Filmi: Uusruotsalaiset rääkkäävät ruotsalaista ja työntävät pistoolin suuhun

[wpvideo qt8DHTZo]

Eilen maailmalle saatiin Itäkeskuksessa tapahtunut uussuomalaisten hyökkäys.

Tämän päivän filmi tulee jostain Ruotsista. Siinä kolmanista maista tulleet sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet ovat ottaneet rääkkäyskohteeksi ruotsalaisen nuorukaisen. Nuoren suuhun tungetaan pistoolia ja käsketään kusemaan housuun. Lopuksi nuori pakotetaan tanssimaan potkujen säestyksellä.
Ei kannata katsoa filmiä jos ei halua pilata päivää. Filmi ei ole raaka, se vain kuvastaa Ruotsin tilaa mikä se tällä hetkellä on.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
werty

Poliisi ei tee mitään. Poliisi ei ota ketään kiinni. Poliisi on munaton täti joka keskustelee ja jakaa pullaa terroristeille. Ei ihme, että kukaan ei kunnioita poliisia. Kuinka kauan kansalaiset meinaa katsoa sivusta kun omia lapsia rääkätään, murhataan ja raiskataan?

Übersturm

Eikö sveduissa ole sen verran miestä, että keräävät joukot kasaan ja antavat jokaiselle mutiaiselle sellaisen selkäsaunan, että eivät pääse itse vaan taksi/ambulanssikyydillä sairaalaan?
Olisihan tuo jo aika nousta kapinaan ja laittaa paskasakki ruotuun niin, että jää merkinnät historian kirjoihin pidemmäksi aikaa.

h44

Taustalla on sama ilmiö kuin esim. moottoripyöräjengien tavassa terrorisoida joukolla yksilöitä ja luoda sitä kautta rispektiä jota vastaan tavallinen, lainkuuliainen kansalainen ei halua asettua. Homma toimii niin kauan kuin terrorin kohteena on yksittäisiä ihmisiä tai perheitä. Jos terrori saa laajemmat mittasuhteet, alkaa valtaväestö nousta vastaan ja marginaalissa oleville rikollisille käy huonosti.

Oikeuslaitos näkee vain sen minkä haluaa nähdä

Ja jos tavallinen kansalainen tekee poliisi-ilmoituksen on 99% varmaa ettei se johda mihinkään ja tapaus pannaan joko roskikseen tai mappiin ”avslutade ärenden”.
Oikeuslaitokselta puuttuu kyky nähdä laajempia kokonaisuuksia. Jos sama ihminen tekee poliisi-ilmoituksen 10 kertaa ei tajuta että on kyse isommasta jutusta kuin vain yksittäisistä tapahtumista.

Bolliizi

Jos olisin Poliisijohtaja, niin marssisin miniteriöön pyytämään luvan ongelma alueiden puhdistukseen.
Motittaisin kaikki ongelma alueiksi luetut alueet, ja alueelta evakuoitaisiin kaikki ihmiset tilapäisesti.
Vain yhdestä tarkastuspisteetstä pääsisi ulos. Armeijan ja poliisin yhteistyönä hampaisiin aseistuneena alueelle, johon olisi annettu aika jonka aikana ghetosta olisi poistuttava. Jos ei ole poistunut on omalla vastuulla alueella. Sen jälkeen kaikki paikat ja asunnot ym. käytävä perusteellisesti läpi, ja kaikki pommimateriaalit, ja aseet haltuun. Kun alueelta on siivottu tappovälineet, voivat asukkaat palata. Toki nämä hankkisivat äkkiä uudet vermeet, mutta pitäisi valvoa liikennettä alueelle mentäessä, ja poistuttaessa. No svenskikytät tarjoaa bullaa ja terapiaa.

Anonymous

Eikö Ruotsissa ole kovaotteisia erikoisjoukkoja jotka hoitaisivät homman siis karskeja ammattisotilaita?

