Pakkopalautus estyi Helsinki-Vantaalla

Stop Deportation-järjestön mukaan afrikkalaisen naisen pakkopalautus keskeytyi tänään kun nainen huusi ennen koneen nousua. Väitetystä tilanteesta on kuvattu oheinen video ja sen kerrotaan olleen Helsinki-Vantaalta lähtevästä Turkish Airlinesin koneesta.
[wpvideo lLXL9day]  
 
 

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mauno Nurmiranta

Suukapulat ja pakkopaita käyttöön 👍

Gobbeli

Miksi tuo on edes matkustamossa/matkustajakoneessa? Palautukset huumattuna rahtikoneesta takarampista pudottamalla! Käännytyspäätöspaperin antamisen yhteydessä vaan kysytään haluatko hypätä laskuvarjon kanssa vai ilman. Eikä edes tarvita vastaanottavasta maasta suostumusta tai yhteistyötä, kun paketti putoaa maahan maan vetovoiman toimesta vähän niin kuin taivaan tai allahin lahjana.

Anonymous

Upea menetelmä, kerrassaan paras mitä ikinä voi olla.

HyvääKotimatkaa

Tuossa videossa vajaaälyisesti virnuileville paskalakeille välittömästi lopputili virkavelvollisuuksien törkeästä laiminlyönnistä. Tehtävä jäi hoitamatta ja ei siitä pidä kenellekään maksaa enää palkkaa.
Ulkoistetaan palautusrahtilennot Venäläiselle firmalle, joka osaa hoitaa homman tehokkaasti ja edullisesti eikä siellä suvakki-siiderivalaat ole vinkumassa loisväen kotiuttamista. Siellä on myös tehokkaat keinot siihen miten mölyävä karja saadaan ”ojennukseen”.

kanander

Viranomaisten olisi pitänyt tällä tainnutuspiikki kankkuun, että kotiuttaminen olisi onnistunut.

Whyyyyyy I also ask

Miksi tuokin karkoitettu on edes alun alkaen päästetty maahan?

Moonman

Missä kehitysmaalaiset, siellä aina huutoa ja mölyä ihan tilanteesta riippumatta. Ilja Janitskinillekin tungettiin pää täyteen rauhoittavia ennen suomeen kuljetusta. Miksei näille, vielä kun on tiedossa että joka kerta alkaa tuo huutaminen.

lentokapteeni hujanen

Annetaan jatkossa vaihtoehdot: palautus suht mukavasti lentokoneella tai rahtihäkeissä kuorma-autolla/laivalla.
”Ihmisoikeudet on rupusakkia varten”

Suomi Finland

unv.is/https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/970a7725-9f7a-4b3b-9292-f490f388f4df
Solmu Salminen on näköjään tällä kertaa asialla tällaisessa jutussa, joka ei ole monikulttuurisuusideologian mukaan korrekti.
Kalliiksi nuo raiskaajanketaleet tulevat. Päästäänkö niistä ikinä eroon onkin sitten jo toinen juttu. Ja miten estetään moisten pasiaisten maahantulo ja rikokset, jos kuka tahansa voi lompsia maahan.

Numento

Toi sun unvis on väärässä paikassa ja pisteen jälkeen tulee it/ Titta titta. https://unvis.it/www.iltalehti.fi/kotimaa/a/970a7725-9f7a-4b3b-9292-f490f388f4df

Suomi Finland

Kyllä tuo on toiminut ennen ihan noin. Nyt se ei näköjään enää toimi. unv.is serverille ei ole enää yhteyttä. unv.is ja unvis.it taitavat olla eri palveluja.
Itsekin epäilin aluksi kun näin tuon linkin ehkä vajaa puoli vuotta sitten, mutta kyllä se toimi.

Ei funksuneeraa

Ei toimi tämäkään.

ike

Jos joku (en nyt muista kuka tyhjäpää) euroopassakin työskennellyt rajaviranomainen sanoo että minkäs me sille voidaan jos ne tullee. Meillä ja muillakin mailla on tietääkseni vielä rajaviranomaisia mutta tuollaiset lausunnot kyllä tiputtavat maanpinnalle. Minulle armeijassa sanottiin että tänne (varuskuntaan) ei ole ilman dokumentteja mitään asiaa. Jos ei ole papereita niin rynnäkkökivääriä kyllä tottelevat. Kyllä nyt tarvittaisiin uusi ote suomessa ja euroopassa.

