Hurja yö Skoonessa – kadulta löytyi kolme puolikuollutta ja murhanyrittäjä naapurikylästä

Kuvakaappaus 2019-07-09 06-31-58.png

Etelä-Ruotsissa Skoonessa vietettiin taas hurjanpuoleista heinäiloittelua. Kolme sairaalaan henkihieverissä, yksi putkaan epäiltynä nyt ainakin murhan yrityksistä.

Tapahtumien kulku on toistaiseksi hieman epäselvä. Tapahtumapaikka on kuitenkin Trelleborgin kaupungissa sijaitseva Klagstorpin pikku kylä, joka sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta.
Poliisi sai hälytyksen vähän puolen yön jälkeen. Ilmoittajien mukaan kadulla makaa raatoa kuin hautuumaalla Halloweenin aikaan ja verta kentällä kuin Krimin sodassa. Poliisi löysi kadulta kolme luultavasti puukolla sohittua henkilöä. Kaksi vakavasti ja kolmas erittäin vakavasti haavoittuneena. Tietojen mukaan kaksi haavoittuneista olisi nuorukaisia, kolmas olisi nainen.
Poliisi otti yön aikana kiinni yhden henkilön naapurikylästä Anderslövistä epäiltynä teoosta. Toistaiseksi mitään muuta asiasta ei kerrota. POLISEN
Keitä voisi olla tekijöinä ja uhreina? Noilla kylillä ei asu juurikaan enää ruotsalaisia. Molemmat pikkukylät ja Trelleborgin ympäristössä kaikki kylät ja niiden talot on valjastettu yksintulleiden afgaanilasten asumisyksiköiksi vuodesta 2015 alkaen. Joten luultavasti epäilty löytyy sieltä piireistä.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukkiva Tölli

”Rauhanuskonnon” edustajia

Übersturm

Äärioikeiston tekosia, pahoin pelkään.
Väärin ajattelevat rasistiset ihmiset on kaiken epäjärjestyksen takana Ruåttissa. Kotoutusrahaa ja -palveluita on lisättävä. Jokaiselle matukaiselle oma batiikkimamma/siiderivalas hyysäämään ja auttamaan yhteiskuntaan.
TAI: Aamuyöstä klo 3-4 välillä kuorma-autosaattueet matughettoihin MaTu-posse lavalle vaikka pakkokeinoja käyttämällä. MaTu-posse ajetaan rannikolla odottaviin laivoihin, viedään merirahtina omille kotikulmille ja kipataan rannan läheisyydessä mereen niin saavat kahlata/uida sinne mistä tulivatkin.

Heja Sverige

Ilmoitusherkkyys on vain lisääntynyt, ei se sen kummempaa.

Anonymous

Hyvä kun puukottelevat toisiaan, olisivat kaikki kolme saaneet kuolla.