Äärivasemmisto hyperventiloi maalitauluista

Äärivasemmistolaisissa piireissä leviää valeuutinen, jonka mukaan Kansallismielisen Liittouman kesäleirillä harjoitettiin jousipyssyillä ja ilmakivääreillä tarkkuusammuntaa. Valeuutisen mukaan maalitauluina oli muutamia politiikoita.

Asiasta on tehty seuraava kuvatodiste. Tai ”todiste”. Nimittäin kuvasta ei voi päätellä yhtään mitään. Äärivasemmistolaisten mukaan maalitauluina ovat Antti Rinne, Li Andersson ja Timo Harakka. Liittouman omassa alkuperäisessä kuvassa maalitaulujen päälle on photosopattu kasvohymiöt.
maalit.jpg
Valeuutista jakaa mm. Saku Timonen Apu-lehden blogissaan ja venäläinen Dimitry Gurbanov Twitterissä. Kuvasta ei kuitenkaan voi päätellä yhtään mitään. Jonkun tekemä ”kuvatodiste” on ollut äärivasemmistolaisten ainoa ”todiste” siitä, että jotain on tapahtunut. Mutta kun katsoo kuvaa niin tuo ei menisi läpi edes Gurbanovin venäläisessä oikeudenkäynnissä.
Äärivasemmistolaisessa rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa hyperventiloidaan tapahtuman tiimoilta. Rasisminvastustelijat toisaalta haukkovat happea, toisaalta raivostuvat. Kukaan ei jaksa vaivautua kyseenalaistamaan asiaa vaan koska se sopii agendaan niin sen on silloin oltava totta. Kun kuvaa katsoo tarkkaan, niin huomaa, että se ei todellakaan todista yhtään mitään.
Toisaalta mitä sitten, vaikka siellä olisi ollut politiikkojen naamoja maalitauluina? Äärivasemmistolaisten päämajassa aika varmasti Halla-ahon naamalle on tehty samoin. Nykyaika on sellaista, että mitä enempi uhriutuu ja saa hyperventilaatiopisteitä jonninjoutavista jutuista, sitä kovempi öyhötys saadaan päälle.

24 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tupauuno
Tupauuno
15.7.2019 23:15

Aikoinaan Neuvostoliitossa poika sattui laittamaan Isä Aurinkoisen kuvan ilmakiväärin malitauluksi, koska paperista oli pulaa, mutta Stalinin kuvista ei. Leiriä siitä järjesty pojalle 25 vuotta. Nämä viherkommunistit totta kai haluaisivat samanlaiset tuomiot nykysuomessakin. Ja tietysti Halla-ahon kuvaa saa käyttää maalitauluna, siinä ei ole kommareiden mielestä mitään pahaa.

Hannele Korpela
Hannele Korpela
15.7.2019 11:34

Photoshop-ohjelmathan on nykyisin jo sitä luokkaa, että niillä kyllä saadaan aikaiseksi kaikenlaista. Variksenpeläteillä vissiin ollut jonkinsortin käsityökerho koolla. Sitä vaan, kun oli, yllätys yllätys, joku laintuntija ja median palstoilla kommentoinut, että tässä saattaa olla ainekset kunnianloukkaussyytteeseen. Noh, mikäli tämä on variksenpelättien ”pikku jäynä” niin toivon että se pätee myös silloin. Perussuomalaisethan ovat täysin vapaata riistaa nykyisin.

Antianarkisti
Antianarkisti
14.7.2019 01:32

Jotenkin tulee mieleen pehmolelun pahoinpitelystä seurannut suvakkiulina.

Anonymous
Anonymous
13.7.2019 17:29

Kommarihuorat ovat antaneet pelolle valtaa.He ovat siis ISIS-yhteistoimintahuoria joiden kurkkujen auki sahaaminen on ihmisoikeuksien puolustamista rasismia vastaan.Näinhän se logiikka meni muslimisyöpäläisten toiminnankin kanssa.Sama asia varmasti nytkin eikös niin.