Acc358

Olisikohan se ollut rajavartiolaitoksen päällikkö? Pari vuotta siten.

fatwantarkistaja

Marjastajan saa ampua, terroristille on annettava pullaa, kun se on nainen ja lapsi.

00,7

Aluksi luulin että tää on sen uusimman James Bondin traileri.

Aappa

Tämän voisi laajentaa koskemaan muutakin rikollisuutta: rikollinen pitää päästää vapaaksi, jos se rupeaa huutamaan.

Pessimisti

Hyi hitto mikä alkuasukasämmä. Ei näitä voi katsoa, tulee väkisinkin rasistinen fiilis. Kyllä se panee huutamaan, kun loppuiän elanto viedään suusta neekeripummilta.

Jorma

Pakkopalautusta ei tule koskaan keskeyttää, sillä se toimii signaalina, että huutamalla tai muuten riehumalla voi saada palautuksen stopattua. Näissä tilanteissa aina suukapula, käsi ja jalkaraudat käyttöön.

fatwantarkistaja

sähköä

Afrikka kotona

Jutun otsikko on jo päin vittua, ei tässä ole kyse pakkopalautuksesta ollenkaan, pakko tarkoittaa sitä, että kohteella ei ole vaihtoehtoja eikä voi siihen itse vaikuttaa. Tässä oli kohteella vaihtoehto estää palautus ja vieläpä aivan yksinkertainen, ryhtyä ääntelemään kuin kotonaan konsanaan, siellähän ne pitää samanlaista eläimellistä mölyä savimajojensa keskellä oli juhla tai arki.
On meidän viranomaiset kykenemättömiä toimeenpanemaan oikeudellsia toimia kun on kyse ”vieraista”. Mistä tämä tämmöinen johtuu, etti poliisi saa yksinkertaisiakaan toimiaan suoritetuksi?

Tommy the Who

Vittu, mitä touhua. Jatkossa palautukset rahtilaivoilla (laiva/kuukausi) jossa ruumassa sopivat kopit. Kannelle pääsee aidatulle alueelle vilvoittelemaan (vasta sitten kun rantaan on matkaa yli 12 meripeninkulmaa) . Jos sitten joku hyppää, niin pelastustoimissa ei kannata turhia hätiköidä.

Rauhoitettu matkustaja

Sen verran diapamia ennakkoon, ettei jaksa huudella. Tyhmää touhua noin, että saa kiljua mitä osaa.

Tjäreborg

Voi kuinka kauniisti sossusomali laulaa kun kotimaa kutsuu. Vaikkakin juuri tämä tapaus päättyi Suomalaisittain huonosti, voimme vain toivoa että tämä laululintunen pääsee äkkiä yrittämään uudestaan. Tämä on myös hyvä signaali kaikille muille laulajille, nyt kun kotimaa on turvallinen niin voi ruveta pakkaamaan laukkujaan! Me täällä pärjätään ihan helvetin hyvin ilman teitä kaikkia, tervemenoo vaan! Kiva kun kävitte!

Anonymous

nyt tajuan minkä takia nämä kultakutrit aikoinaan laitettiin laivan ruumaan ja ketjuilla kiinni

Make Zimbabwe Rhodesia again

Taisi pelkkää lentohäpeäänsä ulista. Onko Oharilta tai Bideeltä tullut kommenttia asiaan?

Anonymous

Huomenna luultavasti iso lööppi iltapaskassa, että laittavat työryhmän selvittämään mitä ihmisoikeuksia jne nyt rikottiin.

Aito sukupuoli

Tuollaisille on vain tehtävä erittäin selväksi ettei palautusta peruta, se vain siirtyy.
Lisäksi temppuilusta voi seurata rangaistus virkamiehen vastustamisesta.

Anonymous

Miksi näitä pitää ylipäätään ympätä kalliille lennoille kun banaanilaivat kulkee ja niissä on aina joku pieni sellikoppi, huutakoot siellä kuukauden turhaan. Jos näitä on ihan pakko lennättää niin hannibal lecter naamari käyttöön ja jos yrittää sieltä pikku raosta jotain uikuttaa niin sähköhoitoa vaan.

Hyi teitä

Kyllä on karmeeta, siinä ihminen huutaa hädissään rasistien kynsissä ja te vain pilkkaatte sekä nauratte.
Eikö ole äiti opettanut tapoja? 😀

fatwantarkistaja

Eikä huumorintajua.

pöh

suukapula ja tuttu säkki somalille päähän niin loppuu se neekeröinti.
Paljon suomalaisiakin menossa samalla koneella, ja jos matka turkista jatkuu somaliaan, niin mikäs hätä sielläkään kun lomaillakin siellä voi ja lapsia lähettää koraanikouluun, silvottavaksi tai pakkoavioliittoon..

jippos123

Maailma on tullut kylään eikä tahdo millään pois lähteä. Kyllähän se pistää huutamaan kun kauhuskenaariona on ilmaisen elämän vaihtuminen kuvottavaan ilmiöön TYÖ.

