Uppsalassa kymmeniä autoja romuksi tuhopoltoissa

Kuvakaappaus - 2019-07-14 18-05-09.png

Kuvakaappaus - 2019-07-14 18-05-24
Autotallipaloa.

Uppsalan uusruotsalaiset ovat taas näyttäneet viikonlopun aikana parhaat puolensa. Useita kymmeniä autoja on poltettu viikonlopun aikana useissa paloissa.

Perjantaiyönä sytytettiin Lötenin kaupunginosassa autotallillinen autoja tuleen. Ainakin kymmenen autoa sytytettiin tuleen, joista palo levisi edelleen ainakin kymmeneen autoon. Mitään tarkkoja määriä ei ole kerrottu, mutta arvion mukaan toistakymmentä autoa kuitenkin meni romukuntoon.
Suurpalon edellytykset olivat olemassa, sillä palosta aiheutui voimakasta ja räjähdysmäisiä liekkejä. Vieressä on kerrostaloja, joten palo oli levitä useisiin rakennuksiin.
Asiaa tutkitaan tuhopolttona, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.
Viime yönä taas iloiteltiin Gränbyssä. Uusruotsalaiset olivat olleet koko illan käymistilassa. Ilotulitusraketteja ammuttiin päin ihmsiä. Lopulta saatiin sytytettyä ainakin kuusi autoa tuleen.
Poliisi rauhoitteli noin 20 hengen nuorisojoukkoa. Ketään ei kuitenkaan otettu kiinni epäiltynä mistään.
Polisen

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aito sukupuoli

”Poliisi rauhoitteli noin 20 hengen nuorisojoukkoa.”
Ketään kun ei voi ottaa kiinni, onkin paras rauhoitella. Sillä jos nuorisojoukko pääsee ”veren makuun” ei autopalosumaa hillitse mikään.

Aappa

Pahamaineinen ’Ei Ketään’ jatkaa tuhotöiden sarjaansa ja poliisi on voimaton. Ruotsalaisten toivo lepää enää jonkun supersankarin esilleastumisesta. Hämis, Bätmän, missä te olette, teitä kaivataan nyt kipeästi.

Pottunokka

Jonain päivänä kuningashuone on tulessa. Meni siihen sitten 10-30 vuotta, mutta se tapahtuu tällä menolla. Johan sen ns väestönvaihto kehitys osoittaa. Ja virka-apu pyyntö suomelta ja norjalta. Tai mitä mä höpötän. Sama meno täällä.

Acc358

Elämme nyt vanhoja hyviä rauhallisia aikoja aikoja, jollon poltettiin vain autoja. Se lienee keino, jolla moniosaajat yrittävät muuttaa Ruotsia mieleisekseen. Kumminkaan se ei tuota polttajien odottamaa muutosta, joten osaajat koventavat keinojaan ja kasvattavat vaatimuksiaan. Poltetaan satoja autoja kerralla. Räjäytetään pommeja. Suistetaan junia raiteilta. Katkaistaan ratoja, voimalinjoja, teleliikennekaapeleita ja räjäytellään radiomastoja.
Kuninkaanlinnan valtaaminen ja tuhoaminen on luvassa. Tapahtuu viimeistään siinä vaiheessa, kun Ruotsi ei pysty enää antamaan missään periksi. Laumat pistävät silloin kuninkaanlinnan tuleen. Silloin osaajat surmaavat kaikki, joita epäilevät vihaamikseen ruotsalaisiksi.
Ja todellakin. Suomi seuraa perässä.

make

Mitenhän nämä ”koneinsinöörit” osaisivat hoitaa ydinvoimaloitamme tai muuta infraa? Niiltä kun loppuu polttoaine traktorista niin se jää pellolle, tämän olen kyllä nähnyt ihan paikanpäällä ja jos kylään laitetaan aurinkopaneelit niin seuraavana yönä ne on varastettu joten kortsuja mustille ja koulutusta niiden käyttöön…..

