Jaakonsaari: Suomalaiset haettava kuolemanleiriltä pois

Kuvakaappaus 2019-07-12 11-45-13.png

Sosiaalisessa mediassa on naureskeltu sosiaalidemokraattien Liisa Jaakonsaaren Twitter-päivitykselle, jossa Jaakonsaari kokee maailmantuskaa isiksessä mukana olleiden henkilöiden puolesta.


Al Holin, myös al Hawliksi kutsutulla leirillä on tällä hetkellä yli 70 000 henkeä vankeina. Suurin osa heistä naisia, joilla mukana lapsia. Homman tekee ongelmalliseksi se, että henkilöiden statusta on vaikea määritellä. He eivät ole oikeastaan sotavankeja, toisaalta he eivät ole tutkintavankejakaan esimerkiksi rikosasiassa epäiltynä.
Se kuitenkin tiedetään, että suurin osa naisista pakeni isiksen viimeisistä tukikohdista viime vuoden lopun ja kuluvan vuoden kevään aikana. Naiset ovat siis olleet mukana isiksen toimessa kuka missäkin tehtävässä.
Helsingin Sanomat tietää kertoa, että leirillä on seitsemän “suomalaista”. Tosiasiassa heistä vain kaksi on varmuudella suomalaisia. Yhden kerrotaan olevan “kanta-suomalaisen” käännynnäisen tytär, yksi on Ruotsissa ikänsä asunut Suomen kansalainen, mutta taustaisuus viittaa kuitenkin Pohjois-Afrikkaan. Loput kolme ovat somaleja.
Kun tiputellaan somalit pois, joilla ei pitäisi olla mitään tekemistä Suomessa, jää jäljelle neljä. Jos näistä neljästä nyt nuo kaksi sattuvat olemaan “kantasuomalaisia” (jota tosin vähän epäilen sitäkin) niin mikä tässä nyt on muka sellainen ongelma, että asiasta pitää tehdä kriisi?
Jaakonsaarella ja kumppaneilla on lapsellisen naurettava käsitys, että isiksessä mukana olleet pitää hakea kotiin ja sen jälkeen suorittaa rikostutkinta ollaanko isiksessä tehty rikoksia.
Mitä rikoksia?
Minkä maan rikoslain mukaan asioita tutkitaan?
Jos he ovat oleskelleet Syyriassa niin silloinhan heitä koskee Syyrian rikoslait. Heitä ei voi jo oikeuskäytännön mukaan tutkia Suomen rikoslakien tulkintojen mukaan. Paitsi tietenkin jos pystytään näyttämään toteen joku joukkotuhonta tms sotarikos, jollaisia on Suomenkin laissa. Mutta luultavasti naiset eivät ole kuitenkaan olleet määräävässä asemassa tai painamassa liipasinta. He ovat tienneet mitä tapahtuu, propagoineet isiksen asiaa, mutta eivät ole syyllistyneet mihinkään rikokseen, joista heitä Suomessa voitaisiin rangaista.
Näin ollen AINOA vaihtoehto isis-naisille on se, että jos he pääsevät Suomeen heitä ei voi laittaa vankilaan MISTÄÄN rikoksesta, koska Suomen laissa nyt vaan ei ole sellaista rikosnimikettä, jollaiseen he ovat isiksessä syyllistyneet. Heidät on päästettävä vapaaksi. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa.
Pientä kiusaa naisille voisi kuitenkin tehdä. He kaikki kulkevat tällä hetkellä säkki päässä eli islamilaisessa sotilasasussa. Jos he ovat viattomia pulmusia, jotka eivät tienneet mistään mitään ja katuvat lähtöään niin heitä voidaan testata. Heitä pitää kehoittaa riisumaan säkki. Jos nainen riisuu säkkinsä, voidaan mahdollisesti ajatella, että taustalla saattoi ollakin tietämättömyyttä. Mutta jos säkki pysyy päässä, sen alla on ihka aito ehta jihadisti.
Toiseksi Jaakonsaari ei käsitä mikä al Holin leiri ylipäätään on. Se on leiri, jonne on otettu vangeiksi isiksestä paenneita henkilöitä sen jälkeen kun Syyrian Demokraattiset Joukot SDF ovat olleet kaatamassa isistä. Ilman SDF:ää isis olisi edelleen voimissaan ja laajenisi.
Maailmanrauhan kannalta on tärkeää, että isiksessä olleet pidetään vangittuina ainakin siihen asti, että tiedetään tarkasti mitä heille tehdään, jos heitä ei haluta ampua kaikkia leirille. Heidän takia ei kannata kokea maailmantuskaa, sen säälin voi jättää sellaisille, jotka sitä tarvitsevat.
 

