Skoonessa ollut taas hurja alkuviikko

Kuvakaappaus 2019-07-16 09-47-20

Ruotsissa on taas ollut hurja alkuviikko. Autopaloja siellä, ammuskelua täällä ja räjäyttelyjä tuolla. Taistelujen pääpaino on ollut Skoonen rintamalla, jossa onkin käyty kovia taisteluja.

Lundissa autopalot jatkuvat. Maanantain vastaisena yönä poltettiin kahden aikaan Kävlingevägenillä puolenkymmentä autoa ajokelvottomaksi. Viime yönä taas poltettiin Klostergårdenissa muutama auto klo 02.00 aikaan ja toinen palorypäs 02.30 aikaan. Tällöin Värpinge gårdissa sytytettiin muutama auto ja toimessa tuhoutui yhteensä puolenkymmentä autoa.
Lundissa on nyt kesän aikana tuhottu likemmäs sata autoa, tarkkoja määriä ei ole annettu, mutta kymmenissä paloissa 2-10 autoa aina kerralla. Poliisi on laittanut erikoisresursseja kentälle ja tekijöitä ollaan jahdattu koirien kanssa heti kun uusi palopaikka on saatu selville. Ketään ei toistaiseksi kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teoista. POLISEN

Kuvakaappaus - 2019-07-16 09-34-48
Lundin paloja.
Malmön kaistaleella harjoitettiin AK47-ammuntaa eilen illalla klo 23.14 aikaan. Hätäkeskus saa useita soittoja sotatoimista. Paikalle lähetetään kymmenkunta partiota. Poliisi löysi ampumapaikalta tyhjiä hylsyjä, mutta haavoittuneita ei löydetty eikä niitä dumpattu yön aikana sairaaloihinkaan.
Alue eristetään ja poliisikoira haravoi aluetta. Mahdollisia todistajia yritetään löytää. Ketään ei kuitenkaan saada otettua kiinni epäiltynä mistään. POLISEN
Landskronan lohkolla aloitettiin kranaattikeskitys klo 02.18 aikaan. Hälsingsborgsvägenillä sijaitsevan asuintalon kellaritasanteelle heitettiin pommi, joka rikkoi ikkunat ja ovet. Räjähdys oli sen verran kovanpuoleinen, että kuului koko kaupungin yli. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa.
Poliisin mukaan talon asukkaita vastaan ei ole olemassa ”uhkakuvaa”, joten räjäytyksen motiivi on epäselvä. Ketään ei ole otettu aamuun mennessä kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Mainittakoot vielä se, että Hässleholmin rintamalla käytiin myös pienempiä toimia polttamalla mm. muutama auto. POLISEN

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heja Sverige

SVT Text: ”Två unga män skjutna i Göteborg”. Siis, kahta nuorempaa miestä on ammuttu Göteborgissa ja tekstiteevee kertoo myös että nuorukaiset olivat olleet tajuissaan sairaalaan menon aikana. Eikös PT-media voisi käyttää myös Ruotsin tekstiteeveetä informaatiolähteenä! Käsittääkseni kaikki mitä kerrotaan tekstiteeveessä on vapaasti jaettavaa tietoa!

Heja Sverige

Pt-mediassa voisi olla joka päivä: ”Päivän jännäri: SVT Text”.

Numento

Kumpa vielä joskus näkisin seuraavan tekstin ampumisuutisissa. ”poliisi löysi paikalta kaksi haavoittunutta jotka lopetettiin kitumasta tunkinvarrella kun olivat menneet jo niin huonoon kuntoon.” Asiasta uutisoi Göteborgs Posten. https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/tv%C3%A5-unga-m%C3%A4n-skjutna-i-natt-1.16316583

Suomi Finland

’Uusruotsalaiset nuorukaiset’. Mikä vitsi…
Siinä sitä on rikkautta ja yltäkylläisyyttä ja värinää kerrakseen.

Allahs lika värde tärkeämpi kuin kaikkien turvallisuus

Malmön poliisilla on silti aikaa marssia Pride- paraatissa nyt lauantaina:
————————————————-
”Polisen deltar i Malmö Pride
Lördagen den 20 juli är det åter dags för Prideparaden i Malmö och självklart kommer vi, under parollen ”Polisen – för alla”, att gå i paraden.
Demokrati- och hatbrottsgruppen i polisregion Syd kommer att finnas på plats för att svara på frågor om hur vi arbetar mot hatbrott.
Ett hatbrott är ett brott mot en person på grund av dess ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, tro, sexuell läggning eller könsöverskridande identitet eller uttryck.
Ett hatbrott är ett brott mot de mänskliga rättigheterna och det är därför väldigt viktigt att polisen gör allt för att förebygga, identifiera och utreda dessa brott.
När: Lördagen den 20 juli. Samling kl. 12.00, paraden avgår kl. 13.00
Var: Vi samlas vid polisens husbil på stortorget i Malmö för utdelning av t-shirts, pride-tatueringar m.m.
Hur: Polisen kommer ha en pick-up med högtalare med musik samt en såpbubbelmaskin som kommer få oss på vårt bästa humör!
Alla är välkomna att gå med polisen i paraden och samtidigt stå upp för allas lika värde, hoppas vi ses!” (Fb)

Kaikki kynne(ttömä)lle kykenevät mukaan!

Malmön poliisi marssii lauantaina erityisesti viharikoksia ja vihapuhetta vastaan. Menkääpä katsomaan jos voitte.
Kokoontuminen Poliisin asuntoauton luona Malmön stortorgetilla (suurtori) lauantaina 20.7 kl. 12, poliisi jakaa T- paitoja, Pride- tatuointeja(!) jne. Marssi alkaa kl. 13.

fatwantarkistaja

Tuota marssia voisi luulla karkeaksi pilaksi…

Huru-ukko

Jännä juttu, että aina uutisissa lukee: KETÄÄN ei otettu kiinni. Tapahtui ruåttisa mit’ tahansa niin aina: KETÄÄN ei ole otettu kiinni. Ruåttalasipoliist taitaa kaikki sairastaa pidätyskyvyttömyyttä eli olis asiaa urologille. Voisi saada aavun pidätyskyvyttömyyteen. Ja virsan karkailuun.

Sensuroimaton Totuus

Poliisi on valkoisen kantaväestön vihollinen.

fatwantarkistaja

Urologi vissiin tsekkaa miesten vehkeet, eli väärä tohtori.

Napalmia niskaan riistäjille

Ruotsalaiset uuniin, riistivät suomalaisia satoja vuosia, edelleenkin ruotsinkielisillä on erivapauksia ja etuoikeuksia maassamme.

Suomen valloittaja

Riistosiirtomaavalta ansaitsee kaiken paskan.

Sensuroimaton Totuus

Täysimääräisenä.

h44

Luulisi hylsyistä löytyvän sormenjälkiä ja jäljet poliisin rekisteristä?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mitkä sormenjäljet??? Otettiinko Torniossa sormenjälkiä 2015. EI. Koska ihmisoikeus ja rasismi jne.lakkipäiden lakimiesten keksimiä ismejä….

Anonymous

skoonen rintamalta ei mitään uutta

Totuutta kehiin

Niin kauan kuin Poliisi sanoo. ”Ketään ei toistaiseksi kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teoista.” Tämä sotaleikki keppostelu jatkuu, nähtävästi nämä ”sotaleikit” kuuluu normipäivään Swedustaniassa, kun siellä on vain poliiseja jotka käy vain toteamassa tapatuneen eikä muuta tee.