Anonymous

Joku päivä mietin tuota samaa, Ruotsin kuninkaallisten turvallisuutta ja tulevaisuutta. Ihmettelen kovasti, eivätkö he ymmärrä, mitä maassa tapahtuu. Ruotsin ongelma on luokkayhteiskunta. Rikkaat elävät omassa todellisuudessaan omilla alueillaan, joissa maahanmuuton ongelmat eivät häiritse. Heidän lapsensa käyvät kalliita yksityiskouluja, joihin ei integroida pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. He elävät kuplassa, samaan aikaan kuin yhteiskunta on hurjassa luisussa, eikä korjausliikettä ole näköpiirissä. Eikö prinsessa Madeleine muuttanut jo perheineen Yhdysvaltoihin? Todennäköisesti tulevaisuudessa rikkaita ruotsalaisia alkaa isommassa mittakaavassa muuttamaan sinne, Yhdysvalloista löytyy vielä järjestystä ja siellä on vahva ja arvostettu poliisi ja armeija. Veikkaan, että sama tapahtuu Britanniassa, eli levottomuuksien vyöryessä enemmän rikkaiden mukavuusalueelle heitä alkaa muuttamaan Atlantin toiselle puolelle. Islam on kovassa nosteessa briteissä. Useamman vuoden ajan Mohammed/Muhammed on ollut siellä yleisin vastasyntyneen nimi. Tämän lisäksi jatkuva maahanmuutto muslimimaista. En ihmettelisi, jos seuraavien vuosisatojen aikana muslimit tekevät islamistisen vallankumouksen Britanniassa ja ottavat vallan siellä. Risti riisutaan lipusta ja kuningashuone kaadetaan. Samaan tapaan kuin Iranissa. Valta on loppupeleissä sillä, jolla aseet. Muslimien määrän kasvaessa heitä tulee olemaan myös enemmistö armeijassa.

make

Ja suomeen halutaan tuoda ebolaa kongosta ja vihervassarein toimesta tätä daesh apinasaastaa…..

Anonymous

Ruotsalaiset liittyvät Natoon. Viimeinen toivo.

Hieman väsynyt isä

Tätäkin uutista lukiessa tulee mieleen, että Vituixmän ei olekaan savolainen vaan ruotsalainen supersankari.

Heja Sverige

Kun on kesäloma ja vähän tekemistä niin turhautuuhan siinä jo kellon käkikin. Ja täytyyhän sitä nähdä myös asian positiivinen puoli, mikä se nyt onkin. Ei tule nyt mieleen, mutta senhän me kuitenkin tiedämme että monikulttuurisuus on rikkautta.

Anonymous

Juu. Ja kannattaa muistaa kataisen viesti bunkkerista. ” olemme turvassa. ”

Tommy the Who

Niillä mitään kesälomaa ole. Kait se paikallinen kela on auki kesälläkin.

Kamalisoopu

”Poliisi rauhoitteli noin 20 hengen nuorisojoukkoa.”
Kenties tarjoilemalla pullaa, haleja, lantion keikutusta, kahvia jne.
¯\_(ツ)_/¯
https://www.youtube.com/watch?v=XQWRQCnBpgI

Anonymous

Näyttää kaveri väsyneeltä. Käy sääliksi. Poliisit ovat pahassa välissä Ruotsissa, mitä valtiovalta sanoo, niin on tehtävä. Vaikka järki ja kokemus sanoisi aivan muuta. Jos olet omaa mieltä, olet nopeasti entinen poliisi. Ja leipä on perheelle jostain hankittava.

Kamalisoopu

Laitan tähän vielä toisen version ns poliisivoimien eroista.
https://www.youtube.com/watch?v=ABYFhPejRGM&list=RDXQWRQCnBpgI&index=2

ike

Eikö nuo ruotsalaiset koskaan saa tarpeekseen ja heitä ulos noita rikastajia Kun poliisi ei tee mitään niin luulisi että ainakin kantiksilla keittäisi yli ja heittäisivät ulos nuo häiriköt.

Anonymous

Ei. Ne on ne kansainväliset sopimukset. Eli eliitille rahaa, ja ongelmat kaduille. Näin se vaan on.

ike

Niin eihän ole kyse kansainvälisistä sopimuksista. Niitä noudatetaan kun se sopii agendaan. Minun agendaani sopisi että sopimusta siitä että turvapaikkaa haetaan ensimmäisestä turvallisesta maasta noudatetaan mutta tämä SOVITTU asia nyt ei vaan käy tälle vihervasemmistolle. On turha puhua sopimuksista jos itse valitaan mitä niistä noudatetaan. Sille on toinenkin nimi, mielivalta.

