiinsä hyökänneitä k-sipäitä vastaan.

Ritva

Mikä on siis teon motiivi? Itse tiedän että tosiaan yksinäisiä tollaiset jengit etsii…

(((Muukalaisista))) ja heidän valheistaan

Liberaalien näkökulmasta tässäkin ilmeisesti vain hädänalaiset elintasosiirtolaiset puolustavat oikeuksiaan sortajakastiin kuuluvaa kantasuomalaista vastaan.

T

(Muukalaisia) ei ole turhaan karkoitettu yli sadasta Euroopan maasta historian aikana.

LeeAndersson

Betoni viihdakon kätköistä villit hyökkäävät ihmisen kimppuun?
Ei tuollainen filmi voi olla Suomesta, eikä tuollainen käytös ole sivistyneen ihmisen käytöstä.
Helsinki, menetetty maa.

Ile

Hyvin jäbä kyllä pistää aluksi. Olis painanut kevyesti turpaan. Hyppypotkun jälkeen jäi pahasti alakynteen. Alku oli hyvää työskentelyä. Respect

Teuvo Tattari

Syystä ihmiset eivät uskalla mennä puolustamaan, koska rasismi.

Anonymous

No miksi menisi? Ensin oma terveys vaarassa 1 vs. 20. Jos selviät, saat poliisin niskaan ja tuomion rasismista kovennettuna punavihreältä oikeudelta. Sitten oman nimesi julkisuuteen, jolla kaikki vasurihörhöt pääsee terrorisoimaan. Kuulostaako houkuttavalta? Kerran kyse ei ole oikeudenmukaisuudesta ja laista, vasn siitä että oikea ja väärä puoli on jo etukäteen päätetty, kannattaa vain pysyä kokonaan poissa.

tokka

Eliitin poliisi ei tee mitään. Eliitti tuo vain lisää terroristeja ja lasten raiskaajia maahan. Suomalaisten on pakko puolustaa omia lapsia, koska poliisi sitä ei tee.

Khalifatta

Tuohon viimeiseen kappaleeseen korjaus: uusruotsalaisia -> uussuomalaisia

Tuukka

Tossa on syyrialaistaustaisia nuoria, tunnistaa siitä että ainoastaan päälaella on isotukka ja sivuilta kalju. Ne yleensä provosoi pilkkaamalla jotta sais konfliktin. Itäkeskuksessa ne aina pyörii (ennen oli aina eastonissa).

Anonymous

Takaisin Syyriaan pilkkaamaan, jos ei rauha kelpaa.

Terho

Rautaputkilla varustautunut jengi kyllä voittaa tollasen roskasakin.

Keijo

Homo jengiltä vaikuttaa. Panee varmaan toisiaan perseseen salaa.

pöh

uutispimento ”vastuumedialla” aiheesta jatkuu.
Uutisoivat kyllä että tukholman poliisi oli saanut kiinni pikkupojan muovisen miekan kanssa, ja että miksi kahvi paskattaa..

Wolfar

they lost all their right to act ”tough” when they ran from their home countries!!! fucking cowards always gonna be cowards! they should sit the fuck down, shut the fuck up and look down on the floor like the little pissants they are. all props to the brave finnish guy! I know what you’re going through, im from Sweden.

Anonymous

Ruotsin Flashback.org on huomannut tämän ja kaikki nostaa suomalaista jätkää sankariksi. Täällä ruotsissa nuo hazari-afghaanit riehuu liika. Älkää olkoon yhtä hölmöjä siellä kun täällä. Katso vaan ruotsia, kauhistukaa ja ymmärrä että teillä on vielä mahdollista tehdä jotain tätä kehitystä vastaan. Älkää katsokaa mallia Ruotsista. Ruotsi on jo tuhottu, suomen voi vielä pelastaa

Asfg
Juha K.

Kirjallisesti todistettuna tuo p*skasakki saa jatkaa tuota toimintaa Suojelupoliisin ja muun virkavaltamme suojeluksessa! Pyysin puuttumaan tuohon toimintaan jo vuosia sitten, mutta kirjallinen todistusaineistoni Suojelupoliisin virkailijan allekirjoittamana kertoo, että Suojelupoliisin mielestä mitään ongelmaa ei ole!

lol

Se on ”Itä-Helsingistä” ei ”Itähelsingistä”……