Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Numento
Numento
13.7.2019 23:18

Poijjaat lähteny sotaa larppaamaan. Harva suojautui ampuessaan eikä edes tähdännyt vaan räiski menemään sinnepäin missä joku ehkä näki vilauksen vihollisesta. Voi vittu mitä pelleilyä. Ei ihme, että tuo touhu kestää ja venyy ikuisuuteen tuollaasella meiningillä. Ählämien ampumataito on samaa tasoa Malmössä ja Syyriassa.

Acc358
Acc358
13.7.2019 23:25

Oliko tuo teatteria vai vastarekrytoitujen paukutteluharjoittelua. Mitähän joku ammattisotilas sanoisi tuollaisesta.

rocky
rocky
15.7.2019 22:55
Vastaa...  Acc358

Tuskin mitään kun ei naurultaan pystyisi.

Aappa
Aappa
14.7.2019 00:12

Eläköön Aziz The Combat Fighter!!! Allaa Allaa Allaa Allaa (..loputtomiin…)

Sami
Sami
14.7.2019 01:06

Youtube South Front kanava on paras Syyrian uutiskanava. South Front on vapaa uutiskanava jota ei rahoita Lähi-itää ja länttä tuhoavat globalistit. South Front kertoo ETUKÄTEEN jopa englantilaisten ja Ranskalaiset agenttien nimiä jotka järjestävät false flack kemiallisia iskuja, jotka sitten lavastetaan Syyrian valtionhallinnon mustamaalaamiseksi.

Sami
Sami
14.7.2019 01:10
Vastaa...  Sami

Vielä lisäys… Vanha sanonta, ”sodan ensimmäinen uhri on totuus”. Syyrian sota on ulkomailta kusetettua valetta minkä jopa jo terroristitkin itse sanovat ja sotaansa katuvat. Katso South Front

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
14.7.2019 06:06

En nyt mikään asiantuntija tälläkään saralla ole, mutta reservin tykkimies kumminkin. 1944 osa tykeistä kaivettiin monttuun. Laukaistaessa rekyyli potkaisi ne ylös sieltä ja painovoima veti ne takaisin kuoppaansa. Tällöin ei osumatarkkuus ole kuin korkeintaan samaan suuntaan. Kiinteälavettinen – kuten pojillakin oli – kiilataan maahan, jolloin tykin lavetti pysyy (optimitilanteessa) paikallaan ja rekyylin ottaa vastaan ? joku vaimennin? Siis putki ja peräkappale liikkuvat, loput aseesta pysyy periaatteessa paikallaan. Näin ammumme kätevästi samaan maaliin kaiken aikaa lavetin liikkuessa käytännössä kuitenkin joitakin millimetrejä. Samalle hehtaarille ampuu periaatteessa 12 tykkiä (1-2 kertaa ja heti vastatulta karkuun), eikä siltä alalta ole hengissäselviäjiä, elleivät ole kaivautuneet/linnoittautuneet. Aina ei ehdi.
(Huudosta päätellen) muslimipojat eivät suotta kaiva tykkinsä lavettia sen kummemmin maahan. Allahi ohjannee kranaatin kohteeseensa, jos luoja suo. Ei kait silloin sillä suunnallakaan ole niin väliä mihin ampuu. Näitä meidän armeijaan kouluttajiksi, Allahu akbar!
”Sergein” olen varmaan joskus ihan nähnyt livenä. Tietääkseni sitä ei ole tarkoitettu operoitavaksi Toyotan lavalta. Ekat laakit osuvat siihen kylän alla olevaan misteliin ja seuraavat kylän yläpuolelle akaasiaan. Siihen kylään oli tarkoitus osua. Taitaa olla tässä kohtaa jousitus tämä ongelmakohta. Tukijaloilla homma toimisikin järkyttävän hyvin, muttei ole niin tarkkaa taaskaan.
Ampumataitotestissä 11/12 tarkoittaa sitä ”kunniamerkkiä” valtion puolesta, ei tartte sodesta ostaa. Pakko kehua, että 12/12 oli tulos näillä silmillä, joilla ei kauaa näe koko taulua. Pienen pieni sotahuuto auttaa tähänkin vaivaan, huuto ja rynkky laulamaan, kyllä se luoti aina johonkin putoaa. ”Laaki ja vainaa” on menneen sodan lumia, nyt painetaan lyijyä luontoon oikein huolella! Ovatkohan pojat tietoisia edes siitä onko maastossa A vihollisia, B omia, C jänöjusseja, D dhimmejä, vaiko E ei v**tu ketään! En taaskaan puhu asiantuntijana, mutta tuollai roiskimalla olisi ase otettu pysyvästi pois, paljon vähemmästä joutui eräs kaveri päivystämään uimahallille (hatunnosto hänelle, hoiti velvollisuutensa vajavaisuudestaan huolimatta, kuten mies tekee). Paras videolla oli kuitenkin sankari, joka kevytkonekiväärillään niitti poppelipuun latvuksista talitintit sukupuuttoon ja tuonpuoleiseen. Kilpaili kyllä tasaväkisin sen kotikutoisen Rambo kutosen kanssa, tiedätte ketä tarkoitan.

