Puukkotiistain seuraava puukotus Malmössä

Malmössä tehtiin puukkotiistain viimeinen (?) puukotus. Tällä kertaa Limhanmissa eli suomalaisittain Liimasatamassa papparaiset äityivät puukkoväijyn.

Liimasataman torille hälytettiin klo 17.00 aikaan poliisi ja ambulanssi. Paikalla selvisi että 80-vuotias papparainen oli tuikkinut puukolla – omasta näkökulmasta vielä teinipoikaa – pitkin kehoa.
Nuorukainen vietiin sairaalaan epäiltynä vakavien puukonpistojen saamisesta ja vanhus putkaan epäiltynä murhaamisen yrityksestä. Olletikin, että muhraaminen ei poliisin mukaan ollut hengenvaarallista murhaamista vaan sellaista harrastelijamurhaamista.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.