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Goobeli

Näistä ISIS-terroristi ämmistä ja niiden mukana pyörivistä pennuista (ei siis mitään tietoa kenen pentuja ne on) riittää tarinaa paskamediassa. Valtakunta pyörii velkavedolla, satoja tuhansia ihmisiä on muiden sponssaamana kotona makailemassa ja muitakin oikeita ongelmia on. Nämä kalifaatin perustajat pitäisi olla ihan toissijainen asia hoitaa. He menivät perustamaan omaa valtiota ja se arpa ei tällä kertaa voittanut. Millainen riemu ja ilo heillä olisi jos homma olisi onnistunut? Kyllä elvisteltäisiin kovasti miten hienosti homma menee ja paskamedia tekisi dokumentteja menestystarinoista.
Irak:ssa ja Syyrissa on noita varten oikeusjärjestelmät, vankilat ja isompia rikoksia tehneille pään lyhennystä/vastaavaa. Ei täällä tarvitse käyttää aikaa & rahaa noihin terroristeihin.
Missä on Miikkan puolesta itku? Ei puniikkipoliitikko huorat ei turhake punikkiproffat eikä muutkaan huuda asiasta?!? Kaverilla pitäisi olla paljon paremmat oikeudet saada hoito ja kyyti kotiin kuin terroristi ämmälaumalla.
Mihin tämä maa on mennyt mietin päivittäin, kun katson paskamedian uutisointia…

Somalit kotiin

https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/
Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.
Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa. NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää. – Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi. Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.
https://www.kansalainen.fi/norja-palauttaa-1-600-somalia-kotimaahansa/
https://www.vastarinta.com/somalian-ulkoministeri-somalit-voivat-palata-kotiin/
https://www.kansalainen.fi/tanskan-maahanmuuttoministeri-somalit-menkaa-kotiin-rakentamaan-omaa-maatanne/
JAKAKAA LINKKIÄ JA TULOSTAKAA UUTINEN PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

make

Somalimaa on huomattavasti turvallisempi kuin ruotsin kautta suomen ongelmalähiöt jotenka somalit sinne mistä ysikytluvulla tänne saatana tunkeutuivat….. siellähän ne lomailevat kautta tekevät julmuuksia tyttövauvoilleen, tästä olen huomauttanut lasumammoille vaan tuloksetta 😈

Ääni mustan taikakangaspussin sisältä

jaakonsaareen lienee tarttunut ruattalaisia riivaava joukkopsykoosi.

Anonymous

No onko tullut anteeksi pyyntöjä päättäjiltä groomingista tai siitä että väkivalta on lisääntynyt sekä pelko tavallisen kaduntallaajan kannalta? Luin erittäin hyvän perustelun via saarikon aloitteesta ns kotiintulo ajoista. Ihan selvää on se, että kun rikos/raiskaus tilastot ovat kasvaneet, arvatkaa miksi, niin tehdään tälläisiä aloitteita sekä poistetaan suurin syy, miksi naiset ym pelkäävät. Uskomatonta. Eihäb siitä kauan ole kun elvisteltiin miten turvallinen maa suomi on.

Anonymous

Jaakonsaari on Tytti Tuppuraisen, Sirpa Pietikäisen, Li Anderssonin ja Marja “öljyprinsessa” Ohisalon lisäksi (vain muutamia mainitakseni) hyvä esimerkki siitä, että naisilla ei tulisi olla äänestysoikeutta tai poliittisia toimintavaltuuksia.

make

On ikävää että nämä suvakkivihervassari naisoletetut pääsivät päättämään maamme tulevaisuudesta, ovat huolissaan näistä vitun muhamettilaisista saastoista vaan eivät maamme omista mummoista ja papoista jotka tekivät kovan työn tuleville sukupolville! Ps. Geelitukat ja mustat loiset pois maastamme!

