Monikulttuurista menoa Tukholman Älvsjön ulkoilmauimalassa

Kuvakaappaus 2019-07-09 07-22-32.png
Kuva Älvsjön uimalasta ajalta jolloin monikulttuurisuus ei vielä ollut saapunut Tukholmaan suuressa mittakaavassa ja lapsetkin uskalsivat käydä uimassa.

Maanantai-ilta oli paha ilta muutamille nuorukaisille, jotka eivät osaa hiihtää. He olivat iloittelemassa Älvsjön uimalassa, mutta iloittelu tapahtu ns. toisten kustannuksella.

Koko ilta oli ollut hyvin rauhatonta, kunnes sitten klo 21.00 jälkeen nuorukaisten ote herpaantui kokonaan. Ensin aloitettiin joukkotappelu, johon osallistui 10-20 nuorukaista. Muutama henkilö saatiin kuskata sairaalaan paikattavaksi. Pampuilla ja kepeillä hakattiin toisia.

Sen jälkeen alettiin ampumaan ilotulitusraketeilla ja paukkupommeilla muita uimavierailijoita. Seuraavaksi keksittiin pölliä uimavierailijoiden vaatteita ja lopuksi kun mitään muuta ei enää keksitty niin altaaseen viskottiin kukkapurkit ja kaikki irtotavara, mikä käden etäisyydellä altaaseen saatiin lentämään. Kuten esimerkiksi puutarhatuolit, polkupyörät ym. Kenelläkään ei ollut enää uimahaluja, altaaseen oltiin myös paskannettu.

Tukholma kirjeenvaihtajamme kertoo, että uimalan häiriökäyttäytymiseen osallistuneet nuorukaiset tulivat maista, joissa ei harrasteta hiihtoa. Sen tarkemmin hän ei avaa taustaisuutta.

Poliisi joka tapauksessa saapui paikalle ja helikopterikin saatiin yläpuolelle pörräämään varmuuden vuoksi. Nuorukaisia ratsailtiin ja ainakin yksi alaikäinen kuulusteltiin epäiltynä johonkin rikokseen. POLISEN

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Monikulttuurista menoa Tukholman Älvsjön ulkoilmauimalassa

 1. ”Nuorukaiset” ovat vain turhautuneita. Valtamedia selittää osa miljoona.

  56
  1. Ei se enää edes selitä vaan jättää kylmästi kertomatta. Jos kaikki kantikset olisi hukutettu, olisi ehkä ollut pakko höpistä vaikka heikentyneestä uimataidosta.

   40
 2. Ehkäpä paikka ei ole riittävän tasokas ja nuoriso hermostui siitä, ettei heille järjestetä riittävän mukavaa aktiviteettia?

  Kenties pääsymaksun korkeus alkoi jälkikäteen harmittamaan?

  44
 3. Nyt äkkiä haastattelemaan läheisen vuokrakolhoosin klaanipäällikköä, jolta saadaan itkettävä tarina miten tällaiset uutiset aiheuttavat rasismia ja turvattomuutta matukoissa.

  Olisiko Venäjällä paskasakki riehunut uimalassa hyvin pitkää? Ei olisi: valvojilta olisi tullut keppiä heti ja miliisien toimittaman järjestyksen palauttamisen jälkeen jokainen matukka olisi lähtenyt kotiin sen verran turvoksissa, että olisi kotona ollut äidille kertomista. Muutama olisi varmaan saanut ”kumipuun oksaa” sen verran, että pari viikkoa olisi mennyt ihan kotona lepäillessä.

  Kuitenkin siot onnittelut Svedu-pelleille! Olette onnistuneet muuttamaan maanne kehitysmaaksi ennätysajassa!!! Tosin Suomessa tulemme perässä hyvää vauhtia…

  91
  1. ite olen asunut eri perioodella tukholmassa ja s-täljessä.. 20v..uskomatonta että svennut ei herää…poliisitkin ihan nyperöitä….kaikenlaisia greetoja….mutta niinkuin krjoitit hyvää vauhtia on myös hölmölä, ihan esim. vantaan ja espoon suuntaan, pääkaupukin ihan …….rikki…..

   51
  2. Näitä on ollut myös muualla EU-maissa ihan äskettäin. Nouseva trendi ja onko rantautumassa pian Suomeenkin?
   Ajetaanko tällä takaa sitä että mellakoinnin avulla uimahallit saadaan tyhjiksi ainakin naisista ja klaaniväen yksinomaiseen käyttöön? Mene ja tiedä, sillä villiaasigeenit ovat potkituttaneet kiivaasti muutenkin Ismaelin ajoista asti.

   37
   1. Piti oikein guuglettaa tuo uimahalliasia. Ovat ”remontoineet” jo 2017 helmikuusta lähtien meidän kylällä tuota. Rahaa on huomattu olevan 14 000 000€ (14 miljuunaa) hassattavaksi siihen hupiin. Voitte kuvitella, että remontin kestäessä afgaaneja ja muita mutiaisia on ilmestynyt jostain aivan perkeleesti lisää ja eiköhän niitä avajaisissa piisaa ja niiden jälkeenkin. Onneksi saunassa tulee olemaan kaksi kiuasta, että sen toisen toimiessa paskankuivaamona, sille toiselle voi heittää vettä, näin tulee kaikki lapsisotilaiden tarpeet tyydytetyiksi. Pitää hommata uimaburka, saa istua naisten puolella ja uida rauhassa.

