Ruotsissa toinenkin puukotus aamun aikana – uhrina alaikäinen tyttö

Kuvakaappaus 2019-07-09 14-18-58.png

Ruotsissa tehtiin toinenkin puukkomurhan yritys aamun ensimmäisten tuntien aikana. Klo 09.00 aikaan tehtiin väkivaltaa alaikäiselle tytölle. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

Skellefteån keskustassa sattuneessa tapahtumassa mies hyökkäsi nuoren tytön kimppuun puukolla tai muulla teräaseella varustautuneena. Poliisi ei kerro tarkkaan tapahtumasta, vain se kerrotaan, että mies karkasi tytön päälle. Poliisi oli nopeasti paikalla ja tyttö pääsi ambulanssin kyydissä sairaalaan.
Poliisi otti kiinni yhden täysi-ikäisen miehen epäiltynä teosta ja tutkii tekoa nyt murhan yrityksenä. POLISEN

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.