Itäkeskuksen tappelun suomalainen nousi somekuninkaaksi Ruotsissa

Kuvakaappaus - 2019-07-08 17-17-26

Helsingin Itäkeskuksessa kuvatun videon tyyppi, joka taisteli kymmeniä afrikaanoja ja muita tulijoita vastaan on noussut ruotsalaisessa sosiaalisessa mediassa kunniahenkilöksi.

Juttua on jaettu tuhansia kertoja somessa ja nuorukaista kuvaillaan ”suomalaisen sisun huipentumaksi”. Mies tappeli ensin yhtä kahta vastaan, kunnes jäi alakynteen. Esimerkiksi Flashbackin viestiketjussa tyyppi vetää pojot kotiin 100-0.
– Alappa vittuilemaan suomalaisille niin homma hoituu. Tässä tapauksessa ylivoima voitti, toivottavasti tyyppi selvisi. Jonkinlainen keräys pitäisi laittaa pystyyn,
– Todellinen suomalainen sankari! Hän taistelee kuten jokaisen pohjoismaalaisen pitää tehdä. Nuo kymmenet oksennukset yhtä vastaan, voi vittu!
– Jos tuo jäbä olisi saanut otteen yhdestä niin henki olisi pihissyt hiljaa muissa!
– Vitun rotat käy aina yhden kimppuun. Rottalauma perkele!
– Vitun kovat suomalaiset eivät todellakaan ota paskaa niskaan!
– Keharit yrittivät käydä suomi-pojan kimppuun, mutta jäbä taisteli loppuun asti kuin vittu kunnon mies eikä mikään lammas!
– Huomasitteko, että kun tappelu alkoi niin muualta ympäristöstä hyökkäsi suomalaisen kimppuun kehareita ihan kuin he olisivat olleet jotenkin osallisia tapahtumaa. Pääasia, että sai potkaista suomalaista.
– Rotat pitää häätää Pohjolasta ja tästä jäbästä pitää ottaa esimerkkiä, Kunnon jäbä!
– Tyypillistä rottakäyttäytymistä, suomipoika hoiti asian hyvin mutta ei voinut rottalaumalle mitään. Rispektit suomalaiselle!
– Suomalainen leijona hyeenalaumaa vastaan. Traagista, että Pohjolasta on tullut villikenttä.
Jne jne. Facebookin eri keskustelupalstoilla filmiä on jaettu tuhansia kertoja ja vastaanotto on sama. Suomalaisen toimintaa pidetään esimerkillisenä ja kadehdittavan rohkeana. Ihmiset toivovat, että ruotsalaiset miehet ottaisivat esimerkkiä suomalaisesta jääräpäisyydestä. Miksi emme muka voisi taistella niitä vastaan? Miksi suomalaiset taistelevat niitä vastaan mutta ruotsissa niille tarjotaan kahvia ja pullaa?
Seurataan tilannetta.

38 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
13.7.2019 10:33

Mistä mä löydän ton videon, linkkiä kitos jos joltain sais?! 👌

Fläsy
Fläsy
12.7.2019 20:54

En katso videota kuraväen takia. Näen Helsingissä päivittäin nokikolareita ja muita sekoja ihan tarpeeksi. Toivottavasti pätkän suomalainen kaveri on kunnossa, ja aikoo vastaisuudessakin pitää puolensa. Esimerkillinen tapaus on kyseessä, jos puolustaa itseään ylivoimaa vastaan. Pointsit hänelle.

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
13.7.2019 04:24
Vastaa...  Fläsy

Flashbackin 17 sivun ketju herkistyi ihan runonlausuntaan ja kirjallisuuteen lopussa. 😁
”Hakkaa päälle Suomen poika” ja Tuntematon sotilas – kirja saivat ihailevia mainintoja.

Turistas
Turistas
12.7.2019 18:01

Tuo video pitää linkittää Japanin ja Kiinan mediohin (ken kieltä osaa), niin Helsinkiin ei tule enää yhtään turistia Aasiasta. Ehkä silloin tuo jäteongelma aletaan ymmärtää.