Anonymous

Siellä ei ole suomalaisia. Jos lähtee terroristihommiin ulkomaille luopuu samalla Suomen kansalaisuudesta.
Lakia tästä ei vielä ole säädetty mutta jokainen älyllinen ymmärtää tämän automaattisesti.

make

Tämän kun nämä vassarit vieläpä ymmärtäisivät! Kehitysapu noihin musumaihin tulisi edullisemmaksi kun vietäisiin niiden muhammedi kusipäille ehkäisyvälineitä ja opetettaisiin oiken kädestä pitäen ettei serkkua saati siskoa saa hässiä jotenka ei jätesäkki ämmiä tänne…….

pöh

isis julisti sodan myös Suomelle, terroristeja ja vihollisiako tässä pitäis auttaa?

Anonymous

Jaakonsaari ollut aina yksi tämän maan törkeimmistä mädättäjistä.

Aito sukupuoli

Jaakonsaari on demari, joten ei tässä mitään uutta ja ihmeellistä ole.

Anonymous

Niin. Muistamme esim oulun grooming tapaukset. Pelkkä jäävuoren huippu väitän. Ja kuten olemme vaihtoehto median osalta suomessa ja jos kielitaitoa löytyy, lukea eri maiden valtamediasta sekä vaihtoehto medioista tositapauksia siitä mihin tämä monikulttuurisuus kommunismi on eurooppaa johtamassa. Islamin suhteen. Esim jaakonsaaren kommentit ovat täysin naiiveja kuten stubb joka totesi ruotsista tiedätte mitä. Muistamme myös turun terrori iskun joka olikin yhtäkkiä puukkoisku. Ja älkää unohtako että kyseinenn tekijä oli istunut kantasuomalaisten lasten joukossa koulussa! Eli pää, peppu, polvet jne meininkiä suvakkien hymyillessä. Pahin mitä juuri luin että ruotsissa oli huostaanotettu sijoitettu muslimiperheeseen. Mutta yritykseksi jäi. Isä pakeni ja sai turvapaikan. Miettikää. Länsimaassa lapset sijoitetaan muslimi perheeseen lastensuojelun toimesta. Tähän tultu.

Moonman

Tässä huostaanotto-jutussa muslimi-ukko oli ruotsin valtion kustantamana matkustanut puolaan tyttöjä hakemaan isältään pois. Miksi? Mikä motiivi muslimilla voi olla haluta valkoisia ala-ikäisiä tyttöjä luokseen asumaan joille ei ole mitään sukua. Onneksi tytöt pelastuivat ja puolan viranomaiset eivät heittäneet lapsia kirjaimellisesti suden kitaan kuten ruotsi olisi halunnut. Mitä seuraavaksi? Ruotsalaislapset väkisin huostaanotetaan ja sijoitetaan kehitysmaa-perheisiin.

fatwantarkistaja

Luulisi venäläisperheen olleen sen, josta uutisoitiin. Kymmeniä ruotsalaisia tyttöjä on pakosti annettu halukkaille muslimeille. Isähän saa tietääkseni tytöstä vaimon ihan laillisesti. Käy jossain islamistanissa ohimennen vihillä vaikka 12-vuotiaan kanssa ja Ruotsi lähettää sinulle “näin raiskaat lastasi” -esitteen. Parempi bisnes on myydä omistamansa lapset, ilmoittaa tarvitsevansa lisää ja nostaa kaikista kaikki tuet loppuun saakka. Jos joku kyselee vaikka kouluun, sanoo “rasisti” ja homma on hoidossa. Eikä islamistikouluja varmaankaan lakkauteta, vaikka niin suunnittelevat tekevänsä, imaami skriivaa kyllä todistukset läsnäolosta.
Siinä voisi olla yksi mahdollinen skenaario Ruotsin tulevaisuudesta. Vääräuskoisuus on ihmisyyden vastaista ja siksi lapset sijoitettava hyviin perheisiin, jotka opastavat rauhan ja tyyneyden lähteelle.

Moonman

Kuulostaa sellaiselta painajaiselta että jopa neuvostoliiton keppostelut kalpenevat sen rinnalla.

Morty

Jaakonsaari on ihminen joka on käyttänyt koko poliittisen uransa asioiden edistämiseen, jotka ovat mahdollisimman vahingollisia Suomelle. Nuorempana hän ihannoi Neuvostoliittoa, mutta sen romahtaessa hurahti yhdessä yössä EU/monikulttuurisuusideologiaan. Jaakonsaaresta voi rehellisesti käyttää ilmaisua “kieroonkasvanut”, sillä hän ihannoi kaikkea sitä minkä muut näkevät olevan väärin ja vastustaa kaikkea sitä mikä tuottaa yhteiskunnalle hyvää.

randomikaveri

Ei näytä Liisan ajatukset saavan hirveästi tukea tuolla twitterissä 🙂
Ehkä meillä on toivoa vielä!