  3. Meillä otetaan mallia ruotsista. Se että opittaisiin ruotsin virheistä olisi liikaa vaadittu tältä vihervasemmistohallitukselta.

   23
 4. Ei uimalassa saa riehua, joku voi käyttää riehujia kellukkeina.

  20
 5. Tuo ainoa kuulusteltu alaikäinen on tietysti pottunokkainen kanta-asukki, jota epäillään viharikoksesta. Hänen epäillään katsoneen ns. vihaisesti altaaseen paskojaa. Todennäköisenä lopputuloksena opiskelupaikan menetys, potkut kesätöistä ja 30 000 kruunun korvaukset kakkaajalle, jolla tuli tuikeasta katseesta oikein paha mieli.

  66
  1. Saattaa olla kyseessä Oulussakin vaikuttanut sarjakakkaaja ja jonkin maan kantis. Ei saa yleistää, eivät kaikki afgaanit edes osaa paskantaa vedessä, kaikki eivät edes uskalla mennä altaaseen hukkumaan. #opetelkaauimaan

 6. Yksittäisten turhautuneiden lapsien yksittäisiä tekoja, rassistit ja ruotsidemokraatit liiottelevat tapansa mukaan. Muutamasta paskakikkareesta pahoitetaan mieli. Pitäisi medelsvenssonin ymmärtää että monikulttuurisuus on rikkaus joka nostaa ruotsin humanitääriseksi suurvallaksi.

  45
 7. Elukka on aina elukka, ei se vieteilleen mitään voi.
  Ruotsin on vain totuttava ja alistuttava kun lukumääräisesti vielä pienempi mutta vahvempi paskastanian elukka on ottanut maan haltuunsa.
  Svedut saavat syyttää vain ja ainoastaan itseään.

  35
 8. Käsittääkseni kysymys on monikulttuurisesta uimatraumasta ja trauman ovat aiheuttaneet rasistiset svenssonit sen vuoksi, koska he ovat rasisteja.

  33
 9. Tuo kuva on selvästi ajalta jolloin uimaloihin ei päästetty eläimiä.
  Ruotsissakin on jo moneen kertaan nähty, että villieläimiä ei pidä päästää ihmisten keskuuteen, joten ruotsalaiset saavat tuostakin tapauksesta syyttää vain itseään.
  Ruotsalaiset: suvaitkaa enemmän ja sietäkää enemmän. Kyllä se siitä vielä itkuksi muuttuu.

  39
 10. Näitä on ollut myös muualla EU-maissa ihan äskettäin. Nouseva trendi ja onko rantautumassa pian Suomeenkin?
  Ajetaanko tällä takaa sitä että mellakoinnin avulla uimahallit saadaan tyhjiksi ainakin naisista ja klaaniväen yksinomaiseen käyttöön? Mene ja tiedä, sillä villiaasigeenit ovat potkituttaneet kiivaasti muutenkin Ismaelin ajoista asti.

  22
  1. Ruotsi puuhaa nyt innolla- Suomen mallin mukaan- rasististen organisaatioiden ja varsinkin NMR/PVR kieltämistä. Vasemmistoextremisteistäkään ei tykätä mutta kuitenkin enemmän joten ne kukaties saavat jatkaa. Islamisteistakaan ei tykätä mutta jaa… hmm… no…?

   Mitäköhän kaikki Ruotsin viha-imaamit tykkäävät naisten jalkapallonpeluusta? Olisi kiva tietää! Onko se haram? Pitäisi leikata päät? Kas kummaa kun Ruotsin MM- bronssijoukkue sai juhlia Göteborgissa ilman että heitä raiskattiin? Tai ehkä sittenkin…?

   25
   1. Luulisi naispalloilijoilla olevan benjihyppelyä, ei kaikki tietenkään ole lesboja. Burkat niillekin vaan.

 11. Olen sen verran paljon ollut noiden kähtävien kanssa tekemisissä ihan heidän kotikonnuillaan, että tiedän heidän tapansa.
  Perkeleellinen älämölö,uho, meuhkaaminen, käsillä mesominen ja väkivallalla uhkailu.
  Se loppuu aina siinä vaiheessa kuin seinään kun ne tuojottavat rynkyn piippuun, sitten alkaa matelu ja ulina.
  Svedut ovat vetäneet hartiat lysyyn ja uikuttavat ja kähtävä ottaa tilan heti itselleen ja senkuin kiihdyttää perseilyään.
  Näin se homma vaan toimii ja tilanne vain pahenee sitä mukaa kun alistutaan lisää.
  Niille pitää heti näyttää kaapin paikka muutoin peli alkaa olla siltä osin menetetty.
  Korjausliikettä ei ilman verenvuodatusta pysty svedut enää tekemään, se aika oli ja meni.
  Mitä pahemmaksi tilanne päästetään niin sitä verisempi on aikanaan lopputulos.
  Se, että onko sveduilla edes halua koskaan alkaa korjaamaan asiaa onkin aika iso kysymysmerkki.
  Alkaako edes jonkinmuotoinen vastarinta siinä vaiheessa kun kantiksia aletaan järjestelmällisesti teurastamaan jää nähtäväksi.