Paskan marjat

Ei niinkään työ mutta pakollinen kakkamajan remppaaminen.

pöh

olikohan kyseessä isis vaimo joka ei vain pystynyt pidättelemään riemuaan matkalla kalifaattiin?

Anonymous

Tosi kova orgasmi.

Anonymous

Noilla lennoilla pitäisi olla mukana psykiatri, joka tuollaista käytöstä nähtyään voisi määrätä nuo hullut suoraan tahdosta riippumattomaan hoitoon. Että valinta on sitten turvapaikkaturistin: lepositeissä Suomessa vai vapaana kotimaassaan.

Hyss menkää pois

Ei missään nimessä Suomessa! Hinta kallis, hyöty nolla.

acc358

Ja tuollaiset ovat voimavaroja, uusien Nokioiden perustajia, pelastavat työvoimapulalta ja opettavat suomalaisia käyttäytymään suvaitsevaisesti.

Särmääjä

Kyllä on niin vitun tehokasta ja järkevää tää normaalien ihmisten kanssa samalla lennolle silloin tällöin jonkun matun änkeminen ihmisoikeustarkkailija-armeijan kanssa. Sitten kun tulee vielä paha olo niin ei oo pakko lähtee vaan täti viä takasin päiväkotiin.

JP

Eli jos poliisi yrittää toteuttaa työtehtäväänsä ja se kohdistuu minuun (esim kiinniotto, näytteenotto rattijuopumusepäilyssä jne) voin kirkua kuin raivotautinen hyeenan ja apinan risteytys ja päästä kuin koira veräjästä? Jos se ei toimi minullakin niin miksei?

U. Kamutapsa

”Jos se ei toimi minullakin niin miksei?”
Noh, hyvin yksinkertaista: jos olet valkoinen pottunokka, polpoliini ei välitä huudosta, ja demla-”oikeus” tuomitsee rankimman mukaan.

Vituttaa

Noi vituttaa asuinalueellani, noi vituttaa bussissa, noi vituttaa kaupassa, noi vituttaa kaupungilla, noi vituttaa ravintoloissa ja nyt noi vituttaa lentokoneissakin. SAATANA!

Anonymous

Lauloiko se puhtaasta ilosta vai ilosta kun vihdoin pääsee turvalliseen kotikartanoon takaisin?
Tämä jäi vähän ikävästi auki tälläiselle juntille.
Toki voihan olla että ilolla ei vain ollut rajaa ja siksi noin talent meininki.

fatwantarkistaja

Yksikään saattajista ei ollut suomalainen, eli kyseessä on jonkin muunmaalainen pakkopalautus. Luultavasti tanskalaisia huijarihomoja liikenteessä, kun noin juustoisesti hymyilivät kirkuvalle somalirouvalle.
Inkvisitio olisi sitonut nuo koneen nokkapyörään matkan ajaksi. Jos kestät 60 pakkasta 10h, olet suomalainen ja saat tulla takaisin turistiluokassa.

Anonymous

Hää vaan soitti kotiin jotta tulossa ollaan

"umpinationalistipellemehtänmies"

Tosiaan noilla tuo älypuhveliInkin jauhaminen, markettien käytäviillä ja ”turuilla ja toreilla”
kuulostaa aina niin monikultt-”kivalta” ….Ja joidenkin ”älyköiden” mielestä tervetulleelta ns. ”rikkaudelta”. Vai miksi ne sitä nyt kulloinenkin nauttii nimittää kun rahaahan ne sillä liivivät vaan kukkaroihinsa homosti kuin muotia on nykyisin olla…
Hulluksi on tullut Suomi –
joskaan monikaan ei sitä näköjään vieläkään näe. Uskomaton tilanne.
Ihan ”apina” – tilanne päällä koko Euroopassa.
Se on jämpti homma tää.

Fläsy

Mitä siitä jos akka ulisee, ei se koneen menoa estä. Homma olisi pitänyt saattaa loppuun. Jos itse olisin samalla lennolla ollut matkustajana, olisin suorastaan nauttinut akan metelöinnistä, mikäli oltaisiin päästy siitä eroon.