Niemistö
Niemistö
11.7.2019 21:00

1939 Suomalainen mies ja konepistooli vastasi vihollisen joukkuetta, nyt on tilanne toinen, vihollinen on jo sisällä,
nyt on vaihdettava taktiikaa, nuorten viesten on alettava kulkemaan ryhmissä, jos tällä kaverilla olisi ollut kaksi
peräänantamatonta kaveria mukana jotka olisivat suojanneet selustaa, mitä nuo olisivat mahtaneet.

jippos123
jippos123
11.7.2019 19:56

Näin eräänlaisena väkivallan ammattilaisena annan muutaman vinkin.
1. Kannattaa opetella lyömään, tuulimyllyt putoaa aina ensimmäisenä ja väärin lyömällä satuttaa vain itsensä.
2. Toisin kuin luullaan niin jos yhdellä lyönnillä haluaa jonkun pudottaa niin sen ei tartte osua päähän. Maksan kärkeen osunut vartalolyönti pudottaa aina, eikä sen tarvitse edes kauhea moukari olla ja lyönnin kohteen koolla ei ole mitään väliä. Lisäksi kroppalyönti ei ole törkeä pahoinpitely.
3 ei tarvitse olla mikään ninja kun potkii, ei päähän vaan munille, polviin tai taas se maksan kärki.
Kannattaa treenata säkin kanssa, se kyllä opettaa jos lyö väärin, sitä paitsi todella hyvää kuntoilua.
Olin joskus vuonna kivi ja sakset lähes 10 vuotta spollareille lähitaistelukouluttajana, siellä näki kaikenlaisia hyppypotkijoita mutta totuus tulee karulla tavalla esiin kun mennään kehään. Itse nyrkkeilin aikoinaan melkein 20 vuotta, omaksi ilokseni, vaimon suruksi. Ei tykännyt kun tulin kisoista silmät mustana, heh.
Nyt ei enään viitsi, 30 vuotta nuoremmat jannut pesevät kunnossa ja nopeudessa mutta karvakädet ja yöntimot putoavat aivan varmasti vieläkin jos tarve vaatii.

Pinlaareni
Pinlaareni
11.7.2019 22:26
Vastaa...  jippos123

Hyviä ohjeita. Tuohon voisi vielä lisätä rintalastan alle lyömisen, kurkun seutuvilla olevaan arkaan paikkaan lyömisen (tämän suhteen lyöntitekniikan kanssa ei tarvitse olla turhan tarkka), sekä sivukoukun suu auki kirkuvan kunniakansalaisen alaleukaan. Matalat potkut reiteen tai polviin toimivat myös, mutta niitä ei kannata tehdä, jos tilanne on sinä vastaan monta ananasta – jo ihan pelkästään oman tasapainon säilyttämisen takia.

Yksin useaa vastaan
Yksin useaa vastaan
12.7.2019 06:38
Vastaa...  Pinlaareni

Kaasu + alapotkut = Koikahtaa

Miksi nokka joka paikassa?
Miksi nokka joka paikassa?
11.7.2019 16:37

Miksi Svenska Afghanistankommittén (SAK) eli Ruotsin Afganistankomitea on olemassa ja miksi se pyörittää sairaalaa kyseisessä maassa? Ruotsilla on ihmeelliset kytkökset nimenomaan Afganistaniin ja niiden ansiosta saamme tänne tyyppejä kuin liukuhihnalta niin että tukkarasva senkun roiskuu.
No, nyt kyseistä klinikkaa/sairaalaa on ampua posautettu ja neljä ihmistä kuoli joista kaksi työntekijöitä. Posauttajana maan omat, viralliset puolustusvoimat SVTn mukaan.

Paratiisista Paskareikään
Paratiisista Paskareikään
11.7.2019 18:41

Afgaanit istumalakkoilevat taas Tukhlman keskustassa pakkopalautuksia vastaan:
https://mitti.se/nyheter/afghaner-sittstrejkar-bantorget/?omrade=vasastan

Sisu tallella...
Sisu tallella...
11.7.2019 16:05

Hyvä, ehkä meistä ei koskaan tule Ruotsi kakkosta. Ollaan onneksi sen verran erilainen kansa kun alistuneet ruotsalaiset.

