Pt-media: LIVE Syyrian sota rintamalta

Täällä yksi näkökulma Syyrian sodasta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Pt-media: LIVE Syyrian sota rintamalta

 1. Poijjaat lähteny sotaa larppaamaan. Harva suojautui ampuessaan eikä edes tähdännyt vaan räiski menemään sinnepäin missä joku ehkä näki vilauksen vihollisesta. Voi vittu mitä pelleilyä. Ei ihme, että tuo touhu kestää ja venyy ikuisuuteen tuollaasella meiningillä. Ählämien ampumataito on samaa tasoa Malmössä ja Syyriassa.

  29
 2. Oliko tuo teatteria vai vastarekrytoitujen paukutteluharjoittelua. Mitähän joku ammattisotilas sanoisi tuollaisesta.

  17
 3. Eläköön Aziz The Combat Fighter!!! Allaa Allaa Allaa Allaa (..loputtomiin…)

  17
 4. Youtube South Front kanava on paras Syyrian uutiskanava. South Front on vapaa uutiskanava jota ei rahoita Lähi-itää ja länttä tuhoavat globalistit. South Front kertoo ETUKÄTEEN jopa englantilaisten ja Ranskalaiset agenttien nimiä jotka järjestävät false flack kemiallisia iskuja, jotka sitten lavastetaan Syyrian valtionhallinnon mustamaalaamiseksi.

  6
  2
  1. Vielä lisäys… Vanha sanonta, ”sodan ensimmäinen uhri on totuus”. Syyrian sota on ulkomailta kusetettua valetta minkä jopa jo terroristitkin itse sanovat ja sotaansa katuvat. Katso South Front

   7
   2
 5. En nyt mikään asiantuntija tälläkään saralla ole, mutta reservin tykkimies kumminkin. 1944 osa tykeistä kaivettiin monttuun. Laukaistaessa rekyyli potkaisi ne ylös sieltä ja painovoima veti ne takaisin kuoppaansa. Tällöin ei osumatarkkuus ole kuin korkeintaan samaan suuntaan. Kiinteälavettinen – kuten pojillakin oli – kiilataan maahan, jolloin tykin lavetti pysyy (optimitilanteessa) paikallaan ja rekyylin ottaa vastaan ? joku vaimennin? Siis putki ja peräkappale liikkuvat, loput aseesta pysyy periaatteessa paikallaan. Näin ammumme kätevästi samaan maaliin kaiken aikaa lavetin liikkuessa käytännössä kuitenkin joitakin millimetrejä. Samalle hehtaarille ampuu periaatteessa 12 tykkiä (1-2 kertaa ja heti vastatulta karkuun), eikä siltä alalta ole hengissäselviäjiä, elleivät ole kaivautuneet/linnoittautuneet. Aina ei ehdi.

  (Huudosta päätellen) muslimipojat eivät suotta kaiva tykkinsä lavettia sen kummemmin maahan. Allahi ohjannee kranaatin kohteeseensa, jos luoja suo. Ei kait silloin sillä suunnallakaan ole niin väliä mihin ampuu. Näitä meidän armeijaan kouluttajiksi, Allahu akbar!

  ”Sergein” olen varmaan joskus ihan nähnyt livenä. Tietääkseni sitä ei ole tarkoitettu operoitavaksi Toyotan lavalta. Ekat laakit osuvat siihen kylän alla olevaan misteliin ja seuraavat kylän yläpuolelle akaasiaan. Siihen kylään oli tarkoitus osua. Taitaa olla tässä kohtaa jousitus tämä ongelmakohta. Tukijaloilla homma toimisikin järkyttävän hyvin, muttei ole niin tarkkaa taaskaan.

  Ampumataitotestissä 11/12 tarkoittaa sitä ”kunniamerkkiä” valtion puolesta, ei tartte sodesta ostaa. Pakko kehua, että 12/12 oli tulos näillä silmillä, joilla ei kauaa näe koko taulua. Pienen pieni sotahuuto auttaa tähänkin vaivaan, huuto ja rynkky laulamaan, kyllä se luoti aina johonkin putoaa. ”Laaki ja vainaa” on menneen sodan lumia, nyt painetaan lyijyä luontoon oikein huolella! Ovatkohan pojat tietoisia edes siitä onko maastossa A vihollisia, B omia, C jänöjusseja, D dhimmejä, vaiko E ei v**tu ketään! En taaskaan puhu asiantuntijana, mutta tuollai roiskimalla olisi ase otettu pysyvästi pois, paljon vähemmästä joutui eräs kaveri päivystämään uimahallille (hatunnosto hänelle, hoiti velvollisuutensa vajavaisuudestaan huolimatta, kuten mies tekee). Paras videolla oli kuitenkin sankari, joka kevytkonekiväärillään niitti poppelipuun latvuksista talitintit sukupuuttoon ja tuonpuoleiseen. Kilpaili kyllä tasaväkisin sen kotikutoisen Rambo kutosen kanssa, tiedätte ketä tarkoitan.

  12
 6. Oliko noilla tyypeillä edes mitään näköhavaintoa vihollisesta missään vaiheessa? En havainnut että heitä kohtaan olisi ammuttu missään vaiheessa, eivätkä tyypit tunteneet pahemmin tarvetta pysyä suojassa. Ihmiset ampuivat sarjaa pystyasennosta sekä AK:lla että PKM-konekiväärillä osumatta varmasti mihinkään muuhun kuin puihin ja pensaisiin.

  En havainnut myöskään että kehenkään näistä tyypeistä olisi osunut. Ei tappioita, ei haavoittuneita, eikä missään näkynyt yhtään ainoaa kuollutta tai haavoittunutta vihollistakaan. Uskomatonta ammusten haaskausta. Allahu akbar ja taas uudet 5 000 € pöpelikköön.

 7. Mietikää ylen uutisointia viimesestä thrumph kohusta

  he eivät kyseenalaista millään tavalla näiden 4 naisen sanomisia anti amerikalaista poliitikaa

  mietukää mitlä tahot myös kannatavat heidän mielipiteitään

  islamistit anifa äärivasemmisto ja kommunnisti

  mietikää mitä he tekivät esim berklyssä
  tai käytäytyivät usan presidentin vaalien tuloksen selvittyä

  realy toleranse

  Tucker: Antifa has the support of the ’respectable’ left

 8. vertauskuva

  trumphin syylistämis rasismi uutisointi

  ja anifan kommareiden äärivasureiden suosikien uhriutaminen

  ELI

  suomen valtamedian liberaali viher vasuri toimittajat

  **kuplivat** kuin *MELVIN Luuseri *

  kun hänet heitetiin myrkky kemikaali tynnyriin

  muuttuen

  **pervoksi narsistiseksi **

  The Toxic Avengeriksi (1984)

 9. hitusen eri meiniki

  syylistetyjen puolustus keskustelu jota et suomen valtamediasta näe tai kuule ikinä

  The Five’ react to The Squad’s fiery presser on Trump’s tweets

Comments are closed.