Huolestunut äänestäjä

Arvoisa Liisa Jaakonsaari – En nähnyt teiltä yhtään twitter vuodatusta Isiksen uhreista. Miksi siis tunnette myötätuntoa vain terroristeja, ettekä uhreja kohtaan?

Nestori Lundahl

Hyvä pointti!
Ehkä vastaus on: koska Jaakonsaari on hölmö!

Suomi Finland

Jos tuolla leirillä olisi valkoisia kansallissosialisteja, olisi Jaakonsaari hiljaa kuin hiiri.
Jaakonsaari taitaa noista uhreista ajatella, että he ovat jo kuolleita, joten heistä ei tarvitse välittää. Rikkaus sen sijaan pitää saada keinolla millä hyvänsä roudattua takaisin, jotta saadaan värinää ja kulttuuri-ihmisiä.

Anonymous

Mitäpä jos tämä jaakonsaari ottaisi luokseen asumaan sekä “kotoutumaan”. Vaikkapa sinne brysseliin tai missä h:ssä asusteleekaan. Ja voisi vaikka itsekin laittaa säkin päälle. Ja maksaisi kulut omasta kukkarostaan.

matti rinnekangas

VRT Asap Rock Ruotsissa! Pidetään ensin reilun pituisessa tutkintavankeudessa; sitten tuomitaan MAAN lakien mukaan.

Ei voi verrata kun väärä mies vangitaan

ASAP Rockyn tapauksessa riidan aloittajat olivat muslimeja jotka, ennen kuin saivat pataansa, lääppivät tyttöjä. Muslimit eivät saaneet edes muikkaria, kristitty Rocky sai tutkintavankilaa koska Ruotsi haluaa näyttää ettei se auta jos on tunnettu ja rikas.
No rahahan Ruotsissa nimenomaan auttaa jos meinaat pärjätä viranomaisten kanssa. Rikas voi ostaa vaikka mitä, köyhän päälle syljetään. Rikas saa isot rakennusluvat siellä missä tavallisille nauretaan päin naamaa jne.

JulmaJuha

varmaan Matti R tarkoitti tässä, että Asap Rockin tapauksessakin Ruotsissa tapahtunut tuomitaan Ruotsissa. Ei syyrialaisia raahata Suomeen tuomittavaksi syyrialaisista rikoksista….. ASAPpihan toimi aivan oikein ‘self defense’ ja kaikki on tyrmistyneet räppärin saamasta kohtelusta ‘tutkinta vankeus 3 pv paskaisessa sellissä, kylmässä’. Lukuisat artistit ovat laittaneet Ruotsin bänniin: ‘ I visit Sweden never!’

fatwantarkistaja

JulmaJuha Toivottavasti ovat sellaisia tunnettuja artisteja ja homma saa melkoiset mittasuhteet. Meinaan noita ne teinit tottelevat ja karttavat sitten koko pskaa. Saa Ruotsi taas “hyvää” mainosta ja joutuu keksimään mitä valheellisempia väittämiä taas kerran.
Kyseessä sitä paitsi rasismi! Rikoksista julmin.

Huono Idea

Idiootimaista vangita itseään puolustava mies ja jättää riidan aikaansaaja täysin huomiotta. Jos ASAP Rocky todetaan syyttömäksi tulee hän vaatimaan 16 miljoonaa kr Ruotsin valtiolta menetetystä ansiosta.
Ne rahat olisi voitu käyttää vaikka vanhustenhuoltoon, nyt ne menevät suoraan Kankkulan kaivoon. Kannattiko? Ja riidan alkuunsaaneet afgaaniperseilijät ovat edelleenkin maassa elättinä vittumaisina ja riitaahakevina.

Tommy the Who

Isisvaimot ja niiden mukulat, translaki, ylenpalttinen ilmastovouhotus. Tässä vaan muutamia esimerkkejä, joista nykyinen vassarihallituksemme meuhkaa. Ihan niin kuin olisivat jotenkin tärkeitäkin asioita.

Aappa

Se että Jaakonsaaren kaltaisia voi ylipäätään notkua vuosikymmeniä valtapolitiikassa kertoo siitä, että suurehko osa ihmisistä on aina vaan aivopestyjä zombeja. Loogiseen ajatteluun kykenemättömien päät ei tosiasioiden edessä käänny, vaan korkeintaan sahaamalla tms.

