Puukkotiistain seuraava puukotus Malmössä

Malmössä tehtiin puukkotiistain viimeinen (?) puukotus. Tällä kertaa Limhanmissa eli suomalaisittain Liimasatamassa papparaiset äityivät puukkoväijyn.

Liimasataman torille hälytettiin klo 17.00 aikaan poliisi ja ambulanssi. Paikalla selvisi että 80-vuotias papparainen oli tuikkinut puukolla – omasta näkökulmasta vielä teinipoikaa – pitkin kehoa.

Nuorukainen vietiin sairaalaan epäiltynä vakavien puukonpistojen saamisesta ja vanhus putkaan epäiltynä murhaamisen yrityksestä. Olletikin, että muhraaminen ei poliisin mukaan ollut hengenvaarallista murhaamista vaan sellaista harrastelijamurhaamista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Puukkotiistain seuraava puukotus Malmössä

 1. Olisko paskanaama mennyt mussuttamaan ”Wanhan liiton” papparaiselle, jolla oli vielä munaa näyttää missä kaappi seisoo? Jos/toivottavasi näin oli, niin ISO hatun nosto aidolle vastarintameiningille!!!

  29
 2. Ruåtsalaisille suoritetaan parhaillaan viimeistelykypsytystä jonka jälkeen viimeinen askel valvontayhteiskuntaan siirtymiseen ei aiheuta vastarintaa -lisää poliiseja, lisää kameravalvontaa, lisää tiukennuksia aselakiin, liikkumisen rajoittamista…

  Vanha toimivaksi osoittautunut taktiikka. Youtubesta löytyy lyhyt suomenkielinen video ”Stalinin kana” joka kannattaa ehdottomasti katsoa ajatuksen kanssa.

  12
  1. Ruotsi siirtyy joka alalla kameravalvontaan. Potilaitakin aiotaan yhä enemmän valvoa kameran avulla niin ei tarvitse palkata kallista hoitohenkilökuntaa (kerrottiin uutisissa männäpäivänä).

   GlobalistiRanska alkaa kyttäämään vihapuheita ja USAkin oli jotenkin asiassa mukana, ehkä se alkaa luovuttaa vihapuhejuttuja niitä tutkiville tms, en muista tarkkaan. (SVT)

  2. Ruotsissahan ei ole kameravalvontaa juuri missään. Viro ja Suomi ovat oikeita kameravalvontayhteiskuntia, varsinkin Viro verrattuna Ruotsiin. Ruotsissa edes omaan kauppaliikkeeseen ei saa asentaa kameroita ilman hallinto-oikeuden lupaa, joka sekin on hyvin vaikea saada.

   1. No onhan Ruotsissa nyt toki kameroita mutta niiden filmit eivät välttämättä kelpaa todistusaineistoksi vaikka olisivat päivänselviä. TerroristiAkilov onneksi saatiin kiinni kiitos SLn kameran. Kas kun ei sitäkin filmaamista tuomittu etniseksi…

    Eikä oman talonsa ulkoseinään saa asentaa kameroita niin että ne kuvaa esim. tielle. Joitakin vuosia sitten vanhempi pariskunta laittoi kameran linnunpönttöön kuvatakseen muistaakseni ilkivaltaa mutta saivat rapsut.

 3. Liikkuminen ulkosalla kantaväestöön kuulivilla on riskaapeli hommaa, kieltoja, ainakin liikkumista tiettyinä aikoina tulee välttää, myös alueet joissa liikuskelee syytä valita huolella, yksin liikkuminen on jo suuri riski. Tästä seuraava askel onkin omassa torpasaan asusteleva papparainen, ovesta työntyy joukko pitsikauppiaita, joiden tarkoitus ei suinkaan ole myydä, vaan viedä, yleensä vielä lähtiäisiksi tempastaan turpaan.
  Elintilamme kutistuu kaikenaikaa, salakavalasti huomaamme olevamme huutolaisia omassa kotimaassamme, anteeksi pyydellen joudumme kulkemaan.

  17
 4. Kerrankin kantaruotsalaistaustainen puukotus? Matut alkavat olla melko laiskoja siinä 60 -jälkeen….

  13
 5. Limhamn on/oli Malmön viimeisiä Ruotsalaisten vallassa olevia alueita, ns. vähäsen parempi asuinalue, joskin sinnekin on saastaa ja mutaa viime vuosina vyörynyt. En olisi yllättynyt jos kyseessä on vanha Ruotsalainen herra joka on muslimiryöstöyritykseltä itseään suojellut. Malmö on malliesimerkki siitä miten suvaitsevaisuus tuhoaa kaiken alkuperäisen. Jos otat lemmikeiksi torakoita, ihme ja kumma niin talosi on täynnä torakoita joista et ikinä pääse eroon etkä kohta voi itse enää talossasi asua. Torakat kyllä viihtyvät talossasi jonka heille suvaitsevaisen tietämättömäisesti luovutit, ja levittäytyvät naapurisi taloon myös, naapurisi suureksi iloksi. Tämä ei ole mikään ”ainoastaan Malmö”-ilmiö, vaan näin tapahtuu tasan tarkkaan jokaisessa maailman kolkassa missä muslimeille/afrikkalaisille/balkanin sankareille tarjotaan sossurahaa. Ei sossurahaa=ei yhtäkään ”pakolaista”. Nolla. Ei ketään. Eikös olekin ihmeellistä?

  15

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.