Morty
Morty
14.7.2019 12:24

Oliko noilla tyypeillä edes mitään näköhavaintoa vihollisesta missään vaiheessa? En havainnut että heitä kohtaan olisi ammuttu missään vaiheessa, eivätkä tyypit tunteneet pahemmin tarvetta pysyä suojassa. Ihmiset ampuivat sarjaa pystyasennosta sekä AK:lla että PKM-konekiväärillä osumatta varmasti mihinkään muuhun kuin puihin ja pensaisiin.
En havainnut myöskään että kehenkään näistä tyypeistä olisi osunut. Ei tappioita, ei haavoittuneita, eikä missään näkynyt yhtään ainoaa kuollutta tai haavoittunutta vihollistakaan. Uskomatonta ammusten haaskausta. Allahu akbar ja taas uudet 5 000 € pöpelikköön.

Goy Boy
Goy Boy
15.7.2019 15:34

Israelin ystävä Paavo lienee ”kapinallisten” puolella?

suomen valtamedian tukee ääri vasemmistoa ympäri maailman
suomen valtamedian tukee ääri vasemmistoa ympäri maailman
16.7.2019 09:00

Mietikää ylen uutisointia viimesestä thrumph kohusta
he eivät kyseenalaista millään tavalla näiden 4 naisen sanomisia anti amerikalaista poliitikaa
mietukää mitlä tahot myös kannatavat heidän mielipiteitään
islamistit anifa äärivasemmisto ja kommunnisti
mietikää mitä he tekivät esim berklyssä
tai käytäytyivät usan presidentin vaalien tuloksen selvittyä
realy toleranse
Tucker: Antifa has the support of the ’respectable’ left
https://www.youtube.com/watch?v=kFr6N-1vLxs

suomen valtamedian tukee ääri vasemmistoa ympäri maailman
suomen valtamedian tukee ääri vasemmistoa ympäri maailman
16.7.2019 09:11

vertauskuva
trumphin syylistämis rasismi uutisointi
ja anifan kommareiden äärivasureiden suosikien uhriutaminen
ELI
suomen valtamedian liberaali viher vasuri toimittajat
**kuplivat** kuin *MELVIN Luuseri *
kun hänet heitetiin myrkky kemikaali tynnyriin
muuttuen
**pervoksi narsistiseksi **
The Toxic Avengeriksi (1984)
https://www.youtube.com/watch?v=DLU3DN80zhU

keskustelua jota et suomen valtamediasta näe tai kuule ikinä
keskustelua jota et suomen valtamediasta näe tai kuule ikinä
16.7.2019 09:26

hitusen eri meiniki
syylistetyjen puolustus keskustelu jota et suomen valtamediasta näe tai kuule ikinä
The Five’ react to The Squad’s fiery presser on Trump’s tweets
https://www.youtube.com/watch?v=lMEeaJP-LLc