HN

Siellä ei ole todellisuudessa yhtään suomalaista lasta

Paavo

Imperialismin aikaan siirtomaavalloilla oli ihan lait että emämaan kansalaisia ei saa tuomita siirtomaan oikeuksissa vaan emämaan oikeuksissa ja niiden lakien mukaan. Olemmeko todella siirtyneet takaisin imperialismiin ja noudatamme noita siirtomaaisäntien käytäntöjä ja lakeja? mistälähtien näin on määrätty ja missä? eivätkö nämä suvakit ja muut paremmat ihmiset ymmärrä käyttäytyvänsä siirtomaaisäntien lailla vaatiessaan näitä ihmisiä tuomittaviksi omien maidensa lakien mukaan?

fatwantarkistaja

Isänmaan vapautussodan aikana urheat Korean kansanarmeijan sedät tappoivat niin ja niin monta imperialistipaskiaista… Tainnut Jaakonsaarella lipsahtaa väärän aatteen puolelle. Ei näin, ei koskaan näin.

SANO EI TERRORISTEILLE!

Jaakonsaari vois ottaa nää kurkunleikkaaja terroristit vaikka kotiinsa asumaan. Vittu horo meidän rahoja ei näihin jihadisteihin laiteta.

Rysä

Tiitisen lista on julkaistava.

Huru-ukko

Kärsineekö jaakontsaari dmentiasta tai muusta houriosta? Eikös sillä mummelilla lie ikääkin jo, mitä lie useampi kymmen ohi virallisen eläkeäin. Horinmummoo sen puheet kuitenkin.

Van, Mie

Eikö ne leirillä olijat voisi lopettaa marinan ja opetella uimaan? 😀

Anonymous

Kova on tykitys näiden päänleikkaajien saamiseksi tänne ikuiseen ylläpitoon suomalaisten rahoilla.
Mikähän lienee syy, että SDPstäkin on tullut terrorismia tukeva puolue. Ja muutenkin suuri mätäpaise yhteiskuntaan?

Acc358

Todennäköisesti ISIS-vaimot lapsineen tulevat lopulta Suomeen. Poispääsy leiriltä onnistuu helposti antamalla kehitysapua muutama kymmenen miljoonaa sille Syyrian alueelle, jossa leiri on. Niistä rahoista ottavat siivunsa paikalliset päättäjät. Voi olla iso siivu. Suomalaiset maksavat verotuksen kautta.
Naisten Suomeen paluusta tehdään mediatapahtuma. Yle ja HS ovat innoissaan. Mutta ennenkuin tähän asti on päästy, on suuri yleisö saatu hyväksymään operaatio. Valtamedia on silloin rummuttanut jo jonkin aikaa Syyrian jälleenrakentamisen rahoittamisen puolesta ja SPR:n rahankerääjät keränneet yleisöltä rahaa.
Mitä suomalainen osapuoli sitten kuvittelee saavansa. Oman roponsa lippaaseen pudottaneet kuvittelevat olevansa hyväntekijöitä. Hallituksessa kuvitellaan rahalla ostetun rauhaa vuodeksi pariksi eteenpäin. Osa ministereistä uskoo unelmansa rinnakkaiselosta toteutuvan vihdoinkin.

Aikki.

Onkohan Suomi maksanut lapsilisät tuonne pakolaisleirille. Niinhän me maksetaan Viroonkin, jos isi on Suomessa töissä.

Acc358

Liisa Jaakonsaari kirjoitti:
“Suomalaiset lapset ja äidit haettava nopeasti Syyriasta al-Holin kuolemanleiriltä.”
Jaakonsaari asettaa leiriläiset eri asemaan heidän kansalaisuutensa tai peräti etnisyytensä perusteella. Tuohan on syrjintää. Ei ole suvakkina olo helppoa 🙂

fatwantarkistaja

Jaakonsaari, Rinne, Ohisalo, Haavisto, joku rändömi ämmä.. Mistä noita umpi-islamistisia terroristeja oikein sikiää? Ja perkeleet joku päästänyt päättämään. Toivon oikeasti Haavistolle lentotunnin ja noille muille jonkin ansaitsemansa kohtalon. Täällä ei vääräuskoiset, horot ja homot hillu, kyllä asia on niin! Luulevat saavansa armoa mielistelemällä muita terroristeja, mutta tuollaiset ovat ihan ekana rauhantöiden kohteena.