Huru-ukko

Ne ruåttallaiset on niin monennessa polvessa lällydemareita, että ei niistä ole sellaiseen

Anonyymi

Älä nyt tuollaista ehdota! Jos Ruotsi pistää nuo häiriköt pihalle, tulevat pian Tornion kautta Suomeen pakolaisina. Niin tekivät v. 2015 pakolaiset runsain määrin, joka osoitti jo silloin sen, että Ruotsi ei ole turvallinen maa. Suut suppuun, koska jo pakolaisten motiivien arvostelukin on rasismia (ajatusten tonava P.O.); kaikki vaan tänne ja sosiaali- ym. etuudet pyörimään.

Anonymous

koska ruotsissa ei palaisi autoja,helpompaa olisi uutisoida näin,tänään ruotsissa ei palanut autoja.

Pottunokka

Maria pettersson on asiantuntija. Oikein journalisti. Ei ole ns häpyä myöntää olleensa väärässä. Siinä meni sekin luotettavuus ns puolueettomasta uutisoinnista. Pelkkää agendajournalismia. Niin moni asia jäisi uutisoimatta ilman vaihtoehto mediaa. Tarkoitan näitä rikastuksen lieveilmiöitä. Yritän laittaa edes euron tai viisi, joskus enemmän kun tilanne sallii. Yle ja allermedia eivät näitä paljasta/uutisoi. Olen aikaisemminkin todennut että, historiaa lukeneena, tässä on jotain tuttua. Lue esim eu:n johtaja valinnat.

harvinaisen paksua HS paskaa

Presidentin retoriikka ei ole kesyyntynyt vuosien varrella,
vaikka tutkimuksissa
on todettu,
Siis Usa 2019
**ettei laittomalla maahanmuutolla ole ollut mitään yhteyttä rikollisuuden kasvuun**.
No katse näiden security state Usan Osavaltioiden rikois tilastoihin
kertoo vähän karumpaa kieltä
Kuin Hesarin toimittajan *Omasta päästä keksitty* tutkimus tulos
laittomalla maahanmuutolla ole ollut mitään yhteyttä rikollisuuden kasvuun**.
10 Most Dangerous States In The USA
https://www.youtube.com/watch?v=6RDarittaGo

make

Hesarin toimittelijat ovat täynnä paskaa, jos ne ääliöt kirjoittaisivat ns.totuusuutisia niin työpaikka menisi heti alta…..

Anonymous

Vai on taas autoja palanut. Tämähän olikin melko uutta.

auto kamerat

Illat pimenee niin rotat uskaltautuvat esiin koloistaan.

toni lajos

Kuuluisa ” tuntematon mies ” joka täällä Suomen puolella on rikoksia tehnyt vuosikymmeniä, on ilmeisesti siirtynyt naapurin puolelle. Poliisit ovat jahdanneet miestä huonolla menestyksellä, saas nähdä miten svenssonin ” tinanapit ” onnistuu.