Anonymous
Anonymous
11.7.2019 15:33

Vieläkö ei tietoa tekijöistä?
Sankari oli kyllä mielestäni se jannu joka ryntäsi videon lopussa liukuportaista irrottamaan takiaiset jo maassa makaavasta uhrista.

Anonymous
Anonymous
11.7.2019 14:45

Brenton Tarant, kiitos!

Anonymous
Anonymous
11.7.2019 14:41

Pitää alkaa järjestäytymään ja hoitelemaan homma.

Anonymous
Anonymous
11.7.2019 12:39

15 hyeena aina hyökää leijonan kimpuun .Ei saa anta sosumatupaska lisääntyy .SPERMA PITSA ei pelasta maan taloutta .

Netti kiehuu Ruotsin vangitseman rapparin puolesta
Netti kiehuu Ruotsin vangitseman rapparin puolesta
11.7.2019 12:10

Amerikkalainen rappari/valokuvamalli jne ASAP Rocky, joka oli tulossa Suomeenkin, istuu Ruotsissa edelleenkin vangittuna pahoinpitelystä puolustettuaan itseään Tukholmassa kahta päällekäyvää ällöttävää afgaanilimanuljaskaa vastaan.
Limanuljaskeita poliisi ei edes puhutellut mutta rapparin, joka on työtätekevä veronmaksaja, pistivät putkaan. Syyttäjä on miesneiti ja muut asianomaiset suvakkiämmiä. Suivaantuivat kun rakkaat- Ruotsiin erikoistilatut- kultamunat saivat pataan gangstalta.
Kultamunat odottavat nyt kieli pitkällä vahingonkorvausta rapparilta joka itseasiassa on uhri eikä päinvastoin. Menettää noin 16 miljoonan kr tulot tämän takia. Skandaali. Oikeusmurha. Niin uskomattoman typerää ”maailmanparannusta” taas.
https://www.svt.se/kultur/asap-rockys-spelningar-i-juli-stalls-in
https://www.billboard.com/articles/columns/hip-hop/8519500/asap-rocky-arrest-celebrities-sharing-petition

Häyhis
Häyhis
11.7.2019 12:04

Ei noitten iki-sossuloisten hakkaaminen auta meitä mitenkään. Nuo pitää kaikki saada Suomesta ulos ikuisiksi ajoiksi, saadaan taas kävellä rauhassa joutumatta ryöstöjengiraiskaushakattaviksi omilla kaduillamme, ja säästyy kymmeniä/satoja miljardeja sossueuroja ja lukemattomia muita laskuja/kuluja jotka nämä valehtelevat vihamieliset rasistiset mukapakolaiset lapsineen meille aiheuttavat. Sossumuslimit ulos! Rautaa rajalle!

Tutiseva arvopohja
Tutiseva arvopohja
11.7.2019 11:38

Mitähän herra Arvopohja sanoisi tästä? Olisiko suomalaisen pitää antaa reppu, lompakko, puhelin, avaimet, vaatteet, kengät ja pyllistää?
TV- uutisista näin että Perkel taas tutisi, tällä kertaa herra Arvopohjan rinnalla. Nainen joka tuhosi Saksan ja koko Euroopan.

Pinlaareni
Pinlaareni
11.7.2019 13:43

Päähölmöläisen rinnalla tutiseva täti-perkel on vaan saavuttanut månikulttuurisuuden seuraavan tason, eli alkanut resonoimaan etnisen värinän myötä. Koskahan päähölmöläisemme saavuttaa saman tason…

Merkillistä värinää
Merkillistä värinää
11.7.2019 16:11
Vastaa...  Pinlaareni

Näyttää menevän aika monella megahertzillä tuo Perkelen etninen värinä. Se päättynee sulautumisena Mustaan Reikään?
Päähölmöläinen on vasta oppipoika-asteella mutta tietää jo että Muttin ganzes grosses ahterin takana on hyvä olla. Siellä se entinen päähölmöläinenkin aina hymyili suu messingillä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
11.7.2019 17:04

Merkkelistä saa 100kg:n tärylätkän työmaille vuokrattavaksi. Rupeaa sekin tuottamaan rahaa, tosin ei kestä kaziljoonaa vuotta hyvittääkseen tekonsa.