Luukkanen,Man of Steel

Blogi: Arto Luukkanen, pe 12.07.2019 23:44
Antti Rinne koheltaa Holissa!
tässä jutussa on kaikki olenainen tiivistettynä nätiin paketiin
nothig less

hakaristi *vaimon* selässä

suomen poliisin suopon pitäisi tehdä joku dokumentti
elokuva isistä kohdenettuna näille
sdp viher vasuri poliitikoille ja suomen valtamedian toimittajille
että he ymärtäisivät millaisten ihmisten ihmisarvoa he puolustelevat
peruaatessa he puolustelvat radikaaliimpaa järjestön jäseniä kuin nazi saksan SS
lukekaa isis manifesti ja verratakaa sitä SS ää
sen taki isisin sypatiat suomen poliitikoilta sen jäseniä kohtaan pyörrytävät lukijaa
he haluavat puolustella nazi ideologiaa radikaalimpaa isisiä
mitäs jos isis vaimon selkään on tatuoitu hakaristi
koska he viihavat juutalaisia
muutusiko sdp viher vasureiden mieli palautuksista
Inside the mind of a former radical jihadist | Manwar Ali
https://www.youtube.com/results?search_query=jihadism

*norm*i vaimo ja lapet juu juu .....

aina kun lukee suomen valtamedia juttuja näistä isis vaimoista
he ovat poistaneet jutun aiheesta kokonaa mitä ISIS Edustaa

Jääkönsärvi

Liisa Jaakonsaari on anti-valkoinen kommunisti joka vihaa suomalaisia. Siksi se kaipaa jihadisteja tänne jotta ne pääsisivät tappamaan mahdollisimman monta suomalaista joita Liisa Jaakonsaari niin syvästi vihaa.

NähtyOn

Yksikään tuolla leirillä olava ei ole viaton, vaan raakoja murhaajia jokainen.
Joka kersa joka on oppinut kävelemään on jo leikannut kurkuja auki ihmisiltä ja teloittanut myös pistoolia käyttäen.

hemis

Ei perkule, valesuomalaisia ei ainakaan päästetä Suomeen. Vankileirin ylläpitäjällä on korkein valta, ei ministeri Hutisalolla eikä Rinteellä. Kuka vaatii Isis-ämmiä Suomeen silloin, kun hirmuvalta oli voimissaan kalifaatissa? Nyt on huonot mekoissa, kun tilinteko saattaa tulla ajankohtaiseksi.

Rami Routa

Kuolemanleiri, tappajasade, kuoleman helle, kuoleman natsi-armeija, tappaja-myrsky jne

Aikki.

Liisa Jaakonsaarella on jo toinen jalkahaudassa, joten hänelle on aivan sama minkälaisen sekasorron tuleville sukupolville jättää. Odotan sitä päivää, kun pohjanmaan pojat nousevat sohviltaan ja laittavat nämä kommunistit ja globalisaation kannattajat vastaamaan teoistaan, joita ovat Suomen tuhoamiseksi tehneet.

Saatava pois virasta

Ohisalo haluaa leiriläiset suomeen vaikka Suojelupoliisin arvion mukaan ovat vaaraksi, erikoista?

Hullut pitäisi listiä

Joku poliitikonpölhö lausui juuri että Suomessa ei ole tähänkään asti ollut tapana tuomita lapsia vanhempiensa teoista.
Nyt ei kuulu keskustella siitä mikä on ollut aiemmin tapana, vaan vain Suomalaisten turvallisuudella pitää olla merkitystä.

Ja mitä tulee tuohon lapsille kostamiseen, niin kyllähän Suomessakin on aina vainottu lapsia jos vanhemmista ei joku pidä, että turhaa selittelyä.
Miksi sotarikollisten lapsia pitäisi kohdella silkkihansikkain jos omia saa kohdella miten vain.
Nämä vikapää-ämmät ovat täynnä epäloogisia kottaraisten selittelyitä, virat pois ja hoitoon.

Hauki

Päättäjistä ainoastaan Rinne on todennut julkisuuteen, että Suomella ei riitä valtuudet lähteä niin vain hakemaan rikostutkinnassa olevia henkilöitä vieraan valtion alueelta.

Anonymous

Voi että, Liisa on kyllä niin hupaisa tyyppi.