Skoonessa ollut taas hurja alkuviikko

Kuvakaappaus 2019-07-16 09-47-20

Ruotsissa on taas ollut hurja alkuviikko. Autopaloja siellä, ammuskelua täällä ja räjäyttelyjä tuolla. Taistelujen pääpaino on ollut Skoonen rintamalla, jossa onkin käyty kovia taisteluja.

Lundissa autopalot jatkuvat. Maanantain vastaisena yönä poltettiin kahden aikaan Kävlingevägenillä puolenkymmentä autoa ajokelvottomaksi. Viime yönä taas poltettiin Klostergårdenissa muutama auto klo 02.00 aikaan ja toinen palorypäs 02.30 aikaan. Tällöin Värpinge gårdissa sytytettiin muutama auto ja toimessa tuhoutui yhteensä puolenkymmentä autoa.
Lundissa on nyt kesän aikana tuhottu likemmäs sata autoa, tarkkoja määriä ei ole annettu, mutta kymmenissä paloissa 2-10 autoa aina kerralla. Poliisi on laittanut erikoisresursseja kentälle ja tekijöitä ollaan jahdattu koirien kanssa heti kun uusi palopaikka on saatu selville. Ketään ei toistaiseksi kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teoista. POLISEN

Kuvakaappaus - 2019-07-16 09-34-48
Lundin paloja.
Malmön kaistaleella harjoitettiin AK47-ammuntaa eilen illalla klo 23.14 aikaan. Hätäkeskus saa useita soittoja sotatoimista. Paikalle lähetetään kymmenkunta partiota. Poliisi löysi ampumapaikalta tyhjiä hylsyjä, mutta haavoittuneita ei löydetty eikä niitä dumpattu yön aikana sairaaloihinkaan.
Alue eristetään ja poliisikoira haravoi aluetta. Mahdollisia todistajia yritetään löytää. Ketään ei kuitenkaan saada otettua kiinni epäiltynä mistään. POLISEN
Landskronan lohkolla aloitettiin kranaattikeskitys klo 02.18 aikaan. Hälsingsborgsvägenillä sijaitsevan asuintalon kellaritasanteelle heitettiin pommi, joka rikkoi ikkunat ja ovet. Räjähdys oli sen verran kovanpuoleinen, että kuului koko kaupungin yli. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa.
Poliisin mukaan talon asukkaita vastaan ei ole olemassa ”uhkakuvaa”, joten räjäytyksen motiivi on epäselvä. Ketään ei ole otettu aamuun mennessä kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Mainittakoot vielä se, että Hässleholmin rintamalla käytiin myös pienempiä toimia polttamalla mm. muutama auto. POLISEN

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.