Anonymous
Anonymous
11.7.2019 09:19

Ja paljon ne***rin hakkaaminen auttaa? hyvät ihmiset ASEET on keksitty juuri tuosta syystä. Kerran ampuu ni ongelma pysyy mullassa. Mutta nykyään kun yli puolet kansast on pelokasta lammasta jotka pelästyy varmaan jo lukiessaan tämän kommentin. Tuhot tulee olemaan mittaamattomat koska lampaita ei sudet puolusta .. 🙂

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
11.7.2019 10:02
Vastaa...  Anonymous

Ei missään tapauksessa aseita esille noiden elukoiden vuoksi. Ne otetaan käyttöön metsästyskauden alussa ja ammutaan riistaa. Poliisit ja muut oikeusministeriön idiootit odottavat kieli pitkällä, että suomalainen käyttäisi metsästysasetta noita vastaan. Sen jälkeen aseet kerättäisiin heti pois kansalaisilta. Ite kaivan omat esiin kiekkojen ammuntaan ja kyyhkyjen metsästykseen elokuussa. ÄLKÄÄ HÖLMÖILKÖ!

Ile
Ile
11.7.2019 21:00
Vastaa...  Asko Liukkonen

Ei tarvitse ampua. Todennäköisesti riittää että ottaa sivullisena osaa tanssiaisiin pelkillä nyrkeillä. Aselait on nykyään aika tiukat jos käyttäytyy väkivaltaisesti. Muutenkin noi ”onneksi on aseet” jutut on ihan höpöhöpö juttuja. Ei me metsästäjät katuja haulikoiden kanssa kävellä, eikä tässä sisällissodasta kannata fantasioida. Hyvin tää jätkä kyllä alkuun itseään puolusti. Tietääkö kukaan kävikö pahemmin? Video loppuu kun maassa potkiminen vaikuttaisi vasta alkavan.

Anonymous
Anonymous
20.7.2019 08:56
Vastaa...  Ile

Aseita voi rakentaa myös itse. Vinkki.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
11.7.2019 04:56

Tässä paljastuu syy sille miksi tätä maata edelleen kutsutaan suomeksi. Tuhat vuotta jatkunut alivoimalla käyty puolustustaistelu väistämättä vaikuttaa geeniperimään -maantieteellinen sijainti, vihamieliset naapurikansat ja arktinen ilmasto on koulinut kansaamme ankaralla kädellä, jokaisella täällä eläneellä sukupolvella on ollut omat koittelemuksensa -hurri, ryssä ja Brysseli ovat vuoronperään, yhdessä ja erikseen, pitäneet huolta ettei haasteet ole päässeet loppumaan. Täällä pohjan tähden alla elintila on lunastettu verta vuodattamalla -aavikon satukirjoihin ja uskomuksiin perustuvaa rajalinjojen vetelyä ehdottaneet (joita historia ei tunne) on viety hullujen huoneelle tai upotettu lähimpään suonsilmään.
Suomalaisten identiteettiä yritetään murtaa järjestelmällisesti. Selkeä, edelleen jatkuva piikki propagandaan ilmestyi hieman ennen satavuotisjuhlia 2017. Mitään keinoa millä kansaa saataisiin jakautumaan ei ole jätetty käyttämättä -kuolleet kansallissankaritkin on lytätty armotta. Historian kulkua on venytelty jo ennestään vääristyneestä versiosta. Päivittäin 2-3 artikkelia joiden ainoana tarkoituksena on suomalaisuuden mitätöinti.
Eivät onnistu perkeleet. Omat pettäneitä ei päästä silitellä KUN takaisinmaksun hetki koittaa.

Pessimisti
Pessimisti
11.7.2019 09:13

Just joo. Kun tätä mädätystä seuraa, niin alkaa jo jalat teputtamaan siihen malliin, että joko,joko tässä pääsee talikolla tämän paskakasan kimppuun.

pop
pop
11.7.2019 09:21

Kyseinen kaveri tulee todennäköisesti saamaan poliisilta kovennetun esitutkinnan rasistisen viharikoksen takia ja Suomen valtamedia tulee leimaamaan kaverin rasistiksi ikuisiksi ajoiksi. Suomen puolueellinen oikeuslaitos leimaa kovimman mukaan, koska ”suomalainen on rasisti”
Jotta Suomen eliittin poliisin ja oikeuslaitoksen mielivaltaa vastaan voi taistella, mahdollisimman monen vain pitäisi kieltäytyä noudattamasta mielipidepoliisin sääntöjä. Jos kukaan ei noudata lakeja, niitä ei voi valvoa.