  46
  1. Tuota samaa minäkin mietin lähes päivittäin eli milloin tulee svedujen mitta täyteen, tuleeko se täyteen ja mitä sitten tehdään? Luultavasti tehdään niinkuin nytkin eli perustetaan työryhmä jonka tehtävänä on tutkia asiaa seuraavat kaksi vuotta. Sen jälkeen asia kiertää erinäisissä instansseissa jotka sanovat myös mielipiteensä. Sitten veivataan lisää, muutetaan alkuperäisehdotusta jonka jälkeen uusi kierros lausuntoineen jne jne.

   28
   1
   1. Ja lopuksi koko ehdotus teilataan kauheaksi rasismiksi, antaa päiden vaan pudota, sehän on kulttuurillinen erityispiirre jota on vaalittava.

    23
   2. Ruotsalaisten mitta ei tule täyteen, koska jos mitta tulee täyteen ja alkaa tekemään harkitsemattomia tekoja niin pääsee vankilaan ja se vastarinta oli sitten siinä. Mitään joukkoyhtenäisyyttä ei ole edes näkyvissä, joka olisi ainoa ratkaisu.

    29
  2. Enemmän kiinnostaa Suomen kohtalo. Jos nyt Tanska saa jotain aikaiseksi, eikä kiintiömuslimeita saada lennätettyäkään pilvin pimein, pelastutaanko vahingossa, ilman omaa ansiota? Ruotsille kukaan mitään voi, kai. Siellä ongelma lisääntyy pirullista tahtia, vaikkei ketään enää pääsisi livahtamaan muiden asuntoihin elbaamaan. Mihinkään kansanmurhaan en usko noiden ryhtyvän.

   Entä jos ruotsalaisia alkaa tulvimaan Suomeen pakoon sotaa ja vainoa? Nehän perkeleet ovat siinä vaiheessa väkisin tuhonneet oman maansa, eli tulevat tekemään saman tänne. Minkälaista armoa sellaiselle rottalaumalle tulisi muka antaa? Syökööt sontiaisia on oma mielipiteeni ja tulee myös olemaan suomalaisista noin yleisesti, kunhan samaan pisteeseen päästään.

   Rupeen ***tana muslimiksi, niin ei tarvitse kuunnella suvakkien ulinaa, saan olla mies, saan myös sitä rispektiä rikkoessani teidän tavaranne. Ei huono muutos.

   1. Viimeisen kappaleen kirjoitukseesi on pakko siteerata erästä Kummeli-sketsiä: ”Erittäin hyvin sanottu siellä perällä”.

    Bonuksena uskontosi vaihtamiselle, sitten voit haalia itsellesi vaikkapa neljä vaimoa! Muu olisi sitä inhaa rasismia! HIeman vakavammin puhuen, en ymmärrä miksi länsimaiseen sukupuolten tasa-arvoon tottuneet naiset haluavat takaisin sinne ”nyrkin ja hellan väliin”? Ehkä se lienee heidän salainen toiveensa?

    Ei näistä (kiihko)feministeistä ja -suvaitsevaisista ota Erkkikään selvää mitä he oikeastaan haluavat. ”Be careful what you wish for”….

    10
   2. En usko tuohon ruotsalaisten pakoon. Joitakin henkilöitä voi lähteä maasta sen takia, mutta yleisesti ihmiset hyväksyvät tilanteen eikä tosiasiassa moni näe monikulttuurisuutta kuin suurena onnena.

    1. Totta tuokin, nimbyillä voi jonkin aikaa. Mitäpä sitten tekee svenne, kun autoilemaan oppineet muhamettilaiset ja kuukerit alkavat tehdä ”metsästysreissuja” pottunokkien kivoihin lähiöihin tai jopa syrjäseuduille. Varsinkin jälkimmäisestä kepposteluvaihtoehdosta tulee mieleen muunnos mainion elokuvan ”Alien” tunnuslauseesta: ”In Space No One Can Hear You Scream” ts. syrjäseudulla ei kukaan kuule huutoasi. Tämä tietysti pätee myös ”metsästysreissulla” oleviin…

 12. Miten suomen suvakkiihmiset mahtaa sisäistää tämän uimahalli/ uimala poliitikan? Ruotsalaisten hyvinvointiin on jo menetetty, eikä suomen pidä seurata perässä. !!Tuli maista joss ei harrasteta hiihtoa!!!

  1. Anteeksi kirjoitus virheitä, mutta kävi niin luonnon päälle lukiessa tekstiä. 😉

 13. Suomalaiset pitää ottaa oppia ruotsin virheistä tai suomi/pohjoismaat uppoaa ruotsin mukana monikutturiseen viemäriin..josta tuskin tulevaisuuden sukupolvet kiittävät.

Comments are closed.