Pessimisti
Pessimisti
12.7.2019 22:23

Onko tämä valeuutinen vaiko ei? Oli tänään mtv:n kymmenen uutisissa ?? Pt medialle: Jos jotain sanotaan valeuutiseksi, sen pitää myös varmuudella olla valeuutinen. Tähän asti olen pitänyt Mtv:n uutisia vale- ja agendauutisina, miten on???

toni lajos
toni lajos
11.7.2019 23:12

Vihervasemmisto on kimpaantunut siinä määrin, että aikovat vaatia Piipon tikkatauluun heittelyä kiellettäväksi, joissakin tauluissa on vihreää, sekä napakympin kohilla punaista, se riittää pilkantekoon kyseisiä inisijöitä kohtaan, joten kieltoon mokoma heittely, taulut kaatopaikoille ja tikoista piikkareisiin uudet piikit, pysyy tossu paremmin tartanissa kiinni.

kanander
kanander
11.7.2019 21:43

Nyt putosin kärryiltä. Onko tapahtunut jotain vai eikö? Tämä Suomenmaa on sairas. I-sanomien otsikossa tuomittiin se, että astronautit veivät 50 vuotta sitten Playboy-tyttöjen kuvia. Se oli muka ”järjetön pila”. Onko kaikki toimittajat hintukaisia?

Hyperventiloikaa mielummin tästä
Hyperventiloikaa mielummin tästä
11.7.2019 20:39

Ruotsin BRÅ tiedottaa tänään (SVT):
Yleistoteamus on että sitten vuoden 2015 ovat ilmoitukset lapsenraiskauksista lisääntyneet tasaista tahtia vuosi vuodelta. Verrattuna vuoden 2018 ensimmäiseen puoliskoon ovat ilmoitukset lasten pahoinpitelystä lisääntyneet 9% ja lasten raiskaamiset 5%. Jos verrataan lasten pahoinpitelyjä vuoden 2010 lukuihin on nousu ollut 30%!
Aikuisten raiskaukset ovat kasvaneet vuoden 2018 ensimmäisestä puoliskosta kokonaista 14%. Kaikenkaikkiaan raiskauksia on ilmoitettu jo 4070 tänä vuonna, kuudessa kuukaudessa!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.7.2019 04:51

Huh, ilmoituskynnys madaltuu niin, että kohta ilmoittavat jo etukäteen. Rasismia. Onneksi tulee se sharia, loppuu ilmoittelukynnyskin siinä samalla, mitäs viettelevät.

jippos123
jippos123
11.7.2019 19:42

Nyt asian tiimoilta hypeventiloidaan jo iltapaskassakin. Mitenkähän minusta haisee tässä ”false flag”?
Ihan vain jo siksi, että Tampereella raakutaan jo suorastaan persujen kieltämistä ym hysteriaa.
Vaikka siellä olisikin ammuttu ko henkilöiden pärstäkuvia niin se ei ole rikos, ellei sitten demla päätä muuta.
Kaikille lienee parempi ettei lähdetä oikeita ihmisiä kosauttelemaan vaan puretaan niitä paineita pahviin.
Meillä nyt kuitenkin jopa ministerit saavat kuleksia kaduilla rauhassa, toisin kuin svedustanissa missä on laitettu jopa 2 ministeriä multiin.

jippos123
jippos123
11.7.2019 17:12

Tämä on taas tätä. Intissäkin vaihdettiin -90 luvulla vanhat rintakuvio-ja syöksyjätaulut neutraaleihin kun joku hyperventiloi siitä, että nehän ovat ihmisen muotoisia. Nou shit Sherlock? Ei intissä riekkojahtiin kouluteta vaan tappamaan ihmisiä.
Kyllä rasmuskeharit saa ihan rauhassa kitistä. Väkivaltaan pitää valmistautua väkivallalla. Soma-Liin mielipiteistä huolimatta väkivalta ei ole antifanttien monopolitoimintaa vaikka hänen mielestään se on erilaista ja siten hyväksyttävää.
Kyllä sitä itsekkin on tullut ammuskeltua kaikenlaisten pärstien koristamiin tauluihin kuten vaikkapa jo edesmenneen Bin Ladenin.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.7.2019 04:47
Vastaa...  jippos123