Anonyymi

Ei ole. Feministit ovat kuohinneet miehet ja ottaneet tilalle väkivaltakulttuurin uroot, niin ristriitaista kuin se onkin.
Katsokaapa muuten suomalaisia tv-mainoksia, joissa on meneillään hiljainen aivopesu; miehet kokkaavat, siivoavat ja hoitavat lapsia ja naiset, elleivät loju toimettomina, tekevät raksahommia tai johtavat jakkupuvuissa isoja yrityksiä.
Samaten tv-ohjelmissa on menossa toisenlainen aivopesu; ei ole sellaista elokuvaa tai sarjaa, jossa ei olisi yhtä homoa, lesboa tai keeneriä. Kaikki he ovat äärimmäisen hyviä ja nuhteettomia ihmisiä. Varsinkin ruotsalaiset kunnostautuvat tässä; Beckissä ja Wallanderissa kaikki roistot ovat Venäjältä, entisestä Itäblokista tai Suomesta ja maahanmuuttajat aina uhreja.

suomalaisasiamies

Enää ainoa mahdollisuus separatismi. Tehdä jostain maakunnasta itsenäinen pienillä veroilla ilman mamuja. Mutta ei ole halua saati kykyä edes siihen.

Anonymous

Jossain vaiheessa täytyy alkaa laittaa hanttiin kun loputon perseeseen ottaminen alkaa kyllästyttää, enkä puhu nyt poliisista tai mistää virallisesta puuhastelusta. Onhan meillä jo vastarintaliike.

Anonymous

Joo jossain vaiheessa joo. Ja jossain vaiheessa on myöhäistä tehdä mitään koska mitään ei tehty ajoissa. Eiköhän se ole tullut jo selväksi että ainakaan ruotsalaiset ei enää voi eikä aio tehdä mitään muuta kuin katsella miten maa viedään alta. Eivät ole koskaan muuta aikoneetkaan koska ovat kasvatettu ja aivopesty niin suvaitsevaisiksi.

Monikulttuuri on rikkautta.

Tuon voi nähdä niinkin että jos Ruotsi olisi suu niin pistooli olisi Ruotsin suussa.

Minä

Ja nämä suvakkien lemmikit uskovat vielä olevansa fiksuja ja mahtavia. Niinpä kyllä suvakitkin väittävät niiden olevan.
Ei ole minkään vertaa järkeä Ruotsin touhuissa ja kaiken lisäksi hallitus, valtiopäivät, virkamiehet ja media tekevät parhaansa, jotta nämä tiedot eivät leviäisi yleiseen tietoisuuteen. Kansaa petetään rumalla tavalla ja kansa alistetaan suvakkien multikulttiuskonnolle ilman vähäisintäkään omaatuntoa. Ei kai suvakeilla olekaan omaatuntoa, on vain ideologian musta valhe sydämen paikalla.

Heja Sverige

Swisisin nuoriso-osasto!

Ruskea Rakkaus

Tuossa on rasismia, laitonta uhkailua, pahoinpitelyä sekä henkistä väkivaltaa ylivaltaa käyttäen sekä kuolemalla uhaten. Toivottavasti tuo saastainen, väkivaltainen Ruotsalainen valkoinen poika saa kovimman rangaistuksen minkä laki sallii !

Sorron uhrit

Mielenkiintoista on myös se ettei yksikään suvaitsevaisena itseään pitävä ruotsalainen nainen tunne mitään myötätuntoa tuota ruotsalaista poikaa kohtaan.

JuustajaJyystäjä

Miten käy kun villin päästää sisään?

Lotto

Jos voitan lotossa kunnon potin, niin ostan kunnon lukupaketin. PT-Media on aivan parasta. Eli jos voitan lotossa, tai muussa pelissä vaikkapa miljoonan (Euroa), niin lukupakettiin sijoitan vähintään 100 kiloeuroa. Ja Kiitos Paavo näistä huippu uutisista!

mitään ei voi sanoa

Taas puuttuu alku ja loppu.