Filmi: Uusruotsalaiset rääkkäävät ruotsalaista ja työntävät pistoolin suuhun

[wpvideo qt8DHTZo]

Eilen maailmalle saatiin Itäkeskuksessa tapahtunut uussuomalaisten hyökkäys.

Tämän päivän filmi tulee jostain Ruotsista. Siinä kolmanista maista tulleet sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet ovat ottaneet rääkkäyskohteeksi ruotsalaisen nuorukaisen. Nuoren suuhun tungetaan pistoolia ja käsketään kusemaan housuun. Lopuksi nuori pakotetaan tanssimaan potkujen säestyksellä.
Ei kannata katsoa filmiä jos ei halua pilata päivää. Filmi ei ole raaka, se vain kuvastaa Ruotsin tilaa mikä se tällä hetkellä on.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.