-99 oli Vekaralla vielä jantterit muistaakseni, eli musta rintakuva taulussa. Miksiköhän tositummia kutsutaan samalla nimellä.
P.S. Saattaa olla kyseessä ns valemuisto, eli hauska tarina on muuttunut todeksi ja ammuttiinkin oikeasti pyöreisiin tauluihin taistelupariammunnoissa vaimitäneoli.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
11.7.2019 15:14

Matalalla tasolla liikutaan molemmilla puolilla -Gurbanov juutalaisille ominaiseen tapaan yrittää repiä vihaa irti tyhjästä.
ÄÄRIMMÄISEN turhauttavaa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.7.2019 15:30

Kärkkäiseltä saa tehokkaita taljajalkajousia halvalla. Helpompi ampua ja käsitellä. Lisäksi n. 15x tehokkaampi kuin kuvassa oleva lasten jousi. Käsien asennosta päätellen kuvassa oleva kaveri pitää käsissään ensimmäistä kertaa kyseistä kapinetta. Nim. 48 vuotta jousiammuntaa harrastanut valkoinen hetero.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.7.2019 17:02

Korjaan ed. kommenttiani. Kärkkäinen Ei näköjään myy enää Perfect line x345 jalkajousia. No, saa saa niitä Vielä luvallisesti muualta.

Dick
Dick
11.7.2019 20:50

käsi talja..tai vastakaari jousi on myös kätsä..tulinopeus jalka jousta suurenpi

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.7.2019 22:11
Vastaa...  Dick

Totta,mutta vaatii harjoittelua tai synnynnäistä lahjakkuutta osua niillä oluttölkkiin 30metrin päästä. Jalka/varsijousella amatöörikin osuu tölkkiin helposti 30 metristä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.7.2019 04:42

Missäs omatoimiharjoittelet. Et missään, ellet omalla tontilla.

Urho Kepponen
Urho Kepponen
12.7.2019 06:55
Vastaa...  fatwantarkistaja

Tuo on osittain totta, mutta kyllä harjoittelupaikkoja löytyy yllättävän paljon täältä ”hyvien ihmisten kolmion” (Hellsinki, Espoo, Vantaa) ulkopuolelta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
12.7.2019 08:56
Vastaa...  fatwantarkistaja

Itselläni iso ok tontti+oma rata (30m ja 50m). Poikasena jouset kädessä pitkin metsiä. Ajokortin myötä radoilla ja näin vanhuksena omalla pihalla landella.

Putler
Putler
11.7.2019 14:24

HAHAHAHAHA!
Tätä nyt on tehty varmaan joka toisessa tai kolmannessa yläasteessa opettajista, ns. mulqvisteista ja milloin kenestäkin. Äärivässärit (sic) ovat niin väkivaltakiimoissaan, että pitää repiä ns. tikusta asiaa. Eikö ole ollut poliisihevosia pellefanteilla viimeaikoina kepeillä hakattavaksi, niin sitä kyseenalaista tarmoa pitää sitten jotenkin purkaa? Hengittäisivät välillä…
Yllätys, että siellä on ”mine puhu hjyvä soomi”-dimmu taas asialla, koskakohan sekin kotoutuisi niin paljon, että edes kielen oppisi?

Ei oo enää kivaa
Ei oo enää kivaa
11.7.2019 14:21

Jännää kuinka äärivasemmistolaiset itse huutavat kovaan ääneen omilla marsseillaan LUOKKASOTA! LUOKKASOTA! ja sitten järkyttyvät kun vastapuoli valmistautuu siihen äärivasemmistolaisten kovasti janoamaan luokkasotaan.

Pata kattilaa
Pata kattilaa
11.7.2019 15:52

Muistaakos kukaan sitä ”JOS JOTAIN PITÄÄ LEIKATA, NIIN LEIKATAAN STUBBILTA PÄÄ” banderollia jota nämä kauhistelevat vasemmistolaiset itse kanniskelivat ihan tässä muutama vuosi takaperin?