Uppsalassa kymmeniä autoja romuksi tuhopoltoissa

Kuvakaappaus - 2019-07-14 18-05-09.png

Kuvakaappaus - 2019-07-14 18-05-24
Autotallipaloa.

Uppsalan uusruotsalaiset ovat taas näyttäneet viikonlopun aikana parhaat puolensa. Useita kymmeniä autoja on poltettu viikonlopun aikana useissa paloissa.

Perjantaiyönä sytytettiin Lötenin kaupunginosassa autotallillinen autoja tuleen. Ainakin kymmenen autoa sytytettiin tuleen, joista palo levisi edelleen ainakin kymmeneen autoon. Mitään tarkkoja määriä ei ole kerrottu, mutta arvion mukaan toistakymmentä autoa kuitenkin meni romukuntoon.
Suurpalon edellytykset olivat olemassa, sillä palosta aiheutui voimakasta ja räjähdysmäisiä liekkejä. Vieressä on kerrostaloja, joten palo oli levitä useisiin rakennuksiin.
Asiaa tutkitaan tuhopolttona, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.
Viime yönä taas iloiteltiin Gränbyssä. Uusruotsalaiset olivat olleet koko illan käymistilassa. Ilotulitusraketteja ammuttiin päin ihmsiä. Lopulta saatiin sytytettyä ainakin kuusi autoa tuleen.
Poliisi rauhoitteli noin 20 hengen nuorisojoukkoa. Ketään ei kuitenkaan otettu kiinni epäiltynä mistään.
Polisen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.