Ruotsissa toinenkin puukotus aamun aikana – uhrina alaikäinen tyttö

Kuvakaappaus 2019-07-09 14-18-58.png

Ruotsissa tehtiin toinenkin puukkomurhan yritys aamun ensimmäisten tuntien aikana. Klo 09.00 aikaan tehtiin väkivaltaa alaikäiselle tytölle. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

Skellefteån keskustassa sattuneessa tapahtumassa mies hyökkäsi nuoren tytön kimppuun puukolla tai muulla teräaseella varustautuneena. Poliisi ei kerro tarkkaan tapahtumasta, vain se kerrotaan, että mies karkasi tytön päälle. Poliisi oli nopeasti paikalla ja tyttö pääsi ambulanssin kyydissä sairaalaan.
Poliisi otti kiinni yhden täysi-ikäisen miehen epäiltynä teosta ja tutkii tekoa nyt murhan yrityksenä. POLISEN

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Übersturm

Taas yksittäistapaus(, jonka takana on melko varmasti äärioikeistolainen rasistinen ääriliike tai se edustaja)! Toisaalta tekijä voi olla mielenhäiriöstä kärsinyt Ruåttalainen.
Pelolle ei saa antaa valtaa, ilmoituskynnys on vaan alentunut, ainahan näitä on sattunut, jne, jne.
Ei saa tehdä hätäisiä johtopäätöksiä vaan keskitytään yhteiseeen rauhan rakentamisen ja vuoropuheluun.

Los6666

ja lisää maahan näitä paskamaiden rauhan uskonnon edustajia, niin kulttuuri se vaan jatkaa rikastumistaan. ei oo sveduilla enään niin tylsää

Anita

Suomi näyttää oikein esimerkkiä. Kyllä alkaa pistämään vihaksi tämä touhu.

fatwantarkistaja

Viittanet Arabianrannan murhaepäiltyyn? Korostan, että kyseessä on vasta epäily. Kunniaväkivaltaa se ei ollut, eli ihan normi joulusurma. On se kyllä kammottavaa kenen tahansa tekemänä ja keneen tahansa lapseen kohdistettuna tuo touhu.

Acc358

Rikastajatutka värisee. Perheen isä siinä vain puolusti perheensä kunniaa ja aikoi tappaa tyttärensä?

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Carl

Sipilä on on sokissa kun laskee miljooniaan ja kuinka sai lapsille junailtua lisää kun ei tarvi maksaa veroa, eikä olla muuta nykyään ja vain,—> kuin irvistää suomelle että siitäs saitte. Kikkelis kokkelis.