Autopalot jatkuvat Lundissa jo useatta viikkoa peräkkäin

Autopalot Lundissa jatkuvat jo useatta viikkoa peräkkäin. Paloja oli viime yönä myös naapurissa Hässleholmissa.

Lundissa tuhottiin yön paloissa 2-3 autoa. Yksi sytytettiin tuleen, joista palo levisi viereisiin autoihin. Autopalo on siitä pirullinen laji, että kun viereinen auto palaa niin yleensä lämpö tai savu ja noki tuhoaa viereisenkin auton. Jo melko pienikin savumäärä, joka pääsee viereisen auton sisälle tekee autosta ajokelvottoman.
Poliisi tutkii asiaa, mutta jäljille ei ole päästy. POLISEN Myös naapurikunnassa Hässleholmissa poltettiin pari autoa.
Lundissa autopalot ovat jatkuneet viikkoja. Kannattaa katsoa poliisin tilannehuoneen aika vaikuttava lista autopaloista, Brand, Lund. Kymmeniä autoja on sanotaanko juhannuksesta asti poltettu melkeinpä yö yön perään. Poliisi epäilee tekijöiden tai tekijän olevan samoja jokaisessa palossa.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Patriootti

Allahin Penttari Hirvosilla jatkuu vaan Jussin vietto. Kokot vaan ovat kuitenkin pitemmän aikaa olleet autoista tehtyjä. Juhlinta tulee jatkumaan niin kauan kunnes omistavat maan.
EI voi kuin onnitella hurreja!

Anonymous

Vakuutus, turvallisuus ja autobisneksessä työskentelevät tienaa tällä. Etenkin ne jotka tienaavat eniten. Sen takia ne kannattavat mokutusta aktiivisesti. Sama pätee moniin muihinkin aloihin. Mitä enemmän porukkaa lappaa ulkomailta sen paremmin bisnes käy ja talous nousee. Otetaan vaikka kehitysmaamuslimeita jos ei muita saada. Suuri joukko tienaa. Suurin joukko eli tavalliset kansalaiset ovat suurin häviäjä. Tavallinen kansalainen on se jota tässä kuviossa kusetetaan ja huolella. Kyse on elitiitin ja rahavallan salaliitosta kansakuntaa vastaan. Lavastamalla homma ihmisoikeuksiksi ja suvaitsevaisuudeksi yms. hyväksi saadaan tavallisia hölmöläisiäkin kampanjoimaan oman tuhonsa puolesta. He eivät tienaa mitään ja uhraavat vapaa-aikaansakin asin puolesta. Raharikkaat ja kahitysmaalaiset huijarit kiittää. Jossain vaiheessa koko homma kaatuu omaan mahdottomuuteensa ja sitten ei kellään ole enää kivaa. Raharikkaat muuttavat muualle ja kehitysmaamuslimit voivat palata kotiinsa. Mitä tavallinen kansalainen tekee siinä vaiheessa?

fatwantarkistaja

Paluumuslimeja taida ollakaan. Taitaa alkaa laajamittainen sortokausi, kunhan rahat on valtiolta loppu, eikä velkaa saa mistään. Taviskantis lähtee työnhakuun, josko sama tehdas ottaisi tänäänkin nälkäpalkalla hommiin. Työkyvyttömät kokevat rotta-ansojaan ja riitelevät saaliista keskenään. Tavispakolainen piinaa työssäkäyvää omana duuninaan, jotainhan sillä on, kun taas on työhommissa ollut. Työkyvyttömyysmuslimi elää siinä siivellä, klaani jeesaa omiaan kyllä. Pitääkö kertoa erikseen, että naiset ja ainakin tyttölapset kantaväki pitää visusti piilossa, niillä on eniten viihdearvoa, ehkä rahallistakin. Tietysti helposti ajaudutaan siihen tilanteeseen, jossa nainen tienaa perheelle elantoa, ette ikinä arvaa miten. Shariaa noudattavat myös kantikset, teloitukset ovat jokaperjantainen kokoperheen massatapahtuma.
Tuosta emme enää nouse, aseet ja kaikki valta on pakomuslimien käsissä.

Pessimisti

Luulisi ruottissa olevan maailman kalleimmat palo- ja ilkivaltavakuutukset autolle. Heh.

Pessimisti

Negertilläggsavgift. N—rilisä.

Musta makkara

Poliisit voisivat hieman muistella nimityksiä, joita heistä käytetään. Yksi nousee tässä yhteydessä esille: Kytät.
Onko tuo Lund niin iso paikka, ettei perinteisellä stakeout keikalla tehdä tulosta, vai olisiko moinen hirvittävää rasismia? Jos keharit napattaisiin itse teosta, niin suvakit kiljuisivat raivosta.

Pulaa on

Nyt tarvittaisiin Lasermiestä.

Suklaat housuissa

Ruotsalaismiehillä on valahtanut hartialihakset sukkahousuihin, jopa kahdensanvuotiaat matuilevat ja porukka tutisee.

Gröön Farth

Autopalot edesauttavat taistelussa ilmastonlämpenemistä ja saastumista vastaan.
Siksi teemme kaikkemme, jotta tämä onnistuu myös tulevaisuudessa.

Anonymous

Villi länsi vain jatkuu Ruotsissa. Kyllä nyt romuttamot rikastuvat.

Pox!

Ullaredin megaostarin parkkipaikalla räjähti auto, siis pientä vaihtelua.

Wiljo

Näistä tulee sellainen olo, että poliisi ei rruotissa eikä suomessakaan aiokaan selvittää näitä autopaloja. Kun afrikka on keksinyt tulen , niin sitä ei saa heiltä kieltää.