Musta makkara
Musta makkara
11.7.2019 23:02
Vastaa...  pop

Aivan. Kaveri joutuu tappelemaan sellaisessa paikassa, missä kenenkään ei pitäisi joutua hyökkäyksen tai edes vittuilun kohteeksi.
Itse olen nyt paikassa (ulkomailla), missä ei ole keharin keharia ja ei myöskään edes valkoisia kusipäitä. Käyttäytyminen on aivan huippuluokkaa. Ai helvetti, että tekee hyvää, kun kusipäisyys loistaa poissaolollaan. En ole nähnyt pienintäkään vittumaista tilannetta ja jopa paikalliset ulkomaalaiset ovat aivan huippuja.
Ei sellaisia paikkoja pitäisi olla olemassakaan, missä voi joutua jonkun aivan älyttömän syyn takia päällekarkauksen kohteeksi. Ainakaan länsimaissa., koska keharimaissa nyt sattuu ja tapahtuu kaikkea aina päänleikkauksia myöten.
Mutta pakkohan sitä on puolustautua, jos joku ryntää nyrkkien ja vittuilun siivittämänä päälle. Jos hyökkääjä on kehari, niin paha rasisti olet, jos puolustaudut. Olen varma, että kukaan vasemmistolainen tai vihermistöläinen ei tunne sympatiaa itseään puolustavaan maanmiestään kohtaan.

Anonymous
Anonymous
11.7.2019 04:45

Tässä se nähtiin että ei nämä luuserit pärjää ilman apuvoimia kenellekään. Helvetin paskahousut. Mammanpojat otti kaverit apuun kun jäivät alakynteen. Säälittäviä idiotteetteja, eikä muuta.

ählyt+neekerit=paskaa
ählyt+neekerit=paskaa
11.7.2019 03:08

Rottavertaus toimii oikein hyvin, tosin pilaa jyrsijöiden mainetta.

Pinnan alla kiehuu
Pinnan alla kiehuu
11.7.2019 02:39

Some on todellista Ruotsia eli sitä mitä useimmat ruotsalaiset rehellisesti ajattelevat, ilman kaunistelua.
TV- uutisissa muuten surkuteltiin että 45stä Välimeren yli tulevasta pakolaisesta yksi kuolee matkalla.
Miksi ei kukaan surkuttele sitä että 44 pääsee perille?

John MacMunne
John MacMunne
11.7.2019 06:11

No, minä ainakin surkuttelen ja toisaalta ihmettelen, mixei esim. IL-TV:stä löydy ikinä tällaistä videopätkää…

Ettei totuus tulisi ilmi
Ettei totuus tulisi ilmi
11.7.2019 14:02

Suomessa taas some ja foorumit poistavat tällaiset viestit äkkiä, ettei nykymeno paljastu kansan enemmistölle, jolle vastamedia on myyty ryssäntrollimediana, jota on epäilyttävää edes seurata.

Carl
11.7.2019 01:43

Suomalaisen nuoren ei pidä antaa näiden hallita tulevaisuutta, eikä antaa koskea omaan koskemattomuuteen. Tulen avuksi heti kun näen vastaavaa turun suedulla, jos ei riitä otetaan kovemmat keinot käyttöön. Asap ja heti.

Suomileijonan voimalla
Suomileijonan voimalla
11.7.2019 13:57
Vastaa...  Carl

Suomalainen SISU noteerattu taas maailmalla, tällä kertaa Ruotsissa, joka tappelee samojen ongelmien kanssa.
Tarvitaan kymmenen k-sipäätä hakkaamaan yksi sisukas suomalainen. Venäjällä taas useampi painija ym. kamppailulajitaustainen maanmies olisi tullut jelppimään kaveria, jonka päälle jokainen lähistön kaani hyökkää kun yksi ilman syytä hyppypotkulla aloittaa luonnevikaisen ylivoimahyökkäyksen.