tuskin kiinostaa ...muitta mutta

Trump nyt rasismisyytösten kourissa – nelikko iski takaisin: ”Olet vihainen, että kaltaisemme ihmiset palvelevat kongressissa”
Demokraatti.fi
suomen koko valtamedia edustaa ääri anti thrumph extremiä
mietikää näiden far-left valehteijoiden
Kuvassa (vasemmalta) Alexandria Ocasio-Cortez ja Ilhan Omar.
ajatuksia miten amerikaa pitäisi muutaa sosialistiseksi valtioksi ilman aivoja
mietikää heidän provokaatista paskan jauhantaansa CNN Lyöden löylyä kiukaalle 24h
he aiheutavat omalla poliitikalaan ihmis vyöryn mexikosta ja
sen jälkeen tämä kaksikko tai se nelikko haukuu rajavartiolaitoksen työntekijoita nazeiksi
olen thrumphin kanssa samaa mieltä
mietikää tämän naisen twiitin järjetömyyttä
jos puhtaan rehelisesti näiden deep state
liberaali demareiden korruptiosta usassa
Nelikko kävi sosiaalisessa mediassa pikaisesti vastaiskuun.
– Taistelen korruptiota vastaan OMASSA maassamme. Teen sitä joka päivä, kun arvostelen amerikkalaisena kongressiedustajana hallintoasi, Tlaib tviittasi.
*Hilary Clinton vasara kädessä* Demokratia näyttää MEILTÄ.”
ja mies Bill Clinton matkalla 17 kertaa Epstein’s pedofilia saarelle
Mullerin umpi kiero kuvio demareiden kanssa venäjä tutkinassa
mutta suomen valtamedia ei koskaan esitä näiden 4 järjetömän demari noidan
ajatuksia kohtaan yhtäkään kriitistä sanaa Saatika Nacy *olen sekaisin pameissani* pelosin
ps.. ja he ovat juuri suomenkin valtamedian lemmikeitä
kysymys miksi
ei amerikalainen tausta väitän
eli he suomen valtamedian parkkoset haluaisivat syrjäytää korvata perus amerikalaistikin
joillain liberaali vasemmiston mexikaano islamin rättipäillä
ja ihme juttu kun suomen valtamediassa ei näytetä näitä USAN kongressi kuulumisia
siihenkin on joku syy
eli suomen liberaali vasuri toimitajien
extreme tiedon pimitäminen poliitisin motivein vääristyneen mielikuvan luonti
OIKEISTA syylisistä heidän harjoitamansa noitavaino vale väittämä provokaatiot
joka johtaa näihin thrumphin purkauksiin
kun hän puolustaa itseään ja hallintoaan näiltä aivotomilta
anti amerikalaisuutta edustavilta vainoajiltaan kohtaan
yhyy kamalaa amerikan työttömyys on liian alhaalla
yhyy taloudella menee liian hyvin
**siihen on saatava muutos** T-Bernie Sandes
yhyy laittomien maahantunkeutuja mexikanojen on oikeus saada täysi sosiaaliturva
yhyy yhyy yhyyy kaikki muu on rasimia
nämä 4 idiootti mammaa Syytävät Häntäkin siitä rasismista
Radical Democrats demonize Border Patrol and ICE
https://www.youtube.com/watch?v=wDq75YMOiwk

Työnteko SEIS!

Ei tämä tästä mihinkään muutu
niin kauan kuin maasta ei keharia puutu…
Kantiksen on ihan turha tehdä töitä ja ostaa yhtään mitään koska rahat ja tavarat päätyvät matuille ennemmin tai myöhemmin joko valtion, varkaiden tai vandaalien takia.

Tummaihoinen Musta Kikkaratukka

Jöötteporissa on yhdeksänvuotias autistinen pikkupoika kadonnut ja Ruopo antaa rasistisesti tuntomerkit eli niinkuin asia on, ihme ja kumma:
”Han är mörkhyad och har svart krulligt hår. Polisen uppmanar personer som kan ha sett pojken att ringa 114 14.”(SVT)

Aappa

Ero onkin siinä, että tässä halutaan pelastaa käkkäräpäätä. Jos kyseessä olisi rikoksesta epäilty henkilö, niin tuntomerkit eivät ehkä olisi noin tarkat.

Vitun urpot.

Ruåtsin poliisille pitäs antaa jokaselle ilmainen sukupuolenvaihdos, oli kivempi ottaa sitä neekerinparrua jonnekkin muualle kanssa kun pelkästään perseeseen.

make

Vittu, ruotsin poliisivoimat ja niiden ”puolustusvoimat” eivät kykene estämään tätä geelitukkien invaasiota! Toinen ikävä asia ovat nämä vihervassari anarkistit, eikö niille saatana saa kuria? Saadaan kyllä mutta tuhotkoon maansa lopullisesti ja kyllä Suomi seuraa näiden kusipäiden ääliöiden esimerkkiä sillä mitä enemmän näitä suvakkihuoria on päättävissä elimissä niin tuho on varma…..

fatwantarkistaja

Pystyy helposti, tahtoa ei ole.

PalaaPalaa

Hei ei varmaan edes kannata kirjoittaa näistä autopaloista kun niittenmäärä tulee vaan kasvamaan kasvamistaan ja koko julkaisu on täynnä niitä. Se tapahtuu aina samanlailla ja samalla kuviolla ni jättäkää ihmeessä niiden julkaisu pois. Kaikki tietää että niitä palaa ja tulee palamaan. Vie vaan turhaa tilaa